Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Oct 9, 2005 19:50:20 GMT 2
Én szívesen segítek de miben és hogy?? valamilyen szinten én is vágom a html-t... Én jegyzettömb-ben szokzam weblapot írni... De tényleg érdekelne hogy lehet segíteni a weblapot... Sorex
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Oct 9, 2005 19:50:57 GMT 2
én szívesen segítek csak mondjad hogy miben! php ismerettel nem, de alap html tudással rendelkezem. és erre elegendõ szabadidõvel. szal szólj:)
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Oct 9, 2005 19:52:36 GMT 2
és tõlem függetlenül öcsém is pont ekkor pont ezt irta:) szép:D
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Oct 9, 2005 21:18:25 GMT 2
én is tudok segiteni html-t ismerem dreamweaver el szoktam irkálni az ilyen web lapokat ( update elni amugy könnyeb mint egy onlapot irni de ez nyilván valo ) nah szoval állok rendelkezésedre Presbiter uram .
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Nov 20, 2005 20:15:35 GMT 2
Na szóval, mivel ez a panaszláda, nekem lenne kérdésem, mégpedig a következõ:hogyan tudok idézni másik üzenetbõl.Az értetõség kedvéért, hogy tudom megcsinálni azt a xy wrote: izét???Segítségedet elõre is köszönöm Presbi!
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Nov 20, 2005 23:07:41 GMT 2
Ugyan én nem Presbiter vagyok de úgy vélem válszt tudok adni kérdésedre: Minden üzenetnek ugyebár van egy címe... amellet jobbra ott van egy ilyen gomb ha erre rákattintasz akkor elõjön egy olyan lap mintha üzenetet írnál viszont már elõre bele van pötyögve az üzenetmezõbe az idézet [ quote ][ /quote ] elõtagokkal ami annyit tesz hogy szép kerete lesz... ezután tudsz bármit írni... Remélem sikerülni fog és tudtam segíteni... Sorex
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Nov 22, 2005 19:37:02 GMT 2
Hát no köszönöm, mindgyá mögnézöm, hogy sikerül-e.Sajna nem vagyok jártas az ilyen dógókban.Eddig boldog voltam, hogyha bekapcsoltam a gépet megnézem az emailjeimet és nyomtam egy passziánszt, majd ezekután kitudtam úgy kapcsolni, hogy vagy nem rontottam el vmit, de néha kitöröltem tseókámnak oly fontos dolgokat, amik az egyetemre kellenek.Szóval, ilyen pillanatokban kevéssé volt büszke, hogy a húga vagyok, de ma már tudom, hogy mit szabad és nem.Remélem a fórum dolgait is megtanulom.Köszike a segítséget.pász
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Nov 22, 2005 20:05:07 GMT 2
Éljen, sikerült!!!!!mégegyszer pász
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Nov 25, 2005 17:34:11 GMT 2
"...középkori harcászati hagyományőrzés, a lovagi kultúra ismerete, a _hadijátékjáték_, és az élő szerepjáték áll."
Ez csak nekem tűnt fel az oldalon?
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Nov 25, 2005 19:29:24 GMT 2
Nem, nekem is feltünt a szórólapon egy hete, hogy így szerepel, majd alkalmasint kijavítom... Azért köszi a jelzést! Presbiter
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Nov 30, 2005 15:26:32 GMT 2
Nem tudom hogy rakjam fel avatárnak saját képet. segítene valaki?
|
|
|
Post by fenyx on Nov 30, 2005 17:21:36 GMT 2
No ugyebár sajáthoz az kell, hogy vhol neten legyen az amit be akarsz rakni (min pl az enyém) de neked gondolom a gépeden van. Annyia dolgod, hogy fölteszed netre...hogyan? ennek az oldalnak a segítségével: IMAGESHACK itt kattints arra, hogy "choose" aztán arra hogy "host it!" utána meg válaszd ki a "direct link to image"-t . Kb ennyi
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Nov 30, 2005 17:29:33 GMT 2
FTP-n is fel lehet tölteni... bár oda már kissebb érdekeltség kell... de ha megkérsz rá akkor írok neked egy fájlfeltöltést az én honlapomra és ott tárolhatod a képet és akkor onnan meg fog jellenni... de ha már fent van akkor: Bejelentkezés -> gombocska -> ott a username alatt a "Member's Bio" mellett a "MOIDFY PROFILE" -> ott le kell görgetni és ott lesz a mostani képed és alatta az "Avatars URL:" és oda kell beírnod az URL-jét... ami annyit tessz hogy: http:// - elõtaggal valamilyen webhely ahol a képed található... De tényleg szívesen írok neked egy fájlfeltöltést ha a Fenyx által ajánlott oldal nem jön össze... De Presbiter neked is mondom hogy ha kell! ilyet is tudok... Sorex
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Nov 30, 2005 20:07:09 GMT 2
sõt! Ha elküldöd nekem emilben, pl. lovagrend(kukuc)uw.hu-ra, akkor felteszem én, és be is rakom a profile-odba.... Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Nov 30, 2005 22:40:27 GMT 2
ha egyszer készül rólam egy jó fotó, akkor megjátszom ezt ....
.... de ahhoz elég sok feltételnek kell teljesülnie, és én csak rontok az összképen.
|
|
|
Post by fenyx on Jan 6, 2006 23:31:25 GMT 2
300 postnál nincs új szint ...na mind1 irány a 400
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jan 14, 2006 14:00:21 GMT 2
sajnos a tagok belsöoldala nem müködik...
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jan 15, 2006 14:05:02 GMT 2
Nos,
Kétféle módón lehet bejutni a Belsõ oldalakra, a bonyolultabb, amikor a Taglista végén lévõ mezõbe ütöttük be a jelszót. Azt gondoltam, hogy ezt senki sem használja, ezért valóban mûködésképtelen maradt, pontosabban tesztekhez használtam. Most azonban egy egyszerû linkkel kijavítottam tehát mûködik. Tessék használni, és idõnként megnézni a tagoknak készített oldalakat, mert néha onnan lehet újabb infókhoz jutni, nemcsak a Hét Képét illetõen.
Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jan 15, 2006 18:40:24 GMT 2
most már jo és tényleg jobb ez a megoldás
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jan 15, 2006 22:28:31 GMT 2
nem tom mér de most per pill nem jeleniti meg a forum az új avataromat ( be linkeltem más laprol)
|
|