Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Sept 6, 2006 14:32:48 GMT 2
Aham... Köszönöm Ilyenkor derül ki hogy mekkora informatikai nulla vagyok .
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Dec 21, 2006 20:18:50 GMT 2
Érdeklődni szeretnék hogy hogyan bírok saját képet felhasználni avatárnak...valahogy nem bírtam rájönni magamtól.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Dec 21, 2006 20:23:02 GMT 2
Üdv! A FAQ topicban részletesen le van írva a menete. Ha utána se boldogulsz, akkor írj egy PM-et és segítek! Üdv: Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Dec 28, 2006 17:05:20 GMT 2
Live dolgoknak, Teszem azt inkább a saját Liveunkanjk, kéne valami elérhetőség, az oldalra, vagy inkább az aloldalra. egy állandó.
Itt gondoltam, egy azt a Sárga holló-faágas érmét megcsinálni gombnak, és esetleg azt felrakni valahová?
mit gondolsz erről? hogy lehetnek kultúráltan megcsinálni?
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 11, 2007 22:26:52 GMT 2
ne, tom mi volt ezen a hétvégén,de nem tudtam megnyitni a Lovagrend honalapját IEN MÉG NEM VÓT!!!!! az uw kiszolgáló nem engedte, de semmilyen uw honlapot sem brühüm-brühüm má majdnem úgy voltam vele vmit nagyon e.....
|
|
|
Post by < D > on Feb 12, 2007 20:37:59 GMT 2
A Live topicban, mért egy hónappal korábbi bejegyzést mutat a fórum, legújjabb hozászólásnak ?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 12, 2007 22:03:47 GMT 2
Akkor szokott ez lenni, ha nem vagy bejelentkezve és úgy nézed a topicot, vagy ha közben valamiért kijelntkeztetett a rendszer. Más okot sajnos nem tudok...
|
|
Ashram
Fórumtanonc
Tag - Szeged
|
Post by Ashram on May 11, 2007 11:28:53 GMT 2
Az a gyanúm, hogy rosszu jár a fórum órája. Ez nem okoz különössebb problémát, de gondoltam szólok.
|
|
|
Post by fenyx on May 11, 2007 20:23:33 GMT 2
A fórum óráját be tudod állítani magadnak, megvan az angol emeltszintűd, keresgélj a beállítások között
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 26, 2007 14:54:16 GMT 2
őő nem igazából panasz de elég lol most vagyunk 62-en regelve és ezt írja nekem: Most users online was 65, May 3rd, 2007 at 21:28 addig okés hogy törölve lett pár acc. de ez a törlés miatt van vagy módosítások?? admin-ilag csináltad Presbiter vagy csak kiakadt a dolog?? azért elég érdekes... Sorex
|
|
|
Post by lofwnyr on Jun 28, 2007 21:06:18 GMT 2
Ez mongyuk nem olyan lényeges de az is lehet h csak én vagyok ilyen de nekem olyan panaszom lenne h amikor pm-et irok mire megérkezik a válasz már elfelelytem lehet h csak n vagyok ilyen de ha meglehetne csinálni hogy monduk azt irom hogy "hanyadik van ma??" akor a válasz kb ez lenne
>>hanyadika van ma??
December péntek 13. a ...
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 29, 2007 12:32:37 GMT 2
No, a fórumon bennlévõket nem csak a regisztrált és éppen bejelentkezett felhasználókból számítja a rendszer, hanem a vendégekbõl is, akik néha számosan vannak, mert pl. a google agentek is néha többedmagukkal érkeznek egy kis adatindexelésre.
A másik (lofwnyr) felvetésre egyelõre nem sokat tudok mondani, lévén, hogy csak nagyjából értem magát a kérést is, de a PM automatikáiba nem tudok belenyúlni, és valszeg leprogramozni se tudnám.
Majd személyesen elmondod, hogy pontosan mit szeretnél, ok?
Presbiter
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 29, 2007 14:45:57 GMT 2
kb arról lenne szó ha jól értem hogyha válaszolsz(reply) valakinek akkor amelyik üzenetre válaszolsz annak a szövege ott lenne... mint a levelezőprogikban szokott... amúgy egy egyszerű form-al meg lehetne oldani de gondolom nincs jog átírni mert proboards-ról fut... ha telepítős lenne és tárhelyen meg lenne az egész fórum akkor még be si vállalnám mert csak pár parancs amúgy... max 1 órás meló a kutakodással együtt... de mivel nincs ezért nem tom megcsinálni Sorex
|
|
|
Post by fenyx on Jun 29, 2007 21:39:21 GMT 2
Nos akkor marad a jó öreg ctrl-c ctrl-v spell
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 2, 2007 21:11:16 GMT 2
Nem azért, de a quote nem jó?
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Jul 9, 2007 20:43:50 GMT 2
Szeretném a nickemet darkenrahl helyett Darken Rahl-ra változtatni, ha ez megoldható ... HA nem, akkor törlöm a jelenlegit és csinálok egy újat . ui.: sikerült megoldani a problémát, persze külső segítséggel
|
|
|
Post by fenyx on Nov 29, 2007 16:29:44 GMT 2
Presbi: sztem állítsd be, hogy csak regisztrált felhasználók írhassanak a fórumba. INDOKLÁS
|
|
|
Post by Agnus atya on Feb 26, 2008 23:39:46 GMT 2
Üdv!
Remélem, hogy jó helyre írok! Mostanában nemûködik a felhasználónevem! Azaz nem tudok bejelentkezni! Már kértem egy jelszó emlékeztetõt is, de az volt amit tudtam! Nem tom mi a baj! Segítséget kérek!
Agnus atya
|
|