Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 15, 2005 15:13:15 GMT 2
a köpeny tényleg akadájoz de jolo nézki és rejt az erdöben emellet akadályoz is.ha nics vkinek szép ruhája vagy vértje akkor a köpeny nagyot dob a kinézeten meg amugy is
|
|
Lobo Kilahir
Fórumpolgár
Tag - Szeged
Az ?HES harcos
|
Post by Lobo Kilahir on Sept 16, 2005 14:35:04 GMT 2
Csak annyit akartam hozzáfûzni, hogy IGEN én is fogok jönni (99,5%) és hogy szeretnék én is a kocsmás csoporthoz kerülni (minél közelebb a vizipipához... ). Egyébként ÜL -on sem zavart a köpeny (legalábbis engem nem) és sztem tényleg jól festettünk benne...(Eltakarta a páncélom befejezetlen hátoldalát ) Én az én páncélomat úgy csináltam h letöltöttem egy rahedli képet a netrõl és amik nagyon teccettek azokat összekombináltam mûbõrbõl(amit lehet venni a cipõkellékesnél...)
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 17, 2005 11:27:59 GMT 2
nekem már ugy 100% ék hogy megyek a köpeny az jo... de lehet hogy téged csak azért nem zavart mert amit hordtunk ÜL en az kicsi volt nekem most egy 1,5 es sugaru fél kör a köpenyem ami nagyon hasznos mert el lehet bujni benne de viszont annál inkább zavar ugy hogy nagyobb ütközéseknél le fogom venni a köpeny az eleve szerintem olyan kószás orv gyilkosos meg kicsit mágusos ruci nem harcosos sztem...amugy én is a kocsmás csapat hoz fogok tartozni én leszek a bér gyilkos/orv gyilkos
|
|
|
Post by Eassk Astos on Sept 17, 2005 19:36:34 GMT 2
amugy én is a kocsmás csapat hoz fogok tartozni én leszek a bér gyilkos/orv gyilkos Ha kocsmás leszel, akkor inkább bélgyilkos... ;D Elolvastam a szabályrendszert és van esély arra hogy menjek. Csak sz@r idõnek kell lennie és elhalasztják. Mivel szüretelünk ezért erre igen nagy az esély.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Sept 17, 2005 20:11:10 GMT 2
A Kelta Hadijátékról szóló lovagrendi tájékoztatót még a hét vége folyamán felteszem a weboldalra, word formátumú dokumentumként. Következõ edzésen pedig írásban (azaz aláíró íven) kell jelentkezni a játékra, mert le kellene fixálnunk a végleges csapatokat. Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 18, 2005 17:07:40 GMT 2
Legújabb fejlemények:Elkészült két elõtörténet a GKHJ-hoz, elérhetõk a szervezõk weboldalán, ugyanitt megtalálható a szabályrendszer (elvileg) legfrissebb verziója is! Ezen a linken pedig letölthetitek a gödi játékról tagjainknak (szüleiknek) készített tájékoztatót, egyelõre word .doc formátumban. Üdv: Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 20, 2005 20:15:25 GMT 2
Infók ismét:Az általunk is kritizált 30 fontos íjakat kivették a rendszerbõl, most 20 fontban maximálták az íjak erejét. Ez még így sem kevés, ha valaki láthatóan elmebeteg módon íjászkodik, annak meg kell mondani, hogy nem szívesen játszol vele, és ha lehet kerüljön el. De még jobb, ha elõtte szóltok valamelyik csapatvezetõnknek, hadd intézkedjen õ. A másik hír, hogy napokon belül lesz végsõ szabályrendszer, amint megvan, felteszem ide is a linkjét! A novellákat olvassátok el, bár olyan sok nem derül ki belõlük, ha csak az nem, hogy miért egyszerûsítették le a szabályrendszert, pontosabban, hogy ehhez milyen elõtörténetet fabrikáltak ... Üdv, Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 20, 2005 21:12:20 GMT 2
hát igen a 20 font az már valamivel emberibb... de azért az is tud "gyilkolni" persze azért az íjászok töbsége(remélem) arra törekszik hogy közelre nem huzza ki teljesen az íjat meg lehetöleg nem lõ fejre hanem testre.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Sept 20, 2005 21:20:47 GMT 2
Háát a 20 font az már tényleg jobb de még huzom a szájam... De végülis tûrhetõ, bár nekem rendes íjászatra egy 25 fontos Õsi Szkíta íjam van... és 10 m-re még visz rendesen... de ha belegondolunk remélhetõleg rendesen beburkolják a vesszõket... Remélhetõleg mi is megyünk de még semmi sem biztos... Valószínûleg csütörtöki edzésre már kész lesz a ruhám... Végülis nem az eredeti ötlet lett hanem egy sertés velúr kabátot találtunk és azt alakítom át és abból még kijön még egy csizma is... Na ennyi elég is mára... Jó éjt: Sorex
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 21, 2005 16:37:20 GMT 2
alig várom hogy lássam a rucid sorex hamarosan már iskolba is megyek Íj: sztem közelre ugyse fogják ki huzni teljesen az íjat sztem enyi eszük van.. ugy hogy nem kell félni...
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Sept 21, 2005 20:22:19 GMT 2
20font 30 font egyre megy ha lönek uwel és ducky megremeg (remélem jol órtam)
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Sept 21, 2005 20:24:49 GMT 2
Hm...
Vers ironak nem vagyok jóó ezért nem vagyok bárd hanem lovag Egy a lényeg ha lönek álj mögénk. Én a Presbiter csapatábamn lennék szivesen
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 21, 2005 20:27:23 GMT 2
[glow=red,2,300]Ylmor:[/glow]Ezzel az ért nem értek egyet, mert az íjászok jó része mindig fix pontra húzza az íját így biztosítván a pontos célzást. Erre ugye azért van szükség, mert minél több a változó érték az íjászatban, annál bizonytalanabb a lövés. Az íj jó esetben állandó húzóerejû, a vesszõ többé-kevésbé ugyanolyan paraméterû, és ha a húzáshossz is az, akkor a röppálya is elvileg állandó, leszámítva a szelet. Nyilván a cél távolsága is változó lehet, de ezt begyakorolt röppálya ismeretében a lövés szögével kompenzáljuk. Ezután a kis fizikai levezetés után csak azt akarom megerõsíteni, hogy aki a pontra lövést gyakorolta, márpedig az íjászok jó része így tanul lõni, az fixre húzza az ideget. Tapasztaltabb íjász tagok erõsítsetek, vagy cáfoljatok meg! Nekem mindenesetre ez a tapasztalatom... Presbiter
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Sept 21, 2005 21:27:12 GMT 2
csak erõsiteni tudlak! itthon is ugy gyakoroltam ezzel a kis ijjal, hogy egy fix ponttal 10re- 5re-2re. igy ismerem emg a paramétereit. de pl ha a közelet ylmor 2 méterre érti, annál az iv szinte ugynaza lesz teljes vagy pl 60%os huzashossznal is, bár az meg presbi részérõl igaz hogy ha vki gyakorolt, az még itt is kihuzza teljesen. sajnos. de amiért most ide jöttem az az hogy: KÉSZ VAN A ZSÁKRUHÁM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tökre örülök neki:) presbi: dani ijász akar lenni? mert annyira lelohasztotta a kedvem az eddigi gyászos szereplésem az edzésen, hogy gondolkodom kézbe vegyek a más fegyvert, pl dárdát. persze még mindig 99%osan ijász akarok lenni, csak felmerült a gondolat, ha pl 2 csapat lesz és dani is ijazni akar. majd holnap megbeszéljük. addig lesz sem veszem a rucim:) jó még béta változat de nekem már most bejön:)
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 22, 2005 11:41:31 GMT 2
Íj: tudom hogy mindenki mindig fix pontra huza ki az íját de amikor ott áll a pajzsfal mögött az íjász akkor a 20 fontos íját emélem nem huzza ki teljesen... ja és a ott van az ellenség 1 méterre. én erre gondolok.( amugy bizti nektek van igazatok mert én nem járok norm. íjászatra hanem csak itt live-okon meg edzésen használok házi készítésü íjakat. ugy hogy én nem vagyok anyira otthon ebben a témában szal halgatok inkább az olyanokra aki járnak norm. íjászedzésre és értenek valamenyire hozzá.)
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 24, 2005 0:59:03 GMT 2
Figyelem:
Végleges szabályrendszer itt (word .doc)
Kéretik tanulmanyozni!
Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 24, 2005 2:15:38 GMT 2
nah ez a szabály rendeszer tetszik... csak egy kicsit zavarban voltam hogy haccor fel irták a rongokta meg az ehez tartozo táblázatokat de uyg nagyábbol, megértettem
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Sept 24, 2005 11:17:02 GMT 2
Mint szövetségeseinknek, erősen javaslom, hogy mindenki hozzon a fő fegyverétől eltérő kategóriájú másodfegyvert (persze csak ha a főfegyver nem íj, pallos vagy bárd), én például egy kis láncosbuzogánnyal egészítem ki kelléktáram.
Amúgy várhatóan mikor jöttök ki? Mi jó eséllyel olyan három óra tájt már a terepen leszünk...
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 24, 2005 19:43:39 GMT 2
hát nem én szervezem az utad de 3 orakkor még nem leszünk kint legalábbis én nem mert nekem kettöig suli de sztem ugy 3 ora 4 ora körül indulunk... szal ugy 6 ra leszünk ott kb, vagy 7 nem tom én csak azért irtam mert csodálmkoztam a 3 orán ja és kiegészitö feygvernek én viszem az egykezes kardomat, a törömet, meg esetleg két dobotört... a fö fegyverem amugy az íj. kiváncsi vagyok a láncos buzogányodra majd meg csodálom
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Sept 25, 2005 10:49:25 GMT 2
Üdv! Letöltöttem a játékkal kapcsolatos infókat én is és még el is olvastam, sõt még értelmeztem is. Majd van egy kérdésem, de azt inkább személyesen. Különösen a következõn rötyögtem egy jót:alacsonyabb rangúak hajlandóak dolgozni, áruba bocsájtani testüket és lelküket is. ;D Zoarre................. üdv:Lilián
|
|