|
Post by < D > on Sept 25, 2005 19:46:49 GMT 2
A pallosok, csatabárdok és az íjak minden vértezet típuson átütnek![glow=red,2,300][/glow]
Mekkora baromság már. Ha teszem azt, eljövök, egy baba kis vértben, amit a Pali bácsi kovácsolt nekem a közért mögöztt, JÓ akkor azt össe át, az íj.
De érdekes, hogy ÜL-ön normálisan le volt szabájozva, ez az egész, akkor mindenki kinevezi a kardjár pallosnak, a macskáját pedig csatabárnak, és ha kételkednél, akkor leszúr, mert olyanja van.
Na csak ennyi__________________________
Természetesen, a kritikának nincs éle, mert burkolom, szóval csak figyelem felhívásnak szántam.
|
|
|
Post by fenyx on Sept 26, 2005 12:47:52 GMT 2
Ok megtaláltam akedvenc mondatomat: "Fegyverkorlátozás a játékban nincs, kivéve a kitiltott fegyvereket!"
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 26, 2005 18:50:54 GMT 2
Dama: szerintem a baba kis vértedet át tugyya ütni egy íj egy számszer íj meg föleg és egy pallos is sztem... nah mind egy. Fenyx LOL az a mondat (anyit röhögtem rajta )
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Sept 26, 2005 19:47:50 GMT 2
Remélem jó idö lesz. teljesen rá hangolodtam. (bár lenne már
|
|
|
Post by Eassk Astos on Sept 26, 2005 20:04:35 GMT 2
"Fegyverkorlátozás a játékban nincs, kivéve a kitiltott fegyvereket!" Ezen csak addig röhögsz, amíg rá nem jössz hogy a te fegyveredrõl szól a mondat második fele. ;D
|
|
|
Post by fenyx on Sept 27, 2005 20:13:13 GMT 2
Szerencsére nem...remélem Ömm melyik vonattal megyünk?
|
|
Lobo Kilahir
Fórumpolgár
Tag - Szeged
Az ?HES harcos
|
Post by Lobo Kilahir on Sept 27, 2005 21:22:58 GMT 2
Rossz hír!!Sajna úgytûnik hogy a most induló gyakorlatom pont keresztbe esik a kelta hadijátékkal Még nem 100% de úgytûnik hogy nem tudok elmenni.... Mindent megteszek hogy mégis el tudjak menni, de ehhez életbevágóan fontos hogy tudjam hogy mikor érünk haza! Sajnos a csütörtöki eszésre sem tudok eljönni, mert akkor véglegesítik a beosztásomat de remélem csütörtökre már minden le lesz fixálva....
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Sept 27, 2005 22:36:24 GMT 2
Úgy hiszem, hogy ezzel a vonattal jövünk vissza: indul: 13:00; érkezik:16:47; átszállás:2; menetidõ:3:47 Bár a váci átszállásra csak 3 perc van, úgyhogy az kicsit húzos, de talán megcsináljuk... FONTOS: bár eredetileg másképp szerettem volna megoldani, még mindig bizonytalan, hogy kik jönnek a játékra, ezért most én kérek mindenkit, hogy ITT jelezze, ha biztosan jön, és esetleg írja ide, ha valaki másról is biztosan tudja, hogy 100% jönni fog. Három nappal a játék elött még nincs listám, nem tudom leadni a jelentkezést, ezt így máskor nem csinálhatjuk... Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 27, 2005 22:42:08 GMT 2
indulás pénteken valszeg ezzel a vonattal lesz: 14:20 17:59 1 3:39 213 km még jobb lenne a korábbival (12.05) menni, de erre nem sok esélyt látok, lévén, hogy mindenki iskolában lesz még.
JÓ hír is van szerencsére: lesz transzporter, amiben ugyan embert - úgy tünik- nem tudunk majd szállítani, de az összes cuccot el tudja vinni, úgyhogy a kis utazó cuccon (vonatra kaja, pénz, stb.)kívül mindent el lehet hozni csütörtökön!
Kérlek adjátok tovább ezt is!
Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Sept 28, 2005 0:26:42 GMT 2
Ok akkor itt mondom, hogy én és Nóra jövünk (NAGYON remélem, hogy nem tévedek Nórával kapcsolatban, ha mégis, mindenki sorrba állhat, és behajthat rajtam egy farbarugást) Amennyire tudom Ryu nem jön, én meg valszeg csak egy pici iglut tudok, hozni, amiben 2en is alig férünk. (de azért talán megoldjuk )
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 28, 2005 14:00:23 GMT 2
akkor én is mondom: én tudok jönni sõt: a Vadai fivérek is tudnak jönni(ma nekem ezt mondta Bálint)... sátrat ne mtok vinni és enyi. Cuccomat csüt.re el viszem ugy hogy midnen rendben. Sebi: !meg lehet oldani hogy gyere mert presbiter irta hogy 16:47 re érünk hgaza ugy hogy akkor tedd 6 ra a gyakorlatodat ha tudod...(remélem el tod intézi...)
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Sept 28, 2005 15:53:45 GMT 2
[glow=red,2,300]Nem lesz az az egy óra egy kicsit korán? Mármint a vasárnapi visszaút kezdetére (13:00) gondolok! [/glow]Kinek kell ilyen korán már otthon lennie? Tudom, sheby, neked összekell valamivel egyeztetni.... nekem még ma pontosan kellene tudnom, hogy mikorra érünk Budapestre, mert nekem ott van egy bakancsbizniszem egy csajjal, és nem játszhatom meg vele, hogy késõbb érünk oda, mint ahogy mondom, mer az gáz, de azt se szeretném, ha nekem kellene váérnom, és egyedül mennék haza, mert ti már elmentek a korábbival szeged FELÉ.... Szval nagyon fontos lenne, hogy még ma, de [glow=red,2,300]LEGKÉSÕBB!!! [/glow]holnap délkörül megtudjam!!!!! Köszönöm, és bocsi a siettetésért!!!! Ja, amúgy meg www.elvira.hu , aki még nem tudná innen megnéázheti mki, hogy hogy iondulnak vonatok
|
|
Rika
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Rika on Sept 28, 2005 17:34:37 GMT 2
heyhó! elöször is Fenyxet, bármennyire szeretné is, nem kell seggberugni, ha mégse jönnék, naponta 10-15 alkalommal emlékeztet rá úgy néz ki, h tok jönni, ezt mondtam neki is... vis major esete, ha szétmegy a térdem (annyira, h ne tudjam használni) és/vagy lebetegszem péntekre,ezt igyexem elkerülni, de sajna kizárni nem tudom,főleg a jelenlegi állagom alapján... mindenesetre nem áll szándékomban kiszúrni senkivel,szal minden egyéb esetben jövök. más:fórumot azért kerülöm, mert otthonról egyszerűen nem hajlandó belépni az oldalra! se az explorer, se a firefox...(tettem rá lapulevelet és ráimádkoztam, az se segített) sziasztok:)
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Sept 28, 2005 17:45:28 GMT 2
Üdv! Ismét én, Bog... Néztem egy késõbbi vonatot, ami szerintem jó lenne! [glow=red,2,300]15:36 [/glow]- kor indul Göd-rõl [glow=red,2,300]16:07 [/glow]- re és Budapestre [glow=red,2,300]17:05 [/glow]- kor indul vonat Szegedre, ami [glow=red,2,300]19:52 [/glow]- re ér be Szegedre Jó, tudom, hogy mi hamarabb érünk Kecskemétre, egészen pontosan [glow=red,2,300]18:29[/glow]-kor, de nem ezért mondom, mert nekem ez jobb, vagy, mert Tamásnak jobb. Az ÜberLive-t is csak az rontotta el szerintem, hogy utolsó nap felkeltünk, ettünk, csináltunk valamit, aztán jöttünk el. Már nem túl sokat tudtunk csinálni. Nem arról van szó, hogy utolsó nap kell történnie az eseményeknek, csak annyi, hogy szerintem a 13:00 órás vonat korai. Megnéztem neten és tekintve a menetidõt, a várakozásokat és az átszállások számát, szerintem a 15:36-kor Gödrõl induló vonat a legideálisabb. Igaz, hogy sokan fiatalok a csapatból, de értük eljönnek a szülõk. Én is megyek utána való nap suliba, mint mindenki, vagy ha nem suliba, akkor dolgozni, de szerintem mindenki haza tud érni este 9-re, és azért vallja be mindenki magának, hogy nem szokott 21 óra elõtt lefeküdni aludni... Nem fogok rajta görcsölni, hogy meggyõzzek akár egy embert is, hogy ez nekünk jobb (na jó, talán egy kicsit), csak a saját vélemenyemet mondtam el, végül is ez egy fórum, vagy mi a manó?! Köszönöm a figyelmet, bocsánat a hosszú üzenetért! Ja, amúgy meg ha valaki nem simert volna rám, akkor elárulom, hogy [glow=red,2,300]Bogi [/glow]vagyok... Üdv.!
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Sept 28, 2005 18:16:10 GMT 2
na üdv igen szüleink telejs emglepetésünkret egnap mondták hogy mehetünk! most szervezzük a hálózsákot, és valszeg tudunk vinni egy extra mini tesco 2 személyes iglut 2õnknek. nagy hezitálásban vagyok hogy menjek-é: --a jobb lábam most elég tropa, suliban is sántitok, bár ezt még leküzdöm -igazából az ij a fõ bajom. nem igazán vagyok vele hatásos, és kemény 5 vesszõm van. bár tán Ylmor tud adni de még ez sem lefixált. ezért ettõl tartok. holnap kipróáblom ha lesz edzés, meg esetleg egy dárdát is, ha nem foglalt már -zsákruhám van, de nadrág max fekete farmer most még tanulok mint állat, hogy azt is emgcsináljam amit hétvégén kéne. meg még a szabályrendszert is elkéne olvasni. illetve nagy kérdésem hogy egyáltalán hogy lesz csapatokban hely? mer ugye ez is limitált vagymi. nah szal ezek a nagy kérdéseim.. meg ugye peti már 2 hónapja ide igérte a tegezét, remélem holnap suliba elhozza hogy edzésre magamra szabjam. bocsi csak elégéé hirtelen jött és egy délután alatt kel mindent megszervezni. köszi a segitséget. ja és akkor ha 14.20assal megyünk akkor utolsó óráról el kell kérnem magam... azér tökjó hogy emehtünk, fõleg ha télleg megyek:) ja utó utóirata hogy az ijjon kivül nincs kardom emg tõröm, ugye ha ijász leszek esetleg jut egy kard? köszi:)
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 28, 2005 18:51:03 GMT 2
Nos, a csapatlétszám miatt nem kell aggódni, legfeljebb újabb csapatot indítunk, Dama úgy gondolom elvállalja az új csapat vezetését, ha szükséges. Az sem baj, ha valaki nem 100%-os, mert fáj valamije, vagy ilyesmi, mert a kocsmában is jól el lehet tölteni az idõt, és hírszerzõk is kellenek a városba, stb. Mindenki próbáljon szerezni hálózsákot és akár kölcsönbe is sátrat, mert különben fogalmam sincs, hogy miképpen tudunk majd elhelyezkedni. Az autóban egy, max. két-három ember alhat, de erre nem lehet építeni. Dárdát tudunk a helyszínen is csinálni, kardot tudunk vinni még, nekem pl. papként amúgy is csak tõröm lehet... Presbiter
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Sept 28, 2005 19:51:28 GMT 2
éértem. ylmorral beszéltem, és aztmondta hogy a Lovagrebd vesszõibõl is jut nekem még, fõleg ha Dani nem ijászkodik, de egyébként is. majd meglátjuk ijászkodom-e. sátor: vonakodtam volna tõle, de ez esetben megkérdezem osztálytársam ide tudja e adni a 4-6 személyes sátrát.... öö én asszem a kalandozós csapaba mennék, hogy csatát is meg ilyenekt megéljek, de majd emg látjuk. már kenem a lábam ilyen sport kenõccsel vagy mivel....
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Sept 28, 2005 20:07:28 GMT 2
Jövök!!!!!!!!!!!!!!!!!! De nincs túl korán a pénteki indulás szerintem igen
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Sept 28, 2005 20:42:44 GMT 2
Hy all!! Háát IGEN ÉN IS JÖVÖK!!! De nem tudom melyik csapatba s hogyan... mart szerintem a kalandozósban már sokan vannak viszont elsõ live-on meg lehet hogy az kéne... viszont Ylmor azt mondta hogy Õ járható útnak látja azt is hogy a kocsmában serénykedem és esetleg Õt segítem egy-egy gyilkolásban... Itt jön a sátor probléma... Háát mint Lotus írta van egy kis 2 személyes sátrunk de mi 3-an vagyunk... Ezért Én betársulnék valakihez vagy valahová... Ezt Ylmor-al beszéltem és Õ nem hoz saját sátrat és Én is esetleg akkor úgy mint Õ valahova bemennék... Viszlát mindenki... Gloria Perpetua!! Sorex
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 28, 2005 21:13:08 GMT 2
Nahh, eddig 17 fõs brigádunk van, és Fenyx jóvoltából lesz egy nagyobb sátor is, de ennek ellenére, aki tud, az hozzon sátrat, meleg ruhát, és hálózsákot meg mindenki! Presbiter
|
|