|
Post by Lilian Frowin on Jul 11, 2006 17:05:14 GMT 2
Az UL foruman a kepek, videok,... resznel oda van irva Retexix hozzaszolasanal RTX kepei, na ottan
|
|
|
Post by fenyx on Jul 12, 2006 9:26:13 GMT 2
Ha káosz az akira gondolok, akkor megint egyet kell értenem Kildarral Lilian: hmm maj utánanézek ha visszaérek szegedre (júl23) ha jobban izgat akkor hídd föl éccsapám! Egyébként amilyen polikról konkrétan tudok, azok burkoáshoz valók, és a vizipipám mellé raktam őket (hmmm ha akonzerv lehet fegyver a a pipám is beburkolhatnám ) Kullancsot még a csuklómban találtam játékon de ennyi..asszem bőven volt rajtam ruha/vért/kesztyű miegymás, hogy most megússzam az inváziót
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 12, 2006 13:59:27 GMT 2
Majd sztem elmegyek feletek, persze elotte racsorgok az oseidre. Most konkretan nem tom, hogy meg az allomason vagy mar a hazunk elotti buszmegalloban hagytam el a 2 polifomot, ami egymasba volt tekerve, de majd kiderul, nem lesz belole nagy gond, ha megsem lesz meg, csak mar sok ejszakan at vedtek meg a hidegtol A kullancsot olyan helyen talaltam, ami az 1ik legvedettebb helyen volt, egesz vegig a gatyam vedte a combom, csak pisikor nem Kaosz meg War nem......vagy mar nincsenek egyutt, iden nem osztotta az eszt mint tavaly, viszont a fegyvereinket nekunk o vizsgalta, de vmi 2 percen keresztul egyenkent, inkabb nem mondok semmit
|
|
|
Post by fenyx on Jul 12, 2006 17:10:26 GMT 2
Na ege...az ő fegyója kapcsán meg az a meglátásom támadt, hogy: amennyiben a szabályrendszer által javasolt 2réteg poli burkolja fegyverét, akkor fegyvere nem tartalmaz mást csak levegőt...mer a kard "penge" részének átmérője sztem ippeghogy eléri 2réteg poli közös átmérőjét
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Jul 12, 2006 18:56:29 GMT 2
Dorka: hol van az ÜL fórumán képkek, videók topik? vagy nem az RPGs fórumról van szó?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 12, 2006 19:21:50 GMT 2
A prehist fórumról, melynek aspektusaiban nem biztos, hogy preferálva vagy.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 12, 2006 19:29:28 GMT 2
Az rpg.hu Caelumi Játék fórumában az idei játékról beszélgetve az alábbi hangzott el: Mi a helyzet ezzel, ti miképpen emlékeztek? (Petro azt írta, hogy azok az Ébredések Városából való emberek voltak, nem a HL.) Presbiter ui: nem azért írtam, hogy az rpg.hu fórumán tiltakozzatok, holnap úgyis érdekes dolgokat fogok errõl elmondani...
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 12, 2006 19:31:34 GMT 2
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jul 12, 2006 19:35:25 GMT 2
ilyet a Hollók nem csináltak. ez már csak azért is bántó mert mi elszántan kerestük a csata lehetõségeit mindehol. és még akkor akkor is elmentünk a töltõre, amikor játktechnikailag igencsak megkérdõjelezhetõ volt a halálunk (Pentár)... akkor is azzal a felkiáltással, hogy legalább 1 csapat legyen amelyik becsületesen betart minden szabályt. A Hollók erre nagynagyon odafigyelnek, ezt Kildar is tanúsíhtahtja (csakmert õ már említett ilyet:))
ezt esetleg azért vki beírhatja a fórumukba...
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 12, 2006 19:36:33 GMT 2
És nem is mellékesen a Hollók emlékeim szerint Fenyőváros ellen nem igazán vesztettek csatát. De amúgy ez a csata lehetőségének keresése elég jól visszaütött, szóval nekünk az Ébredések-beliek kiszóltak hogy "jönnek a vérpisták"
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jul 12, 2006 19:49:36 GMT 2
Isharnak is vannak képei ha minden igaz: teutcotin.uw.hua letöltéseknél tehát akkor van 310 Sasu által belinkelt hunblaz.fw.hués vannak Retexixnek is képei, a legenda szerint.... csakhogy együtt legyenek:)
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 12, 2006 20:30:53 GMT 2
Nah, a Szürke Falkás 74MB-nyi anyagot különösebben nem érdemes letölteni, egyetlen képen majdnem látható Dama, a többin úgy tünik közülünk senki. Van néhány fotó Armisról , a Falkásokról, Kildarról, meg Ishar szobájáról, és macskájáról. Meg van 5 video is, Falkások kardoznak, meg egyensúlyoznak, ijjesmi. Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Jul 13, 2006 8:58:06 GMT 2
Hmmm ha kb 14fős csapat akkor mindahányan ottlettünk volna, és asszem erre emlékeznék...de tisztázódott is a dolog ha jól látom . Homár visszaszólásait olvasva kezd lecsapódni a nagytanulság...(asszem ezt szószerint is mondta) ez nem hadijáték, hanem élőszerpejáték...és egy ilyenben bizony a harc erősen visszaszorul, és ebből következően a csaták ami teljesen ok, mer nem lehet túl jót szerpejátszani, ha minden sarkon lekaszabolnak, és te diplomáciázni meg beszélgetni szeretnél....CSAKHOGY: 1.a játékososk túlnyomó része harcos 2.az ilyen típusú live nemigazán működik ilyen időkiszabással...ha havonta lenne akkor aztmondom ok, de így nem fog működni sztem.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jul 13, 2006 10:28:44 GMT 2
Noh, végigolvastam mindent, amit eddig nem, ami 10 oldalnyi olvasgatást jelent csak ebben a topicban... Syringa (Dodi) képei az alábbi címen megtalálhatóak: pg.photos.yahoo.com/ph/rc_dodi/album?.dir=/aaa5re2&.src=ph&.tok=phHq3JFBrkdjl_AbBár itten javarészt csak amazonok vannak lekapva a lencse túloldalán. Köszönöm szépen és is mkinek a dícséretét!!! Nekem ez az ÜL feleannyira sem tetszett, mint a tavalyi. Még akkor is tartom véleményemet, ha belegondolok abba, h tavaly szinte végig városőr voltam, az idő maradék részében pedig a kocsmában mulattam az időt basással meg kártyával Ricsivel meg jó néhány Hollóssal. Pozitív volt, h idén is volt szombat esti nemalvás ugyanúgy Ricsivel és Artemissel, mint tavaly, viszont rossz volt, h idén nem volt evil potion, így is kihúztam vhogy az estét, csak idén fáradtnak éreztem magam... hát igen... tanúlság: következőre Mátét befogjuk keverni, aztán ez már egy idő után olyan alap lesz, mint a mézsör. Ki tudja, lehet, h előbb-utóbb a kocsmában is árulni fogják, mondjuk 1 stilláért decijét, végül is ez varázs kotyvalék Rossz az, hogy az esti vizipipázgatástól herpeszem lett, de majd elmúlik. Ezt a játékot is megúztam kullancs nélkül, úgyhogy még mindig elmondhatom, h soha nem volt kullancsom... lekopog... Amúgy azt hallottam, hogy a Pentár tejeszacskójáról, ami mellesleg vmi nemtommilyen hiper-szuper fehér zászló akart lenni, hogy ezt a zászlót nem is használhatta volna, mert valami über-brutál hosszú eljárás, amíg elkészül, mert olyan speciális cucc... nah értitek?! Hallottam olyat is, hogy jövőre lehet, hogy Sziget időpontjára teszik a játékot, már csak azért is, mert túl sok ember jön el, a szervezők száma pedig igencsak csekélynek mondható, így próbálnak kompenzálni. Persze ez a mondat kissé viccesen hangzott el, de őszintén szólva nem tartanám rossz ötletlenek. Aréna... Dorkának igaza van: nem kihívás egymás ellen menni, azt bármikor megtehetjük. Tetszett, amikor szombat du-n Eric próbált Dorkát meg engem meggyőzni, h álljunk ki pénzért Arwen ellen, mert úgyis lenyom, blablabla... Dorka bevállalta, én féltem, hogy összetöröm. Mondanom sem kell, hogy a küzdelem fél percnél tovább nem zajlott, és természetesen az amazon győzedelmeskedett, úgyhogy eltettük a 2 merceszt a szütyőnkbe. Pozitív volt az emberek hozzáállása, főleg Josephen lepődtem meg, aki eddig nagyon még a köszönés képpen eleresztett fejbólintásra sem válaszolt vissza, most meg ... hát no... szerintem nem volt ember, aki naponta ennyiszer köszönt nekünk, főleg nem ilyen igen nyájas modorban Mellesleg nagyjából mki által körbe lettünk udvarolva... Amúgy meg Raniennak volt vmi esküvője tényleg?? Mert ilyesmiket hallottam. Idén is megszenvedtem a ruhámmal öltözködéskor ill. amikor hívott a természet... Armisról meg annyit, hogy amikor konzultált az amazon királynővel, közben intenzíven bámultam a belátást, aztán néhány perc után vette a fáradtságot és felöltözött. Azért kérem, ez nem holmi autópálya, hanem Live... lehet megmutatni dolgokat, de szerintem csak mértékkel, mert ez nem erről szól. Ennyi erővel követhettük volna az amazon leírásokat, ahol is félmeztelenül mentek csatába a harcos hölgyek... de azért mégis, na... a másik nemnek biztosan csodás látvány, de Armis nem egyszemélyes szórakoztatóközpont, ha meg mégis, akkor x merces... bocs, de ez engem iszonyatosan zavart! ami pedig a burkolást illeti... hát igen, olyan szintű hiányosságok voltak, hogy csak no! azé jó vót
|
|
|
Post by fenyx on Jul 13, 2006 11:11:40 GMT 2
Röstellem a gonosz varázsital hiányát ígérem keltára már lesz Armist én ált mindenféle lepedőkbe burkolva láttam (valszeg ez a már összeszedettebb állapot volt ) Pentár tejeszacsija meg..no az már (majdnem) inkább humor topic (nopersze ha én is bekezdés lennék a szabálykönyvben nekem is könnyebb lenne a live-életem )
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 13, 2006 12:22:28 GMT 2
Mitja összevissza kever mindenkit, szal ezen nem kell kiakadni. Jófej srác, adott pipát is nekem.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 13, 2006 14:47:28 GMT 2
Nos, nehany pontositas Az idei UL is fesztival idejen volt, ugyanis egyazon hetvegen volt a VOLT fesztivallal. A masik az amazonok total mesztelenul harcoltak, evvel is elvonva ellenseguk figyelmet Arwn nwm volt annyira gaz, csak nem magassarkuban kellene harcolni ugyebar...... Ezen a Hollos ****keveros dolgon most meg tisztara felb***tam magam...............
|
|
|
Post by fenyx on Jul 13, 2006 15:15:21 GMT 2
Nyugi Dorka ezen igazán nem kell..ha elolvasod az rpg.hu-s hsz-t akkor látszik, hogy a dolog azon nyomban tisztázódott több helyről is...sőt már itt is szal nyugi Hmm a krétai harcosnők fedetlenkebelemelő fűzővel mentek csatába
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 13, 2006 16:08:25 GMT 2
Fenyx: lassan kezdem mar unni, hogy mindig a Hollokat piszkaljak.Kozben meg a legbecsuletessebbek vunk minenki kozul.......ah hagyjuk meg az allando verpistizes....LAV MINDEN VERPISTINEK A masik amit meg felirtak UL forumara, hogy legyen a kovi jatekon, hogy az arena harc fegyvernemenkent kategorizalt legyen. Pedig sztem pont ez a kihivas benne. Viszont ezt a hozzaszolast muszaj bemasolnom UL forumarol ;D Üdvözlet! Nos, igyekszem a legelején kezdeni, és rövidre fogni... Engem ebbe az egész dologba belerángattak csúnya, rossz, és minden karizmával megkent szerepjátékosok, hogy "gyere el, jó buli lesz" ... Amikor megérkeztünk, kicsit kétkedve fogadtam a helyzetet, valahogy nehezen tudtam elképzelni, mi is az, ami ilyen sok embert megmozgat, meg hogy ebben mi is a jó... El kelett telnie egy kis idõnek, mire ráébredtem, mitõl is annyira "ûber" az überlive... a fantázia teszi azzá... a fantázia, ami a pár deszkából megostromolható városkaput, pár fürcsa jelmezes, sátrak közt mászkáló embert középkori várossá alakít, a fantázia, ami elegengedhetelen, ha az ember ki szeretne kapcsolódni... Voltak-e hibák? Persze, hogy voltak.... Talán 1-2 dolog bosszantó volt? Hát persze... De ha kinézek az ablakon, vagy ép az utcán sétálok, szinte várom, hogy feltûnjön egy nagy pajzsos, vagy egy láncinges-dárdás ember, és a buszmegállóban gyakran tekintek magam mögé, nehogy a zsebmetszés áldozata legyek... Az a Pár nap egy más világot jelentett, elszakadást a mindennapoktól, mindaz, amit elképzeltümk, tette azzá, ami. Ez a világ ugyan úgy, mint más világok, nem lehet tökéletes, de ha mindenki játékként fogja fel, akkor sem az ottlévõk élménye, sem a szervezõk munkája nem vész kárba, mert szerintem nem én vagyok az egyetlen aki várja a következõ alkalmat, mert: jó volt... Addig is fejlesztem a harci technikámat, hogy továbbra is én védhessem azt, ami a legfontosabb... üdvözlettel:Seraph volt nemi hup-hup mikor elolvastam
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 14, 2006 17:25:01 GMT 2
Meg lett a polifomom.YEEEEEEEEEEHHHHH ;D Tegnap edzes elott megtalaltam. Pedig mar kezdtem ketsegbeesni
|
|