|
Post by < D > on Jul 11, 2005 16:40:47 GMT 2
Összeségében, azt kell mondanom hogy egy élmény volt.
JAAA ! találta Bogi rajtam 2 kullancsot. Az egyik csak mászott, míg a barátja /a neve Kovács Aladár/ már egészen mélyen járt bennem, de kiszedtem. Remélem nem lesz semmi komolyabb.
Azért még szoknom kell ezt az egészet, de annyi bizonyos, hogy mérföldekkel hagyja le a Vampire Live-ot. Minden játékos társamnak köszönöm, hogy hozzájárult ahhoz, hogy jól érezzem magam, remélem senki játékát nem tettem tönkre.
köszönöm ...
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 11, 2005 22:24:46 GMT 2
Üdv!
Kullancs sajna bennem is volt kettõ! Dorka meg csak a kezével dicsekedett el, pedig egy kis nyavajás vérszívót õ is talált magán. De ezeket félretéve is sok emlékkel, meg élménnyel tértem haza, a szombat délutántól kezdve pedig sztem egyenesen emelkedett felfelé a játék hangulata. A hazautazásunk pedig parádés volt, a hatvani állomás zombitámadásával, a Gloria!-zással, az irgumburgummal, és a bas-ással együtt! ;D Presbiter
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jul 11, 2005 22:33:33 GMT 2
hát bennem egy kullancs se volt . a másik: ha valaki talál a cuccai között egy plussz lila övet akkor az az enyém
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 11, 2005 23:05:58 GMT 2
Uraim, egy élmény volt!
|
|
|
Post by fenyx on Jul 11, 2005 23:28:56 GMT 2
Én még mindig azon röhögök, hogy megsárgaszalagoztak...remélem köv játékon vkinek vissza adhatom a titulust (zoarre, dukat vki??? lécci)
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Jul 12, 2005 10:21:13 GMT 2
Nem dicsekvés képpen, de bennem egyetlen kullancs sem volt. Úgy látszik nem szeretnek!!! ;D Fenyx ne aggódj a sárga szalag miatt. Majd valahogyan visszavesszük. Legfeljebb lefejezünk Téged is Caelum fõterén. Nem olyan méltatlan halálnem az!!! Presbitertõl eltérõen nem gondolom, hogy csak szombat délutántól ívelt felfelé a játék. Nekem nagyon tetszett hogy ilyen sok csatat volt szombat délelõtt. Anélkül unalmasabb lett volna. Még akkor is, ha a végén már kilátástalan helyzetben próbáltuk megvédeni a várost. Szóval összességében nagyon jó volt a játék és szerintem mindenki jól szerepelt. Bár Daniék fegyverletétele egy kicsit mókás volt.... ;D Az arénában semmi komolyabb eredményt nem értünk el. Ha jól érzékelem negyedik helyen végeztem, bár a végére már olyan fáradt voltam, hogy azt se tudtam pontosan melyik helyezésért harcolok. Viszont sokan megdicsértek bennünket, hogy milyen jól harcolunk. Szerintem megéri a heti egy edzés. NEm csak ezért de a jó hangulat miatt is... Üdv Mindenkinek
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 12, 2005 12:58:02 GMT 2
Nekem kérdéseim lennének mivel én nem voltam de érdekel mi volt... 1. Mi az a sárga szalag??? 2. Mi volt Daniék fegyverletétele??? Szerintem sem rossz ez a heti 1 edzés, sőt nekem tetszene ha lenne még egy!!
|
|
|
Post by fenyx on Jul 12, 2005 13:49:59 GMT 2
Sárga szalag: vezéri státus jelölése (Zoarre, ha engem lefejeztetsz akkor kinek apipáját fogod szívni? ) Daniék: Megjelent előttük egy igencsak bunkó barbár egy igencsak bunkó "kalapáccsal" és nem karizmával hanem a kar-izmával félemlített meg... Valóban nem lenne rossz pár fakultatív jellegű, "ha elég ember jön csak akkor tartjuk meg" szombatiedzés. A pajzson én is gondolkozom, de a kétkezes kardon is...asszem a jövőévi játék szabályatól függ legjobban mibe is adom a fejem (mer hogy nem várok mégegyszer másfél napot, hogy használhassak egyszerre 2 rövidkardot az biztos)
|
|
|
Post by < D > on Jul 12, 2005 15:25:47 GMT 2
ZOÁR
Igazadvan és nem is szerintem /gumicsirek nélkül is/ Az a helyzet, hogy Presbiter elmondta, hogy mi mozdott as hgáttérben, és ezek után maximálisan megértem az aggodalmát. Igaza volt neki is, nagyon sok elveszett, és ennek elõtte sok forgott kockán. Már elnézést de adtad a Sanyi alá alovat piszkosul, azér mert te is gyakni akartál....de ez akkor nem volt ilyen egyszerû. Mi történt utána, sárba tiporták kis piros önérzetünket. A Város fordult ellenünk.
Egyszerû poszt átadás, és kész, amúgy nagyon jó volt, Mátét parancsnokként látni, szerintem jó volt. Jól viselte a felelõsséget, és todott ordítani mikor kellett.
Megint csak azt mondhatom zárásképeen, hogy egy ÉLMÉNY volt. mindenki aki nem volt itt, ennyivel szegélyeb, de ez egy olyan dolog, amit könnyedén lehet pótolni; ráadásul mindegyik más.
[glow=red,2,300]Ti hoztatok valami szuvenírt???[/glow]
én megmentettem egy mercest, a nyakamba hordom ráíram hogy : ÜL 05.07
D
|
|
Lilian Formosa DIllinor
Guest
|
Post by Lilian Formosa DIllinor on Jul 12, 2005 16:38:07 GMT 2
>:(Mi az hogy uraim? ? >:(Kikérem magamnak ezt a megkülönböztetést.... Amúgy nem tom, hogy valaki figyelte -e a híradásokat. A legtöbben Gödöllõre hívták ki a tûzoltókat, ugyanis elöntötte, az embereket a víz. Még szerencse, hogy mi megúztuk az özönvizet. üdv:Dorka
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 12, 2005 19:55:52 GMT 2
Üdv! Tulajdonképpen a harccal nekem nincs semmi bajom, bár a játékokon kétségkívül politikusabb karaktereket szoktam alakítani, de ez sztem a varázslóságból adódik. Még a maga helyén a "gyakásnak" nevezett dologgal is azonosulni tudok, de mivel ez egy élõ SZEREPjáték volt, nem pedig "ostrom" (ahol van a fekete, meg a fehér csapat, ennyi elég háttérnek, és lehet ütni egymást), szóval úgy gondolom, hogy akkor igazán jó háborúzni, ha annak tényleges értelme van. Kétségkívül én is túlreagáltam a helyzetet, de az IN-es események késõbb engem igazoltak... Mindenesetre összességében is nagyon pozitívan éltem meg a játékot, úgy érzem helytálltunk, egy csapat tudtunk maradni és elég jól harcoltunk ahhoz képest, hogy rendházszinten ez volt az elsõ "éles" bevetésünk. Köszönöm a résztvevõknek: Presbiter GLORIA!
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 12, 2005 20:25:56 GMT 2
Nosza, vannak képek a játékról, de meg kell mondjam, hogy csak néhányon vagyunk láthatók!Megtalálhatók itt: uberlive.fw.hu/ Azért remélhetõleg így is jelentenek majd néhány nosztalgikus percet! Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Jul 12, 2005 23:16:51 GMT 2
Jó képek...végre meg tudtam mutatni másoknka hogy mi is ez a "beöltözősdi" aztán néhány jelmez után keresték a leesett állukat.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 13, 2005 13:40:20 GMT 2
ááááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.............................. máris honvágyam van a képek láttán. Nem lehet visszamenni? ??
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Jul 13, 2005 17:19:43 GMT 2
Asszem benevezek most már egyszer egy Ostrom Játékra. Egyébként a szerepjáték szervezõknek is figyelembe kell venniük valamelyest a valós életbeli helyzeteket. A valóságban is úgy folynak a dolgok, hogy az emberek nagy tömegei csak teszik-veszik a dolgukat, és néhány kiválasztott mozgatja a háttérben a szálakat. Csakhogy a valós életben a sok "tudatlan" ember a saját dolgait intézi. Itt viszont ha valaki kimarad az intrikából az egy idõ után elkezd unatkozni. Jó példa volt erre az Udvarház, akik egyszerûen már annyira unatkoztak, hogy bejöttek az egyik csata közepén a városba és gondolkodás nélkül öldököltek. Nagyjából mindegy volt nekik melyik oldalt gyilkolják. Ettõl függetlenül persze elismerem, hogy nem volt a legszerencsésebb húzás játéktechnikai szempontból az yori rendház megtámadása. De ha már úgyis ott volt az a jó kis faltörõ kos.... ;D ;D ;D
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 13, 2005 18:25:09 GMT 2
Zoarre: Valóban rossz döntés volt az Ioryk szétzilálása részetekrõl, mert utána néhány volt Iory lovag hozzánk jött agy a Menedékhez (akikkel késõbb szövetséget kötöttünk) és mint egyfajta Bosszúállás Angyalai minden caelumira vadásztak. Végülis nekünk ez jó volt. ;D
|
|
|
Post by fenyx on Jul 14, 2005 11:52:11 GMT 2
...amúgy nagyon jó volt, Mátét parancsnokként látni, szerintem jó volt. Jól viselte a felelõsséget, és todott ordítani mikor kellett. óóó igen, legvezéribb cselekedetem az volt mikor teli torokból üvöltöttem, hogy: "Hollók ide!!!!" (aztán jöttek a hollók...és csipkedték a szemeimet...aztán szerencsére jöttek a hóllószárnyasok és elkergették a madarakat )
|
|
|
Post by < D > on Jul 14, 2005 12:37:09 GMT 2
Mivan nem tetszik a dicséret?? Igen arra értettem, szerintem jó volt.
ZOarRe!! - és neked is igazad van, néhány szervezõnek járkáni kellett volna, és esetleg kvesztet adni, nem egészen poén, kiadni 10 kvesztet, 12 órakkol, avilág sarkán, és aki ott van, aki nincs....szóval ez nem életszerû.
Az Ioryk igazából, ......intézhettük volna finomabban, de kezdõkvagyunk, nem értünk a hatalmi politikához. Igenei, aki magasabb beosztásabn van annk gondolnia kellett volna erre. Nem hiszem, hogy az én tisztem, beszólni afõnöknek, hogy:
[shadow=red,left,300]"Kedves Mester, engedtessék meg szólnom, nem tartom helyénvalónak, mindazonáltal, nem tisztem döntésedet megkérdõjelenzni, de enggedtessék meg egy közbevetée részemtrõl ha nem haragszol. Szabadna, a módszert kifogásolnom, mely a fal betörésére irányúl? - tudni vélem ugyanis, kegyelmes uram, hogy elõre láthatólag, nem szerencsés, sõtt, mondhatnám úgy is, hogy végzetes következményekkel jár, az ha, most mi - parancsodra - betörjük, a kaput, és levágjuk az iorykat. Ugyan egyszerû közember vagyok, és nincs se jogom, se elég sütnivalóm az ilyen dolgokhoz, rangok dolgában, pedig aztán, végkép nem kaphatok szót köreidben, ezért mégegyszer kérnek, mert feltartottalak, a csata közepette."[/shadow]
- szerintem ez sem hiteles.....jó picit sarkos voltam.
|
|
|
Post by fenyx on Jul 14, 2005 23:44:21 GMT 2
Hitelesnek nem az...de marha jót röhögtem rajta No azért azt is hozzá kell venni a dologhoz, hogy míg Zoarre vezérünk/barátunk/testvérünk (mingyárt elérzékenyülök ) pusztán vérszomjas volt, úgy a tényleges vezetőnk emellé még suicid...na most egy vérszomjas suicid főnökkel a nyakunkon szvsz örülök hogy nem végetek ki minket (egész jól kijöttünk azért a végén)
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 15, 2005 19:30:21 GMT 2
Levették a gipszem!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mellesleg jelentem, hogy kemény 5 nap alatt is igazán durva szagot bocsájtott ki a jobb kezem a gipsz miatt, de miuátán levették, húúúúúúúúúhhhhhhhhhhhh................ Amúgy a félreértések elkerülése végett kijelentem, hogy nem haragszom Boglárra, mert szegény beképzelt magának dolgokat. Plusz még azt is kijelentem most ünnepélyesen, hogy Fenyxre sem haragszom az ezt megelõzõ sérülésemre.Érted Fenyx, te se képzelj be dolgokat! Nem vagyok egy haragtartó ember, ha meg haragudnék akkor nem szólnék az elkövetõ félhez. Remélem egyszer és mindenkorra tisztáztam a dolgokat. Hatalmas paszt küldök mindenkinek ;D
|
|