|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 31, 2006 15:09:39 GMT 2
hát igen dorka, mi mindig tartottuk magunkat, a ránkbízott feladathoz legalábbis mindenképpen, ezért nem tudtunk semmirõl semmit De végülis volt szép oldala is pl látni Karom majdnem teljesen meztelen seggét abban az indián sztájl ruhában Eric.... THE HIGHLANDER 2005.... ezek után nekem errõla témûról no comment
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jan 31, 2006 15:26:46 GMT 2
Karom meztelen seggét ha te csak egy pillanatra megláttad akkor mázlista vagy. Szombat este a fenyővárosi tábortűznél végig abban villogott.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jan 31, 2006 18:12:30 GMT 2
Jaj az a segghijjas gatya... nem mertem oda nézni komolyan mdonom...
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 31, 2006 19:46:39 GMT 2
áh, szerintem állat volt!!! Mondjuk akkor kisebb szívbaj kerülgetett, mikor felemelte az elején azt a kockás pléddarabot... mert ugye úgy volt rajta, h lábaközött áthúzva és elölhátul kicsi lelógott... hát érdekes volt... azért én egy hasonló kaliberűt nem mertem volna bevállalni, pedig szívből remélem, h az én seggem szívesebben nézegetnétek De majd a Dorkának csinálok ilyen rucit, jó??
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jan 31, 2006 20:55:04 GMT 2
De... az nem hímsoviniszta dolog lenne?
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Feb 1, 2006 12:31:02 GMT 2
Nem is tudom.... mondjuk azt, h nem, okés? de nem értem amúgy, h miért lenne az!! Szerintem nem! Furi, de még csak a gondolata sem merült fel bennem...
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 1, 2006 13:18:08 GMT 2
Nézd, én Dorka kapus mizériája óta semmin sem lepődnék meg. ;D
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Feb 1, 2006 21:36:54 GMT 2
ezt nem egészen értem... milyen kapus mizériáról van most szó
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Feb 1, 2006 22:02:38 GMT 2
olvass egy kicsit hátrébb...
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Feb 2, 2006 12:36:47 GMT 2
áh, a pisilõsre gondolsz??? Nyehhehhhheheee
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 2, 2006 16:34:42 GMT 2
Nem. Amikor említettem, hogy olyan kaput csinálunk gödön hogy hűha, és erre teljesen kiborult, hogy ugye nem valami hímsoviniszta dolog.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 2, 2006 16:40:14 GMT 2
Bocs, de félreértettem.Veled még nem fordult elõ ilyen?
Amúgy meg én bizti nem hordok olyan indián rucit.Mindenki látná a majdem fél meztelem seggem.De te nyugodtan bevállalhatod, hozzád illik
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Feb 2, 2006 16:42:54 GMT 2
Hûûha Dorka be keményitettél jol meg mondtad nekik nah jo ez csak vicc ne haragudj rám amugy miez a második név?Frowin?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 2, 2006 17:42:46 GMT 2
Veled még nem fordult elõ ilyen? ... Mindenki látná a majdem fél meztelem seggem.De te nyugodtan bevállalhatod, hozzád illik De. És az ilyesmi mindig jó poén. ;D Amúgy én azért nem vállalnám be, mert tisztességtelen előnyt jelentene a korlátlan számú Rettegés alapú varázslatom.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 2, 2006 17:55:16 GMT 2
Igen,kissé a szívemre veszem a dolgokat néha.
De mégis milyen lenne, ha mindenki indián-stylban nyomná?...inkább ne is gondoljunk bele.....
Amúgy, azon az ominózus indián átyékkötõ fölhajtós dolognál ott voltam, mirõl Bog írt és hát NO COMMENT! Bár a fiúk néha felemlegetik Karomot....
Ylmor:Frowin.....találtam utónevek között és megtetszett, meg nekem jól hangzik.De megne kérdezd mit jelent, mert nem tudom.De igérem utánanézek és tájékoztatlak róla.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 2, 2006 18:33:49 GMT 2
Mindenesetre az avataroddal jó összhangban van, a Frowin névnek számomra olyan... ööö... fagyos-jégkirálynő hangulata van. Ugyebár frost=fagy.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 3, 2006 21:30:58 GMT 2
Das ist eine echte deutche Name.
Jégkirálynõ?kissé távol áll tõlem a fagyos személyiség, bár mindig a negatív szereplõket szeretem
|
|
|
Post by < D > on Feb 10, 2006 18:07:25 GMT 2
Melyek a kedvenc negatív szereplőid Dorka?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 10, 2006 18:42:10 GMT 2
Erik!
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 12, 2006 17:54:02 GMT 2
Most konkrétan nem hadijátékos emberekre gondoltam, de mondjuk....most nem jut eszembe senki.Ámbátor, ha már ilyen híresebb mûvekre gondolok pl.:Gyûrûk Ura, akkor az Orkok.Hogy miért?(tudom, õk azok akik az elfek és emberek "keveréke" finomabban keresztezõdése, pontosabban egyfajta félvér típus).De az emberekbõl vannak és ez elgondolkodtató.Hiszen egy lehetséges továbbfejlõdése az embernek.Egyfajta figyelmeztetés, hogy rossz felé tartana, de olyan,ami mindig jelen van és emlékeztet a rosszra. Az a maga nyers erõ, ami jellemzi õket és nekem ez teccik.Hiszen mindent a túlélésért tesznek, a fennmaradás fontos számukra (és ha belegondolok, akkor az embert is az élni akarás hajtja) és a legfontosabb:a sötét oldalon állnak! SWban is a Sithek.Nekem az ember gyengeségét mutatja.Ha hagyod a lelked sötét oldalát eluralkodni ...... Olyan érzésem van, hogy az emberek egyszer a saját vesztét okozza, hiszen minden gonosz dolog bizonyos tettek következménye. pl.:robotos film nulladik törvénye, kirázott a hideg mikor láttam és még beszélni is utálok róla.
Még van egy pár ilyen negatív hõskedvencem..
|
|