|
Post by < D > on Jul 20, 2005 12:16:48 GMT 2
Üdv megint.
Sajnos, nem adatik meg mindenkinek, bármely alkalomban, a fórumozás ajándéka, az okokat látzsd a napi beszélgetések topicon.
Örülök, hogy jót szórakoztatok a pirosbetûs monológon, de azért .....hát...... végülis....ha úgy vesszük, az elkövetett hibák okán, az egész überllive tõlünk volt hangos, egy idõre megjegyeztek minket, és néhányunkat összekapcsoltak a hedonizmussal.
lehet, hogy csak pozitívan kéne szemlélni, és nem azon görcsöni, hogy kellett volna??
ni az a szuicid?- - -azt hitten Sanyinak hívják
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Jul 20, 2005 12:54:30 GMT 2
Nem jártam még egyen sem de teljesen bele bolondultam. Remélem legköüzelebb már én is veletek tarthatok. Bár még sok dolog van amit nem tudok ha sok bean hasonlít a normális szerepjátékra az élö nem lesz gond. CSak még arra nem jöttem rá hogy mi a lényeg. A verseny vagy az hogy jó érezzük magunkat. REmélem mindkettö.
|
|
|
Post by fenyx on Jul 20, 2005 16:03:27 GMT 2
Üni az a szuicid?- - -azt hitten Sanyinak hívják A suicid: öngyilkosságra hajlamos A játék célja sztem egyértelműan az, hogy jólérezzük magunkat...így sztem pl az is "jó" volt, amikor mindenki gyilkolt minket...mert történt vmi!
|
|
|
Post by a Sanyi aki on Jul 20, 2005 23:48:05 GMT 2
hello mindenkinek! ( a Sanyi vagyok, aki szuicid, meg aki alá adták a,lovat, stb)
A Zsolt meghívására látogattam ela fórumra, elõtte nem is tudtam, hogy van, szóval nem akarok betörni, meg ilyenek, de ha már rólam an szó. A Zsolttal majdnem egy órát beszéglettünk telefonon a játékról, és szetma lényeget el tudtam mondani neki. Csak angyon röviden.
Köszi a megjegyzeséket, csocsi mindenkinek érte. Élveztem ezt is, ahogy már játékon is. Nem gond.
Szóval elõször is azt szeretném tisztázni, hogy a játékon félig volam játékosként, és félig szervezõként. Pétnek este, szombat reggel, és szombat délután válsággyûlést tartott a szervezõség a segédszervezõkkel a nagy létszm miatt, mert sok lehet az unatkozó emebr, stb. Ezért egy csomó mindent meg kellett ebszélni, így tudtam meg a történetbõl oylanokat ,amiket enm szerettem volna, mert jtászani akartam, magam rájönni. Nagyon sokat kellett arra fiygelnem , hogy ne adjak ki outos infot, és ne outos infok alapján játszak. (pl végig tudtam ki Magian, a kaotikusok, mit akarnak) Mindazonálltal az is meg lett ebszélve , hogy rengeteg feszültséget kell kelteni, hoyg pröögjöna játék. Lényegébena szerevzésg egy az egyben kiadta, hogy a Skarlát, és a PEcséthrodozó Rend ugrojon össze, és csatázzon ,holtot prehistóriában abszolute szvöetségesek votlunk. Külön kérték tõlem, hogy minél szigorúbbra vegyem a várost a városõrség szempontjából, hogy legyen lázongás ez ellen, holot ezt sem akartam. Sokan mondták az arcomba már ott (szervezõi megebszélés), hogy majd kavarnak a Rend ellen:tolvajcéh, kaotikusok, pecséthordozók.
ezeket szem elõtt tartva kellett játszanom. ezen íkvül volt egy sezméyles prehsitória alatt kapott feladatom az Új Vallás, melynek másik híve Stradh volt. Az Iorik szombaton szinte midnenkit megtáamdtak, elfoglalták a Menedéket is, ahol a varázslótorony volt. A varázslók egy szerzõdést írtak alá a Skarlát Renddel még a prehistóriában. Meg volt egy megebszélés is Armissal a Városi Tanásban, hoyg segítünk megtosztítani a Menedéket, és vissazadni védõiknek. Ekkor még nem tudtam, hog Iorik voltak a táamdók. Az egész Városi Tanács támogatott. A menedéknél tudtuk meg mind, hogy azIorik támadtak, ráadásul az új élpotnjuk az duavrház. Ezt nem lehetett hagyni. Caelum városõrségét, és az õrség parancsnokát a Skarlát rend adta, így minden jogunk megvolt rá, hogy letartóztassuk az Iorikat. Csak sajnos sokan nem inben játszottak, és inkább rátáamdtak a Skarlátra csak hogy legyen ahrc egy kicsitm holott mellétek kellett volan állniuk. Nem Zoarre hibája az ostrom. Én nem tudtam ot lenni, õ döntött, és max repekt érte, mert igazi lovag, és skarlátos döntés volt. Én nem lehettem ot, hoyg révényesítsem a jogokat amit a város adott mert megötleka kapuban. Szintén otus ügy miatt. Emlékezhettek rá, hogy 3 babrár megpróbált feltartani minket a Menedék felé menet. De mi nem álltunk el párbajozni, hanem leszorítotuk õket a keresztezõdésrõl. A pajzsos kiablta, hogy kutyák, erre én jeleztem a Methosnak, aki orvgyilkos votl, és Skarlátos, és õ megötle. A gyerek felhúzta magát outban, és végig engem ölt a játék során, mlég akkor is amikor már a mártírhalál után nem tudhatta hogy én uyganaz vagyok, csakis arcra. És a barbárokat is végig e miatt a megöklése miatt a Skarlát ellen tüzelte, hholott Inben Cronudon sem votl ellengése a Skarláttal. Sajnos sok játékos nem in alapján játszot, és ez a hüyle szervezõs feszütlségteremtés sem jött jól, és ennek mi skarlátosok ittuk emg a levét. Nemtom ki háynszor votl töltõn, de én csak szombaton 7-szer.
karaketren védelmében:a nagy botránycsata után ahogy kijöttem egybõl tisztáztam a helyezet a városi tanáccsal, és nemcsak minden jogot bsszakaptunk, hanem fél órára rá ÚjTanács alakult, mely a Skarlát lovagrendet nevezte ki egyedüli városi õrségnek, és a várost érõ támadás esetén mindenki a mi parancsnokságunk alá esett volna. Az volt a baj, hogy a tanács sosem hírdette ki döntéseit, és sokakban úgy jött el sok minden, mintha mi akarnánk, és nem a Tanács. A kivégzés is az õ döntésük volt, persez votl benne nekem is egy szavazatom, mégsem lett elég hatáérozottan kimondva, hogy nem mi, hanem a Tanács akarja. nameg jött a nagy barbár táamdás, és "végel meghaltam", a karaketrem feltáamdt, hála az Úrnõnek, de vallási küdletése miatt nem tért vissza Skarlátba fel se fedte magát, kivéve Presbiternek a játék vége fele ha jól tudom. szvóal sokat írtam, bcosesz érte, csakszerettem volna leírni az én nézõpontomat is, hogy lássátok én hogy láttam a dolgokat, hogyan éltem meg, mit szerettem volna, mit nem akartam. hibáztatni lehet, de én végig a karaketremnek megfelelõen játszottam, és a Skarlát Lovagrend tettei végig jogosak voltak, csak sokan nem tudtak inben játszani. Remélem egy kicsit siekrült tisztáznom az énhozzám kötehtõ dolgokat. Elhiszem hogy ti is szívtatok a játék egy bizonyos szakaszában (pl. a két túlélõ, aki egyedül állt a kapuban, stb.), és hgy lehetett volna jobban csinálni, de ennyi bonyolító téynezõvel nehezen. az is bizti, hoyg sok minden nem jutott el hozzátok, de ezzel nemtok mit csinálni, mert nem az én tisztem mindenkinek mindent elmagyarázni. Sajnálokm Máté hogy másfél nap után siekrült a kétfegyveres harc, votl akinek egyáltalán nem sikerült. de votl aki fogta magát, és saját maga járt utána, nem tud egy ember száz dolgot csinálni, és 50 módon ránézni egy-egy szitura, max. utólag. Igen voltam szuicid egyetlen egyszer, amikor kardomab dõltem, hogy megmentsek 4 varázslót, de ezen kívül aligha.
égegyszer bcoesz a hosszúságért, csak elõsre írok ilyen terjedelemben. Ha nem gond a társaságom akkor vizanénék idõnként. Szívesen válaszolok bármely kérdésre a játékkal kapcsolatban, vagy bármi egyéb. Ha meg gondot okozok, akkor ne azt mondjátok, hoyge z egy nílt fórum stb, hanem el leht küdleni a gúzsba. Utolsó mondatban:egy élmény volt veletek a játék, max. respekt.
Hector (játékon Theseus, amúgy a Sanyi, aki...)
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Jul 22, 2005 12:39:10 GMT 2
Na végre valaki felmentett a vérszomjasság vádja alól. :-) Igazán hálás vagyok egykori rendfõnökünknek és nagymesterünknek, hogy így kiáll utólag a beossztottjáért! :-) Egyébként volt egy olyan sejtésem, hogy a nagyon sok résztvevõ miatt biztosan nehézkes az információármalás, de ez végül is minden játékon így van. És a valóságban is. Legközelebb mi is azzal kezdünk, hogy dezinformátorokat küldünk szét a játéktéren, hogy a számunkra kedvezõ irányba tereljék a játékosok hangulatát. :-)
|
|
|
Post by Hector Sanyi aki on Jul 22, 2005 18:15:28 GMT 2
üdv Zoarre: magától értetõdik. Bár hallottam olyat, hogy téged sem érdekelt a játék ,csak csata, és ezért bûnrészes vagy. de téged ismerve ez sztem nem így van. Szerepjátékban lovagok votlunk, és abbl is igen szélsõségesek. Ne várja el senki, hogy ha van jogunk, sõt köteléezettségünk akkor majd fonimkodunk oylanokkal ,akik öldökölnek árulnak. ha jól tudom egyszer felszólítottad õket, hoyg tegyék le a fegyvert. Nem tették, innentõl kezdve nem vagyunk mi diplomaták, jöjjenek a fegyverek. Az már más kérdés,. hogy a többi caelumi fõleg a Pecséthordozók milyen hülyén reagálták le, s mennyrie nem in-ben gondolkodtak. s minket igazol az is, hogy amint kijöttünka töltõrõl egybõl tisztázódott minden. Az Iorik fõnökét elvitték a japok:)), ki is végezték. Minket pedig nem hogy visszafogadtak ,ahnem bocsánatot kétek, és nagyobb lett befolyásunk mint elõtte, csak az votl a baj, hoyg megintcsak sokan in-hez képest máshoyg játszottak. Pl. ezt a szervezõi megbeszélésen mondta egy srác, hogy mrá csak azért is ellenünk lesz, mert sokan vagyunk. Merthogy azt hitték leszünk max. 15-en erre meg 30-an. Mondta, hogy ez jó sok, és ezért kell harcolni ellenünk. Kédezem én ez milyen hozzáállás??? nah mindegy, azért sztem mindezek ellenére jó volt a játék. Mégegyszer: egy élmény volt veletek játszani. Hector (az új felvett nevem, csak nyugodtan használjátok ezt)
|
|
|
Post by fenyx on Jul 23, 2005 9:28:18 GMT 2
No, akkor írjunk legelőször is: Hector REGISZTRÁLJ! (sokkal hangulatosabb) Aztán, köszi az infot, ezt mi kiskatonák mind nem láttuk. Nem mintha eddig túl nehéz szívvel lettem volna a töréntek miatt, de ezután már szavam sem lehet (úgyértem életem első live ja, és nem győztem kapkodni a történések miatt...mégha ha történések nagyrésze a saját sokszorozódó halálom volt ) A kétkezes harcért meg bocs, de azért nem magamnak intéztem, mert anniyt tudtam(karakter) hogy a rendünk jó viszonyban van a mesterrel, ezért valószínűleg olcsóbban, és gyorsabban tanítana. Tehát beszélni kellett vele a rend nevében; namost ezt ÉN nem tehettem meg (utolsó köz-skarlátként...) ezért jártam anyakadra, másfél napig
|
|
|
Post by hector on Jul 23, 2005 21:45:38 GMT 2
Üdv!
Fenix: egyáltalán nem hisze, hogy lennének kiskatonák, meg kiváltságosok. Pusztán van aki rutinosabb, meg van aki még kevésbé. (magad mondtad, hogy pl. neked ez volt az elsõ áélõ szerepjátékod) Szóval természets, hogy kevésbé lát bele így az ember, de ez idõvel majd javul. Ráadásul ahogy láttamnagyon jól szót értettél másokkal, és ezen az úton haladva hamar sok isemrõst szerzel, akkor meg már nem is idegen a játék.
kétkezes harc: nem táamdólag értettem, nem kell bcosánatot kérned, számomra volt az kínos, hogy sokat voltam Yokuni közelében ,és mindig kiment a fejembõl, hogy modnjam neki. Sajnos nehéz volt minden észben tartani, és olyan hamar vége lett a játéknak. már tavaly is alig tudtam a társakkal tartani a kapcsolatot, msot meg ez még nehezebb volt. Amúgy simán mehettél volna, próbáltam szólni elõre, hogy én csak összezserveztem a csapatot, és innnetõl kezdve mindenki játszon. mert én pl nem szeretek annyira harcolni, inkább a kapcsolatok kiépítését, és a dolgok mozgattatását szeretem. Szóval az egy dolog hogy szerepjátékban van egy vezér, de attól még nem kell ezt véeresen komolyan venni. A lányeg, hogy mindenki szórakozzon. Sztem.
Hector
|
|
|
Post by fenyx on Jul 24, 2005 15:03:04 GMT 2
Kiskatona alatt kvázi "közlegényt" értettem, aki nem kérdez sokat, tiszteletet tart, és követi a parancsokat.
|
|
|
Post by < D > on Aug 8, 2005 13:12:35 GMT 2
Mind közkatonák voltunk, akik elsõbálozósak is. egyedül Fenix volt az aki tovább jutott, vem az van hogy nekik kuss, ahogy azt Zoarre is taglalja, hanem mi vagyunk, a tömeg, atömeg ereje, aki felsorakozik a parancsnok mögé. ÉS MI ADUNK NYOMATÉKOT A SZAVÁNAK
|
|
|
Post by < D > on Aug 10, 2005 14:47:44 GMT 2
Im egy példa hogy mindenkinek máshogy csapódik le az egész. Vajon mi is megutáljuk, ha már voltunk vagy 4-en?? -- és nem csak elsőbálozós noobok lesztünk? mért nem szívlelik, Dukat mestert, ott ? Dama
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Aug 14, 2005 13:16:44 GMT 2
A live már csak ilyen, az embert bizony leszúrják idõnként, van akire még vadásznak is (Armis is mesélhetne), van, hogy beragad valahová, épp azért játék, hogy ezt mind meg lehessen tenni és át lehessen élni. Tény, hogy a Skarlátosokra pikkeltek kicsit, de ennek okát már eleget fejtegettük, nem feltétlenül kell személyes indokokat keresni a történtek mögött. Az, hogy egy páncél, sodronying, kard, vagy íj mit ér egy játékon, vagy 'mit visz át' az a játék szabályrendszerében le van fektetve, és nem feltétlenül felel meg a valóságos helyzetnek, lásd Dukat tõrös esetét, vagy akár az utolsó kelta páncél és íj szabályait. Ez szerinem nem olyan nagy gond, a szabályok ismeretében mindenki eldöntheti és femérheti, hogy mit vesz fel, milyen felszerelést visz, és mire kell figyeljen. A játékokon, fõleg a szervezõ csapatok tagjainál mindig megfigyelhetõ volt bizonyos "arisztokratikus" magatartás, vannak emberek, akik vérmérsékletüktõl függõen korrektül, vagy éppen lekezelõen viselkednek velünk szemben, de ez meglehetõsen emberi szokás, nyilván azokkal kell jó kapcsolatot ápolni, akik nekünk is szimpatikusak. Jó példa erre Bee is, aki évek óta barátja a csapatnak. Ellenpélda Aluran, aki az évek során valahogy elszállt, pedig régebben szerényebb és kedvesebb is volt. Magam részérõl úgy látom, hogy minden súrlódások ellenére a live-os kommuna azért viszonylag összetartó társaság, a régi ismerõsök mindig örömmel üdvözölnek bennünket. Dukat és Sanyi személyével kapcsolatos ellenszenv szerintem nem annyira komoly dolog, mint ahogy azt Te leírod (Dukat). Sanyival szemben még a SirThomasos, és egy régebbi Keltán történt eset miatt van némelyekben tüske, veled pedig még ennyi baja sincs senkinek, legfeljebb, hogy néha out-ban is nagyon magadra veszed a játék történéseit, vagy az emberek beszólásait, és ilyenkor nem tûrtõzteted magadat. (monnyuk én se mondom meg ebbõl az okosat, mert az Überen volt egy pont, amikor én is...).
Presbiter
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Aug 18, 2005 15:01:08 GMT 2
mindenhonnan kérdezem de eddig senki nem tudott vagy nem akart pontos választ adni arra hogy mikor lesz a következö ahol már én is részt vehetek? Remélem tudtok feleni nekem.
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Aug 18, 2005 15:05:44 GMT 2
mint azt máshova is irtam, überlive jövőre... ha jóltom kb 4-5 ilyen élő szerepjáték van évente, e közül az egyik az überlive. Szeptemberben a Kelta lesz.... a pontosat még presbi sem tudja ha minden igaz...
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 23, 2005 19:00:53 GMT 2
1 évben csak egyszer van ÜL. Kelta 2szer van 1 tavasszal és 1 õsszel. Amúgy még ha jól tudom van Debrecenben is játék.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 17, 2006 19:37:26 GMT 2
Az a nagy büdi igazság, hogy eddig nem volt idõm elolvasni ezt a topicot, de most volt!!! Az ÜL fantsztikus volt! Igazság szerint nekem saját intrikáim voltak (lásd Dama morcizott végig, amikor odafelé menet megjegyzést tettem egy srácra, mármint h milyen jó csávó...) én meg erre a következõ estét szó szerint végigmulattam, mert Fenyx gonosz varázsitalából annyit ittam, hoigy 36 óráig nem tudtam aludni Jó volt végülis az az este, mert ott voltak páran az "alvilágból", így megtudtam, hogy ki orgyilkolta meg ARmist meg ilyenek Elhiszem hogy ti is szívtatok a játék egy bizonyos szakaszában (pl. a két túlélõ, aki egyedül állt a kapuban, stb.), és hgy lehetett volna jobban csinálni, de ennyi bonyolító téynezõvel nehezen. Ezek a túlélõk mi voltunk a Dorkával Hát igen... a történésekbõl valahogy mi KETTEN a Dorkával eléggé ki voltunk maradva, merthogy a Skarlát a városõrség, mi meg tisztességgel elláttuk a feladatunkat, ezért sajnos kimaradtunk szinte minden jóból. Pl, az egyik csata elejérõl is, de abból azért, mert elmentünk pisilni a bokrok közé, és amikor visszafutottunk, akkor engem majdnem legyilkolt egy piros-fekete pajzsos barbár srác, de hárítottamaz ütést ugyanis szerencsémre véletlenül ráléptem a skarlátvörös köpenyre õ meg megcsúszott és elesett. (Magus-ban van ilyen, hogy a Hit hatalma, ez egy papi varázslat, amikor a célszám fölé dobsz 15-el, mert akkor történik valami isteni csoda, pl úgy kerülsz el egy végzetes ütést, hogy megcsúszol jelzem a karimnak akor sikerült volna, ha maxot, tehát 20-at dob, mert olaynkor jár még +10 De ez még sosem sikerült neki, csak ÜL-on, asztalin sosem ) Most, hogy leírta a Sanyi, hogy mik voltak a háttérben, jobb is, hogy nem tudtam semmit a politikáról, mert amúgyis utálom. Bár nem ártiott volna, ha tudjuk azt, pl h üldöznek meg kivégezték már a többieket. MErt csak úgy odajöttek hozzánk a kapuban, hogy "helo, ti skarlátosok vagyok... tudjátok, hogy kegyvesztettek vagytok? Igen, az egész rend kegyvesztett lett, na akkor most küzdötök az életetekért vagy leteszitek a fegyvert?" Bár ezt a végén élveztem, csak sajnos akivel párbajban álltam a mellett álló egy óvatlan pillanatban ledöfött, de élvezetes violt nézni dorkûát, ahogy harcol, meg ha jól emlékszem Eric (Highlander 2005) volt még a másik skarlátos, aki akkor velünk harcolt. 4-en votlak 3-unk ellen, végülis meghaéltunk mindahányan túléltük Jé! Akkor 3-an "éltük túl"
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jan 17, 2006 19:54:22 GMT 2
A piros-fekete pajzs az Morf volt szerintem, Caelum meg míg egyszer fél órát elmentem tölteni háromszor cserélt gazdát. Egyébként a legnagyobb bajom az Überrel az, hogy ugyebár Homár beszél itt 20-25 "kitűnő" emberről, pl. vezérek, céhfőnökök, szervezőék, csak annyiban nincs igaza, hogy nem ők a kitűnőek, hanem ők a játékosok. A maradék 175 meg malmozzon, meg legyen kit leölnie/átvernie a 20 kitűnőnek. Fenyővárosban ez nagyon kijött, tehát alig voltunk páran, vezéri szalagunk se volt, tp-t csak hírből láttunk, stillát csak fényképen, szal nagyon látszott, hogy azért volt Fenyőváros, "mer kell ellenfél caelumnak". Meg egyszerűen nem volt mit csinálni. Nem volt szervezett városőrség, mert mindenki caelumban volt, szóval a templomos lovagrend nagymestere (jómagam) pózolt egy szál golyszival a városkapuban. A poén hogy így se tudott semmi ellenség bejutni a kapukon ;D
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jan 17, 2006 20:23:18 GMT 2
hát, akkor eléggé büszkék lehettek magatokra Caleumban az volt a durva, hogy bejutott gyakorlatilag mindenki, aki a kapunál nem ellenséges szándékát nyilvánította ki, tehát letette a fegyverét. Volt olyan is, aki nem akarta letenni, mi meg persze a Dorkával nem engedtük be õket, erre õk mondták, h a mittoménkihez jöttek, erre mi elküldtünk valakit a mittoménkihez, aki jött is, és mondta, h igen, hozzá jöttek, és nem ellenség. JA! Már, akinek!! Mert hogy miután beengedtük õket fegyverestül, eltelt kb. 3 perc és mindahányan voltak (kb. 5-en) odajöttek mögénk (mi akkor nem a fõ, hanem a hátsó Caleumi bejáratnál álltunk) és mindannyian ledöftek. Nah, jah, és akkor õk nem ellenség, hanem "Velünk vannak!", mi? Mi meg mehettünk a töltõre. De legalább ne mindannyian döftek volna hátba, hanem csak 1-1 ember. Bár, így legalább éreztük azt, h le vagyunk szúrva. (Szerintem féltek tõlünk, ezért támadtak hátba. ) Azon kevesek közé tartoztunk, akik nem álltak bosszút. Mi csak az utasítást teljesítettük, és amikor teletöltõdtünk akkor visszamentünk várost védeni, a kapuba õrnek Volt még egy durva, amikor hirtelen nemtomki (nem pedig a mittoménki ) odajöttek a kapuba - ekkor szintén mi voltunk az õrök Dorkával - erre jöttek Fenyxék és valamit magyaráztak egymásnak, mi meg azt se tudtuk, h most mirõl van szó. Persze a nemtomki szúrt elõször, és persze biztosan véletlenül félrement a találat, mert Dorkát találta el, és, ha emlékeim nem csalnak, ezután engem bökött találati felületen a vállam táján. Ez persze pillanatok alatt történt, még pislogni sem volt idõm. És csak ezután bonyolódtak kisebb ütközetbe Fenyxékkel. Emlékeim szerint azért, mert minket lebökött, ezért a mieink nem haboztak ütni-vágni õket. S hogy ki nyert? Fogalmam sincs sajnos, mert megint mehettünk a töltõre. Ezután történt a mi, már-már legendásnak mondható túlélésünk. Ez mind egy nap alatt történt. De aznap, ha jól emlékszem történt még valami, ami miatt Dorkát meg engem hátbatámadtak. Szóval egy nap alatt 4x voltunk a töltõn úgy, hogy fogalmunk sem volt arról, hogy most mié'? De a pozitív oldala az, hogy ezen kívül egyszer sem öltek meg! A nagy csatában Caleum elõtt persze igen, dehát ez csak természetes. Mindig tudom, hogy gyors halálom lesz, amikor azt hallom, hogy: "Pajzsosok elõreee!!!" Bár, mostanában elszoktam a pajzstól, szóval szerintem dárdára váltok majd, vagy 2kezeskardra.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jan 28, 2006 15:35:59 GMT 2
Bírom ezeket a netomki meg mitomki meghatározásokat Bog.Mondjuk igen emlékezetes volt ÜL sok szempontból is.Mivel elég sokan voltunk mi Skarlátosok igen nehéz volt a csapat munkája, hiszen mindig mindenki mindent tudni akart és nehezen áramoltak az információk.Ezenfelül összefogtak ellenünk mondhatjuk így is. Más:Mivel Boggal a városõrség hátsó kapujához voltunk lényegében számûzve így sokmindenbõl kimaradtunk:Így csak néztünk,amikor jöttek és csak úgy gyilkoltak minket.A 4 töltõs esetbõl 2szer hátbatámadtak(egyik alkalommal éppen a vizes flaskát húztam és vagy 5 barbár hábaszúrt), egyszer meg az a csávó,aki vállonpöckölt minket 2 pislogás között.1etlen "halálom "volt úgymond korrekt,amikor álltunk a városõrségben ketten (mert minden Skarlátos a töltõn volt, csak 2en maradtunk életben) és akkor jött egy tag és mondta:kegyvesztettek vagytok,leteszitek a fegyvert vagy küzdötök az életetekért? Szóval eléggé tanulságos volt.Tehát Boggal ketten voltunk akik mindig tartották magukat. A pisplõs eset meg:elmentünk õrjáratra.Nemjött senki.gugolás........nagy ordítást hallunk és rohantunk visszafelé és kerestük a Skarlátosokat.............
Állandóan Ericcel találkoztunk össze a töltén és mindig szívélyesen üdvözölt minket, meg dumáltunk vel egy csomót.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jan 28, 2006 18:17:19 GMT 2
Azért mert Ericet nagyon sokan szeretik töltőre küldeni. Mindazonáltal ígérem, ezúttal nem fogom olyan látványosan nekivezényelni a seregemet a Hollóknak ;D Muszáj volt, mi úgy tudtuk, a skarlátosok megszállták Caelumot, és a caelumiak a segítségünket kérik.
|
|