|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Jul 15, 2006 6:51:23 GMT 2
Amit asszem kifelejtettem a hozzászólásomból az az a bizonyos szemlövés... nah, látjátok, ezért kell az íjvesszőknek szemgödörnagyságnál szélesebbnek lennie!! Az íjászok meg iszonyat pofátlanok voltak!! Egyrészt azért, mert tovább "játszottak", másrészt pedig azért, mert utána meg sem keresték a sérültet, hogy elnézést kérjenek, vagy valami. Szerintem azért egy bocs az alap. Nem szeretem az olyan játékosokat, akik csak a saját örömükre játszanak, persze-persze, végül is mki a saját örömére játszik, hogy neki jó legyen, itt azokra az emberekre gondolok, akik ezt úgy teszik, hogy ezzel mások játékát, örömét rontják el, teszik tönkre, vagy a testi épségét fenyegetik. Gondolok itt pl. ezekre az íjászokra, a Pentárra ill. a gyengén burkolt avagy szabálytalan fegyverűekre (ebbe a kategóriába az ominózus íjászok megint beleesnek...), mint a japók vagy Eric volt... Amúgy ezen pontnál megjegyezném, hogy ha alapesetben fejbevágnak rendesen, szabályosan burkolt fegyverrel, azt meg sem érzem, de a 3. harci szint megszerzésekor, amikor Lilián Eri kardjával megsuhintott a fülem felett, nah az még most is fáj. Meg a japó gyerek, aki rárugott az Arénában a srác pajzsára... a következő pillanatban pedig lágyékon találta - hogy szépen fejezzem ki magam - ... azon az emberen csak azért akadtam ki, mert táncos cipő volt rajta, hegyesített orral, a külsején az orr végén fém betéttel! Szerintem az ilyenre is kellene valami szabályozás, mert ez is nagyon veszélyes! Nem azt mondom, hogy direkt volt, de véletlenből is adódhatnak csúnya balesetek, eleshet pl. egy csata közben, és véletlenül fejberughat vkit, aki előtte/mögötte áll... stb... persze ilyen ritkán fordul elő, de megeshet, és azt hiszem egy ilyen helyen, mint a LIVE, gondolni kell minden eshetőségre.
Nah, csók a családnak!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jul 17, 2006 16:50:17 GMT 2
mindenesetre nagyot nézett War amikor a Buckleremet vizslatta már kezdte volna mondani,hogy jól van-é burkolva,amikor meglátta,hogy a burkolat vastagabb az alap fánál... A poén az egészben,hogy szerintem azoknak az íjászoknak skill-je se volt az íjjukra,nemhogy jól burkolt,játéktechnikai szempontból szabájos vesszõik...gondolok itt pl a fém vesszõkre... A shurikenekben láttam fantáziát,de ami igaz az igaz,még így polifómból is veszéjesek,s xrúl dobhatóak...
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Jul 17, 2006 17:56:12 GMT 2
En mint ojan aki nme volt reagalnek az el hangzottakra. Szerintem tobb szervezo kellett voplna es a szervezoknek meg kellet volna tiltaniuk 1-2 fegyvert nem tudom h be lettek e vizsgalva a fegye ott ki kellet tiltani. Es bennem fel merult h mivel a THL-nek lesz fojtatasa(talan) annak van az az elonye h az jatszik akit engedunk es ha netan ebbol rendszer lesz es nyilt lesz akkor azert tartsuk fent magunknak a jogot arra h el kuldjuk azt aki szerintunk csal. Ebben a tekintetben minden Live szervezonek/szervezo csapatnak a sarkara kellene alnia mivel attol h szevezo o is elvezheti a dolgot es ha sok a serules akkor nem elvezi. (es ha jol emlekszem tavaj keltran nem volt anyi serules mint most uberen volt) persze volt ott is.
Mondja ezt 1 ojan aki nem volt most ott
|
|
|
Post by < D > on Jul 17, 2006 21:53:22 GMT 2
Csata surikenek - igazi ostrom kellék.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 18, 2006 10:58:50 GMT 2
Már el is képzeltem az új ostromgépemet, a shuriken-vető ninjaballistát. ;D
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 18, 2006 16:01:46 GMT 2
ohh,és egy ébredésbelit repít a levegőbe,aki másodpercenként 2 shurikent dob a cél felé,aztán meg megy a töltőre? poénos lenne
|
|
|
Post by fenyx on Jul 18, 2006 18:11:54 GMT 2
Neeeem ninjákból épiti fel az egész ostromgépet és az lövi majd ki a surikeneket
|
|
|
Post by < D > on Jul 18, 2006 19:50:54 GMT 2
.. ez a nudibááár... öö az ÜBERLIVE !!!
NA de mostanság, köncentráljunk Celdömölk felé ..
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 19, 2006 7:35:16 GMT 2
amire a mostani állás alapján kétséges,hogy tudok-é menni... Istenemre mondom,ha a főnök felesége megint bekavar...
|
|
|
Post by fenyx on Jul 19, 2006 9:26:04 GMT 2
Ezek a főnök feloeségei olyanok mint arab jellegű fantasyben a nagyvezír vagy máshol a főpap v főkancellár....az ember nem tudja elhinni, hogy nincs vhol egy iskola ahol arra tanítják őket hogyan legyenek elviselhetetlenül gonoszak (és persze az akivel az embernek dolga van mindíg épp osztályelső volt )
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 19, 2006 22:00:57 GMT 2
En mint ojan aki nme volt reagalnek az el hangzottakra. Szerintem tobb szervezo kellett voplna es a szervezoknek meg kellet volna tiltaniuk 1-2 fegyvert nem tudom h be lettek e vizsgalva a fegye ott ki kellet tiltani. Es bennem fel merult h mivel a THL-nek lesz fojtatasa(talan) annak van az az elonye h az jatszik akit engedunk es ha netan ebbol rendszer lesz es nyilt lesz akkor azert tartsuk fent magunknak a jogot arra h el kuldjuk azt aki szerintunk csal. Ebben a tekintetben minden Live szervezonek/szervezo csapatnak a sarkara kellene alnia mivel attol h szevezo o is elvezheti a dolgot es ha sok a serules akkor nem elvezi. (es ha jol emlekszem tavaj keltran nem volt anyi serules mint most uberen volt) persze volt ott is. Mondja ezt 1 ojan aki nem volt most ott Evvel kapcsolatban az a véleményem, hogy egyjátékot igazán nehéz szervezni, miként valamilyen szinten benne voltam a THL szervezésében elmondhatom hát nem könnyű, pedig nem az enyém volt az embörös rész. Tehát anélkül ,hogy belelátnál a dolgokba, inkább ne bíráskodj. Rengeteg pénzük,energiájuk benne volt a szervezőknek (asszem Homárnak 90e Huf, Sir Thomasnak meg ennél is több), 300 résztvevő lássuk be sokkkkkkk. A szervezők létszáma meg kevés volt, mert voltak egy páran kik az uccsó pillanatban mondták vissza, ami marha nagy kib*****
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 25, 2006 18:23:22 GMT 2
mindt szemlélõdõ csak annyit fûznék még hozzá,hogy akik megjelentek,azoknak a hozzáállása sem segítette a szervezési munkát(lásd Pentár: Én LÁTÓ vagyok...)
|
|
|
Post by < D > on Jul 26, 2006 12:22:17 GMT 2
pontosabban ez úgy hangzott, hogy:
"Figyelj ne szórakozzál egy LÁTÓval!"
|
|
|
Post by fenyx on Jul 27, 2006 10:57:47 GMT 2
Jövőre alapítsuk meg az ötök tejes zacskóinak tiszteletére alapuló vallást Valahányszor bajunk van valakivel elmegyünk a szent tejeszacsi totemünkhöz és ráimádkozunk egy kővihart...ha nagyon genya volt az illető akkor a TESCOshoz imádkozunk csapásért!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 28, 2006 17:31:22 GMT 2
Varázslatszöveg leírás: Nem kell tovább mennie....Kõzuhatak(akaraom mondani - TESCO)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 30, 2006 15:15:02 GMT 2
pontosabban ez úgy hangzott, hogy: "Figyelj ne szórakozzál egy LÁTÓval!" Ha jól értelmeztem Homár msn üzenetét, fel lettem kérve Lúzer - bocs - Látónak (piros L a karakterlapon ;D)
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 30, 2006 22:55:08 GMT 2
hajrá csak aztán nehogy egy Goblinzuhatag legyen a vége XD
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 31, 2006 8:01:16 GMT 2
Nem, én ostromszakértő LÁTÓ vagyok, szóval én goblinokat fogok lődözni az ostromgépemből.
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 31, 2006 19:17:25 GMT 2
Hé ez nem Warlords Battlecry! (Abban van Gobshooter vagy mi az orkoknál.)
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 31, 2006 23:55:08 GMT 2
Télleg mostan a tábor Gödöllőn volt, aszem a Jakab Vadászházban és az egyik nap Presbi, Zoarre, meg Afrinus elmentek terepszemlére a Völgybe és találtak dolgokat, pl: az ostromgép karakterlapját ;D
|
|