Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 1, 2006 7:57:12 GMT 2
De legalább elhozták? ;D
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 1, 2006 11:03:06 GMT 2
Egen Presbiternél van asszem.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Aug 3, 2006 13:50:34 GMT 2
Drága pletykásszájú Lilián asszonyság! A Karakterlapok ugye meglepetés lettek volna!
....
Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 6, 2006 18:30:59 GMT 2
Nagyon szépen köszönöm a karlapot, vasárnap fel is kötöttem őket magamra, így én magam voltam az ostromgép, illetve ha megfordítom, a testem a templom ;D
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 8, 2006 17:27:28 GMT 2
Hát jó van nem tudtam, hogy nem lehte elmondani, egy szóval sem mondtad Presbi. De sebaj, így is örömet okoztál vele Kildárnak!
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Nov 14, 2006 17:53:18 GMT 2
Nos, mint tudjuk, jövőre részt veszek a szervezésben, és lesz egy bizonyos Látói szerepem is, jelen esetben a Lovag kaszt "mestere" leszek. A kasztok a D&D "prestige class"-aihoz hasonlóak, aki megfelel a követelményeknek, és teljesíti a feladatokat, az megkaphatja. A Lovagok mind egy rendhez tartoznak, elsődleges feladatuk az Ispotály nevű létesítmény gyógyítóinak védelme, továbbá lovagosnak lenni. Érdeklődők keressenek meg msnen, a létszám erősen korlátozott ;D
|
|
|
Post by < D > on Nov 29, 2006 17:07:07 GMT 2
Milne más szervezetek vannak még? - nem mindtha alovagoskodás uncsi lenne
De én alapköve voltam az új Varázsló Céh létrehozásának. Ugyannakkor lehet sérelmezték, hogy aszervezet nem tudott dróton rángatni. Ott voltam, tettem értük, segítettem ha kell, képviseltem őket. Magam belátása szerint.
Kildár mit tudsz létezik még ez az egész, vagy távosztunkor, egy ronda korság megint felütötte a fejét és még az emlékét is eltörölte ??
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 17, 2007 20:11:38 GMT 2
Rábukkantam néhány képre a tavalyi ÜberLive-ról, némelyiken csapattagjaink is látszanak, sõt még a Hollószárnyas pajzs is ott virít! Nézzetek szét itt! Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 23, 2007 12:41:42 GMT 2
Nos, el kellene kezdeni gondolkozni, hogy ki és milyen formában szeretne résztvenni az ÜL-en, illetve azt hiszem mostmár Caelumi Játék névre hallgató rendezvényen. Voltak olyan javaslatok, hogy önállóan induljon mindenki és ne csapattal menjünk, ha többség ezt szeretné, akkor én sem bánom. Több szervezõ is megkeresett e-mailben, telefonon, hogy csatlakozzunk hozzájuk, vagy valamelyik hatalmi csoportosuláshoz. Nyilván, ha az esetlegesen tõlünk menõ tizenegynéhány (ráadásul csapatban és egyénisben is jól harcoló) emberrel számolunk, akkor az mindenütt komoly pluszerõt jelentene, és nagyképûségnek tetszhet, de azt hiszem presztizsnek sem utolsó, ha valamelyik csoport a Hollókat tudhatja a hátamögött. Az idén lesz lovag kaszt is, tehát ebben az irányban is adott a továbblépés. Edzésen részletesebben is beszélünk ezekrõl, addig gondoljátok végig, hogy mennétek-e?
Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Apr 23, 2007 13:50:53 GMT 2
Én a kis csapatok/egyének játékának lennék a híve. Sztem mindenki számára nagyobb a játékélmény ha maga, vagy kis csapatban barangol a játéktéren, több dolgot megláthat, többet LARPolhat mintha 10ed magával sétálna az erdőben. És persze ha a szükség úgy hozza, a kis csapatok (talán az egyének is) összevonhatóak, ha pl véres bosszút kell állni egy rajtaütésért, vagy nagy jutalmat ajánlanak fel. Táborozni természetesen eggyütt. (de asszem ez nem is kérdéses)
|
|
|
Post by < D > on Apr 23, 2007 15:23:04 GMT 2
Ha Homár kezében marad a játék rendszer - errõl semmiylen rendelkezésre álló információm nincs - akkor a kissapat a nyerõ.
Gondoljunk vissza mi volt az elõzõ játékon. Ti unatkoztatok cspatban, én pedig egyre másra jártma az ivókat (hát, persze hogy varázsló), beszélgetterm emberekkel, információt áramoltattam, résztvettem a megalakításában, és kitartottam a Caleum Védõi nevû varázsló csoportusáshoz, akiket ugyan alacsonyabb prioritásba is helyeztem, hiszen, nem a kutyájuk akartam lenni, hanem egy varázsló. (még ha Presbitert is helyettesítettem)
Nem tudom a papságnak mennyi értelme lesz, Dani pedig meg volt lõve. Mindenki látta hogy a "felettese" nem csak, hogy borzalmas dolgokat követ el, de ha lett volna vér a szervezõk pucájában, akkor a második nap hazaküldik. - nevetséges dolgokat mûvelt.
MInden elég megosztott, és kiforott is volt éshhez képest, túl nagy erõt jelntettünk, bárhol is léptünk fel, az billentette a mérleget. (Néhányad magunkal, majdnem betörtünk az Ébredések városába)
Remélem nem szervezik túl.... megint
Na mi hír, a részletekrõl?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 23, 2007 19:00:36 GMT 2
Annyi infó, van, hogy Homár a fõszervezõ, vele is beszéltem telefonon. Azt is mondta, hogy a területi vezetõk és játékok is vannak, azaz nem egy nagy, mindenki által követett sztori és szál van, hanem az egyes területeken (talán 4 ilyen lesz) önállóan is folyik a live, és csak nagyobb léptékekben van ezek között összefüggés. Részletek szerintem a játék weboldalán lesznek, de én fel szeretném kérni majd Dodót, hogy legyen az ÜL-es referensünk, hiszen õ a szervezésben is benne van, Homár is azt mondta, hogy majd vele kontaktol.
Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Apr 24, 2007 10:00:36 GMT 2
Ez megnyugtató . . .
Kíváncsi vagyok hogy avitába pro és kontra mit hagytak meg és mi változott. Szerintem volt egy nagyon jó rendszer koncepció, csak mondjuk 3 napos livera lett volna az jó, nem pedig 1,5 naposra.
személy szerint nekem nagyon tetszett a rendszer alapját képző koncepció, és hiszem, hogy egy jó reszvezőgárdéval vissza is lehetne állítani a live megkopott fényét, és hírnevét.
|
|
|
Post by < D > on May 2, 2007 10:06:35 GMT 2
Lesz egy Caleumi játék topic, vagy itt folytatjuk?
|
|
|
Post by fenyx on May 2, 2007 12:27:23 GMT 2
Sztem mehet tovább itt is, azért mert a krumplit babnak hívjuk, még krumpli, lényeg hogy mindenki tudja miről van szó !FONTOS! Hamarosan el kell küldeni a jelentkezésünket a live-ra. 800HUF az előjelentkezés, 1000HUF helyszínen (az összeg leginkább az építkezések faanyag költésgeit hivatott rendezni). Csütörtökön kezdjük ezt meg leszervezni, meg akkor azt is megbeszélhetjük, hogy bármikor összetrombitálható egyénenként/kis csapatonként menjünk, vagy (sztem nehézkesebben mozgatható, politikailag óvatos mozgásra kárhoztató) egységes szervezetként.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on May 2, 2007 14:54:57 GMT 2
és mikor és hol is lenne eme játék?
|
|
|
Post by fenyx on May 2, 2007 15:49:10 GMT 2
Júl. 13-15 Gödöllőn, egy meghitt és teleépített kis erdőben.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on May 3, 2007 23:24:17 GMT 2
Azért arra mindenki készüljön fel már elõre, hogy a menetjegy árak majdhogynem duplájára nõttek! Csak jelzem, hogy a változás elég drasztikus! És idejében készüljetek fel, kezdjetek spórolni Személy szerint nemtudom, hogy megyek e. Minden esetre nekem tök mindegy, hogy hogy mennénk, bár játéktechnikailag nem vagyok túl szociális, úgyhogy a csapatra szavazok. Amúgyis ÜL-re elmenni szerintem a résztvevõk 90%-ának egyet jelent azzal, hogy "Csinálom, de mit is? Kinek? Miért?" De szóljatok, ha rosszul látom a dolgot! Csak 2005-ben konkrétan kollektíven nem tudtunk semmit, a helyzet tavaly se sokat változott. Persze 1-2 egyént leszámítva értem a dolgot. Lilián: F.Ö.-ekkel az idén mi lösz??
|
|
|
Post by fenyx on May 4, 2007 0:08:50 GMT 2
Idén egyrészt van egy frisseb és minden remény szerint jobb (überebb) szervezői gárda, és reméljük mi is jobban eltaláljuk a megfelelő hozzáállást a játékhoz. Szal még akár jó is lehet
|
|
|
Post by < D > on May 4, 2007 11:03:39 GMT 2
Nem a hozzá álásonkal volt baj. Szerintem azzal sosem volt baj.
A kommunikázióval: Szervező-szervező, és szervező-játékos között. A túlfórumolással. És azzal, hogy a játékosok nagy része, nem tudja ki kicsoda, mi a tisztsége, mi a játékban betöltött szerepe.
Joseph hepciáskodott, mert a kardom, 10 centivel túl volt burkolva, de arra senki nem vetett megjegyzést, hogy fém pajzsokkal, hadakoztak egyesek az ostromnál.
...és bár a gárda nem ugyan az. De zaért, nem lehet elfeledni, hogy itt is volt az ami most a Keltán nagyon kiütközött. VILÁGOSAN, ÉRTHETŐEN EGYÉRTELMŰEN, MINDENKI SZÁMÁRA LEÍRTÁK: NINCS GYÁRI ÍJ A JÁTÉKON.
...BETARTOTTÁK??!?!?!?!!!
|
|