Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Feb 12, 2006 19:29:26 GMT 2
az orkok a tündék és az emberek keresztezése? oh akkor Árven és Aragorn gyerekük ork? :DDD
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 12, 2006 21:00:13 GMT 2
Morgoth alkotta az orkokat emberekből és elfekből, hogy ezzel kigúnyolja az elfeket, szal ha van a közelben egy Morgoth, akkor igen, a válasz Ylmor kérdésére igen.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 12, 2006 22:04:17 GMT 2
Bocs elírtam, de már mostmár átírtam.Ennek nem ez volt a lényege.....................
|
|
|
Post by < D > on Feb 13, 2006 11:51:21 GMT 2
Milyen robotos film nulladik törvény: de légyszi legalább a Napib eszélgetések-be írd majd.
Überlive val mi a tapasztalatod Kildar, a karakterek hogy térnak vissza a játékba, megkapják a kártyájukat, ha azóta el nem kallódott, vagy újjat csinál mindenki - kivéve, azok akik igazán OTT vannak . (a szeren . . . a varázs szeren)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 13, 2006 13:45:17 GMT 2
Nézd, én is ugyanannyi überen voltam mint te, az valószínű, hogy a karaktert tovább lehet vinni, de nem hinném, hogy ugyanazzal a karakterlappal, mivel a rendszer valamelyest változott (mágusból háromféle van (elementalista, boszorkány, nekró), plusz háromféle pap (nexia-pap, druida, ötök papja). Én meg spec hazahoztam a tavalyi karakterlapomat egy vagon mercesszel együtt, szal az enyémet nehezen találják meg.
|
|
|
Post by fenyx on Feb 13, 2006 14:27:06 GMT 2
? Már van új szabályzat, lennél oly jó, belinkelni egy szabrendszert?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 13, 2006 17:55:58 GMT 2
invitel.hu/alvran/caelum2006beta.zipIgazából még csak béta verzió, de érdemes lapozgatni, mert annak ellenére hogy a szervezők szerint bele lehet pofázni hogy mi nem jó benne, a tapasztalat azt mutatja, hogy bele lehet ugyan pofázni, de semmi hatása nem lesz. Amúgy valszeg valami paplovag-félét hozok össze, szal kard, pajzs, meg valami minimális papszint. (nem abszint ;D ) Ezen felül van egy csomó része ami ellenszenves nekem.
|
|
|
Post by fenyx on Feb 13, 2006 20:41:28 GMT 2
Hmm nézegetem a (egyébként eléggé magus 5fokú szagú) szabályzatot, ééérdkees...valszeg én is a pajzs+vmi spell mellett döntök, eléggé használhatónak tűnik... Megjegyz: Atyám mekkor a káosz lesz megint a szabályokkal
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Feb 13, 2006 21:16:04 GMT 2
Na én is olvastam , és mint megrögzött varazslo fan... kiakadtam... meg probaltak egyensulyt hozni a jatekba... de nem sikerult... a varazslok iskolaba sorolasa jo ötlet, már sok jatekban lattam és bevalt... előre latom hogy "millio" nekromanta és elemi magus lesz... De egyensuly nincs. ha átolvassátok, láthato a bájgunár iszonyat elszállt... van vedelme !!! mágiátol, és fizikai sebzestol !!! is egyarant !!!... emellett megszálhat , elbájolthat megolhet masokat, akar a nekro vagy az elemi magus... csak kevésbé feltunuen. A tobbi iskolanak miert nincs valami anti magiaja?. egy bajolo elbajolhat mas varazslot nem? elbajol egy elemit és az ő ohaja szerint száll majd a tuzvihar... heh...
Megjegyzem a fentiektol fuggetlenul is bajolo szerettem volna lenni, veliusnak mar meseltem rola. ez csak megerosit ;D
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Feb 14, 2006 12:11:04 GMT 2
Megjegyz: Atyám mekkor a káosz lesz megint a szabályokkal Azért ez Beta verzíó szal reméljük ezért csinositanak a szervezök ezen a szab. rendszere... amugy hol van leírva hogy miért mennyi tp jár a kedéskor ( én nem láttam ) Fenyx msn en kérdezted a vért szabályokat: ugyan az mint tavaly nah egyenlõre enyi
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 14, 2006 16:33:02 GMT 2
Na én is olvastam , és mint megrögzött varazslo fan... kiakadtam... meg probaltak egyensulyt hozni a jatekba... de nem sikerult... a varazslok iskolaba sorolasa jo ötlet, már sok jatekban lattam és bevalt... előre latom hogy "millio" nekromanta és elemi magus lesz... De egyensuly nincs. ha átolvassátok, láthato a bájgunár iszonyat elszállt... van vedelme !!! mágiátol, és fizikai sebzestol !!! is egyarant !!!... emellett megszálhat , elbájolthat megolhet masokat, akar a nekro vagy az elemi magus... csak kevésbé feltunuen. A tobbi iskolanak miert nincs valami anti magiaja?. egy bajolo elbajolhat mas varazslot nem? elbajol egy elemit és az ő ohaja szerint száll majd a tuzvihar... heh... Megjegyzem a fentiektol fuggetlenul is bajolo szerettem volna lenni, veliusnak mar meseltem rola. ez csak megerosit ;D Bájolni tavaly csak ellentétes neműt lehetett (pontosabban boszik tudtak hímeket), de tudtommal nem történt egy se, a komponens igénye elég durva. Meg van ilyen megkötése hogy ha okot adsz neki a féltékenységre (pl. nem foglalkozol vele), akkor megtörik a varázs. Meg a Navitas Mortalisnak is van védőmágiája, második szintű, azzal megvédi magát szinte az összes elemi támadómágiától.
|
|
|
Post by fenyx on Feb 14, 2006 17:17:26 GMT 2
Meg a Navitas Mortalisnak is van védőmágiája, második szintű, azzal megvédi magát szinte az összes elemi támadómágiától. Pont róluk van szó Kildar Navitas Mortalis = Bájgúnár/Boszorkány AMi visozont engem aggaszt: ki kell-e feizetni egy képzetség X szntjéhez KÜLÖN a képzettség Xelőtti szintjeit Tehát: ha vmi 2esen kell: megveszed 1esen (1pont) aztán 2esen (MÉG 2pont)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 14, 2006 17:22:52 GMT 2
A fejlődés lineáris, tehát nem.
A bájgúnár meg a Veneficus Mortalis, a Navitas Mortalis az az elementalista.
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Sasuke on Feb 14, 2006 19:19:31 GMT 2
a baj hogy az elementelista csak elementalistatol tudja megvedeni magat, ez a lenyeg. de a bajgunar es a nekro nem elemekkel fog tamadni igy ezekkel szemben teljesen vedtelen. mig a bajgunarnak univerzalis magia vedelme van.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 14, 2006 19:42:55 GMT 2
Vannak amik átmennek a védelmeken, pl. mérgek, orgyilkosság.
|
|
|
Post by fenyx on Feb 14, 2006 19:56:43 GMT 2
Hú ok bocs, égő ^^ Rendben akkor aki felveszi a pajzshasználatot annak még marad 1 pontja ugye? Hú...tulképp hány ponttal is kezdünk?
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Sasuke on Feb 14, 2006 20:23:17 GMT 2
A nebants viragon is? mert ugye akkor a kocsmaban lehet orvgyilkolni... ja és ha mar a vedelmeken at mennek dolgok... a mergezo erintes is pont asszem bajolonak van.
Na jo inkabb megvarom a veglegeset ^^ Meg még amugy sem voltam ilyenen, és szeretnék menni. Nem akarok ugy menni hogy ez az a fazon aki még életében nem volt de mar lefujozta a szabn rendszert ^^
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 14, 2006 21:17:01 GMT 2
Hú ok bocs, égő ^^ Rendben akkor aki felveszi a pajzshasználatot annak még marad 1 pontja ugye? Hú...tulképp hány ponttal is kezdünk? Szerintem ez megint szervezői megítéléstől fog függeni, szal ha mindenki hozza a legszebb jelmezét én nagyon mérges leszek ha nem kapok három pontot, mert tavaly pl. két tapasztalati pontot _láttam összesen_, és egyik se az enyém volt.
|
|
|
Post by < D > on Feb 15, 2006 21:50:58 GMT 2
A HÍR IGAZ !
.. én már megkaptam a levelet a Caleumi játékokról, részletek, később, most fontosabb tényeink röviden, a reklám után találkozunk.
UGye ti is kaptatok?
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Sasuke on Feb 15, 2006 22:36:50 GMT 2
hat en nem ^^ Amugy mit kene tenni hogy regeljek vagy ilyesmi? mert szeretnék menni ám ^^
|
|