|
Post by < D > on Feb 15, 2006 23:55:20 GMT 2
Nyugi, én sem kezdek Rambózni, hiába szavaztam arra az Acélos Templomos lonlapos Fórumon. Egy csapatként megyünk, majd a vezetőség, regel, mindenkit aki menni akar, Menni akarunk úgy is.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Feb 16, 2006 0:56:16 GMT 2
Dama honnan kaptál levelet? : o Sasu, ezzel a reggelésel nem nagyon kell foglalkoznod Presbiék majd mindent el intéznek neked ezzel kapcs. , el fogják mondani mit kell majd tenned ne féj nem maracc ki semiböl de ha ez sem elég majd én segitek ;D
|
|
|
Post by < D > on Feb 16, 2006 12:08:18 GMT 2
Az Überlive - osoktúl. www.rpg.hu/iras/mutat.php?cid=4489.. errõl kaptam tõlük, egy személyes értesítést, ami nagyon jól esett. JA és amivel Alfnak adósa vagyok: Február 04 - Elveszett Legendák (Füred) Február 24 - Egerszeg live (dátum nem biztos, Zalaegerszeg) Március - Búró Játék (Göd) Március 25-26 - Ostromjáték 54 Április 01 - Live Szervezõi Találkozó (LSZT6) Április 08-09 - Sötét Kor IV. (Füred) Április 14-16 - TPLive 5.0 (Tapolca) Április 14-16 - Kalandozók RPG Tábor programon belüli live játéka Április 22-23 - Krulada Live 2Május 12-14 vagy 19-21 Glória - Határvidék I. (Sopron) Május 13-14 - Ostromjáték 10. évfordulós mulatság [glow=red,2,300]Május 13-14 - Forgotten Realms (Füred)[/glow]Május 27-28 - Ostromjáték 55 (jubileumi kétnapos játék) Június 17-18 - Ostromjáték 56 Július 03 - Ébredések (Füred) Július 04-06 - Caelumi Játék elõtábora (Gödöllõ) Július 07-09 - Caelumi Játék (Gödöllõ)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 16, 2006 15:53:48 GMT 2
Az aláhúzottakon lehet találkozni velem.
|
|
|
Post by < D > on Feb 16, 2006 23:18:31 GMT 2
Nalátod ! - hát szeretünk téged
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Feb 19, 2006 18:10:05 GMT 2
Ugye nem csak nekem nem tetszik ez a bájgúnár név?
|
|
|
Post by fenyx on Feb 19, 2006 18:31:07 GMT 2
Nem, nem vagy egyedül, legalább annyira hiányzott nekünk ilyen név mint pap seggére a pörsenés
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Feb 19, 2006 22:35:31 GMT 2
én már beletörődtem
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Feb 20, 2006 12:54:22 GMT 2
Én meg nem, szerintem tök b**is. xP
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 20, 2006 13:27:29 GMT 2
Jó, akkor csak a te esetedben átneveztetjük a kasztot bájgúnárról cicafiúra ;D
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Feb 20, 2006 16:57:17 GMT 2
De azért a kettõ nem egészen ugyanaz! JAvasolnám inkább a cicafiú kaszt bevezetését a bájgúnár kaszt mellé... esetleg a kettõt lehetne kombózni
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Feb 20, 2006 17:59:08 GMT 2
És a kettõ kombinálásból jön létre a rossz b**i kaszt vagy mi?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 20, 2006 20:12:54 GMT 2
Hát, te mondtad, nem mi ;D
|
|
|
Post by fenyx on Feb 20, 2006 21:07:11 GMT 2
És megfelelő hősi fokozatokkal megkaphatná a hímringyó állandó eposzi jelzőt
|
|
|
Post by < D > on Mar 16, 2006 11:51:00 GMT 2
A Bájgúnárra kell egy másik név, már eleve, szarul hangzik, pláne aki jó karja játszani - nomen es omen (no MA'AM)
Más: Megint kaptam levelet, a Caleumi szervezõség, becses tagjaitól. Szóval Presbiternek ezuton szolnéka fórumon, és majd ma du élõben (látjátok ezért LIVE - élõ), hogy kezdjünk bele valamibe, mert elindultak adolgok, méga csak annyira, hogy : hé, az ott meg mi, megnézem ?! - vagy valami.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Mar 16, 2006 16:05:39 GMT 2
Nah elolvastam a prehist szabályzatot, és rájöttem hogy ez az amihez nem érzek elég elhivatottságot. Példa:
Sanyi (mert az vagyok én), építeni akar egy kis helyőrséget, amibe vész esetén 1-2 társával visszavonulhat. Ki is megy egy nap a terepre, és össze is dobja hulladékfából. Nade ez nem ilyen egyszerű, mert attól hogy megépíti, még nem használhatja, mert itt jön képbe a prehistória: Az az épület hitelesítéséhez, az építkezést szimulálandó, szükség van FA ERŐFORRÁSra, amit HARC ERŐFORRÁS felhasználásával lehet kitermelni (ez valahogy az összesített harc skilltől függ asszem). Mert egy tolvaj nem tud megfogni egy fűrészt, ahhoz egy barbár kell. Az épület tulajdonképpeni prehistóriabeli felépítése szintén HARC ERŐFORRÁST foglal, és még MERCES ERŐFORRÁS is kell hogy hitelesítsük. Persze ha Sanyi nem vezetője egy legalább 7 fős SZERVEZETnek, akkor cseszheti, illetve menjen el most vasárnap reggel tízre Gödöllőre terepbejárásra (mellesleg betegen), hogy megkérdezze Homárt.
És ha mindez összejön, még mindig ott van a lehetőség, hogy Artemis a prehistben odamegy és szétbarmolja.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Mar 17, 2006 4:44:17 GMT 2
Kedves Kildar, a megoldás egyszerû! Legyél vmi varázslóizé-féle, szerezzél be mindenféle varázslatokat, mint nemtom, pl elfogás, meg bájolás vagy ilyesmik. DARABJÁVAL HETET! A szembejövõ harcosokra, barbárokra varázsold rá És megvan a 7fõs csapatod. Aztán iszkiri építkezni, persze sutyiba, nehogy báki szétrombolja, aztán menjél védõvarázslatokat kérni Vagy esetleg nyiss fagyis standot, és árulj varázsfagyit, aztán mkire mondd rá a latinblablát, így mki meghal! Naaa?? ;D
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Mar 17, 2006 10:07:39 GMT 2
A bájolás most még egy szintet feljebb került, induló játékosnak így esélye sincs megszerezni. Meg amúgy se tudnák egyszerre hét embert varázslat alatt tartani, mert a varázslat pontos szövege tavaly valahogy úgy volt, hogy "ha a varázsló féltékenységre ad okot, a varázslat megtörik." (igen, ezt is loptam). Na és persze nem vagyok búza.
Fagyis standdal meg az a baj hogy az Erzsébet-parki fagyizóval nem tudok versenyezni, az a világ legjobb fagyizója. Viszont ha tudnék szerezni egy harmadik szintű varázslót, árulhatnék tejbegrízt, amin latinblabla van ;D
|
|
|
Post by fenyx on Mar 17, 2006 21:54:17 GMT 2
Ül-es téma: mivel beindult a levelezős prehistória, és Dama már kapott is levelet tőlük, ezért hogy idén ne maradjunk ki azelőzetesen lehulló koncból: Rámherdált és rámragadt hóllószárny lovagrendi (ÜL-es) kapitányi rangomnál fogva kinevezem damát a szószólónknak, hogy játszódjék vala a prehstóriában. TÖmd az erszényünk, és hízlald a hatalmunk!
|
|
|
Post by < D > on Mar 27, 2006 9:51:48 GMT 2
Hamarosan írok egy kis beszálomót, a dolgokról amit mindenkinek kéne tudni, avagy legyen valami fogalmatok a játék hátterérõl. Nem szeretnék azonban senkit sem áltatani, a prehist nehezedd mint gondoltam, és ezen a napon sem vagyok még benmt a rendszerben, ez nem a szervezõkön múlik, hanem arról, hogy eleve késõn kapcsoltunk: hogy baz ebbe' jó lenne részt venni! A másik, hogy én ugyan regeltem, de egyéniben semmi értelme játszani, 1 stilla mondjuk amit megszerezhetek, tehát nem ügy, (csak nagyságrendekröl beszélek) ezért kell szervezeti szinten regelni, hogy azt tudjam mondani, hogy a lovagend ezt meg ezt csinálja.
Fontos:
A Szervezõségnek jeleztem a Fekete Özvegyek (amazon klán) indulását, mint külön csapat. Tehát tudnak rólatok.
|
|