|
Post by Lilian Frowin on Mar 27, 2006 19:33:30 GMT 2
Na most a Fekete Özvegyes dolgokat jó lenne megbeszélni velem, mert örülök, hogy ily kedves voltál és jelezted a részvételi szándékunkat, de a további információkról az amazonokkal kapcsolatban majd jó lenne, ha egyeztetnénk.
amúgy mán utánanéztem én is ÜLnek, vele kapcsolatos infók a überlive.rpg.hu-n vannak.
|
|
|
Post by < D > on Mar 29, 2006 10:59:02 GMT 2
jelentem, 1 nap van még a prehistból ! A Szervezõktõl még nem kaptam választ se a mi, se a ti (pókoslányok)csapat ügyében, szóval szerintem a ti klánotok rendezésének ügyét vegyétek át.
Sok sikert, és sikért !
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Mar 29, 2006 20:37:07 GMT 2
oké rendben, már megtettem ezirányban a lépéseket.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Apr 7, 2006 22:17:09 GMT 2
Mostan olvastam,hogy lesz fürdési lehetõség az idei játékon, úgyhogy lassan lemondhatunk a teljse nomád életrõl , meg a vonaton melletünk leszédülõ emberekrõl. JA és keresnek félmunkaidõs fürdõmestert, neh ;D Idézem: Idén elõször lesz lehetõség a lavóros fûrdõzésre.Egy 3x3-as pavilont felállítva és oldalfalakkal ellátva kialakítunk egy fürdõsátrat, ahová kb 20 órától lehet majd menni mosdani minden este. A felszerelés két lavór és egy vizes hordó lesz, a vízmelegítést bográccsal oldjuk meg.1 órán keresztül (vagy amíg a lányok nem végeznek) a sátor csak a hölgyeké.Utána a férfinép is igénybe veheti a helyiséget.A hölgyek zavartalanságát a fürdõmester fogja garantálni (aki nem tudom ki lesz - egyelõre nem volt önkéntes). Leskelõdés, cukkolódás kizárt, illetve ha mégis lesz ilyen, akkor az illetõ lesz pillanatokon belül kizárva ... és hazaküldve. Az ilyen vicceket nagyon keményen megtoroljuk, de elõbb természetesen mindenki be lesz avatva, hogy fejlevétel terhe mellett lehet próbálkozni.Extra: reggelenként a fürdõmester (felügyelet mellett) fertõtleníti az edényeket.Remélem ez így kielégítõ
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Apr 10, 2006 10:39:55 GMT 2
Hüpp... pedig a nomád életmód volt a legjobb az egészben... nah jó, nyilván ez nem igaz így, ebben a formában, de ha pontosan akarom magam kifejezni, akkor inkább azt kéne mondnam, h ez volt a legjobb hangulati elem a dologban Mondjuk Liliánnal tegnap jót röhögtünk nálam ezen, mikor kitaláltuk, hogy majd mki fürdik, csak mi nem Persze ez csak jó poén, nem több. Milyen rendesek, hogy a lányokat elõre engedik fürdeni Lilián már felvette a kapcsolatot az illetékesekkel... Dama, eddig én nem is tudtam, hogy ennek a dolognak az intézése miképpen történik, egyszercsak írtad, h izé-hozé, szóltál meg minden, és utána derült ki, h itten több dolog kell, mint szólni... ezekbõl következõen tehát nekünk kell sok mindent intézni - fogalmam sincs, h a dolog hány %-át, mert csak azt tudom, h miket kell nekünk, azt nem tudom, h Presbiteréknek kell e valamit, de gondolom, vagy nemtom - mivel nyilván mi vagyunk az illetékesek ezügyben... Szerintem egész jól kézben tartjuk a dolgokat Liliánnal. Köszönet a segítségért, amit eddig tettél az ügyünkért! Úgy érzem amúgy, h itt meg kel jegyeznem annyit, h az értelmi szerzõje a "dolognak" Lilián. A történelmi kutatás, és a fõ munka - mint pl. a kapcsolatfelvétel a szervezõkkel - is az õ nevéhez fûzõdik. Nekem csak kiegészítõ szerepem van a dologban. Ötletekkel, kiosztott feladatok megoldásával, ruhakészítéssel, kérdéses dolgok megvitatásával segítek neki. Szóval itten, mostan, az alkalmat megragadva szerettem volna felhívni arra a figyelmeteket, h Lilián milyen nagy terhet vett ezzel a vállára, h a játékot színesebbé tegye és persze, h kielégítsen bizonyos igényeket - legfõképpen persze a miénket, lányokét . Úgyhogy én most elismerõen virtuálisan térdre borulok elõtte, ezzel kifejezve hálámat és tisztelemet Neki! ... Köszönet mindenért!!!
|
|
|
Post by < D > on Apr 10, 2006 11:15:49 GMT 2
Írtam hogy izé, hozé, meg azt hogy taco, de azért, mert az intézkedésben ez is benne, van, ha most mndent leírnék szórul szóra, az elvenne mégeygszer anyni írõt, mint amit erre szántam, és tekintve hogy keveset ülök net elõtt, így fájna nagyon. Nagyon sok dolog változott, és nem hiszem, pontosabban személyes véleményem szerint, nem biztos, hogy jó irányba. - ez a magánvéleményem, a sajátom.
|
|
|
Post by fenyx on Apr 10, 2006 12:01:30 GMT 2
Elolvastad az új szabályrendszerüket?
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Apr 10, 2006 19:36:30 GMT 2
Most akkor mirõl is beszélünk?? A Feketeözvegyekrõl vagy ÜL-szabályrendszerrõl? Fenyx: A tavalyit sem olvastam meg az azelõttit sem. Mégis remekül boldogultam. Azt leszámítva, h kis varázslólány átvert, de majd idén jön a megtorlás!
|
|
|
Post by fenyx on Apr 10, 2006 20:56:26 GMT 2
Term ÜL-ről volt szó...nektek nincs szabályrendszeretek... Miért is olvastad volna a tavaly előttit? (akkor nem is voltunk) És a kis varázslóány nem keltán vert át? (vagy minden live-on átvert egy kis varázslólány? ) EGyébként pont azért kell ismerni a szabályokat mindenkinek, hogy a játék gördülékenyen menjen kihágások nélkül. És gondolom csak poénkodtál, de ilyeneket nemigen szép megtorolni...főleg inben nem.
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Apr 10, 2006 23:06:16 GMT 2
Jujj... ez az incidens a varázslólánnyal, ez tényleg Keltán volt... ooops! Bocsika! Nem fogom inben megtorolni! Azért tudom hol a helyem! Úgy értettem igazán ezt a megtorlást, h pl. küzdjön meg a becsületéért arénában vagy ilyesmi, vagy h bárd-viadalom. SZóval nem arra gondoltam megtorlás címszó alatt, h végig üldözni fogom, meg h õt fogom elsõként mindenhol lebökni Hanem ilyen viszonylag out-os dolgokban... Meg persze azért szeretném vele szóban is tisztázni a dolgot... mert ez mégis csak így járja! Remélem egyébként, h arénában kihívni az nem lenne bûn, vagy az lenne? Mert ha ez etikátlan, akkor leteszek róla!! Azt pedig tudom, h nekünk nincs szabály-rendszerünk! Csak kicsit katyvasz jellegû volt, amit Dama írt, nem egészen értettem, h miképpen kapcsolódik a témába... most sem tiszta még...
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Apr 15, 2006 18:06:58 GMT 2
Nos, nagyon jól esett a dícséret és köszönöm. Nem kellett volna, kissé zavarba jöttem mikor olvastam dícsérõ szavait. Ám itt meg szeretném említeni, hogy köszönöm Njeznie segítségét és támogatását. Sztem még sok tennivaló van.Majd kiderül mi lesz a munkák gyümölcse.Hogyan sül ki a dolog a végén. Bizakodok és köszönöm Presbi támogatását és ezenkívül Lobó támogatását is. Õ ketten, amikor elõször hallottak szándékomról biztosítottak támogatásukról. Köszönömnektek. A szabályrendszert elküldtem Njeznienek, úgyhogy remélem eltûnik neki a lilafelhõ. Az idei szabályrendszer május elsején jelenik meg, ha jól olvastam.
u.i.:megígértem Presbinek, hogy nem lesz vitatéma a Fekete Özvegyek, nem szeretném, ha újra sértõ megjegyzések váltanák egymást. remélem megértitek és tiszteletben tartjátok Köszönöm.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on May 1, 2006 20:19:33 GMT 2
Noh ez lesz a következõ live amire megyünk, lehet gondolkozni hogy majd mik legyünk.
(hehe)
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on May 5, 2006 21:33:53 GMT 2
Üdv, Nos, az ÜberLive-val kapcsolatban már tanakodtunk a tennivalókon, ennek eredményeképpen született egy kis összefoglaló, amit a szervezõknek küldünk el, de természetesen a többiek figyelmére is igényt tarthat. Tessék elolvasni, fõleg azoknak ajánlott akik a játékra jönni szeretnének!Presbiter
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 5, 2006 22:05:18 GMT 2
Fenyőváros mennyire távoli vidék? csak hogy beleesek-e a távoli vidékek zsiványai kategóriába
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on May 6, 2006 13:58:39 GMT 2
Tetszik! Remélem azért nem lesz olyan mint a multkori( a harc jo volt benne csask az egyhelyben állás nem)...Szal nem szeretnék anyit ácsorogni mint a multkorin, de ez a lovagosdi tetszik.
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on May 6, 2006 16:30:55 GMT 2
Kicsit fárat vqagyok de nem teljesen értem hogy ezt most mi kaptuk vagy mi küldtük vagy magunknak egy összefoglalo. bár ez n em lényeg csak egy részlet.
|
|
|
Post by fenyx on May 7, 2006 13:14:45 GMT 2
Mi köldjük, mi magunkról (technikailag Presbi küldi, mi magunkról). A lényeg benne van, többet kár is lenne küldeni . Remélem reagálnak rá valamit, lehetőség szerint egy "igen"-t.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 8, 2006 11:13:06 GMT 2
Teccik. A Fekete Özvegyek nevében is köszönöm a megemlítést ........és a homályos kapcsolatra utalás...hát igen............
|
|
|
Post by < D > on May 8, 2006 14:24:54 GMT 2
Mivel az én tisztem, a kapcsolattartás, igyekszem minél hamarabb elkjuttatni SirTomas - hoz.
De egyenlõre - mondjuk a hét elsõ felében - ez esélytelen.
|
|
|
Post by < D > on May 12, 2006 10:51:09 GMT 2
Kedves Live-os érdeklõdõ fiatalok, fiúk és leányok.
Konzultálás történik a Ül háza táján, és a jelentkezéseket kellene leadni. Nagyon szépen kérek minde fózumozót, hogy itt jelezze, hogy akar, és tud jönni ÜL re. A Tisztán látás érdekében szeretném elmondani, hogy az ÜL es, jelentkezést magamra vállaltam, és intézkedek felõle.
Szóvasl, ha el tudok meni edzésre, akkor el lehet kezdeni befizetni az [glow=red,2,300]1000 pengõ [/glow]nevezési dijjat. Várom mihamarabbi reakciótokat.
|
|