|
Post by Lilian Frowin on Feb 7, 2007 16:51:16 GMT 2
egen de ottan vót ien Kulcsosház vagy mi.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 8, 2007 12:14:52 GMT 2
Tavaszi szünet az április 7-9, de húsvétvasárnap nem liveozunk, tavaly aludtam erdőben 7-9én, 0 fokban, szar volt, idén reménykedünk hogy jobb lesz ;D
Egyébként akit érdekelne egy péntekenérkezés megjegyzem, hogy péntek délutántól kint vagyok.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 9, 2007 19:44:03 GMT 2
Igen, de péntek az suli és sztem úgy 2 körül tud a nép elszabadulni, tehát az igen esti érkezés lenne.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 2, 2007 18:24:01 GMT 2
Figyelem, mivel többen jelezték, hogy a Sziget fesztivállal való ütközés miatt nem szerencsés az augusztus 10-13i időpont a Cell Live 3: Visszatérés a Setéterdőbe című rendezvényünknek, feltehetően eltoljuk _még egy_ héttel, 17-19re. Ki mennyire anyázna emiatt?
|
|
|
Post by fenyx on May 2, 2007 21:51:12 GMT 2
Én nemigen.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 7, 2007 10:33:50 GMT 2
ez a vonatjegyáremelés eléggé húzós cell szempontjából, szal a gyûjtésem megindult rá, elõre készülök mán
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 7, 2007 12:30:16 GMT 2
Én is húzom a számat hogy harminc ropi tájt lesz a nyáron az összesített utazási költségem, dehát én így nyaralok ;D A világért sem hagynám ki a holló liveot. Egyébként újraírtam a szabálykönyvet (nem egészen végleges, formázatlan, ocsmány verzió), mostantól két részben lesz, egy rövidebb a fő szabályokkal amit mindenkinek ismernie kell, meg egy "Grimoire" a varázslóknak, ami a mágiahasználat módját és a varázslatok részletes leírását tartalmazza.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 9, 2007 23:48:29 GMT 2
Ha esetleg van akit már most érdekel, kiraktam a cellfórumra ( cell-live.uw.hu/forum/index.php ) a legújabb agymenésem szüleményét, az ún. szereplistát, egyszer meg kell nézni és érthető. Lényegében annyi hogy döntsétek el hova/minek/merre jelentkeztek. Ja a fórum néha elég liberálisan kezel ilyeneket, hogy idő, hozzászólások sorrendje, meg hasonlók, ennek kijavításán dolgozom de kevés sikerrel
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 12, 2007 10:42:21 GMT 2
öhm engem érdekel és valszeg megyek is Cell-re mint tavaj megint egy világi zöldet akarok alakítani de van egy gondom Ork: világi nem lehet alcsony és kis termetû, Ogár: megintcsak, Troll nem lehet alacsony... maradt a Goblin: jó is lenne mert tavaj is az voltam és szerettem is csak annyi a gond hogy a goblinok nem használhatnak kétkezes fegyvert... márpedig én szeretnék egy überbrutál kétkezes kalapácsot, csak olyan jó goblinos kinézettel... de nem leeht szóval nemtom mi legyen... azon gondolkoztam hogy akkor legyen kettõ kisebb?? vagy nemtudom de egy nagy az lehet hogy jobb lenne Szal Kildár annyi szinte tuti(97,9%) hogy megyek és hogy zöld leszek, ha valmi csoda folytán meg nem növök nagyra addig akkor goblin leszek, fegyverzet meg majd valami kalapács lesz de nemtom hogy... Sorex
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on May 12, 2007 13:27:51 GMT 2
hát Sorex, a természet ezúttal jól keresztbe tett neked... ;D ;D de nézd a jó oldalát: mindenkinél tökéletesebb vagy goblint alakítani
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 13, 2007 10:16:21 GMT 2
nahh eszembe jutott egy dolog... nemtom Kildar, Te mennyire emlékszel tavaj mekkora lándzsám volt mert azt alakítanám át kalapáccsá... és az egy olyan 140 centi... és a szabrendszer sztem egy dolog miatt érdekes ezen gondolkoztam: okés hogy a goblin kicsi és nem olyan erõs de egy méretéhez képest nagyobb fegyvert õ forgathatna két kézben esztem tehát pl kardon levezetemm: egy embernek egy egykezes kard az a goblinnak már kétkezes lenne... és sztem egy 140 centis kalapácsot lehetne egy über goblinnak adni nem?? úgyis inkább sóelem lenne... tudom hogy meghalnék vele de pajzsokat bontanék vele... és kijátszanám hogy nem sokat használom mert lenne kistesója is szal én szeretném használni de ha nem akkor max odadaom troll elvtársamnak S.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 14, 2007 10:16:49 GMT 2
Pont ezért béta szabálykönyv, hogy az ilyen dolgokon agyalhassunk. Lehet hogy a goblin kétkezezős hátránya helyett pl. ugyanaz lesz mint a többi zöldé, pont ez okból.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 14, 2007 20:43:22 GMT 2
többi zöldé?? mert nekik mi?? nincs nehézvért de a többinek sincs csak az orknak bár olyan fura hogy egy kvnagy ogárnak miért nincs nehézvértje bár igaz annak meg olyan minek már a dolog de én örülnék egy számomra kétkezes kalapácsnak bár épp most mértük tesómmal és a másfélkezes kategóriában a mellkasig háát ott érdekesen egy kisebb jóindulattl elfogadható... amúgy azok a kategóriák vonatkoznak minden zúzófegyverre is vagy azokra más?? mert ezek a kardoknál lettek említve és külön a zúzófegyók... nahh überbrutál kalapács projec beindult majd edzésen is láthatjátok a kicsikét jahh mégegy ha valakinek eszébejutna valami jó megoldás a zöld testfestésre az plíz írja le mert e téren még nincs elhatározás mi legyen, jah és annyi hogy Kildar neked mondom és mindenki másnak is végülis hogy tõlönk hollóktól indul egy kicsiny Horda/Zöld "sereg" eddig kb 5-6 fõ szóval aki akar az még jelezze hogy jönne ide és majd meglássuk hogy legyen mégegy... Kildar amikor ezt kitaláltad nem voltál kicsit WoW-os állapotban?? Gorwenal=Ally Horda meg Horda S.
|
|
|
Post by fenyx on May 14, 2007 20:57:02 GMT 2
Én vagy Ogárként, vagy Trollként megyek. Majd amelyik szimpibb
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 14, 2007 21:02:08 GMT 2
A Horda az egy apró utalás, de igazából ha jobban megnézed csak nagyon sarkítva illeszthetők rá a dolgok, tehát pl Gorwenal messze nem egységes, gyakorlatilag Alliance nincs is.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 14, 2007 22:27:45 GMT 2
háát Horda Rulz Okay Fenyx örülök hogy jössz, majd edzésen még megkérdezek pár embert... aztán uccu zuzzuk sét az Ally-kat vagyis Gorwenaliakat Kildar rajtunk kívül kik lesznek még Hordások mert eléggé úgy néz ki hogy most lesz egy jobb kis csapat mint tavaj szóval remélem elszünk jó sokan S.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 14, 2007 23:06:57 GMT 2
Még kialakulatlan a dolog, egyelőre ti vagytok az elsők, de a jelentkezések még messze nem indultak be.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on May 15, 2007 19:01:00 GMT 2
Kildar,85%,hogy az elf torony idén is felépül Személy szerint folytatom az elfhagyományokat,bár most nem leszek mágiahasználó,hanem Mágiát ismerõ világi. abban az erdõben nem lehet hasznát venni az íjnak... A mágia meg hogy úgy mondjam nem úgy szerepelt (már nem volt annyira használatban) mint vártam volna(egy köteg varázslattekercset hoztam haza xD) Ezért maradok a rapír,tõr kompozíciónál.Ellenben. Rapírral nállatok ér-e a vágás? Remélem igen,mert akkor lehet nem tõrrel,hanem Bucklerrel párosítom majd. Valaki esetleg elftársul még a toronyhoz? Tavaj jól bevált a dolog A vonatjegyárakat tekintve meg meg kéne próbálni busszal menni pestre,s utánna vonattal cellre,vagy rossz 5let?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 15, 2007 20:07:23 GMT 2
50% hogy a helyszín egy erdővel arrébb kerül (nem az út baj, hanem a jobb oldalán levő erdőt használjuk), ott lehet hasznosak az íjak, vagy nemtom. Mágia kicsit másképp fog működni (tekercsesről átállunk manapontos rendszerre, illetve varázshasználó kasztúaknak lesznek 0 pontos varázslatai is, amiknek csak időbeli és komponensbeli megkötése van), rapír meg mivel egykezes kardnak számít minden gond nélkül vágós cucc is. Előre, elftársak, éljen a párt ... Barathrum!(a kihagyhatatlan poénnal.)
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on May 15, 2007 20:43:48 GMT 2
mint már sokan hallhatták szerintem gyalog is mehetnénk kicsit hosszú lenne az út de poénos sztem... megoldható fõleg ha vagyunk elegen... vagy pestig bár nemtom lehetne akárr cell-re menni alapból vgay pest és cell között vonatra szállni... szal valami ilyesmi... elég beteg ötlet de az árakat nézve lehet hogy jó buli lenne gyaologolni vagy kicsit kevesebben 2 max 3 fõ stoppal is mehetne az is poén leeht csak jó autóba kell szállni S.
|
|