Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 14, 2007 16:48:10 GMT 2
Telszámot kérhetek pmben!
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Aug 14, 2007 21:16:01 GMT 2
Sorex neve eldőlt már? csak kiváncsiságból, hátha én vagyok a névadója Helix: máskor légyszi ne írj egymás után ennyi üzenetet, hanem módosítsd az előzőt így megtelik a fórum és nehezen áttekinthető (de lehet, hogy csak én vagyok hárplis erre )
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 14, 2007 21:25:07 GMT 2
Helix: Játéktárgynak kell a szarv.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 16, 2007 1:25:33 GMT 2
Ha vonattal mennétek, akkor a legkönnyebb eljutás: A Nyugatiból a Délibe a következő: 4es 6os villamossal a Moszkváig utána a 61es villanonyossal kb 1 megálló
Ha ezt választjátok,akkor 1 jegye legalább legyen mindenkinek, ha jönne a kaller csak akkor... ennyit tudtok bizniszelni, de nagyon kell vigyázni, mán a villanyoson is vannak...
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 19, 2007 22:12:42 GMT 2
EJNYE NOHH!! Haza értünk, jó volt! én nagyon jól éreztem magam! sztorival kapcsolatos meg egyéb hasonló témákban nem tudok nyilatkozni, mert hamar elvesztettem a fonalat, király itt ott én már nem tudtam, Wudish ilyenekhez nem ért Noh szal köszönöm a tásaságnak hogy ilyen jó kis hangulatú live-on vehettem részt velük. ui.: Celliek, ha találtatok/találtok Gorwenalban/környékén egy rövid furkós botot aminek a fája enyhén zöldes és rá van mázolva alig felismerhetõen az hogy 'WUDISH' azt légyszi tegyétek már el és legkzelebbi tlaálkozásunkkor hozzátok el légszi, már csak az emlék miatt
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 20, 2007 13:43:48 GMT 2
Mivel ide is lusta vagyok bemásolni, bőven kifejtett véleményem elolvasható a cell live fórumon és rpg.hu fórumon is. Röviden annyit, nagyon élveztem veletek az Éjfarkas Klán dolgait, vérvadászatostul, sámáni rituáléstul, varázsgombástul.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 21, 2007 15:01:32 GMT 2
Nekem is nagyon tetszett a live. Jó volt hordulni, egy kicsit lazáskodni, kikapcsolódni, eláztunk egyszer, de az is belefért. A gobulást imádtam! Meg remélem, hogy senkit sem idegesítettem nagyon a "puputeve" szeretettel! Az odaút tanulságos volt, és örültem, hogy tudok segíteni mindenkinek és főleg Sebinek, hogy oda tudjunk jutni. ( A margit sziget annyira tesztett nekem, hogy majdnem inkább oda mentem Celldömölk helyett. ) Visszaféle meg örültem, hogy nem nekem kell foglalkoznom az egésszel. Nekem jó volt. És igérem, hogy máskor ügyesebben használom a fórumot. Bocs érte!
|
|
|
Post by lofwnyr on Aug 21, 2007 20:28:32 GMT 2
Szerintem nagyon jó volt. Hát a véleményem:
IN + -A sztori nyagyon ki volt dolgozva és szerintem nem volt vele semmi baj sem csak, a végére már fogalmam sem volt hogy mi miért és,ki kivel van.... -hát igen mi más.. a zöldek értelmi szintje tényleg "magas"volt, jó volt még, hogy lehet játszani a hülyét de, azért engem már a 2. nap közepén már nagyon fárasztott.De még ide tartoznak azok a beszolások...pl:Disznóbökõ,Az elefántok,és a puputeve... -az nagyon tetszet amikor az orkok begombáztak és mindekit lemészároltak (s mind ezt a legnagyobb csata közepén) -Let egy FÉL kocsmánk (már lopo... izé gyujtom is a pénzt egy karakterkill potionra a drága kocsmárosnénak...)
- -Nem lehet sok mindent ide irni: csak a japókat szerintem nem játszoták ki annyira. Este fél 12 kor jöttek hogy kell Helix skalpja és h adja oda, vagy menjen ki és majd ÕK megölik és elveszik az egy kicsit durva volt.... ÉS ugyanez reggel is megtörtént. - ja persze és a SASszemû Gorwenáli õrök: errõl csak anyit mondok hogy, több mint 200 ezüstöt loptam kápéban... és akkor nem is beszéltem a tárgyakról... -ide még egy idézet Kenderzsup szájából: "A Káosz hordái mindent elloptak Gorwenálból ami nem volt leszögezve. -Thal'bot hát te honan szereztél ennyi ezüstöt??!! -Ugyan már!! Én enyire nem vagyok finnyás!!" OUT
+ - a tártaság jó volt.Az nekem még sokat számitott hogy, a táborban senki sem cigaretázott mint Kildar is mondta ezzen nagyon frankón el lehetne rontani a hangulatot.
- -Hát mit lehetne ide tenni ha nem japókat meg BOKENJUKET(remélem jól irtam...)már igy is irtam róluk negatív dolgokat de ez még mindenkép ide tartozik.Amugy nem sok más negatív dolog volt.
Összesítésben azért nekem tetszet 10 bõl 8,5 pontot minimum megérdemel! Élmény volt.
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 21, 2007 22:29:28 GMT 2
"a táborban senki sem cigaretázott" És a fősámán kutya? Egyébként szerintem hülyeség, ennyi erővel akkor ne konzervet együnk meg ilyesmi, mert az se korhű, de ez csak magánvélemény... Amúgy örülök hogy tetszett, te melyik ződ is voltál? (Mert így nickről nem ugrik be...) Apropó, egy bocsánatkéréssel is tartozom, elfelejtettem az önkéntes áldozatnak jutalmat adni (Éassk ugye?), pedig járt volna (a szellemek ugyebár értékelik az ilyesmi önfeláldozást). Esetleg ha következő játékon is ezzel a karakter jönnél, az elején kap valamit.
|
|
|
Post by Eassk Astos on Aug 22, 2007 8:21:47 GMT 2
A cigihez annyit hogy a dohányt szerintem lazán ismerik a fantasy világában, hisz a varázslók is pipáznak (pipadohány, de lehet nemesíteni vagy mi) és már olvastam hogy a városőrök rágyújtanak (közvetlen azelőtt hogy elvágják a torkukat, de ez mellékes) A tolvaj a kis narancssárga-zöld-piros térdig érő köpenyes srác volt és azt lopta el amit elért ;D Kenderzsup: feltartja a medált majd:"Kinél van pénz?" Thal'bot: "Most igazat kell mondani?" Kenderzsup: "Igen" Thal'bot: "Affenébe. Hát, most jártam a templomban" és elővesz pár ezüströgöt meg ezüstpénzt ;D Igen az áldozat én voltam (a csiklandozás az szörnyű volt )
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 26, 2007 15:19:54 GMT 2
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 26, 2007 17:26:09 GMT 2
Igaz nem voltam Cellen,de azé érdekes volt a melóból segíteni az odajutását bizonyos személyeknek,szal véleményem, ha az odajutási útmutató adott,akkor használjátok mán vmire
|
|