|
Post by < D > on Jul 1, 2007 9:00:12 GMT 2
Fil: Ha már nem tudsz elképzelni elfnek, akkor tiéd a szerep, mert én sajnos megint nem tudok elmenni a Cellre. egészségedre Pero: Sajnos mostmár biztos, nagyon rászerveztek az augusztusomra. Esküvő, koncertmeghívás, SZIN, és még meló. Sorex: Egy barbár hordában valóban nem a goblinok vezetnek .... ...de te ettől még Szeged elsőrangú goblinja vagy, amit most exportálunk .
|
|
|
Post by fenyx on Jul 1, 2007 11:17:16 GMT 2
Az attól függ...egy kellően sunyi goblin simán kerülhet vezető pozícióba, zöldes árnyalatú nagytestvérei között. (főleg ha van egy böszme nagy kalapácsa...az pl sokat segít )
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 1, 2007 13:22:18 GMT 2
de akkor se olyan jó.. meg amúgy is én menni akarok csatába meg ellenkezni a parancsokkal szal én nem lehetek vezér ténylegegységes horda szimbólumnak megint mint tavaly füstölt disznó köröm?? az jó.. bár most lehetne valakinek nyakláncnak disznóbél is de az kicsit már gusztustalan Sorex
|
|
|
Post by fenyx on Jul 1, 2007 15:26:01 GMT 2
Kár, szívesen lettem volna a hordádban
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 1, 2007 17:11:47 GMT 2
ez attól még az én hordám csak a goblin mivoltom gátol... amúgy vezeném asszem Sorex
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 2, 2007 19:58:53 GMT 2
"A Gorgó aszonnya, hogy ja, igen, meg hogy ..... ööö.. vagy szavazni nem is kõ? Gorgó koponyája kicsit üres, mer az anyucija kútba tette tentézni mikómég kicsikeork vót. Azé mondom, mer' monnyátok, hogy mikor mönnyek, azt törjem le a derekát az elfecskéknek, de azt ne kérdezzétek, hogy mostakkó micsinájjunk, mer a Gorgó azt nemtuggya, Gorgó csakaztat tuggya, hogy mikor kell önni, mer' olyankor trombitázik a hasa. Nanemazé mondom, na. Szóva igen, meg jóhogy szal legyen az vikunyakölök a vezír, vagy bárki.... Gorgó éhes...."
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 3, 2007 21:41:07 GMT 2
Goorgóóóó éhes!
|
|
|
Post by fenyx on Jul 3, 2007 22:05:17 GMT 2
Kenderzsup bízik kis zöld izében, kis zöld izé mondja menjek oda és jó lesz, odamegyek, és jó lett...másoknak meg rossz
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 4, 2007 19:16:59 GMT 2
Szerintem mókás lenne ha goblin lenne a vezető. Elvégre hatalomra juthatott az eszével is.
|
|
|
Post by < D > on Jul 4, 2007 19:42:27 GMT 2
..az eszével Szerintem, kiváló társaság alakul ki, aki már a fórumon goblinizálódik. Vezesse őket, egy goblin? ez nem butaság. Fil elf nemes lesz, Sorex légy hát vezér, és tombolós-tivornyát te csinálj !! Goblin-e az aki nem teszi "jobbá" az erdőt? Hát légy ami vagy, mert kell tán' egy ilyen is...
|
|
|
Post by Eassk Astos on Jul 5, 2007 8:50:58 GMT 2
Húúú van még hely a ződek között? Csatlakoznék én is.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 5, 2007 11:59:29 GMT 2
Örömmel jelentem be, hogy a Cell-Live 3: Visszatérés a Setéterdőbe élőszerepjáték szabálykönyvei elkészültek, és minden értelmes embert szeretettel várunk. Hogy mikor? 2007. augusztus 17-én pénteken, egészen 19-e vasárnapig. Hogy hova? Celldömölkre, konkrétan a Celldömölk-Izsákfai Parkerdőbe. Jelentkezni lehet nálam privát üzenetben, emailben a kildar_astray[kukac]hotmail[pont]com vagy a cell-live[kukac]hotmail[pont]com címeken, vagy az első címhez tartozó MSN messengeren. A jelentkezésben alapvető információkra van szükség, miféle karakterrel kívánsz jönni, melyik csoportot, települést kívánod erősíteni. Részletes előtörténetet nem követelünk meg, akit érdekel annak meséld el a tábortűz mellett egy mézsör kíséretében, viszont egy vázlatos, nagy vonalakban körülírt előtörténetet illetve karakterjellemzést személyre szabott történeti szállal jutalmazunk. Fő szabálykönyvGrimoire, avagy a varázshasználók kézikönyveÚtikönyv
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 6, 2007 0:45:13 GMT 2
Dama: Úgy értettem hogy a ravaszságával, pl. gondosan megmérgezte a riválisait a vezéri harc előtt vagy ilyesmi. Szóval Sorex mennyire biztosra vehetem a hordavezetőséget? Ja amúgy még mindig fennáll a könyvtárosi szerep, ha valakit érdekelne...
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 8, 2007 14:15:51 GMT 2
Háát ha másoknak is megfelel akkor elvállalhatom a vezetőséget... sőt megtiszteltetés ha így akarják de és szeretnék csatákba menni és ilyenek... szóval én egy ilyen vezető leszek ha megválasztotok... Sorex
|
|
|
Post by fenyx on Jul 9, 2007 8:06:45 GMT 2
Akkor ilyen vezető leszel
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jul 9, 2007 11:05:41 GMT 2
Ha már a zöldtábor kezd alakot ölteni,rákérdeznék,hogy a hosszúfülúek közé ki fog tartozni?
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 9, 2007 12:10:13 GMT 2
én még nem tudom, hogy elf leszeke-e, vagypedig egy pártatlan varászló...
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Jul 9, 2007 15:15:29 GMT 2
Avaaris L'Rathyen az elf bárd szolgálatodra...
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Jul 9, 2007 16:20:25 GMT 2
ha megyek, akkor biztos ződ, nevet még nemtok, lehet hogy Buga. már dumáltuk hogy oda is kéne szekír, ha már befér a kocsiba... és mindneképpen csövessátrazni kéne a ződtábornak, ha már a Tornácon ilyen frankón bevált
|
|
|
Post by fenyx on Jul 9, 2007 17:11:57 GMT 2
Ponyvacsövezés rulez, csak találjunk hozzá jó helyet (meg most több ponyva kell valszeg, meg körül kell majd ásni a cuccot)
|
|