Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on May 15, 2007 23:07:53 GMT 2
jaja ezek jó ötletek gyalog mondjuk pár nap lenne felérni de poénos XD
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on May 16, 2007 0:42:44 GMT 2
Üdvözletem! (Hej de régen írtam ide. ) El szeretném mondani az uraknak és hölgyeknek, hogy idén Barathrum is nagyobb hangsúlyt fog kapni. Mind outban (építkezés, jó lenne ha lenne Barathrum urának is kastélya), mind inben. Ez utóbbit természetesen nem fogom elárulni, de szeretném felmérni, hányan lennétek Barathrumban. Nagyon fontos lenne megtudni, ki akar Barathrum nemese lenni idén (Csaba is maradhat, de akkor Lord Darken Rahl már nagyon öregnek számít, vagy esetleg a saját karakterének fiát játsza) valamint az elfek között is lesz egy kiemelt szerep, tehát igen, legyetek minél többen elfek. Ez a kiemelt szerep úgy néz ki, hogy mágiahasználót fog takarni. (Legalábbis ahogy most agyalunk a dolgokon.) Ja és mivel 50 év telt el, kicsit változtak a dolgok: ma már Barathrumban csak elfek és emberek (meg esetleg törpék) élnek, lesz idén külön tábor az ork, troll és goblin (esetleg ogre, de nekik nem muszáj ott lenni) egyedeknek. Várom válaszotokat minél hamarabb, főleg a nemesjelölt és az elf vezető-jelölt válaszát. Ja és az elfek hosszúéletűek ugyebár, szal lehet folytatni a CL2-es karaktereket ötven év után is.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on May 16, 2007 11:15:08 GMT 2
Én idén inkább gobbó lennék, szal szabad a nemesi szerep
|
|
|
Post by < D > on May 16, 2007 11:58:45 GMT 2
gyalog - lehet hogy rámenne egy szandál, és többe kerülne, itt ott megálni, kajálni, mosakodni persze a mosakodást illetõen, nincsennek kétségeim - olcsón kijönnének egyesek elment a pm !
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 16, 2007 15:56:21 GMT 2
gyalog meg stoppal asszem ebben Derszu a jártas, tavaly így ment Cellre nem Kildar?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 16, 2007 21:00:43 GMT 2
De.
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on May 16, 2007 21:40:48 GMT 2
Dama: Oké, már válaszoltam is.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on May 17, 2007 15:45:35 GMT 2
a Grimoire című kiegészítő szabálykönyvet hol lehet megtekinteni?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on May 17, 2007 15:59:21 GMT 2
Pillanatnyilag a laptopomon, ha befejezem felrakom. Igény szerint küldhetek egyáltalán nem végleges vázlatot.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on May 18, 2007 18:36:21 GMT 2
akkor már megvárom míg végzel
|
|
Vivax
Fórumtanonc
|
Post by Vivax on May 21, 2007 14:51:06 GMT 2
Sopron szinte 100% hogy nem tud menni!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jun 3, 2007 22:24:57 GMT 2
Ha végképp nem találtok mást,akkor elválalhatom azt az elf nemesi szerepet. Az örtorony épülni fog,másnem akkor mostmár nem õrtoronynak,hanem nemesi mágustoronynak fogják hívni,legalább 2 fõs harcoskülönítménnyel védelmezve,akik dugig lesznek italokkal,amiket elflévén ki fogunk tudni fizetni xD
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jun 4, 2007 7:06:21 GMT 2
Már Dama előbb lecsapott a szerepre, vele tárgyalhatsz.
Most pedig megyek vizsgázni anal2ből.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jun 4, 2007 21:47:35 GMT 2
engem nem zavar,bár bocsi Dama,de mindennek el tudlak képzelni,csak elfnek nem. De majd meglátjuk. Legalább idén is lesz idõm bányászkodni ^^
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jun 29, 2007 19:20:59 GMT 2
Na mint már mondtam beszéljétek ezt át Dama és Fil. Közben amúgy Barathrum ura is megvan, viszont két szerep is lenne, amire keresünk bátor önkénteseket. Az egyik a könyvtáros-udvari mágus, a másik pedig a Horda vezére.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 29, 2007 20:23:44 GMT 2
horda vezér szerepet lehet hogy elválalja valaki...esetleg én de nem biztos még, ha Presbi télleg ork lesz akkor Ő is lehetne... és ha sikerül a cucc akkor kezdőtőkének lehetséges szekeret vinni? majd képen láthatjátok hamarosan... amúgy az is zöld... Sorex
|
|
|
Post by fenyx on Jun 29, 2007 21:38:02 GMT 2
Presbi szeret sima játékos lenni, (végre "hátradőlhet" ésnyugisan játszhat) szal Sorex Kenderzsupp szavazata a tiéd
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 30, 2007 9:59:47 GMT 2
háát gondolkoztam, aludtam rá egyet és nemtom hogy vállaljam-e... mert nemtom mennyire kell akkor mit csinálnom... és így nemtudom hogy összebeszélős történet vezetős szerep vagy egyéni gondolatok alapján csinálom és azt csinálok amit akarok vagy micsudi?? ha ezt leírnátopk annak iszonyúan örülnék és döntést is hoznék... itt, pm, msn, mail, kiabálás, füstjelek, galambposta, kiöregedett kecskekaraván... Sorex
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jun 30, 2007 17:56:50 GMT 2
Sorex: Na akkor majd megkereslek msn-en.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 30, 2007 19:29:26 GMT 2
már mind1... bezséltem Kildar-ral és rájöttünk hogy goblinként kicsit fura lenne... viszont Dani/Afrinus lehetne ork sámán ként... varázstudó a vezető... olyan nemtom sztem olyan mint a törzsekben.. a táltos vezet meg a sámán... majd dumálok vele... Sorex
|
|