|
Post by Lilian Frowin on Jul 9, 2007 18:32:48 GMT 2
Említettem a többieknek, h kitaláltam egy tök frankó karit Cellre, ork asszonyság, aki néma mivel kivágták a nyelvét, me túl sokat beszélt (pontosabban mindig igaza volt , ezé).De aszondták a fiúk, h számomra lehetetlen ezt teljesíteni, h ne beszéljek mi van ha mégis sikerül?
|
|
|
Post by fenyx on Jul 9, 2007 18:48:15 GMT 2
Ha mégis kiderül, akkor valakiről kiderül, hogy téved. És kapsz egy sört
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jul 21, 2007 3:02:52 GMT 2
ohh,akkor eddig 2en leszünk...hmm...érdekes lesz majd...
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 21, 2007 12:22:50 GMT 2
Mivel úgy néz ki, hogy Barathrumban csak elfek lesznek, ezért a történet módosul egy picit, annyira, hogy Barathrumból elf "nemzetiségi falu" lett (így Filionell te annak a vezetője is leszel egyben), én viszont akkor nem ott leszek, hanem az Éjfarkas Klánnál (mert közben Sorexxel és Kildarral kitaláltuk, hogy a Horda név túl warcraftos és nem olyan menő) mint Tundra, a troll fősámán.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 21, 2007 16:00:09 GMT 2
õõõõ hogy is mondjam ebbõl következtethetek arra,hogy más live-osok elfek lesznek? mert akkor eddig az egy 2 lakosú város lesz xD
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 21, 2007 17:14:23 GMT 2
Hát nagyon reméljük. Apropó Fil, megcsinálhatnád az msn-ed. :-I
|
|
|
Post by Eassk Astos on Jul 24, 2007 11:18:03 GMT 2
két kérdésem lenne. 1. a rend adja majd le a nevezést, ha igen akkor kérném hogy engem is jelezzenek, (ha nem arról is kérnék értesítést mert akkor személyesen kell neveznem) 2. lévén én is a ződek táborát szeretném rontani az alkatom szerintetek ork vagy troll?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 24, 2007 20:00:07 GMT 2
háát alkat alapján sztem inkább troll... nevezést nemtom... király... úgynézki 10-12 ember lesz a Hollók közül Éjfarkas Klán tag... (pl Temzsó, Puszti... hasonló meberekkel mi van jó lenne tudni.. ők csak bővítik... remélem elérjük a 15-öt )szóval ez jó.. jó sokan leszünk oszt jó annyit kérdeznék még hogy mit szólnátok ha jelölésnek lenne megint mint tavaly füstölt sertésköröm?? nyakban 1db ha benne vagytok akkor annyi hogy ezt szerezzétek be... tavaly marstéri piacon vettem kb 100-200 ft max... szóval nem nagy dolog.. és ha lesz akkor kérnék mindenkit hogy 1db legyen... ennek jelentősége lesz mert ha lezs ilyen akkor tervezem hogy ezzel rangot/pozíciót is lehetne jelölni, meg ne ijedjen meg senki ha majd kap egy testfestést tőlem.. az is valaminek a jele lesz... aprópó testfestés: zöldek leszünk szal zöld kell és... háát nem mondok semmit hogy milyet mert saját döntés... azt hogy hol?? a Maros utca printkerben találtam Damával két félét is.. egyik rúd alakban egyik meg kisflakon/üveges azt úgy néztem hogy 1 rúd egy-másfél embernek elég egy lájvra... beleszámítva az izzadást meg ha minden este leszeditek... majd edzésre beviszem ha nem felejtem és megmutatom... aztán az olyan 200-400 ft között mozog... háát ja van ára de sztem a hangulat miatt megéri... én augusztusban nem leszek szegeden max a 2.-ai edzésre tudok menni akkor lenne egy kis megbeszélés ha kell de erről még majd gondolkozom.. alaphelyzetet, sztorit meg pár dolgot szeretnék elmondani... de csak az Éjfarkas Klános embereknek tudok erről bármit is mondani... és velük akarok beszélni a többiek ezt max kideítik inben... amúgy máshonnan is lehet annyit a névről hogy gondolkoztunk Petroval és ez lett belőle.. valami állatosat akartunk az istenek miatt is majd eztis elmondom és annyi hogyha valami farkasos cuccodvan akkor az kafa lenne jelmeznek pl Presbi a szőrmés izé az jó lenne nahh ilyenek... Sorex
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 24, 2007 21:55:48 GMT 2
Azt ne feledjük, ogrénak nem kell zöld testfesték!!! Amúgy Sorex, még pár apróságot szeretnék átbeszélni veled, holnap legyél emesen.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 28, 2007 4:51:25 GMT 2
akkor a 17-19 az biztos most már? mert lehet jönne velm valaki
illetve egy-két kérdés: mint elf mágiahasználó,reggel nekem is újratöltõdik a mágiám,avagy nekem töltenem kell? ebbõl adódóan,én használhatom az összes ep-met vagy én is csak 3at? valamint egy utolsó,a rituálékhoz is csak a recept megléte a különleges? iletve azok is ep-be kerülnek?
|
|
|
Post by fenyx on Jul 28, 2007 9:18:39 GMT 2
Ilyenkor úgy örülök, hogy nekem csak egy randa nagy kard kell a boldogsághoz Sorex a füstölt köröm nem fog rohadásnak indulni a nyakunkban?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 28, 2007 9:30:24 GMT 2
háát remélem nem.. de ha igen az miért baj?? amúgy nekem meg Daninak tavaly nem voltak ilyen problémáink... énis örülök hogy nincs ilyensok izé amit figyelni kell csak ütni csak az a baj hogy nincs mivel a kalapácsom próba használatkor egy hárításnál megrepedt... a nyele... most gondolkozom mi is legyen... Sorex
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 29, 2007 16:45:39 GMT 2
akkor a 17-19 az biztos most már? mert lehet jönne velm valaki illetve egy-két kérdés: mint elf mágiahasználó,reggel nekem is újratöltõdik a mágiám,avagy nekem töltenem kell? ebbõl adódóan,én használhatom az összes ep-met vagy én is csak 3at? valamint egy utolsó,a rituálékhoz is csak a recept megléte a különleges? iletve azok is ep-be kerülnek? - Mágiahasználóként a mágiahasználód típusának megfelelő feltöltést kell alkalmaznod. Ilyenkor természetesen a mágiahasználók EP mennyiségével rohangálsz. - A rituálék nem kerülnek EP-be, ellenben egyszer használatosak, és eljátszásuk létfontosságú (megfelelő eljátszás nélkül létre se jönnek)
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 29, 2007 17:30:49 GMT 2
néhány kérdés és észrevétel: - a halottat csak a gyilkosa foszthatja ki, ill. skalpolhatja meg, vagy bárik? - szerintem meggondolandó, hogy a halott emlékezzen a gyilkosára, mert így bosszúhadjáratokkal lesz tele a játék - a rituálék játéktechnikai részeit ugye tartalmazzák a receptek? mert a leírásokból nem sok derül ki - a zombinál az áll, hogy a mágikus nehézvért előnyeit élvezi; ezt azt jelenti, hogy mentesül a lökéshullám ölő hatásától is? - az EP szerzés módja szerintem nagyon aránytalan a boszorkánymester és a pap napi háromszor is tölthet enyhe időkorlátokon belül, a druida napi kétszer bármikor, ezzel szemben a varázsló csak napi kétszer és pontban délben és éjfélkor ez azért gond, mert a varázslónak kell a legtöbb EP (ki is van emelve, hogy neki kevés a rituáléja, de sok a varázslata), ezzel szemben ő tud a legkevesebbszer, a legkötöttebben EPhez jutni - ha varázslóként átlényegülök harcossá és meghalok, de felhasználok egy hőslapot, akkor harcos vagy varázsló leszek? (megjegyzem, az esetleges vérteket és pajzsokat nem lehet egy pillanat alatt levenni/letenni, és én tervezek hasonlót egyenlőre ennyi (Kildar, küldtem PM-et)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 29, 2007 18:07:43 GMT 2
Bárki, hiszen ott fekszik egy holltest.
Bízok a játékosok szerepjátszási képességében, ez nem az a hasonló rövidítésű, magas létszámú játék amivel mindig példálózok hogy ott nem bízok a szerepjátsási képességben. És amúgy is, a "bosszút állok mert megöltél" a tökéletes paradoxon, nyugodtan pofán lehet röhögni aki ilyet mond.
Igen
Minden nem mágikus távolsági fegyvertől védett -> A varázslat nemhogy nem fegyver, de még mágikus is.
Azért jegyezzük meg azt is, hogy a papok és a boszorkánymesterek csak nagyon kivételes esetben tudnak maximumra töltődni, a boszorkánymestereknek ugyan jobb dolga van, de nekik kell is a sok EP, mert mindenki utálja őket. Nos, igen, a varázslóknak nehezebb dolga van, de a druidáké keményen testmozgást igényel, és jóval több kelléke is van ;D
Hős lappal az aktuális karaktered tér vissza, a halála előtti állapotban (merthogy igazából nem halt meg, csak sebet kapott, de "ez csak egy karcolás"), tehát ha harcossá lényegültél át, akkor a harcosod tér vissza.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 29, 2007 18:17:38 GMT 2
de a lökéshullám varázslatnál írja, hogy a mágikus vért ill. pajzs megvéd az ölő hatástól, csak elesel ezért nem volt tiszta igaz, ezeket nem vettem bele
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 29, 2007 18:30:41 GMT 2
Nos, ha egy varázslattól megvéd a leírása szerint a mágikus vért, akkor a mágikus vérttel megegyező hatás is
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 29, 2007 19:02:09 GMT 2
kíváncsi leszek,hogy hányan fogják a + ep avagy a + instant vari helyett bármeik másik képességet választani megtanulásra ^^ jah igen,EP töltést csak kijelölt helyen lehet majd csinálni? asszem jó sok füstölõt kell majd vinnem Cellre,telleg a szivarka is beleszámít,vagy egy szál szivarkával nem tölthetek ep-t ?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 29, 2007 19:15:29 GMT 2
A Médium például kelleni fog pár kveszt megoldásához, igencsak népszerű lehet ha valaki egyedüliként veszi fel ;D EP-töltés gyakorlatilag akárhol lehet, varázsló bárhol leülhet meditálni (szivarka nem játszik, azért adjunk legalább a meditáció látszatára), druidák tábortűz vagy hasonló körül ügyködhetnek (remélem nem lesz tűzgyújtási tilalom...), boszorkánymestereknek azért kell valami gonosz kijelölt hely, papok meg ugyebár szentély vagy templom.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 29, 2007 19:29:10 GMT 2
há lehet mék én is,de még diskurálok magammal egyet róla
|
|