|
Post by Eassk Astos on Jul 30, 2007 11:05:31 GMT 2
Én rendelnék az említett zöld színezőanyagból, mert 8-19-ig bennt vagyok melóhelyen így nem igen tudok elmenni boltba venni bármit is. Előre is thx, ha valaki megveszi.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 30, 2007 13:18:39 GMT 2
kíváncsi leszek,hogy hányan fogják a + ep avagy a + instant vari helyett bármeik másik képességet választani megtanulásra ^^ például én ;D olyan dolgokat, mint szalag a varázsfegyverre, vagy mágikus rajzolatok stb. nekünk kell vinni, ill. kitalálni vagy adottak lesznek?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 30, 2007 14:37:41 GMT 2
A jelöléseket (szalagok, varázslövedékek, egyebek) érdemes nektek hozni, mivel nekünk csak egy minimális mennyiség lesz. A rajzolatok és a szertartások módjai adottak lesznek a recepteken.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jul 30, 2007 19:45:50 GMT 2
igazából a kédésemmel arra akartam kijukadni,hogy dél/éjfél-után hogyan jutnak el az ep-t jelölendõ eltépésre váró cédulák,úgy értem éjfélkor lenyomom a 10 percet,s ha nem alszom el közben,akkor séta vissza a városba keresni egy szervezõt?avagy minden városban lesz 1?
Petro már régóta megvan csinálva az msn,miért nem vettél eddig föl?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 30, 2007 19:58:46 GMT 2
Hajlok afelé, hogy "fenébe is, számolja mindenki magának", egyrészt a fentebb említett probléma miatt, másrészt nincs kedvem varázslónként kb 60 EP-cetlit kinyomtatni és kivagdosni. Van egy másik megoldás is, csak az macerás.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 30, 2007 23:04:52 GMT 2
akkor tudod mit? csinálok magam itthon hátikészítésû jelölõt( egy díszes lap EP felirattal) amiket majd regisztrációkor lepecsételsz,no? az max 12/nap,ha úgy szóróm a mágiát,mint a rizst házasságkor,neked viszont csak pecsételned kell
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 31, 2007 10:38:51 GMT 2
Még meglátjuk, lehet hogy neked nem kell gyártanod.
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 31, 2007 12:21:46 GMT 2
Fil: Elméletileg most felvettelek... filionell55 kukac hotmail pont com igaz?
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 31, 2007 23:44:36 GMT 2
jup
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Aug 2, 2007 11:12:30 GMT 2
az ogárnak és a trollnak csak a torzója a találati felület ez vonatkozik a varázslövedékre is, vagy arra - az elsöprő erje miatt - nem? a sötétségvarázs kioltja a mágikus fényt is? mert ugyebár a varázslóbotom által kibocsájtott fény mágikus (?)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 2, 2007 12:23:28 GMT 2
A sötétségvarázs visz minden hordozható fényt (a nem kioltható hordozható fényeket meg letakarni), a találati felület meg találati felület, troll meg ogár ezt is jobban bírja. Troll ugyebár beregenerálja, ogár meg elintézi egy "Au"-val.
|
|
|
Post by fenyx on Aug 2, 2007 13:16:37 GMT 2
Egyre jobban szeretek troll lenni
|
|
|
Post by lofwnyr on Aug 3, 2007 17:13:12 GMT 2
egyenlöre 50% hogy tudok e menni de ami fontos h othon elromlott az inernet és semmi login-elös dologba nem tudok belépni vagyis irni nem nagyon tudok de az msn em muködik amugy ha megyek zõõõd leszek én is...
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 4, 2007 11:20:52 GMT 2
Na, mivel lassan itt a JÁTÉK ideje, elkezdhetitek kamatoztatni faji előnyeiteket és hátrányaitokat gazdasági szinten, hiszen a ződféléknek nincs pénzbeli kezdőtőkéje. A módszer a következő:
- Minden "kezdőtőke" tárgynak van egy pontértéke. - Az orkok 2, a többiek 1 pontnyi tárgyat választhatnak. A goblinok választhatják azt is, hogy pénzbeli kezdőtőkéjük legyen. - Több karakter összeadhatja a pontjait egy közösen beszerzett tárgyért - Azt, hogy hogyan jutott hozzátok, amennyiben a listában levő leírás nem rendelkezik róla, nektek _kell_ kitalálnotok - Sorex nem játszik itt, mert ő kiemelt karakter ;D
Naszal a tárgyak:
- Egy fura, sárgán csillogó buzogány. A sámánok szerint értékes, de valami iszonyatosan ramaty kovács készíthette, mert nagyon lágy fémből van. Valahol a környéken raboltad. 2 pt. - Pár ezüströg. 1 pt. (többször is választható) - Valami fecni, amit egy őrült ember hagyott itt, tele van mindenféle értelmetlen szöveggel. 1 pt. - Valami fura papír, ami a sámánok szerint hasznos. 2 pt. (többször is választható) - Egy másik fura papír, amin a sámánok csak vakarják a fejüket. 3 pt. (kétszer választható) - Egy vérvörös pengéjű hosszúkard, ami nagyon éles, és könnyen halnak tőle az emberek. 4 pt. - Pár fura rituális kellék. 1 pt. (többször is választható)
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Aug 4, 2007 23:49:47 GMT 2
nah a segédem ugrott,névnapi buli miatt...Kildar,te mit tudsz,hollókon kívül lesz valaki más elf? Vagy ennyire nem szeretik a játékosok az elfeket?
|
|
|
Post by fenyx on Aug 4, 2007 23:59:57 GMT 2
Zöldek: sztem mi dobjuk össze amink van.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 5, 2007 11:37:21 GMT 2
nah a segédem ugrott,névnapi buli miatt...Kildar,te mit tudsz,hollókon kívül lesz valaki más elf? Vagy ennyire nem szeretik a játékosok az elfeket? Én még legalább két emberről tudok aki nem holló és elf, szóval a "gorwenali elfgettó" azért meglesz.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 5, 2007 14:02:52 GMT 2
Zöldek: sztem mi dobjuk össze amink van. Bizony ;D
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 5, 2007 21:24:56 GMT 2
há lehet mék én is,de még diskurálok magammal egyet róla diskuráltam és szombat este taliztam Sörkertben Lotussal és adott némi infót a játékról: -szal a cuccot mi visszük, nem lesz szállítóeszköz, így sem a kajának valót meg bogrács nem tom miként jutna el Cellr, szal a Vájulda ( ahol a kiszolgálás a földön törpénik) megvalósítása veszélybe került - a másik meg, hogy pénteken 5-ig melózok és még onnan vonatozás Celldömölkre oké,de tuti sötét lesz mire odaérek és egyedül csaj az út mellett sötétben necces, szal attól azé félek este érek le, valszeg késõ este és érdemes e így lemennem a játékra? -és most jött az életmbe az Ír projekt, ami anyagilag kissé megterhel, kevís pénzem maradt a hónapra kajára és nem tom belefér- e a ruha befektetés szal tanakodok, de úgy mennék
|
|
|
Post by lofwnyr on Aug 5, 2007 21:33:12 GMT 2
Az most fontos lenne hogy mikor indulnátok honnan neik napon azon mulik h menni tudok. Lehetöleg holnapra vki tudna váaszoni vagy még ti sem tudjátok hogy lesz?
|
|