|
Post by fenyx on Mar 19, 2007 15:59:58 GMT 2
Konkrétan arról szeretnék beszélni vele, hogy mikor megyünk terepet szemlélni. Ez legkésőbb ápr 5-10 között, lesz, de lehetőleg hamarabb. Szerda után fogunk tudni pontos időt mondani.
|
|
|
Post by lofwnyr on Mar 19, 2007 21:28:30 GMT 2
A terepszemlére akárki mehet?? Mert valoszinu én is mennék.
|
|
|
Post by < D > on Mar 19, 2007 23:07:50 GMT 2
NEM. remélem most utoljára mindenki számára világosan leírhatom.
A szűkkörű (!) szervezőségen kívül, más nem jön a terepszemlére.
Szóval, mégegyszer, nem jön senki, aki játékos lesz. Mért, mit csinálnál ott? Neked ott lesz a tábor! Építesz, takarítasz, segytesz, és ha jók leszünk (az egész bagás) akkor nagyon fogunk örülni, hogy lesz egy jó live. élvezd!
|
|
|
Post by Eassk Astos on Mar 20, 2007 11:38:19 GMT 2
Az építésben ha kell szívesen besegítek én is. És ha tudok akkor megyek majd Live-ra is (95% hogy valamim akkor lesz majd, mert miért ne, bár a TO-s naptár szerint akkor már végzett diák leszek )
|
|
|
Post by fenyx on Mar 20, 2007 13:34:33 GMT 2
Ok remek, minden segítségre szükségünk lesz. Terepszemle miatt meg ne bánkódjatok, nem nagy buli, csak kimegyünk, hogy biztosak legyünk a dolgunkban, nagyjából kitaláljuk, hogy mit hova, firkantunk térképet ilyesmi. Az igazán jó dolog a táborozás lesz, amikor építkezünk, tábortüzezünk, stb...
|
|
|
Post by fenyx on Mar 22, 2007 11:09:52 GMT 2
----------------------------------PÁLYÁZAT-------------------------- Közhírré tétetik! Az ki magában érez némi művészi hajlamot, faragás-formázás terén, ha képesnek érzi magát rá, alkosson szép pecsétet a Holló Live-nak. A pecsét legyen az a fajta, melyet használat előtt tintába kell mártani. A pecsét legyen körülbelül5cm átmérőjű, témája pedig tartalmazza valamilyen módon a hollót, és vagy a misztikumot/varázslatosságot. A határidő: Április 12 A jutalom: dicsőség és meglepetés!
|
|
|
Post by < D > on Mar 22, 2007 11:25:03 GMT 2
Epilógus 3. kiadás - némi bővítés történt
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Mar 22, 2007 19:09:37 GMT 2
Lesz még bõvítés? Csak, h tudjam, mentés miatt.
|
|
|
Post by fenyx on Mar 24, 2007 13:44:06 GMT 2
A HOLLOLIVE.UW.HU weboldalról letölthető az elősztori, pdf-ben. Hamarosan elérhető lesz a szabálykönyv végleges változata is, ugyanezen a címen. Enjoy
|
|
|
Post by fenyx on Mar 26, 2007 22:20:24 GMT 2
NJK SZEREP PÁLYÁZAT Njk szereplőket keresünk az idei live hoz. A Lehetőségek: Sil'gaz hadtápos(/kantinefelelős): gyakorlatilag egyfajta kocsmáros, hiszen feladata ételt és italt adni a Sil'gaz játékosoknak játékpénzért. Ételek mikéntje, milyenje, valamint a nyilvánvaló anyagi vonzatokat megbeszéljük. Kereskedő: ezévben hogy ne unatkozzon, MINDEN játéktechnikai dolgot ő fog árulni. Mozgó vándorról, vagy "bódés" árusról is szó lehet. Magas szintű "remete" tanítók: játéktéren vándorolva a "durvább" képességek oktatói. A szerephez tartozik még információs és magyarázós feladat az eltévedt játékosok felé. Addig is hogy ne unatkozzatok: Olvassátok az elősztorit!Kritizáljátok a szabályrendszert amíg megtehetitek!MÉg mindíg él a pecsét pályázat!És látogatni a HOLLOLIVE.UW.HU -t
|
|
|
Post by < D > on Mar 27, 2007 22:03:36 GMT 2
Azt érzitek hogy az ÉSzKöz naptár szerint: (ÉlőSzerepjátékosok Közössége) 2007 jún. 29-jul. 1 Buró live Göd Hétvége (3 nap)
Aki hozánk jön az nem megy a Buró Live-ra!!
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Mar 27, 2007 22:46:05 GMT 2
Halkan sugom: ki akart arra menni?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Mar 28, 2007 13:17:38 GMT 2
(én nem, meg szerintem akiket hívtatok azok se)
|
|
|
Post by fenyx on Mar 28, 2007 13:34:19 GMT 2
Valami hasonlót mertem remélni én is, amikor az észközt lázasan böngészve kutattam egy szabad hétvége után a liveunknak . És ugyan technikailag nem szabad a talált időpont, de a mi szemszögünkből igen.
|
|
Mikhail
Fórumlakó
Tag - Szeged
The Red Mage
|
Post by Mikhail on Mar 28, 2007 13:39:14 GMT 2
Te Fenyx, az árak megvannak már? (csak hogy tudjam hogy vigyek-e profi kém és hacker cuccot a következõ bioszórára ) Amúgy Áron is szerintem pont azokon a napokon érettségizik mint Tyb, és lehet hogy õ sem tud jönni, de ez nem biztos. Én akkora ha minden jól megy már végzek, és tudok menni.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Mar 28, 2007 20:20:38 GMT 2
A kocsmáros szerepet mán többször jeleztem , hogy szeretném betölteni. A Búróról meg csak annyit, hogy aztat asszem The Highlander a szervező.... jó megszondtam
|
|
|
Post by < D > on Mar 28, 2007 21:29:08 GMT 2
Ha ez a helyzet, akkor elgondolkodtató, hogy eddig nem képviseltük magunkat ott . . . HÁT EZZÉRT TARTUNK MÉÉÉÉÉG MINDIG ITTT !!! ... nem baj. Felkérem a jövendőbeli játékosokat, hogy reagáljanak a szervezők által felvetett NJK szerepekre. Ha valaki érez indíttatást, akkor ne szégyeljen kérdezni (PM, MSN) ! Ezzel a szervezőség munkáját és a további készülést könnyítitek ugyan meg, de ne ez lebegjen előttetek. Ha úgy gondolod, hogy szeretnél NJK lenni, és segíteni a játék szervezőinek, akkor rajta ITT AZ ALKALOM. ... nem rég, még tolongtatok, hogy NJK, és LIVE SZERVEZŐK szeretnétek lenni. Hajrá.
|
|
|
Post by fenyx on Mar 28, 2007 22:07:53 GMT 2
Dorka: Eszem a zuzád, olvasd el az elősztorit. Sil'gaz kajáltató a szabad njk szerep, nem a Corax megyei. A Corax megyei TE vagy, mivel már előre jelezted, ezért azt nem is hirdettem meg.
|
|
|
Post by < D > on Mar 29, 2007 7:46:02 GMT 2
Aknnibalizmust hadjuk ki a buliból, nem vet jó fényt a livera. Bár rajtam kívül mindenki zzabálni valóan cuki, de mi lesz ha engedtek a kisértésnek. Egyedül kevés vagyok, szervezni, rendezni, stb. Szóval ne engedjetek a kisértésnek!! Jah még valami, Dante gyere edzésre !!
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Mar 29, 2007 16:43:42 GMT 2
Dorka: Eszem a zuzád, olvasd el az elősztorit. Sil'gaz kajáltató a szabad njk szerep, nem a Corax megyei. A Corax megyei TE vagy, mivel már előre jelezted, ezért azt nem is hirdettem meg. ok.bocsiiii ;D
|
|