GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Mar 11, 2007 19:54:03 GMT 2
elöreláthatólag jó
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Mar 11, 2007 19:56:49 GMT 2
elõtte lévõ lovagtábor?
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Mar 11, 2007 21:15:04 GMT 2
Igen elõtte Lovagrendi Táborozást tervezünk, azaz 3 nappal hamarabb kimegyünk táborozunk, továbbképzést tartunk, és építkezünk. Errõl részletesebb értesítõ is lesz majd.
Presbiter
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Mar 12, 2007 15:52:53 GMT 2
Tehát táborozással együtt 6 napos lesz. Az így jó. Tuti lesznek érdekes sztorik. Ez az építkezés érdekel, fõleg a kocsma szempontjából, mint üzletvezetõ.....lesz vmi konkrét hely ezen az új helyen? vagy építkezni kell evvel is? meg gondolom lesz aréna építés is
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Mar 12, 2007 16:34:03 GMT 2
Lesz egy helyszíni tavaszi felmérés, hogy mire lesz szükség. Ha aktívan közre akarsz mûködni, akkor a szervezõkkel tarthatsz! Ha minden igaz van egy pavilonszerûség, ahol pad, asztal van, tehát itt akár lehet is a kocsma, de majd a terepen kell pontosítani.
Presbiter
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Mar 12, 2007 21:42:43 GMT 2
Időpont jónak tűnik
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Mar 13, 2007 14:21:17 GMT 2
Nagy valószínûséggel nem tudok menni ekkor (95%)... de még változhatnak dolgok...
Ha jól értettem akkor jelenleg 15-17 oldalas??? Hü... azért ennyire nem gondoltam... no de annyi oldalas lesz, ahány...
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Mar 13, 2007 14:39:59 GMT 2
Autch!
Csak ha egy héttel lehetne késöbb, már jó lenne. Sajna a megjelölt idõpontban nekem épp szóbeli érettségim van. ... Már végleges ez az idõpont?
|
|
|
Post by fenyx on Mar 13, 2007 18:52:06 GMT 2
Mikor van pontosan a szóbeli éretsségid? gondolom nem szombaton v vasárnap. Akkor viszont legrosszabb esetben péntek este érsz oda.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Mar 13, 2007 19:45:23 GMT 2
Lesz egy helyszíni tavaszi felmérés, hogy mire lesz szükség. Ha aktívan közre akarsz mûködni, akkor a szervezõkkel tarthatsz! Ha minden igaz van egy pavilonszerûség, ahol pad, asztal van, tehát itt akár lehet is a kocsma, de majd a terepen kell pontosítani. Presbiter Már jeleztem, h aktívan venék benne részt. MAjd szóljatok mán a terepfelméréskor lécci!!!!!!! Viszem a kocsmaprojektet!Enyim ;D
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Mar 13, 2007 21:38:55 GMT 2
ha nem gond, hogy elöre látom a terepet, akkor engem is érdekelne a szemle (csak kiváncsiságból és hogy hová helyezzem majd a mágustornyom )
|
|
|
Post by fenyx on Mar 13, 2007 22:32:29 GMT 2
A mágustornyod egy mindenkori bárányfelhőn fog keringeni Szemétszedés, építkezés meg ilyeneket mindenképpen el kell végezni majd, és botor dolog lenne szervezők részéről, ha mindezt egymaguk akarnák létrehozni
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Mar 13, 2007 22:59:35 GMT 2
Szerintem a szemétszedést, toronykijelölés, stb a táborozás ideje alatt kellene megcsinálni, nem kell tömegesen kimennünk hónapokkal elõtte. Utánanéztem, hogy van Zákányszékrõl és környékérõl részletes katonai térkép, csak pont két térképszelet határán van a község, szóval nagyjából tudnom kellene, hogy hol is van ez a hely, akár googlearth-ön bejelölve, stb., hogy megvehessem a térképet. Már ha kell.
Presbiter
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Mar 14, 2007 10:28:01 GMT 2
Fenixnek: az éretségim azon a héten csütörtök, péntek, és SZOMBAT. Ezek közül én nem tudom mikor kerülök sorra. Tehát akkor ismét megkérdezem: az idõpont végleges???
|
|
|
Post by fenyx on Mar 14, 2007 10:34:36 GMT 2
Szombat? Ok ezzel nem számoltam. Az időpont eléggé végleges, de azért minimum 60% sanszod van, hogy gyere nem?
|
|
|
Post by < D > on Mar 15, 2007 8:33:30 GMT 2
bocs hogy beleszólok, de ez a 60% milyen számítással jött ki?
|
|
|
Post by fenyx on Mar 15, 2007 12:28:51 GMT 2
igazad van 66.6% lenne a pontos szám. 3 nap felvételi, 3nap ból 2 olyan nap van ami olyan, hogyha akkor szólítják be jöhet liveozni. Ez szemmel láthatóan 2/3os esély 2/3= 66,666666...stb, amit én botor mód 60-ra kerekítettem.
|
|
|
Post by lofwnyr on Mar 16, 2007 11:47:18 GMT 2
nem tudom irták e de a karma szétosztását én nem anyira értem meg az ó tekercseket akinek megvan a mágia képesége az alapból kap vagy csak venni lehet??
|
|
|
Post by fenyx on Mar 17, 2007 12:29:41 GMT 2
tehát a kérdésre: Ótekercseket venni lehet, a varázslók is veszik őket, ugyanúgy mint bárki más. Azon varázslók akik rendelkeznek a varázstárgy készítés képességgel szintén vásárolják a tekercseket (ahogy a többi előre ismertetett varázstárgyat is) de sokkal olcsóbban jutnak hozzájuk. Ez azt hivatott zimbolizálni, hogy nekik csak az alapanyagokat kell megvenni hozzá.
Karma "osztás": valahányszor meghalsz, vagy megátkoznak kapsz egy rossz karmát, valahányszor megáldanak kapsz egy jót. Egy jó és egy rossz karma kiütik egymást. Akinek sok a rossz karmája azt balszerencse kíséri (az hogy ez a játékban hogyan nyilvánul meg majd meglátod). Akinek nagyon sok a rossz karmája abból Haagul (ejtsd: haagul) lesz.
|
|
Dante La'Pok
Fórumtanonc
Tag - Szeged
Halfling rouge...
|
Post by Dante La'Pok on Mar 19, 2007 12:12:25 GMT 2
Na Hi! csak szóljatok mikor akartok jönni terepszemlére mert neárana tájékztatnom anyát. Na meg Fenyx mondtan h szeretnél beszélni vele, Mikor?
|
|