Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jun 1, 2005 20:42:49 GMT 2
[glow=red,2,300] Ide bárki, bármivel jöhet. Esett az esõ edzésen? Új fegyvered van? Rádszorult a csöbörsisak? Vagy csak unod magad? Gyere és mondd el![/color][/glow]
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jun 8, 2005 18:11:27 GMT 2
Üdvözletem küldöm az egész Hollószárny Lovagrendnek Szegedi Rendházának, és egyúttal megköszönném nekik, amiért beajánlották az Acél Templomosait a lovagtalálkozóra! Amúgy gyertek a fórumunkra: clforum.srv.hu
|
|
|
Post by fenyx on Jun 10, 2005 18:18:47 GMT 2
Ok, akkor ezt a helyet akár kikiálthatnánk bemutatkozások helyéül is... Annak aki szegedről írkál (és annak is aki nem) Máté vagyok, nagy nehezen regeltem, mostmár ígérem maj irogatom ide a jót...ja igen hoznék egy dárdának valót (fát) edzésre, megcsináljuk ott, vagy inkább készén vigyem? (jobb lenne ha ott csinálnánk)
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 10, 2005 19:35:30 GMT 2
Hozd a dárdát, megcsináljuk! A gyülekezõ ideje alatt szerintem meg is leszünk vele, anyag most van bõven, a dárdára meg TÉNYLEG szükség van! Üdv: Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 10, 2005 19:41:33 GMT 2
Üdvözletem Peregrart, köszönjük, hogy Ti is regisztráltatok a fórumon! Az ÜberLive-on remélhetõleg találkozunk, utána pedig a lovagtalálkozón sokmindent megbeszélhetünk. A csapatharcban elért látványos gyõzelmetekért pedig szándékunk szerint revansot veszünk! ;D Üdv: Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 11, 2005 11:59:55 GMT 2
Nagyon közérdekû bejelentést szeretnék tenni: meglett Peti pulóvere (a nájki), jövõ csütörtökön, edzésen átveheti! ;D Üdv: Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Jun 11, 2005 20:29:23 GMT 2
Ok akkor maj hozom az anyagot, eddig voltam ahelyi barkácsboltban, de ami elég hosszú volt az nem volt elég vastag, és ami elég vastag volt az nem volt elég hosszú...kezdtem olyan nőnek érezni magam aki engem nem ismer (most pedig olyan embernek akinek nem fog kiférni az egója az ajtón), szal majd beugrom a Praktikerbe az Obi-ba vagy a Kenobiba..ja nem olyan nincs mind1
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 12, 2005 11:59:49 GMT 2
Üdv, [glow=red,2,300] Fenyx: [/glow]nem tudom mennyire voltak vékonyak a nyelek, amiket láttál, de nem kell túl vastag se. A legtöbb dárda sokkal könnyebb és vékonyabb, mint amit mi csináltunk múlt alkalommal. Az a lényeg, hogy egy alapos suhintás után se törjön el, és a könnyûség a játékon szinte elõny, még akkor is ha nem követi igazán a valódi fegyverek súlyát/vastagságát, stb. Fõleg párbajnál az ilyen sepregetõ dárdák jól jönnek, még ha nem is hsaonlítanak a történelmi mintákra... De Rád bízom amúgy, olyat hozz, amit szívesen forgatsz! Üdv: Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Jun 12, 2005 14:37:08 GMT 2
Nagyon vékonyak voltak...még épp használhatónak tűntek, de félek, hogy eltörtek volna..de kivitettem magam az obi-ba és ott találtam egy 210 hosszú kényelmes fadarbot...szal maj csütön nekieshetünk
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 12, 2005 23:40:04 GMT 2
No, ennek örülök, lesz még egy Diótörõ! Kelleni is fog, hamarosan kiscsapatos harcokat fogunk gyakorolni, ami a csapataránákon szokott lenni, oda elengedhetetlen... (5 vs 5 ember szabadon választott fegyverekkel - általában 2-3 lándzsa+hosszúkardok). Egyszóval jól fog jönni, 10 perc alatt precíziós mûszert faragunk belõle... Üdv: Presbiter
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Jun 13, 2005 13:37:18 GMT 2
Hi Fenyx!
Lehet, hogy már késõ, de ha javasolhatom jól nézd meg hogy milyen anyagot veszel dárdának, mert a barkácsáruházakban árult 2,x méter hosszú kerek átmérõjû faanyagok többnyire fenyõbõl vannak, ami nem egy strapabíró anyag, szóval ha lehet akkor inkább valami bambusz nád rudat vagy ilyesmit javasolnék... :-)
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Jun 13, 2005 13:38:30 GMT 2
Üdv az Acél Templomosainak a fórumon. Remélem rendszeres látogatók és aktív tagok lesztek. :-)
Zoarre
|
|
|
Post by fenyx on Jun 13, 2005 14:34:54 GMT 2
Eh fenyő...mind1 de nincs benne, görcs, és elég egyenes...egy darabig remélem bírja (bambuszrudat egyébként nem is nagyon láttam) Különben mogyorófából kéne csinálni azok nagyon jól bírják.
|
|
|
Post by Nordar on Jun 14, 2005 13:19:26 GMT 2
Presbiter: Überliveon találxunk, és jó barátokhoz híven fogunk nyomulni.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 15, 2005 18:22:28 GMT 2
|
|
|
Post by fenyx on Jun 15, 2005 18:30:36 GMT 2
Ezzel, csak figyelmet akartál felhívni, az avijainkra? Vagy javaslod, hogy ha lehet inkább azokat használjuk?
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 15, 2005 18:58:58 GMT 2
Üdv! Úgy gondolom, hogy -fõleg a kibõvített szettben- mindenki találhat kedvére valót, de nem probléma az sem, ha vki inkább a saját avatarjat szeretné feltölteni és használni. Mindössze fel szeretném arra hívni a figyelmet, hogy az eredeti szett lecserélõdött, és az új képeket miképp lehet megnézni/beállítani... Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Jun 16, 2005 3:09:20 GMT 2
Ok rendben, akkor egyelőre marad az identitás zavaros macska avatárnak Eőre is elnézést kérek bármilyen fásulrságért, levertségért, hülyeségért amit ma csinálnék edzésen...kb 28órája nem fogok aludni, mikor végre eljutok odáig...azért igyekezni fogok ( soha többé nem postolok hajnali 3kor, tanulás közben)
|
|
|
Post by fenyx on Jun 17, 2005 12:11:32 GMT 2
Hmm most néztem a taglistás képem és SOKKAL rosszabbra számítottam Majd csak akkor folyamodnék újért, ha lesz "jelmezem".
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 17, 2005 21:17:52 GMT 2
[glow=red,2,300]Fenyx:[/glow] Oké, megbeszéltük, szerintem sincs baj azzal a képpel, ami most van fenn Rólad.
[glow=blue,2,300]Mindenki:[/glow] A felszereléseket és a ruházatot hamarosan véglegesíteni kellene az ÜberLive-ra, mert nagyon kevés idõnk maradt júl. 9-ig! Következõ edzésen (23-án) lehetõleg már hozzátok a játékra szánt öltözéket, esetleges kiegészítõket. A weboldalunk tagoknak fenntartott részén a játékkal kapcsolatos minden infót megtalálhattok, hamarosan felteszek egy listát azokról a dolgokról, amit hozni kellene GödöllõreKérdezni a fórumon, PM-ben, telefonon, emailben és személyesen is lehet!. Üdv: Presbiter
|
|