|
Post by fenyx on Jun 18, 2005 19:03:23 GMT 2
Ok jelen pillanatban 100%ra érzem, hogy jövök überlive-ni (persze igazából 99,99%, mert a valószínűségek, meg a káosz, meg a ....) 23dikára tutira nemtok jelmezt hozni, mert pl aznap még vizsgázom, viszont 30dikára már valszeg hozom. Ja igen, találtam magamnak nevet a játékhoz (és ezennel az itteni nevemet is arra állítom) :Hazárd.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jun 19, 2005 11:54:36 GMT 2
pontosan mikor indulunk az überlive-ra?? mert 8.án érek haza...
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jun 19, 2005 11:56:23 GMT 2
ja és zsolt: (lehet h. nem ide tartozik) a honlapon a tagok menüben a nevemközé oda lehetne irni a játékos nevem ( Ylmor ) ugy mint neked és zoárnak elöre is köszi
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jun 19, 2005 12:05:39 GMT 2
nah konzultáltam szüleimmel... ugy lessz hogy 8.án késö délután leszünk székesfehérváron(mamáméknál) és azt mondták hogy onnan nincs nagyon messze gödöllö és hogy ki visznek oda ugy jó?
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jun 20, 2005 8:29:32 GMT 2
[glow=red,2,300]Ylmor:[/glow] Természetesen úgy is jó lesz, majd menet közben csatlakozol a csapathoz, pénteken remélhetõleg még nem lesznek kulcsfontosságú történések. Mindenesetre Te is és mindenki olvassa el az ÜberLive szabályrendszerét, aki jönni szeretne. [/color]A weboldalunkon fenn található a tagok részén. (1,7 MB- PDF). A játékosneved beillesztése a honlapon megoldható, a héten megcsinálom. Üdv: Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 20, 2005 8:37:48 GMT 2
[glow=red,2,300]Hazárd:[/glow] Nekem a Fenyx is nagyon megfelelt, sõt szerintem jobban is hangzik, mint a Hazárd, de ez természetesen a Te dolgod. A legtöbb nevet úgy érdemes kitalálni, hogy könnyen megjegyezhetõ legyen, mert a többi csapat tagjai leginkább ezen keresztül fognak ismerni és megjegyezni, nem a polgári néven keresztül. Ezért általában az elsõ név, amin megismernek az rajtad is marad. Annak idején az elsõ játékon Gorrath-ként indultam, szerencsére a másodikon már a lovagrend okán a Presbitert is eléraktam, ami könnyebben megjegyezhetõ volt, így a Gorrath ki is kopott a használatból, de a Keltán néhányan még mindig így szólítanak. Üdv: Presbiter
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Jun 20, 2005 10:34:23 GMT 2
Hi All,
Hazard! A Fenyx név nekem jobban tetszett. Sokkal eredetibb. De te tudod. Remelem azért sokat nem hazardirozol majd! :-)
Zoarre
|
|
|
Post by fenyx on Jun 20, 2005 11:07:37 GMT 2
Oh ok...vhogy úgy éreztem hogy a Fenyx név nem való középkori jellegű hadijátékra, ezért kerestem alternatívát...de ha mehet akkor maradok az eredeti "nevem"-nél
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jun 20, 2005 13:33:56 GMT 2
a szabály rendszert szorgosan elolvastam és ugy tünik hogy én a harc iskolára tudok majd rakni 5-0-0 pontot
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jun 20, 2005 14:26:14 GMT 2
Épp tegnap jutott eszembe, hogy elfelejtettem megköszönni Presbiter nagylelkûségét, amiért beajánlott minket a lovagtalálkozóra! Már konzultáltam Sir Dukattal és úgy néz ki, részt tudunk venni rajta. Ami pedig a revansot illeti, szívesen elébe állunk! Amúgy hála az Acélistennek Überlive-on (és Tapolcán) már nemcsak négyen fogunk szerencsétlenkedni, hanem mindkét hadjáraton legalább tíz emberrel tudunk majd résztvenni, úgyhogy szövetségünk még erõsebb lehet! (Tényleg, Tapolcai Live-ra jöttök?)
|
|
|
Post by fenyx on Jun 21, 2005 17:43:55 GMT 2
Csütörtökön hamár fegyvereket ellenőrzünk, akkor csinálnék 2-3 tonna dobótőrt, meg felszivacsolnám az egyik hosszúkardom biztos ami biztos...hálás lennék ha lenne szivacs (természertesen ki is fizetem )
|
|
|
Post by Gul Dukat on Jun 21, 2005 19:14:58 GMT 2
Hello..Presbiter nem ajánlott semmit közös ..elhatározás volt ,hogy meghívjunk titteket..ez lesz új rendünk elsõ lovagtábora.....Készüljetek a lovagi tornára
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jun 21, 2005 20:59:51 GMT 2
Dukat: Elnézést kérek a fogalmazásért, szóval Presbiter csapatára gondoltam (azaz a Hollószárny Lovagrend Szegedi Rendházára), de amennyiben közös elhatározás volt, akkor csak még jobban örülök.
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jun 21, 2005 21:03:53 GMT 2
Ja és természetesen a Hollószárny Lovagrend Budapesti Rendházának tagjait is várjuk fórumunkra!
|
|
|
Post by Eassk Astos on Jun 22, 2005 15:53:21 GMT 2
Hali én is regeltem magamat (Sanyi). Az avatar csak átmeneti. Majd lecserélem egy páncélos képre.
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jun 22, 2005 18:55:46 GMT 2
Amúgy ti Überlive-on melyik városban lesztek? Caelum vagy a másik? (Aminek ismét elfelejtettem a nevét...
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jun 22, 2005 22:48:31 GMT 2
Nem túl hasznos információ, de a versengõ hajlamú fórumosok kedvéért megemlíteném, hogy 25 post (azaz beírás) után az illetõ kap a neve mellé még egy csillagot, majd 50 után még egyet, aztán pedig... na de ennyire ne szaladjunk elõre! Azt talán mondanom se kell, hogy ez kizárólag a regisztrált és bejelentkezett postolókra (hozzászólókra) igaz, guest-ként ugye nem lehet pontot gyûjteni... Jó vadászatot, üdv: Presbiter [/b]
|
|
|
Post by Gul Dukat on Jun 23, 2005 21:33:59 GMT 2
Sajnos nem tudok résztvenni az überliveon..mert meghívtak a Palotajátékokra..amit nem szeretnék kihagyni...
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 26, 2005 9:22:04 GMT 2
Hy all! Én is regisztráltam... Nevet még nem találtam magamnak... Ebben esetleg segíthettek ha akartok...
|
|
|
Post by fenyx on Jun 26, 2005 11:07:08 GMT 2
Névválasztásban javaslom a görög-latin szótárakat (ha 1mód van rá gépi formában mer sokkal kényelmesebb) , illetve Prsebitert mint kúlos nevek szülőatyját
|
|