Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jun 7, 2011 6:33:37 GMT 2
Na megvolt az egymás utáni 2 éjszaka, elég szar most, de azért estig kibírom, hogy ne legyen szar a csütörtöki reggeli műszak.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jun 7, 2011 12:47:03 GMT 2
Ja ez tényleg kemény...
|
|
|
Post by András on Jun 7, 2011 13:08:43 GMT 2
Most már 2 naponta kell 12 óráznod?? Hogy tetszik ezek után? Ja és találd ki hogy hol fogok szakmai gyakorlatot tenni a nyáron.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jun 7, 2011 16:39:30 GMT 2
Ja 2 napos műszak. Amúgy jó hely (a kollégákat is beszámítva). A második éjszak húzósabb mint az első, de ki lehet bírni. Arról, meg már beszéltünk, h hol lesz a nyári gyakorlatod,így azzal nem fogsz újat mondani. De azért megmondhatod
|
|
|
Post by András on Jun 7, 2011 21:58:35 GMT 2
Jó, jó jogos csak eddig nem volt biztos és most már kezd alakulni. Szóval én is a Contitech-nél fogok dolgozni csak a pesti részlegnél és itt autóelektronikával meg hasonlókkal kell dolgozni. Amúgy fogalmam sincs hogy mit fognak adni, de meglátjuk milyen lesz.
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Jul 17, 2011 22:05:13 GMT 2
Sziasztok! Mivel jó ideje jócskán meleg van (és remélem marad is) így szerintem eljött az ideje a nyáron szokásos csapatszintű pancsolósdinak Akinek van kedve jönni azokkal csütörtökön, 21-én edzés után ,vagy egy kicsit hamarabb közösen lemennénk a Laposra/szabadstrandra (utóbbit még megnézem meddig van nyitva) és fürdünk egyet Esetlegesen egy sörözés is belefér, ezt majd ott megbeszéljük Jó lenne kicsit sütögetni is de a tűzgyújtási tilalom miatt ezt szerintem most kihagyjuk. Akit érdekel légyszi szóljon itt vagy Fb-on, ott is körbeküldöm hogy mindenki tudjon róla. Amit feltétlen hozzatok: fürdőruha (nem vicces normál ruhában folyóban fürdeni, én már tudom ), törölköző. Remélem minél többen leszünk!
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jul 19, 2011 15:23:00 GMT 2
Akinek egyébként szüksége van lánckesztyűre, csuklyára vagy bármi láncos vagy egyszerűbb bőrös cuccra, az szóljon nyugodtan, mert per pillanat van időm és talán még kedvem is csinálgatni az ilyesmit. :-D Árról meg megegyezünk valahogy.
Gyümi
|
|
IamPetya
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by IamPetya on Dec 17, 2011 19:48:06 GMT 2
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy a Nagyfaluban (BP-n) van-e valami aktivitás? Poli, fa, fém, láncozás, vagy akár egyéb konstruktív/destruktív elfoglaltság? Esetleg ha nincs, várható-e vagy egyáltalán van-e rá igény...?
Üdv: Petya
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jan 6, 2012 15:18:25 GMT 2
Szerepjátszani szoktunk összeülni, de azonkívül nem nagyon van más. Többször is szóba került már, hogy legyen-e valami edzésféleség, de eddig nem lett belõle semmi. Mondjuk én személy szerint nem is nagyon érnék rá. De így hébe-hóba lehetne szervezni valami összeröffenést.
|
|
|
Post by Lecram on Mar 31, 2013 19:34:38 GMT 2
Ejha... Egy ideje nem jártam erre, és most látom, hogy eléggé kihalt lett itt minden. A spam-eket kivéve...
|
|
|
Post by fhineskines on Nov 6, 2013 17:45:42 GMT 2
|
|