Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Aug 20, 2008 0:45:46 GMT 2
Holnap 6-tól arkhamozás rendházban, pörköltfőzéssel egybekötve. Aki akar, jöjjön el!
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Aug 20, 2008 11:06:57 GMT 2
Boldog szülinapot Tibi!
Ja én ma megyek 6-ra.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Aug 20, 2008 15:48:25 GMT 2
Csatlakozom, boldog szülinapot
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Aug 29, 2008 13:53:08 GMT 2
Lesznek állóképesség fejlesztõ edzések a csütörtöki edzésen kivül, pénteken és kedden este 6-tól. Az edzések idõpontja még képlékeny az érdeklõdõk miatt. Ha esetleg érdekel valakit írjon ide vagy köldjön PM-et.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Sept 2, 2008 8:06:51 GMT 2
Gyerekek, a Sárkánykönny együttes küldött nekem egy olyasfajta üzenetet,hogy jubileumi 10. fellépésüket itt Szegeden szeretnék megejteni. Az együttesrõl tudni kell, hogy Fantasy jellegû akusztikus zenét játszanak, aki volt Cellen, az hallhatta pár számukat. Presbiternek elküldtem IWIW-en a szószerinti üzenetüket (én is ott kaptam),s 20-ára terveznék a fellépést. A gond a helyszín, mert az nincs, vagy legalább is ezért gondoltak ránk, mert (idézem) egy "lovagi terem" ideális hely a 10. fellépésre.
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Sept 3, 2008 12:46:30 GMT 2
|
|
IamPetya
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by IamPetya on Sept 4, 2008 9:32:37 GMT 2
Ajánló: A Kard Rendje szeptembertől Szegeden is tart edzéseket! Azoknak akiket érdekel a hagyományőrzés, fa-, fémfegyveres harc. Első edzés: szeptember 16.-án kedd 18:00-20:00 Madách I. Ált. Isk. Az edzést Feigel János vezeti.
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Sept 4, 2008 16:27:35 GMT 2
+1 Ajánló
Szeptember 13-án (szombaton) a Heller Ödön Művelődési házban (Tápén) Reneszánsznap lesz. Műsoraik kb a fehérvári emléknapnak megfeleltethetőek... Megközelíthető a 73/73Y buszokkal (Rév utcai megálló, aztán egy kis vissza gyaloglás)
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Sept 4, 2008 21:01:52 GMT 2
Nekem lenne kedvem megnézni, hogy milyen is a Kard rendjének az "edzése". Valaki csatlakozik hozzám kedden? ja, Petya nem tudom megnézni a dokkotvalamiért. Lehet, hogy hibásan adtad meg a címet?
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Sept 5, 2008 8:27:33 GMT 2
Azt hiszem én is meglesem ezt az edzést magamnak. A fórumukra írtam is,hogy lenne 2 ember minimum. szerintem fel is hívom majd a szegedi megbízottjukat.
|
|
ducky
Fórumlakó
Tag - Szeged
http://lancing.atw.hu
|
Post by ducky on Sept 5, 2008 15:22:05 GMT 2
petya már intézkedett ha jol tudom, ezert tud ennyire pontos infot...amugy en is megyek veletek...mit kell vinni? csak nezeledunk vagy be is lehet kapcsolodni?
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Sept 5, 2008 17:21:24 GMT 2
A Fórumon már elkezdem érdeklõdni ezügyben,de most János-t( az oktatót) próbálom elérni, hogy megbeszéljem vele a dolgokat. Én Edzésre is gondoltam,hogy tapasztalatot szerezhessünk, Felszerelést illetõen pedig aggályaik vannak a kardjainkat illetõen, de majd ezt is megbeszélem az oktatóval,hogy mit is hogy vigyünk, legkésõbb hétfõ délutáning akkor ki is írom ide. Ellenben legkésõbb szombatig írja ide ki aki jönni akar, csak hogy tudjanak velünk számolni,s itt meg is jegyezném, hogy szívesen fogadnak minket S gondolom ez alap,de szeretném,ha azok,akik erre az edzésre is járni fognak ha idõráfordításról van szó,akkor a Sajártunk legyen az elsõ. tudom ez alap dolog,de jobb megemlíteni.
|
|
IamPetya
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by IamPetya on Sept 5, 2008 20:15:52 GMT 2
Én Jánostól anno csak az időt és helyet érdeklődtem meg, részletek nem (mit kell vinni stb). Sajnos rendszeresen valószínűleg nem tudok majd járni, mert ütközik egy órámmal és 8kor kezdődik egy másik óra. Az elsőre, bár valószínűleg csak nézőként, de mindenképp elmegyek.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Sept 6, 2008 16:03:17 GMT 2
engem is érdekel, mert mástól sokkal könnyebb megtanulni vívni, mint magunktól könnyvekből
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Sept 7, 2008 19:52:35 GMT 2
Csubinak BSzN-t
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Sept 8, 2008 17:07:00 GMT 2
noh akkor jhétre bejegyeztetem Cetát,Gúzt,Ducky-t s Jómagamat.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Sept 9, 2008 19:26:47 GMT 2
Izé, ez ilyen bejegyeztetős móka? Csak mert pl. én is lenéznék (meg úgy tudom Petya is), csak én biztos késni fogok (6-ig van edzésem, öltözés+odaút meg minimum 10 perc), meg lehet csak nézni megyek. [Ja, ugyanitt jelezném, csütörtökön is késni fogok, de az vesse az első követ ... ugye ]
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Sept 10, 2008 11:01:04 GMT 2
nah megemlítettem,hogy lesz egy-két késõ ember is,s azt választ kaptam,hogy nincs vele gond,csak tudjon róla,s akkor úgy készül fel rá. Nézõ is jöhet. Ellenben ami ki lett hangsúlyozva,az az,hogy mivel mi járunk LIVE-okra,így fokozottan érvényes rán az a szabály,miszerint a nem Kard lovagrend álltal rendezett rendezvényen viselnénk a KR-es pólót,avagy neveznénk meg magunkat,mint KR-tagok,az azonnali kizárást von maga után. Bár biztosítottam az edzõt,hogy ez nem fog elõfordúlni,de nemárt itt leírnom. Ruhával kapcsolatban, nincs túlzott ellenvetése a HL-es póló ellen,legalább is ezt próbálta válaszolni,de hallottam a hangján,hogy magában ellenzi a dolgot, szóval szerintem fekete Pólót hozzatok. A kardok kapcsán annyi eredmény született,hogy vigyük el õket az edzésre,s megnézi,hogy használhatjuk-e az adott kardot a gyakorlati edzéseken. Sajnos voltam annyira feledékeny,hogy a havidíjra nem kérdeztem rá,de ha jól sejtem 2-3k körül lehet majd rá számítani.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Sept 10, 2008 16:43:01 GMT 2
a Sárkánykönny Dalnok Társulat írt nekem, hogy szerettet meghívnak minket a 10. koncertjükre, aminek úgy néz ki, hogy most már véglegesedett a helye és ideje, szeptember 20. 20:00 óra, a BSMH-ban
|
|
IamPetya
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by IamPetya on Sept 10, 2008 18:41:19 GMT 2
Kis mellékes infó: Ha jól értesültem, a Sárkánykönny előtt, délután öt órától A néma levente című darab tekinthető meg a Szegedi Egyetemi Színház előadásában (szintén a BSMH-ban).
|
|