|
Post by < D > on Sept 11, 2008 13:25:23 GMT 2
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Sept 11, 2008 17:10:34 GMT 2
Mindenek elött a fogalmazásom stilusának félreérthetõsége miatt lejegyezném,hogy egy 4órás Számítástechnikai verseny után vagyok,s nem éppen szalonképes a fogalmazókészségem.Senkit nem szándékszok megsérteni!!!
Nah itt azért megjegyezném,hogy ezt nemegészen így írtam le. A szájhúzás az nem a rendtagságunknak szól (bocsánat hogy ezt nem fejtettem ki egészen pontosan,de siettem), hanem annak,hogy bárminemû felirat/ábra szerepel a pólón. Annak kifejezetten örültek, hogy olyanok is szeretnének menni,akik már rendelkeznek némi tudással, s õ úgy fogalmazta meg,hogy az általam elmondottak után nállunk jobb ilyen emberek nem is jöhettek volna, szóval nem a rendtagságunk a gond,nem a címerünk,hanem,hogy nem egyszerû fekete/fehér pólót kérdeztem...ennyi. Másfelõl külsõ ráhatások miatt addig,amíg nem költözünk át Szõregre, addig én nem tudok menni, majd szóljatok Jánosnak(akik mennek) hogy nekem nem jött össze a dolog.
|
|
|
Post by < D > on Sept 12, 2008 15:46:36 GMT 2
|
|
ducky
Fórumlakó
Tag - Szeged
http://lancing.atw.hu
|
Post by ducky on Sept 12, 2008 22:01:54 GMT 2
ez durva...lol...
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Sept 17, 2008 16:36:13 GMT 2
Csak egy lábát látom. Vajon a többi megvan még, vagy már néhány akna leszedte?
|
|
|
Post by < D > on Sept 17, 2008 20:36:57 GMT 2
Ceta: Csak egy lábát látom. Vajon a többi megvan még, vagy már néhány akna leszedte? Ceta ahogy olvasom neked a szemedet vitte ki egy repesz
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Sept 18, 2008 22:54:31 GMT 2
|
|
ducky
Fórumlakó
Tag - Szeged
http://lancing.atw.hu
|
Post by ducky on Sept 21, 2008 23:22:24 GMT 2
2008. Szeptember 26-án [glow=red,2,300]WORKSHOP[/glow] Láncozás helyett lesz megtartva...
|
|
Afrinus
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Afrinus on Sept 24, 2008 14:57:01 GMT 2
Boldog szülinapot Lotusnak!!!
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Sept 24, 2008 16:15:50 GMT 2
Hep hep huray!
...Azért én elvárnék egy beszámolót a Kard rendjés látogatásról...(ha nem ide akkor PM-be...) Mikortól leszünk kb Szőregen? Mert majd akkortól fogok tudni újra járni (elvileg, ha szerdán lesz)
|
|
|
Post by < D > on Sept 24, 2008 18:16:39 GMT 2
Mivel ez az oldal eddig bővelkedik azokban a képekben amiket én linkelek be megragadom az alkalmat egy újabb kép belinkelésére. Mint ismeretes, mi is részei voltunk a Kúltúrális Örökség Napja - Szeged (BSH) megnyitó ceremóniájának.
Azt azonban később tudtam meg hogy sajtónk is volt ( ... némi túlzással persze) A SzegediEST (e héten is aktuális) REFLEKTOR rovatában vagyunk benne, a lap 24. oldalán. A lap 13000 példányban jelenik meg minden második héten!Íme:sajnos nem sikerült valami jó minőségűre a fénykép, telefonnal készült és a fényviszonyok sem voltak a legjobbak, azért remélem látszik valami az alsó sorban
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Sept 25, 2008 15:18:39 GMT 2
Hep hep huray! ...Azért én elvárnék egy beszámolót a Kard rendjés látogatásról...(ha nem ide akkor PM-be...) Mikortól leszünk kb Szőregen? Mert majd akkortól fogok tudni újra járni (elvileg, ha szerdán lesz) Jó kis edzéseket tartanak, én élvezem
|
|
|
Post by < D > on Sept 26, 2008 9:32:19 GMT 2
A tegnapi edzésen a belejelentésre került a következõ szocio. teszt megírása, melynek idõpontja jövõhét szerda-csütörtök-péntek délutáni edzések/foglalkozások.Dátum: október 1, 2, 3 Azok akik már csináltak ilyet tudják hogy milyen, azonban a kitöltés most annyival módosul, hogy nem csak az akkor és ott lévõ, - és veled együtt a tesztet töltõ -, társaid nevét írhatod, hanem egy kiadott taglistáról választhatsz. Erre azért van szükség mert több napon rendezzük a teszt megírását és mindenki nem lehet ott egyszerre.
Bejelentésre került továbbá egy LOVAGRENDI ToTo, ami álltalános kédésekek fog feltenni, ezzel feszegetne a tudás csarnokainak öles tölcsfa ajtóit. Megijedni nem kell, az átlagmûveltséghez kapcsolódó és a lovagrendel kapcsolatos közel egytucat kérdésre kell számítani. A jövõhéten megszervezésre kerülõ tetsztekrõl még levélben is fogtok értesítést kapni. Kérlek minél többen gyertek el és szóljatok azoknak a cspattagoknak akikkel találkoztok.
Köszönöm, hogy elolvastad.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Sept 26, 2008 22:11:21 GMT 2
Szerdán Csiszivel elmentünk megnézni a Mare Temporis edzését. Fakardokkal, többnyire pajzs nélküli középkori vívás. Nekem elnyerte a tetszésem, októberben valószínűleg járni fogok az edzéseikre. Bővebbet, majd ha jobban ismerem a társaságot. :-D /A rendház kulcsa nálam van, de vasárnap még egyszer be kell mennem a láncingért. A kulcs itthon lesz, ha bárki itthon van, el lehet kérni. (persz azok, akik tudják, hol lakok ) /
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Sept 29, 2008 12:32:00 GMT 2
Boldog szülinapot Ducky!
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Sept 29, 2008 14:30:26 GMT 2
Utólag is BolDoG sZüliNAPoT!!!!!444!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Sept 29, 2008 16:02:58 GMT 2
Csatlakozom az elöttem szólókhoz
|
|
|
Post by < D > on Sept 30, 2008 9:48:25 GMT 2
Farkas Atilla, Payer Csaba, Márkus Péter, Németh János, Peták Tamás, Pusztai Péter, Takács Gergő, Vágvölgyi Máté
Az itt felsoroltak nem kaptak értesítő levelet, mert nincs meg az email címük!
légyszíves értesítse őket aki tudja
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 1, 2008 15:48:51 GMT 2
Jaj,hát majdnem elfeledtem a Vadaikat! A kronológiai sorrendet megtartva: Boldog Születésnapot Lotus! Boldog Születésnapot Ducky! Boldog Szülinapot Sorex!
Mindannyiótoknak sok pász meg minden!!!
|
|
|
Post by < D > on Oct 1, 2008 21:05:25 GMT 2
A listából már elég kevesen látogatják szerintem ezt a fórumot, de Ducky szerintem átadja a jókívánságaidat. Lilian mi van veled? Aki jön tesztet kitölteni, az ha tud (miért nem tudna) hozzon magával egy tollat is. Fil ez a tiéd, tudod miért: .. mondjuk szerintem nem gondoltad volna hogy így kapod és ilyet
|
|