|
Post by < D > on Nov 3, 2008 18:36:42 GMT 2
Nyáron nem sok fesztiválra jutottam el de ezt szívesen meghallgattam volna (többed magammal) www.youtube.com/watch?v=znRv0e-5KMs kár, hogy ilyen drágák mostanában a nagyobb rendezvények.Na de ezt csak így eszembe jutott Helix mi hír a társasjáték napról? Mit lehet tudni?(a fórum megfelelő topcjába ha időd engedi légyszi írj már fel néhány dolgot)
|
|
Afrinus
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Afrinus on Nov 5, 2008 16:45:39 GMT 2
Aki ma jön edzsésre annak ajánlom hogy egy vagy két busszal hamarabb induljon mert a Makai utat javítják. A buszok igen sokat késnek de nyugi este már nincs forgalom korlátozás szóval nem késitek le a vacsit.
|
|
|
Post by < D > on Nov 5, 2008 22:59:47 GMT 2
FÉNYKÉPEZÉS Mint az látható volt, nem voltam edzésen és ezen mód a fényképezések is elmaradtak. Sajnos elég zúzós most a suli, beindultak a vizsgaidőszak előtti ZH-k és ezek már nem állnak le csak enyhülnek. Jövőhéten próbálok menni edzésre, de inkább a csütörtöki alkalmak a biztosabbak.Kérek mindenkit, aki még nem vett részt a fényképezésen, hogy lehetőleg jöjjön, és készüljön erre. Az elkövetkezendő 2 hétben ezt a projecktet le kell zavarni, ebben kérem a ti segítségeteket is.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Nov 6, 2008 14:09:24 GMT 2
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Nov 7, 2008 21:28:28 GMT 2
Damának teljesen igaza van éppen itt az ideje, hogy mindenki hivatalosan is értesüljön a Társasjáték napról. Itt tekinthetitek meg a hivatalos plakátot, a reklámokért bocs, ügyesebben nem tudtam.
|
|
|
Post by < D > on Nov 11, 2008 22:31:43 GMT 2
Bizonyára (talán) mindenki értesült levélben arról, hogy fényképezés lesz most csütörtökön az edzés elején. Természetesen ha később jösz akkor később leszel lefényképezve - itt a későkre gondolok. Az edzés időtartama alatt egy megbeszélés is lezajlik az edzőteremmel szomszédos helyiségben. Már most, én is szeretnék mindenkit megkérni, hogy fegyelmezetten és egymásra vigyázva eddzen. jaa, és van valami amit meg szeretnék veletek osztani: www.ize.hu/click.php?id=9824&url=http%3A%2F%2Fwww%2Ecollegehumor%2Ecom%2Fvideo%3A1886349
|
|
|
Post by < D > on Nov 15, 2008 0:06:31 GMT 2
> FIGYELEM < Holnap a társasjátéknap alatt (főleg az elején) lehetőség van a második póló megrendelésére ami az árának kifizetését jelenti ( 1200 HUF) Holnaphoz egy hétre zárul a pólórendelés, tehát igyekezzetek minden alkalmat megragadni. Akinek kell az minél előbb jelezze. Köszönöm. [/color]
|
|
|
Post by < D > on Nov 16, 2008 14:26:25 GMT 2
november 16. – a tolerancia nemzetközi napja
A tolerancia latin eredetű szó, elsősorban türelmességet jelent mások véleménye, főleg vallása, világnézete, etnikai vagy nemzeti hovatartozása, illetve más egyebek iránt. A műszaki életben a megadott méretektől, mennyiségtől, vagy minőségtől való megengedett legnagyobb eltérést jelenti. Orvosi szempontból a szervezet ellenálló képességét, vagy gyógyszertűrő képességét értjük alatta.
Az általános tolerancia szó ellentéte az intolerancia, ami bizonyos dolgok iránti türelmetlenséget jelent, valakivel, vagy valamilyen, (főleg vallási) nézettel szemben. Orvosi értelemben is használják, itt főképp a gyógyszerekkel való összeférhetetlenséget jelöli.
A tolerancia három együtt érvényesülő kritériuma:
* konfliktustűrő képesség, * a jogegyenlőség elfogadása, * az erőszak elutasítása
|
|
|
Post by < D > on Nov 17, 2008 10:05:20 GMT 2
oké... jön a negyedik poszt..... ha zsinórban az ötöd**et is én küldöm, akkor kérem az ajándékcsomagot Mint azt tudni lehet, a múltheti edzésen bemutatásra került a mintapóló. Ott azon nyomban meg is lett szavazva hogy 4 cmmel legyen nagyobb a címer átmérője, így az 21 cm lesz.A póló színén és fazonján változás nem lesz.
Aki szeretne képet a mintapólóról az Katánál (ryell) jelentkezzen PMben vagy emailben.
Ezen a héten lehet pólót rendelni, úgyhogy aki szeretne, az kérem ragadjon meg minden lehetőséget (email, telefon, különegyeztetés - ezek nem, hanem szerdai edzés eleje és a szombati takarítás alkalma) mert elég rövid a határidő. A megrendelés a póló árának kifizetésével történik meg.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Nov 18, 2008 0:50:25 GMT 2
ajándék sztornózva ;.)
|
|
|
Post by < D > on Nov 18, 2008 15:37:57 GMT 2
A társasjátéknap délutánja hogy sikerült?Sajnos nem tudtunk (Kata és én) tovább maradni csak a filmig. A film ....Meglepődtem, mert abszolút nem ilyenre számítottam, és nekem nagyon tetszett. Látszott hogy a film készítőinek rengeteg mondanivalója van (lenne), és jó humorérzéke 8) . .. na ha van kedvetek mesélni a 2. Társasjátéknapról azoknak akiknek el kellett menniük és azoknak akik el sem jöttek, akkor azt megtehetitek (megtehetnétek) itt. Fil:ez a poszt a posztért megjegyzés, szerintem ... hát szóval .... Maradjunk annyiban, hogy ha nincs mit mondania az embernek akkor ne ... ... hmmmmm... ajándékcsomag ?
|
|
|
Post by András on Nov 19, 2008 3:55:12 GMT 2
Ceta November 22-én szombaton a Rendház takarítás mikortól lesz és kell-e még segítség, mert egy darabig tudok segíteni. Kata te mikor jössz szombaton, mert a pólóra a pénzt szeretném odaadni?
Köszi Csiszi
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Nov 19, 2008 11:53:33 GMT 2
Csiszi! Tudom hogy nem Ceta vagyok, de a takarítás behirdetésekor odaírta hogy 10kor kezdődik És mivel akkor kezdődik, szerintem én kezdéstől ott leszek. Hogy meddig tudok maradni az már más kérdés, mert nagy családi banzáj lesz nálunk...
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Nov 19, 2008 14:37:15 GMT 2
Köszönöm Kata, hogy megírtad Csiszinek a takarítás kezdetét. És akkor még egyszer: November 22. 10 órakkor a rendházat és annak a környékét TAKARÍTJUK. Mindenkit várok, aki el tud jönni.
|
|
|
Post by András on Nov 19, 2008 23:24:53 GMT 2
Bocsi Ceta és köszi Kata biztos elnéztem a levelek között. Akkor 10 után megpróbálok mindenféleképpen odamenni.
Gyümi mondta hogy lesz a Ságvári napokon valami fellépés. Erről bővebben hol olvashatok vagy ki tud segíteni.
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Nov 20, 2008 12:08:41 GMT 2
Dani, Gúz, Dodó, én tudunk bõvebb felvilágosítást adni.
|
|
|
Post by András on Nov 21, 2008 15:28:37 GMT 2
Akkor kérhetnék egy rövid összefoglalót valamilyen formában. És ha kell segítség én is tudok menni és valószínűleg Gyümi is.
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Nov 21, 2008 18:56:47 GMT 2
Figyelem!
Aki pólót szeretne rendelni holnap még megteheti! Én 10től délig ott leszek a rendháztakarításon, lehet jönni pénzzel-darabszámmal-pólómérettel. Tovább sajnos nem tudok maradni, légyszíves szóljatok azoknak akik nem nézik a fórumot, hogy ők is tudjanak róla.
|
|
|
Post by < D > on Nov 22, 2008 19:32:29 GMT 2
december 3.
December hónapban még lehet hozni a pólópénzt. Mindenki gondolkodjon, és kalkuláljon. Várjuk a megrendeléseket.
Véget ért a Pólórendelés!
Az előzetes becslések és visszajelzések ellenére, töredéke rendelte meg ténylegesen az új edzős-pólót azok közül akik ezt jó előre konkrétan lejelentették.
Nyilvánvalóan több oka is lehet annak hogy a döntésen változtatva, úgy dönt valaki, hogy inkább mégsem kell póló. Ezzel nincs is baj. Azt azonban sajnálom (és eddig is, sőt egyre jobban), hogy olyan alacsony sokak szociális intelligenciája, hogy erről egy: "bocs, mégsem kell póló; szia" tartalmú levelet nem képes írni. Mondjuk ez engem egyre kevésbé zavar, ugyanis kezdem megszokni, hogy nem kapok soha semmiféle reakciót, nyugtázást az elküldött leveleimre, de azért összességében mégis csak elgondolkodtató az egész. Szerintem. Persze tisztelet a kivételnek.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Nov 22, 2008 20:56:13 GMT 2
Én ma takarításon gondoltam rendelni, de sikerült elég erősen túlaludnom magam. Ha még elfogadtok rendelést holnapi fizetéssel, kérnék én is egy pólót, ha nem, akkor majd a következő alkalommal.
|
|