Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jul 11, 2005 16:13:10 GMT 2
sorex: akkor nézegesd az über live topic-ot
|
|
|
Post by < D > on Jul 11, 2005 16:46:55 GMT 2
Sorex ...te ki vagy Eddig azt hittem te vagy Seby, de akkor nem.....
|
|
|
Post by Lilin on Jul 11, 2005 17:07:44 GMT 2
Boglár rávágott a pajzsával az Arénában............ :-*Amúgy nem tört el, csak valami izület szakadás van vagy mi és kell.De pénteken leveszik.Amúgy iszonyat berosáltam mikor a Presbi szerint fel kellett volna vágni, ma meg a doki mikor mondta, hogy begipszeli........... De birom, hogy mindenki rajtam kísérletezik és én járok pórul.De mostmár csinálok valami brutál kézvédõt, hogy na........... Üdv:Dorka
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 11, 2005 18:57:49 GMT 2
Khmmm... én nem a felvágás szót használtam, meg nem is arra gondoltam, csak a vér/vízhólyag láttán azt mondtam, hogy talán azt ki kell majd szúrni. De ebben sem lévén biztos Alurant javasoltam én is megszakérteni a lila kisújjat.... Gyógyulj Dorka, Lilián hajrá! Presbiter
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 11, 2005 19:09:59 GMT 2
Hogy ki is vagyok valójában arra még én sem jöttem rá de ha a nevem érdekel akkor én vagyok a "kis Bálintka" ahogy te szoktad mondani... Te ugye Dama vagy???...
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 11, 2005 23:08:18 GMT 2
A fõ hogy ismerjétek egymást. Ja és ejnye Presbiter, gykarabban isj árhatnál a fórumunkra, meg szeretettel várjuk a többi bátor Skarlát lovagot is, hogy regisztráljon és írjon!
|
|
|
Post by fenyx on Jul 11, 2005 23:24:49 GMT 2
hehe...mostmár nem skarlát hivatalosan is hollószárny lettünk (glóóóóriaaaaa!)
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Jul 12, 2005 10:28:53 GMT 2
Így van! Jövõre már hivatalosan is Hollószárny Lovagrend néven jelenünk meg a játékon. (Már ha a szervezõk nem felejtik el ezt az apró változást!!!) :-) Dorka! Nem örülök a gipszelésednek. Nem értem miért nem használsz eleve kesztyût. Ott voltak most is velünk végig, mégsem vetted fel õket. Akármilyen állat védõkesztyût csinálhatsz ha nem veszed fel, semmit nem fog érni. A pajzsok használatát pedig majd gyakorolni kell, mert úgy látszik nem igazán megy. A övekrõl: jó lenne ha mindenki vigyázna a saját övére. Esetleg bele varrhatja a nevét, vagy valami ismertetõ jelet belülrõl.
Üdv
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 12, 2005 12:56:39 GMT 2
Bocsánat, én is hollószárny lovagot akartam írni, csak az volt a fejemben, hogy Skarlátosok voltatok.
|
|
|
Post by fenyx on Jul 12, 2005 13:45:20 GMT 2
Dorka olvas fórumot??? Ha igen akkor: Írj is Dorka!!!! Ha ír is akkor: Melyik vagyte?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 12, 2005 14:32:46 GMT 2
Ha jol tom nem rég írt (még ezen a lapon van...) és guest-ként Lilin néven...
|
|
|
Post by < D > on Jul 12, 2005 14:46:27 GMT 2
Bálint ! !! !! oksa, így már érhetõ, nem is gondoltam, hogy te te vagy, igen én én vagyok //Dama//
További szép napot.
DORKU !!
Dorka baba, te mindig lesérülsz, ahogy Tibinek kötelezõ nem utolsónak lenni, úgy neked maximálni a védelmedet. Erre Zoarre is oda fog most már figyelni. ..és én is Bogi üzeni hogy gyóógyúlgasssá' és én is ezt kérem tõled
D
|
|
Lilin Formosa DIllinor
Guest
|
Post by Lilin Formosa DIllinor on Jul 12, 2005 15:08:06 GMT 2
Kedves apám! Ezentúl használok kesztyût biztos lehetsz benne.(Egyébként az Arénában is használtam). Presbi! Aluron nagyon kedves és segítõkész volt, úgyhogy megnyugtatott a drága. Amúgy köszi a kullancsos tájékoztatást, nem lett 20Ftos nagyságú, csak ilyen kis 1mm-es pöty van. Dama! Tsókoltatom Boglárt, majd szombaton dumcsizunk! ;D Fenyx! Általában olvasom a Fórumocsak nem mertem írni, mert ilyen kis félõs vagyok!
|
|
|
Post by < D > on Jul 12, 2005 15:31:26 GMT 2
Kösz Fenyx, hogy elmagyaráztad, ezt a fórumos sok mindent, nagyon ködös volt nekem eddig. hajrá Dorku, gyógyuljáál Kéne egy [shadow=red,left,300] Dorka gyógyulj [/shadow]topic, nem ??
|
|
Lilian Formosa DIllinor
Guest
|
Post by Lilian Formosa DIllinor on Jul 12, 2005 15:49:32 GMT 2
Dama! Ha már Fenyx elmagyarázta neked, remélem el tudod majd magyarázni nekem is,mert elolvastam azt a segítséget, de homályos mint állat .Mondjuk szombaton elmagyarázod??? fullkontaktpasz:Dorka
|
|
|
Post by Gul Dukat on Jul 12, 2005 16:54:53 GMT 2
Üdv! Lassan itt is van a lovagtábor ideje. Itt az idõ hogy összegyüjtsem a jelentkezõk névsorát. Kérlek titeket ,hogy aki csak teheti és tud jönni az küljön nekem egy üzenetet a nevével. Nemsokára felteszek egy térképet is és jelzem azt is ,hogy hány sátrat kell hozni. A tábor július 20- 25-ig tart. aki tud jöjjön. Napi két edzés lesz+ lovagi torna és sok minden csütörtök este bõvebben olvashattok majd róla a rendhaz.uw.hu címen. Kérlek titeket minél elõbb jelezzetek nekem ha érdekel a dolog. Õrbottyánban találkozunk!
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 12, 2005 19:37:01 GMT 2
Üdv!
A Lovagtábort megbeszéljük a csütörtöki edzésen, a fórumosok addigra gondolják végig, hogy el tudnak-e jönni! Sajnos én most gondban vagyok a dologgal, mert a munkahelyem (pontosabban a mûhelyünk) a következõ két-három hétben átköltözik, és addig eléggé bizonytalan minden más elfoglaltságom. [glow=red,2,300]Dorka:[/glow] Regisztrálnod kellene magadat, akkor nem csak Guest-ként tudnál írni, meg lenne avatárod, meg hasonló jóságok. Presbiter
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 13, 2005 11:11:07 GMT 2
Asszem ennyit tudtam kihozni magamból. Köszönöm szépen a segítségedet Presbi! Pasz:Dorka
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 13, 2005 11:19:04 GMT 2
A regisztrációval, az avatarokkal, és a névváltoztatással kapcsolatos infókat beletettem a FAQ-ba is, Dorka, meg a késõbbiekben csatlakozni kívánóknak ajánlom figyelmébe! Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 13, 2005 11:27:29 GMT 2
[glow=red,2,300]Sorex, Lilian:[/glow]Vár rátok a Bemutatkozó fórum itt a Tavernában! Mondjatok néhány szót magatokról azok kedvéért, akik személyesen még nem (vagy csak kicsit) ismernek benneteket! Üdv: Presbiter
|
|