Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 13, 2005 12:12:59 GMT 2
Véletlenül nem tudjátok mikor lesz õszi gödi keltajáték? Csak mert már alig várom, hogy ismét együtt kalandozhassunk Dun erdeiben...
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 13, 2005 12:22:00 GMT 2
[glow=red,2,300] Peregrart:[/glow] Éppen a minap kérdeztem az RPG fórumán én is a Kelta játék idõpontjáról, de egyelõre válasz nélkül maradt. Az Überen Alurantól érdeklõdtem, de õ azzal a nem túl jó hírrel fogadott, hogy az õszi játék jelen pillanatban meglehetõsen esetleges, mert többen is elutaznak akkor (?). Mindenesetre az õszi Kelta szeptember vége/október eleje idõpontokban szokott lenni, mert ott hagyomány a sátorban fagyoskodás! ;D
Üdv: Presbiter
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Jul 13, 2005 17:09:53 GMT 2
Értem már Presbiter miért van oly nagyon elveszve, hogy tegnap még csak vissza sem hívott, minekutána kinyomta szerényen érdeklõdõ hívásomat.... A lovagtáborba a magam részérõl legfeljebb egy, vagy két napra fogok tudni eljutni, de igyekszem ott lenni. Szerintem csütörtökön pontosítjuk a részleteket mindenkivel és egyben lejelentkezünk. Posted by Lilin Formosa DIllinor on Yesterday at 15:08 Kedves apám! Ezentúl használok kesztyût biztos lehetsz benne.(Egyébként az Arénában is használtam). Ezt el is várom Kedves Gyermekem. Remélem nem kell többször az ügyeletre menni Veled! Nagy kö esne le a szívemrõl, ha valami nagyon erõs acél kesztyût tudnánk Neked szerezni. Legfeljebb azt a kezedet nem használod többet, mert olyan nehéz lesz, hogy meg sem bírod majd emelni.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 13, 2005 22:56:34 GMT 2
Parancsát tudomásul vettem kedves apám.
|
|
|
Post by Gul Dukat on Jul 14, 2005 18:36:12 GMT 2
No Üdv! Ahogy ígértem, az infók már fent vannak az oldaunkon. rendhaz.uw.hu-az alkalmak menüpont alatt megtalálható minden info... ha valami nem világos hívjatok. No itt az idõ szeretném látni hány ember jön! Köszönöm a figyelmet
|
|
|
Post by fenyx on Jul 17, 2005 10:51:28 GMT 2
Mindíg vicces látni amikor az emberek offolnak az offtopicban Nagyon bejött a VIP őrzés edzésen, ilyet gyakrabban is csinálhatnánk sztem jó tapasztalatokat ad mindenkinek.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 18, 2005 19:34:10 GMT 2
Tájékozatatom a Kedves Egybegyûlteket, hogy szeretett Dorkánkat ismét baleset érte, ezúttal azonban kicsit komolyabb formában. A mai nap délelõttjén otthon tett-vett, és futtában elég erõsen lefejelte az ajtókeretet, majd az ütéstõl azonnal hanyatt is zuhant a kövön. A történtek következtében felrepedt a fejbõre, amit az Ambulancián összevarrtak, valamint agyrázkódást is szenvedett, ami miatt most két napig benntartják a kórházban megfigyelés céljából... Ha nem lesz semmi gond, akkor szerdán kiengedik, remélem gyorsan meggyógyul, hogy ismét köztünk lehessen!
Üdv, Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Jul 19, 2005 1:29:06 GMT 2
Szegény dorka , adni kéne neki lópatkót, csak tuti az is megütné valahogy (asszem Bogi és Dama holnap bemennek hozzá....ahogy föl bírnka kelni munka után) Más: Sorex! (vagy bárki aki úgy érzi tud segíteni) van nektek vmi céltábla ílyászathoz??? És ha igen el tudnátok hozni/tudnám-e valahol használni vagy ilyesmi? Be kéne állítanom a nyílpisztolyon a távcsövet...
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 19, 2005 23:07:32 GMT 2
Ma ismét voltam látogatni Zoarre-al Dorkát. Sajnos szerdán nem fogják kiengedni, mert még mindig sokat fáj a feje, valamint azóta bekötöttek egy infúziót is. A betegünk kedve viszont fergeteges, a poénjaival módszeresen zúzza szét a kórházi személyzet idegrendszerét! ;D Benn találkoztunk Gergõvel és Petrával is, akik a nagymamájukat látogatták a kórházban, de átjöttek levizitálni Dorkát is, köszönet nekik érte! A nagyinak pedig mihamarabbi gyógyulást kívánunk! Üdv: Presbiter ____________________ Gyógyulj Dorka!
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 19, 2005 23:11:22 GMT 2
[glow=red,2,300]Fenyx:[/glow] Zoarre-nak van egy vesszõfogója, de egyelõre úgy néz ki, hogy kapitányunk nem fog jönni a most csütörtöki edzésre, mert Pesten lesz. Amúgy máskor szerintem szívesen elhozza, bár akkor a kocsi hátsó ülésére senki sem fog beférni Üdv: Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Jul 20, 2005 12:24:28 GMT 2
Na itt lenne, az amit megigértem az ÜL topicban Este dolgozok, és nem kicsi a hajtás, a Dal-Ba Ker nél. Barackok hegyét mozgatjuk meg minden alkalommal, és még mindig nem látjuk a végét, bár ki tudja addig jó. Szóval hó ha adélután már nem kómázva töltöm. Ezért valszinû az edzést is hamarabb be fogjuk fejezni (Bogár és én) Dorkázoz, bementünk, sétálgattunk, fél illegálisan, elszívott egy cigit (rosszalóan néztem, de nem is érdekelte), tegnap még azt mondta, hogy kissé hányingeevan olykor. De vittem neki barackot (néha elõfordul, hogy akezembe kerül, úgy napi 200-500 ládával). Meg olvasnivalót, ami már, mint mondta, ráfért. [glow=red,2,300] HAJRÁ DORKU, TE VAGY A JOBB, NEM A NÁTHA !!!! !! !!! !!! ! !!!! !!! ! ! [/glow]
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Jul 20, 2005 13:59:42 GMT 2
Üdv mindenkinek. Nekem van otthon vesszö fogóm. de nem tudom sehova el vinni buszon de ha valaki ki jön érte Deszkre szivesen kölcsön adom. Múlt hét csütörtökön ott felejtettem az esernyõmet. Tud valaki róra valamit? REmélem második alkalommal is ugyanilyen jó lesz az edzés. Szevasztok
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 22, 2005 21:48:57 GMT 2
Hy újra... egy kicsit kiestem az időből... mivel 10 napig táborozni voltam Balatonkenesén... jó volt de fárasztó... Fenyx nem tom kell e még de nem tudom hogy tudnék e szerezni mert nekem nincs de ha szépen megkérem akkor edzésről esetleg el tudok kérni egy kisebb darabot... Majd megyek edzésre...
|
|
|
Post by fenyx on Jul 23, 2005 9:36:05 GMT 2
akkor edzésrő esetleg el tudok kérni egy kisebb darabot... Majd megyek edzésre... Azt megköszönném, jó lenne Vanb egy Zoarre-nak is, de ő most EFOT-on van (remélem tüsszögsz, vagy csuklasz!)
|
|
Ricardo
Fórumtanonc
?lland? Vend
|
Post by Ricardo on Jul 23, 2005 21:24:33 GMT 2
Jaja, Zoarre, milyen volt az EFOTT?
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jul 23, 2005 21:58:48 GMT 2
sajna nem tudok lovag táborba menni de majd meséljetek
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Jul 25, 2005 7:48:13 GMT 2
Lehet hogy én vagyok a lemaradott de mi az az EFOTT? Bele kezdtem hogy majd én csinálok magamnak vértet. Rövid uton rá kellett jönnöm nem is olyan egyszerû mint azt elképzeltem. Volt szó edzésen hogy lehetne külön edzéseket tartani. Lehet hogy csak én érzem úgy hogy szükségem lenne küllön edzésekre?
|
|
|
Post by fenyx on Jul 25, 2005 11:18:08 GMT 2
Nem másnak is eszébe jutott már a külön edzés téme, de ezek rendzsertelenek , és fakultatívak lennének, de legfőképp: sosem pótolhatják az igazi edzést! A vértkészítés miatt ne csüggedj, mostani edzésre lehetőleg többen jönnek akiknek már van vértjük, és kaphatsz tanácsokat EFOT: Egyetemisták és Főiskolások Országos Találkozója (egyébként meg egy hatalmas buli)
|
|
|
Post by Presbiter on Jul 25, 2005 12:40:03 GMT 2
hali, presbiter vagy zoarre elérhetoségére lenne szükségem S.O.S.ben!!!!!!!!!!!!!!!! valaki aki tudja írjon.... köszy
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 25, 2005 15:29:30 GMT 2
Hali mindenkinek!
Köszönöm szépen az aggódást értem, meg a meglátogatásokat és a barackot , a könyvet, meg a kajcsit, meg az üccsit,meg mindent. Jelentem, hogy már jól vagyok, már amennyire egy fejsérültnek lehet. :PElég rossz volt a kórházfesztivál, mert ugye kaptam egy ilyen karszalagot, az összetévesztés miatt.
Üdv: Lilián
|
|