|
Post by afronis on Sept 8, 2005 16:36:40 GMT 2
Csáo!
Berkesi Dániel Simon vagyok. Szegedi születésü Újszentiváni lakos. Szöregi Kosuth Lajos általános iskolába járok, ellöte mint Ylmor és Sorex a Ságvári általános ba jártam. Többek között aki ismeri Krajko miatt jöttem el... Hobbim; haj növesztés fegyverek, vértek , zene, mitologia, szerepjáték. Üdv: Afronis
|
|
Rika
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Rika on Sept 12, 2005 18:53:47 GMT 2
heyhó! Németh Nóra volnék....akik szegediek ismerik a képesfelem:) akik meg nem, azoknak 3.éves orvostanhallgató vagyok,20éves.Hobbim a mászás(sziklára, nem a csocsó asztal alatt ) és a rajz. Akikben esetleg felmerül, h közöm van Fenyxhez, nem téved nagyot...és ez lassan 3éve fennálló, tehát krónikus állapot.
|
|
Lobo Kilahir
Fórumpolgár
Tag - Szeged
Az ?HES harcos
|
Post by Lobo Kilahir on Sept 16, 2005 14:14:03 GMT 2
Üdv mindenkinek! a Bemutatkozásról annyit hogy Mihalik Sebestyén vagyok Deszken tengetem napjaimat (legalábbis az estéim nagy részét) minden foglalkoztat, a barkácsoláson keresztül a hadijátékokon és a küzdõsportokon át a táncig. Éppen ezért elég ritkán lehet engem otthon megtalálni. Magamról kb ennyi... remélem mostantól kezdve én is aktívan tudok majd fórumozni.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Sept 17, 2005 11:31:07 GMT 2
és edzésre járni
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Sept 17, 2005 12:56:17 GMT 2
Kildar, alias Mesterházi Sándor, 17, Celldömölk, az Acél Templomosainak vezére. Voltam már lovag, szerencsevadász, fővarázsló és lovag, LIVE-ja válogatja. Általában lovag.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Sept 17, 2005 19:40:04 GMT 2
Üdvözlünk Kildar! Örülök, hogy Te is olvasgatod a fórumunkat, ha valamihez szeretnél hozzászólni, akkor ne türtõztesd magad, és írj! Üdv, Presbiter
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Oct 7, 2005 16:47:11 GMT 2
Üdveletem mindenkinek! Nos hol is kezdjem. Megvan! Tehát a bemutatkozásomat azzal kezdeném,hogy gyengébb idegzetûek most ne olvassanak tovább,a heveny görcsök,s rohamok elkerülése végett.Aki pediglen tovább olvas,s nem találja viccesnek,az majd kap tõlem pár építõ kritikát edzésen .Avagy én kapok tõl,de legalább fejlõdik a technikám... Nah szóval az élményi bevezetõ után, néhány adat Rólam: Hosszú (nem fekete) Barna hajjal áldott meg az ég,mej meggátol azon rossz tulajdonságban,hogy láthassam az ellenfelem fegyverét felém suhanni,szóval mikor azt látjátok,hogy mien profin védek,valójában csak mázlista hadonászásról van szó. Az Úr 1988. évének December havában hozott engem egy Ork a szájában tartott batyuban( ne higgyetek a gólyás mesének,az Ork hitelesebb...)s ezen zord hónap 3. napján megajándékoszta szüleimet szerénységemmel. Jelenleg a Gábor Dénes Gimnázium,Mûszaki szakközép Iskola és Kollégium tanulójaként koptatom a padot Elektrotechnikus szakon.Az esetleg GD-s rendársak Robika néven már lehet,hogy hallottak rólam jót,s rosszat egyarán.Fõleg rosszat...És téveset... Ha már a névnél tartunk(hisz az is van Nékem) Pap Róbert a Böcsületes nevem,s Szeged Városkájának volnék lakosa.Az edzésen akkor ismersz fel legjobban,ha a jobb szemem alá nézel.Ugyanis ott egy elég felismerhetõ piros foltot láthatsz,mely abból származik,hogy ott nincs színe a bõrõmnek. Nah szerintem ez a kisregény elég dolgot leír rólam,ha mégsem,írok még pár sort: Hobbijaim: Fantasy(regények,s történetek), Rpg, A magyar tradícionális fegyverei( Imádom az íjjakat),a japán kultúra,s a többi mindenki álltal leírt hobbik,melyek nem hiányozhatnak a bemutatkozáskor: Biciklizés, olvasás, gépezés, sportolás(ha már itt is tartunk,néha lehet,hogy megemlítem edzés közben:" sejtettem,Kick-Box-ban is hasonlokat veszünk" avagy "Járok kick-boxra,úgyhogy megszoktam már"Ezekért elõre is bocsi...). Hol is tartottam? Ja igen,már csak egy momentum van hátra: Itt a vége a bemutatkozásomnak,a többi tulajdonságomról bõvebb információ: Személyesen edzésen
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Oct 9, 2005 20:02:23 GMT 2
[glow=red,2,300]Filionell:[/glow] Üdv közöttünk, remélem megtalálod a számításodat, és élvezni fogod a velünk eltöltött idõt. Arra kérlek szánj idõt arra, hogy elolvasod a többiek bemutatkozóit, és a weboldalunkon található bemutatkozó írásokat!
Presbiter
ui: "memento mori" azt jelenti, hogy "emlékezz a halálra", és egy múlt század eleji szokást is így hívtak, mégpedig azt, amikor az elhunytat lefotózták a halálos ágyán, mégpedig emlékbe a család számára. Fõleg gyermekekrõl készültek ilyen megrázó "halotti emlékek", nem véletlenül ez a dolog azóta jobbára kikopott a szokásból....
|
|
|
Post by armis on Oct 12, 2005 14:54:17 GMT 2
Ha már a többiek így kitöltötték a helyet, muszáj nekem is valamit írnom... Néhány ezer nickemet (javarészt karakternevek) nem sorolom fel, mert akkor... hosszú lenne a hozzászólás, de a nevem Jávorszky Ágnes Viktória, és Budapesten élek, a város zöldebbik oldalán... Jelenleg a BGF lelkes vagy lelketlen (még nemtom) hallgatója vagyok, e mellett pedig járok még zeneiskolába (fuvola), meg mindenféle sportszakkörre. A Szürke Falka tagja vagyok immáron nagyjából nyár közepe óta, és imádom a srácokat, mert mindig képesek valami eszetlen marhaságot mondani, amitõl jó kedvünk lesz... A Teut Os-szal együtt, idén elõször voltak fellépéseink, és gondolom ebbõl kitalálható, hogy érdekelnek a kelták. Mellettük még Egyiptom is vonz, úgyhogy e kettõrõl igyekszem annyit olvasni, amennyit csak tudok. Ja, igen, hobbik: nagyrészt zenehallgatás, illetve olvasás, szerepjáték, live, hadijáték, ostrom, stb... Ennyi voltam, pussz mindenkinek...
|
|
|
Post by < D > on Oct 12, 2005 19:21:39 GMT 2
Köszönöm, hogy elegett tettél, oly sok rajongói kérésnek, Armisz ! :-)
|
|
Ryuu
Fórumtanonc
Tag - Szeged
Az ?n erőm a kardom ereje.
|
Post by Ryuu on Oct 15, 2005 14:06:45 GMT 2
Yo! Bár már vagy egy hónapja (ha nem több) regisztráltam, még nem igazán volt idõm a fórumzásra,de most!...... Szóval én vagyok Ryuu (AmeRyuu, Ame no Ryuu (kinek hogy teccik jobban)). Én vagyok a rend hülyéje és örökös lesérülõje... Nem telt még el eddzés úgy hogy vki. ki ne szúrta volna a szemem, le nem verte volna az ujjam, vagy fordítva... Szal ez vok én. Ja még ezen felül: imádom japánt, a japán dolgokat és öööö.... mindent, ami japán. ;D Ha kell vkinek egy lelki szemetes vagy egy boxzsák csak szóljon nekem. Mégegyszer Yo! és jó fórumozgatást.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 15, 2005 19:44:00 GMT 2
ööööööööööööööö.......................... Már bocs, de az örökös lesérülõ pozt már foglalt ;D
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Oct 15, 2005 20:05:56 GMT 2
Jelentem posztfosztást kísérlek meg,az a poszt nekem kell!! Ja és Ryu,azt a favágózást még visszakapod
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 16, 2005 15:38:51 GMT 2
Köszönöm, hogy elegett tettél, oly sok rajongói kérésnek, Armisz ! :-) ...a virág majd megy az öltözőbe.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 16, 2005 19:28:29 GMT 2
Jelentem posztfosztást kísérlek meg,az a poszt nekem kell!----------------------->>>>>>>>>>>>>>Filionell:
Lehet, hogy kell de már túlságosan hozzám nõtt, bocs.
|
|
|
Post by < D > on Oct 20, 2005 10:43:09 GMT 2
A poszt az Dorkáé, és hajlandó vagyok kiálni a védelmében. Másik, Hogy köszönöm Kildarnak, hogy gondoskodott 452 rózsaszál egyenkéni ellenörzéséről, és az öltözőbe szállításról.
köszönöm, és további jó sérülgetést, ne fogyatok el !
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Oct 20, 2005 17:15:04 GMT 2
Másik, Hogy köszönöm Kildarnak, hogy gondoskodott 452 rózsaszál egyenkéni ellenörzéséről, és az öltözőbe szállításról. ! Kettő nem volt megfelelően burkolva, így kénytelen voltam pótolni ezt a hiányosságot.
|
|
|
Post by fenyx on Oct 21, 2005 12:34:57 GMT 2
És végül burkolt célzásokat alkalmaztál?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Oct 21, 2005 19:05:03 GMT 2
Tudom hogy nem az én feladatom de szerintem ezt a Napi beszélgetés topic-ban kéne folytatni... De hogy ne legyek teljesen " [glow=green,2,300]offtopic[/glow] " (ahogy ti ezt a kifejezést nagyon szeretitek alkalmazni) ezért: Változott a bemutatkozásom mert: Október 01-től 14 éves vagyok!!!!! Sorex
|
|
|
Post by < D > on Oct 23, 2005 23:31:57 GMT 2
Igaza van, a Bálintnak, hozasd vissaz azokat a rózsákat, és Sorexnek, adunk 14-et.
HA presbiter, meg tudja oldani, akkor átvihatnénk ezt egybaen, a humorba, ha nem akkor majd átvisszaük egyneként, de akkor úgy hogy simmeljen az időrend.
ÉS én a Dama vagyok, aki lassan már kezdi megszokni Kecskemétet, de néha még sok a tahó nagyon.
|
|