Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jun 22, 2005 19:51:17 GMT 2
[glow=red,2,300] Kedves Mindenki![/glow] Ezt a topicot azért nyitottam, hogy minden regisztrált fórumos néhány szóban elmondhassa a többieknek, amit magáról fontosnak tart. Célszerûen az életkor, város, érdeklõdés, esetleg a polgári név az, amit érdemes leírni, de mindenki maga dönti el, hogy mit szán közlésre. Még valami. Elég egyszer beírni ide, meg persze, ha valami fontos dolog történik az emberrel, amit közölni szeretne, pl. fõiskola, lovaggá ütés, házasság, gyerek, stb... Minden más csevelyt valamelyik másik topicba, köszönettel: Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Jun 22, 2005 20:21:54 GMT 2
Rendben...nagylevegő, sóhaj....szia mindenki, Gyenes Máté vagyok, Szegedi születésű és lakos, jelenleg 21éves, az SZTE TTK hallgatója(biomókus). Érdekel mindenféle mitológia, és okkult hagyomány (nyugi nem praktizálok wikkát meg ilyenek ) , túrázás, minden ami él és mozog, a tradícionális fegyverek, japán.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jun 22, 2005 21:10:42 GMT 2
noh, Hódi Péter vagyok. Szegeden lakok és Szegeden is születtem. A Ságvári Endre Általános Iskolába járok 13 éves vagyok, szeeretek gördeszkázni, szerepjátékozni .(több most nem jut eszembe )
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jun 22, 2005 21:44:48 GMT 2
Szabó Péter vagyok, celldömölki lakos, bõ egy hónap múlva 17 éves leszek, hobbijaim: hadijáték, szerepjáték, zenehallgatás, motorozás, kocsmázás no meg persze csajozás. Érdekel még az írás és a költészet is, szeretem a fantasyt, a sci-fit, meg a jó rock zenét, fõleg a heavy metált.
|
|
|
Post by Eassk Astos on Jun 23, 2005 9:25:16 GMT 2
Helló! Szabó Sándor vagyok.22 évös. Én is az SZTE TTK-ra járok de prog. mat.os vagyok. Lusta vagyok, csak akkor mozgok ha muszály (ezért is jövök ide, hogy mozogjak néha). Nagyon szeretek aludni. Kezdõ otaku vagyok. Szeretem a sci-fit, a fantasyt, az anime-t, az evést meg a macskákat (a nekogirl meg rulez).
|
|
|
Post by Gul Dukat on Jun 23, 2005 21:29:02 GMT 2
No Üdv
Én Ádámffy Zsigmond vagyok a budapesti rendház rendházparancsnoka. Amúgy a Corvin Mátyás Gimnáziumba járok Budapesten. Hobbijaim: Szerepjáték történelem,hagyományõrzés,fantasy szabadidõmben ilyen felszereléseket gyártok ..páncélkovácsolással ismerkedek...jelenleg egy díszkovács mellett tanulok kovácsolni...Inni is szeretek ..fõleg ha kocsmában beszélgetünk közben ... majd még találkozunk Ügye jöttök lovagtáborba ;D?
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Jun 24, 2005 10:26:00 GMT 2
Üdv Mindenkinek Én Németh Zoltán vagyok, a Szegedi Rendház kapitánya. Ebbõl adódóan Szegedi vagyok és most júniusban töltöttem be a 31 évemet. (Bár Budapesten is éltem és dolgoztam egy évet, és most már szeretem azt a várost, bár akkoriban nagyon utáltam Civilben egyébként projektek menedzselésével és pályázatírással foglalkozom. A viszonylag kevés szabadidõmben pedig íjászkodom, lovagrendezem, ha tehetem sziklát mászok, vagy kirándulok, vagy éppen jó barátokkal töltöm az idõt. A lovagrendben is elsõsorban a jó hangulat miatt ténykedem. Bár remélem, hogy azért sikerül valami egyensúlyt teremteni a dolog játék része és komolyabb fele (humanitas, hagyományõrzés) között. Na ennyi így röviden.
|
|
Zoarre
Administrator
|
Post by Zoarre on Jun 24, 2005 10:28:31 GMT 2
Jah és én is a Ságvári Endre Általánosba jártam, úgy hogy: Hajrá Peti!!! Belõled is lehet még ilyen szép nagy okos, értelmes ember...
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Jun 24, 2005 11:10:17 GMT 2
ezt nem is tudtam amugy a máté is oda járt és õ még a nagy ságvárit is kijárta:) hoppá
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jun 26, 2005 19:46:12 GMT 2
Bár úgy lett volna helyes, ha ennek a topicnak a megnyitásakor egybõl be is mutatkozom, azonban szemfüles társaim megelõztek, így aztán csak most kerítettem rá sort. 1974. áprilisában, evilágra születésemkor a Gombos Zsolt nevet kaptam, amit büszkén viselek immár 31 éve. A sors és az akarat úgy hozta, hogy 2004-es alapítása óta a Hollószárny Lovagrend Szegedi Rendházának parancsnoka vagyok, mely rangra nem kiváltságként tekintek, hanem olyan tisztségként, melyhez méltó szeretnék lenni. Számosan a Lovagrenden belül, de kívül is Presbiterként ismernek, mely nevet (ami voltaképpen bölcs öreget, másképpen pedig papot jelent) tulajdonképpen Presbiter Johannus-tól kölcsönöztem, aki a középkor rejtélyes keleti papkirálya volt - ma még létezésén is vitatkoznak. Talán magától értetõdik, hogy a középkor, a lovagi kultúra és a vallástörténet érdekel elsõsorban, de mindenre nyitott embernek vallom magam. A 'civil' életben egyébként egy kis bútoripari cégnél dolgozom, elsõsorban a tervezés és a marketing területén. Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Jul 3, 2005 20:38:00 GMT 2
Tiszteletem Eljött az idõ hogy szerét ejtsem egy bemutatkozásnak: Willminus D'Vire - ejtsd vilminusz dvír - vagyok, erigovi születésû és kalandozó bárd karakter. Jómagam, Damamcsek László Tamás, szegedi ex déris. A szakközépben ismerkedtem meg a szerepjátékkal, és azonnal elvarázsolt, megragadott, és tova repített. Azóta, sokkal intezívebben foglalkoztatnak a középkori "dolgok".
Nagy meglepetésemre barátnõm barátja, ajánlotta nekem ezt a hagyományörzõ rendet, bár akkor még félve, mert nem gondolta, hogy ez engem ennyire érekel. Leginkább a viking mondakör áll hozzám a legközelebb, ezért is örülök, hogy izelítõt kaphatok a hideg fegyverek korából, ahol több isten is van /ki érné be kevesebbel/ és életünk fonalát szövik a Völvák.
Dama - Will - ' D '
Mégy annyi, hogy 2005 szeptemberében a székhelyemet Kecskemét városába helyeztem át. Innen figyelem a Lovagrend alakulását, persze amikor csak tudok szeméylesen is ott vagyok.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 13, 2005 14:03:17 GMT 2
Helló Mindenkinek! Kocsis Dorottya Lilián vagyok, az egyszerûség kedvéért civilben Dorka (NEM Dóri,meg Dóra ), amúgy meg Lilián szerepjáték ideje alatt.(Nem Liliánia,érted Dama?!) Ezzel az egésszel Presbi és Zoarre által ismerkedtem meg(már 7 éve ismerem eme 2 szép szál legínyt).Csekély tudással indultam neki a szerepjátéknak, ami ellen próbálok tenni remélem sikerrel. A Szegedi rendház tagja vagyok, tõsgyökeres szegedi lakos, most érettségiztem Szegeden az Eötvös József Gimnáziumban, szóval érett vagyok és 19 éves. Ja no meg Boglár és Seby már csak volt évfolyamtársaim. Én lennék Dama barátnõjének barátja, egyfajta nulladik tag. Aki többet akar tudni, az majd megismer. üdv:Lilián
|
|
Zoarre
Administrator
|
Post by Zoarre on Jul 13, 2005 17:02:24 GMT 2
Én többet akarok tudni Dorkáról!!!!!!!!!! Mikor ismerhetlek meg jobban? ;D
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 13, 2005 21:50:26 GMT 2
Te kis huncut!
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 22, 2005 21:46:13 GMT 2
Hy all! Én Vadai Bálint vagyok és 13 éves... Szegeden születtem és Szegeden is élek és a Ságvári Endre Gyakorló Általános Iskolába járok jó barátommal Ylmore Velius-sal (Hódi Péter-rel)... Nagyon érdekel az asztali szerepjáték is és az élő is... Hobbim a serepjáték, az íjászat és a programozás/honlapszerkesztés...
|
|
|
Post by hector on Jul 23, 2005 15:16:17 GMT 2
Üdv Mindenkinek! Tartva az itteni hagyományt: Kósa Sándornak hívnak. Debreceni lakos vagyok. Azt nemtommi vagyok. jelentkeztem egyetemre Bp-re, és ha felevsznek, akkor diák leszek, és onnantól Bp-en élek majd, ha nem, akkor Debrecenbe maradok, és elõreláthatólag a tûzoltóságra jelentkezem. A "Presbiter" Zsoltot, és "Zoarre" Zolit már régebbrõl ismerem hasonló érdeklõdési körünk, és a totális évletlen hozott össze minket. (még emlékszem az esetre) Az õ nevükben nem tudok nyilatkozni, de én barátként tekintek rájuk. Jelenleg a debreceni Pendragon Lovagi társaság tagja vagyok, velük járok élõ szerepjátékra is. Szeretem ezen kívül a történelmet, a régi, és modern harcászatot, zenét, kocsikat, motorokat, bulikat, és a szép lányokat. kb. ennyi nevem azon mondabeli lovag neve, aki felnevelte Arthurt a mitológiai történetekben
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Jul 30, 2005 16:59:20 GMT 2
tehát Vadai Gergely vagyok, Bálint (Sorex) bátyja. kishíján 17 éves vagyok, a Ságvári Endre Gyak. Gimibe járok fizika szakra. sportként az íjászatot űzöm, és mostmár ezt is:) mint a tagozatomból is látszik szeretem a fizikát, de emelett az ősmagyar és a japán kulturát is. (midnenki döntse el maga hogy összeférhetetlen-e:) a fantasy világot a Gyűrűk Ura könyv kapcsán ismertem meg kb 8 éve, és azóta is rajongója vagyok:) jahh és persze imádok koncertre (Kispál, Hiperkarma, Másfél, Quimby Navrang stb.) járni, sörkertbe és hasonlók. jahh és szegedi vagyok ;D ;D ;D
|
|
|
Post by galthra on Aug 1, 2005 23:30:09 GMT 2
Üdv mindenkinek! Hát csak 1-2 hónap kellett, míg összeszedtem a bátorságom, hogy írjak ide Zemanovics Gabriella vagyok, 22éves. A Semmelweis Egyetemen negyedéves vagyok az Általános Orvosi Karon. Szeretek mindent ami él/zöld/mozog, a szerepjátékot, mindent fegyvert( illetve mindent, amivel nem lõnek töltényeket, vagy nem robban. ), a számítógépeket, mitológiát (fõleg egyiptomi és viking). A rendrõl egészen véletlenül szerezztem tudomást, egy interneten talált írásból, azóta is áldom jószerencsémet, (és a google-t) hogy ezt az írást utamba vezérelte Bár szeretett szülõvárosomban/lakóhelyemen, Dunaújvárosban, sajnos nincs rendház, mivel ugye Pestre járok egyetemre, ott vagyok tag.
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Aug 18, 2005 14:50:17 GMT 2
Urunk 1988. évében láttem meg a napvilágot Szeged dícsõ városában. Jelenleg Deszk nevü kis falucskában élek szüleimmel. Pusztamérges nevû isten hátamögött lévõ faluban tanulom hogyan kell tökéletesenk ki szolgálni a fáradt utazókat, vándorokat, turistákat. Leg fontosabb hobbiaim: Szerepjétékozás, ijjászat és most már az edzésekre való lejárás. Szeretek poénkodni és mások idegeire menni.
|
|
|
Post by Nordar on Aug 21, 2005 18:32:41 GMT 2
Üdv! Én is jókor vettem észre a témát... Na hát akkor essünk is túl rajta: Pál András vagyok, celldömölki lakos. Az Acél Templomosai Rend egyik befolyásos embere. Most taposom 16. életévemet. Celldömölki gimibe járok(úgyse érdekel senkit sem, csak hát sokan beírták, akkor én miért ne?). Hobbik: Hadijáték, ritkábban szerepjáték, néptánc(Már tudom, hogy mivel váltom ki magam Gödön, ha halott leszek ), PC, kocsmázás társasággal, zenehallgatás(metál). Hadijátékon álltalában Nordar fedõnevet használom.
|
|