|
Post by < D > on Dec 1, 2005 10:01:37 GMT 2
NEm kívánok bemutatkozni újra, szóval nem írok ide semmit: ( ________________________________ )
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Dec 3, 2005 14:49:14 GMT 2
ez hogy jött ide? te tudod Dama( mindig olyan érdekesek a hozzá szolásaid sokszor nem értem)
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Dec 5, 2005 19:31:04 GMT 2
Simán késztetést érzett, hogy közzé tegye eme mondanivalóját.........nincs evvel semmi gond, én értem
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Dec 5, 2005 20:17:26 GMT 2
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Dec 5, 2005 20:42:13 GMT 2
Fontos volt neki megosztania ezt a kis szösszenetet, hogy mégiscsak legyen vmi hozzászólása.Tehát, hogy napirenden legyen.Pontosabban finomabban fogalmazva legyen aktuális hozzászólása,de ezt ne folytassuk inkább, hagyjuk bemutatkozni a népet. Bár mondjuk kecsegtetõ a gondolat, hogy egy topicot nyitni a hozzászólásokról írt értekezések számára, mint egyfajta kódfejéshez útmutatás címen....neh ;D
|
|
|
Post by < D > on Dec 5, 2005 21:51:13 GMT 2
Ylmorank már elmondam, mért írtam ezt ide.
Azért írtam, mert úgy kezdett tűnni, hogy a bemutatkozó topkban már éppen minden van, csak épp bemutatkozás nincs, a bemutatkozást mindenki megtette, vagy nem, de szerintem a töübbi nem igazán ide tartozik.
cupp
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Dec 6, 2005 18:43:34 GMT 2
Nos, ezen utolsó hozzászólással maximálisan egyetértek. Ez a topic a bemutatkozásoknak ad helyet, de szívesen látunk minden olyan infót is, amit valaki az életének alalkulásáról szeretne megosztani a többiekkel. A beszélgetésnek viszont a 'Napi... ' topicon a helye.
Köszönettel:
Presbiter
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Dec 13, 2005 19:36:25 GMT 2
igaz ez is napi megszólalás,de idevág de kihalt a bemutatkozások listája,pediglen azért ha jól sejtem van még,aki oszlopos tag,s mégse mutatkozott még be.
|
|
Lobo Kilahir
Fórumpolgár
Tag - Szeged
Az ?HES harcos
|
Post by Lobo Kilahir on Jan 24, 2006 21:52:58 GMT 2
[glow=red,2,300]Megváltozott az e-mail címem!! [/glow] Akit elfelejtenék fölvenni MSN-re az engem vegyen fel (persze ha van MSN-je )
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Feb 10, 2006 18:21:17 GMT 2
Üdvözlet mindenkinek! Tábori Attila vagyok. 85.02.23 Hódmezővásárhely. Szegeden lakom. Szerdán voltam edzésen először. Több mint valószínű nem utoljara Presbiter mondta hogy még szerencsém van, az utolsó pillanatban csatlakoztam. Magamrol: Korábban már bele kezdtem egy ilyen lovagrendes dologba, ami szintén tetszett, bár ott sokkal szigorubb volt minden, igy nem is volt az a kellemes hangulat. Ráadásul hétvégéken voltak az edzések, vasárnap délelőtt. De közbe jött valaki Eltelt a nyár , az ősz és tél is majdnem. Nagyon kellemensen. De utána vége lett a nagy szerelemnek, dobva lettem. Kicsit(?) depis voltam, de a baratim tartották bennem a lelket, mondták hogy emberek közé kéne járnom , vagy csinalni valamit, nem pedig egész nap a gépet nyúzni. Mert hogy rengeteg szabadidőm lett... Hogy hogyn kerültem ide? Dama és Fenyx mesélt nekem erről a lovagrendről, és a LIVE szerepjatekrol. Sokat hallottam hogy milyen jó, és élvezetes. De végül Ylmor volt aki befejezte a művüket, és rávett hogy jöjjek el egyszer kipróbálni. Megérte Mellesleg nagyon szeretem a szerepjátékot. Kedvenc szórakozásom. Így remélhetőleg, én is részt fogok tudni venni majd benne. És rámfér bőven a testedzés is. És ez legalább az a fajta amit szívesen csinálok. Emellett most kezdtem el kosarazni is, és előkerültek régi sulyzoim is. Tudom, hogy a lovagrend lényege nem csak a harc, és kardforgatas elsajátítása, hanem bizonyos eszméket is követ, ill igyekszik átemelni a multbol és beépíteni a napjainknak megfelelően. Ezek ellen nekem semmi kifogásom. Hogy is lenne? kifejezetten tetszik. És ahogy látom olyan emberek vannak itt, akik szintén nem tudnak elmenni egy szerencsétlen hajléktalan mellett anélkül hogy ne adnának neki legalabb egy ksi aprot, ha kéri. Én pl egyetem előtt vettem egy valoszinuleg munkanélkulitol nyomtatott verseket, amiket ők írtak. Legalább megprobáltak nyujtani valami cserébe a pénzért. Az ilyesfajta probálkozásokat nagyon szeretem. Ha már verseknél tartunk. Én is szoktam irkálni firkálni. Következő postom az annak megfelelő topicban lesz Na röviden ennyi, Üdv! Sasu
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Feb 10, 2006 18:36:00 GMT 2
Még információt, még.......Mit tom én.Suli?meg ilyenek.... Kérlek tegyél eleget tudás mohóságomnak Ja és válassz lécci avatárt.
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Sasuke on Feb 10, 2006 18:38:44 GMT 2
Ehh mire vagy még kivancsi? Amugy remélem az avatarom nem tul, darkos, ellenszenves. Presbiter mondta hogy anno lettek lecserlve, mert jobb ha kicsit humanusabbak. De én ezt szoktam emg és ez az avatarom mindenhol (minden forum, MSN, stb). Persze ha probléma kiveszem.
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Sasuke on Feb 10, 2006 18:44:15 GMT 2
Suli: Most SZTE TTKt nyúzom, vagy ők nyúznak engem. Felváltva Műszaki Informatika szakon vagyok. HÁááát nem megy a legfényesebben dehát... (egy targyol mentem át...) Dériben végeztem, érettségi után csináltam egy 2éves technikus képzést, amit sikeresen befejeztem, igyhat van már mivel kitörölni Egyébként hivatalosan műszaki számítástechnikai technikus. Gyakorlatban álmodozó Olvasni nem szoktam tul sokat, csak ami kifejezetten érdekel. Persze van pár kedvenc, pl Tolkien : Gyűrűk ura trilogia. Ja és az hogy van amikor van ékezet es van amikor nincs az azert van mert ékezet nelkül tanultam meg gyorsan irni. Most szokogatok át...
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Feb 10, 2006 18:45:05 GMT 2
És a legjobb az egész liveozásban hogy találkozhatsz velem, majd rendtársaid elmondják, miért ;D
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Sasuke on Feb 10, 2006 20:50:26 GMT 2
|
|
|
Post by fenyx on Feb 10, 2006 22:39:58 GMT 2
NE Bocs, de egyszer már szarrá offoltuk ezt a topicot, és nem kéne mégegyszer...bezsélgetésre ott a napi beszélgetés topic...pl
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Feb 11, 2006 21:14:44 GMT 2
Isten hozott a fedélzeten Sasuke! Remélhetõleg tetszett az edzés, és a következõkön is részt veszel. A soron következõ edzésen kérj tõlem jelszót a weboldal belsõ szekciójához!
Presbiter
|
|
|
Post by Tomasoo Ronin on Feb 22, 2006 13:06:38 GMT 2
Na szóval ide is írni kellene valamit... Tamás a becsületes nevem! Az Úr 1986. évében, július havának 17. napján születtem a rák jegyében, a napfényes Szeged városában! A szegedi Eötvös József Gimnázium infó tagozatán érettségiztem, most fõállású munkanélküli vagyok, de jelentkeztem a Szegedi Tudományegyetemre (mivel tavaly nem vettek fel... )! Kedvenc témaköreim a csillagászat, és az antik- és középkori történelem, hadtörténet, ill. a fegyverek! (magam is mívelek házi készítésû fegyverarzenált) Aki ismer, az tudja, hogy nálam a tudás fontos! Tagja vagyok a Szegedi Somogyi könyvtárnak, és a rókusi fiókjának is!Irodalmárkodom is (vers, és regényírás) Szabadidõmben olvasgatok, bicajozok, gépezek...meg amihez csak kedvem van! + a házibulik, partik amennyit csak lehet Aktív sportolóként 9 éve ûzöm a japán harcmûvészeteket, ezen belül a wado-ryu-karate-t, és a Tai-jitsut! Természetesen az ehhez kapcsolódó idõtöltéseket is: edzõtáborok, szemináriumok (innen a ronin póló , és versenyek! Az eddigi legjobb helyezésem két megyei bronzérem (bunyó, és formagyakorlat kategória) Olykor még edzõsködöm is! A szellemi megmérettetéstõl sem riadok vissza! Sakk, dáma, és amõba jöhet! A stratégiai játékok a kedvenceim, de az minden mennyiségben! Pláne az antik és középkori támájuak! A neten 6 éve hódítózok! A szerepjátékokhoz is konyítok! Ha fajfüggõ, akkor gnóm szoktam lenni! Most más nem jut eszömbe...ha kíváncsiak vagytok még valamire, szívesen válaszolok! Üdvözlettel: Tomasoo
|
|
|
Post by < D > on Feb 23, 2006 11:35:29 GMT 2
ahan... te vagy a mosolygós gyerek
|
|
|
Post by Tomasoo Ronin on Feb 23, 2006 12:53:38 GMT 2
|
|