Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Mar 15, 2008 21:57:08 GMT 2
Szia, örülök, hogy végre te is regisztráltál! Egy csomó hasznos tudnivalót találsz a FAQ részen! Presbiter
|
|
|
Post by < D > on Apr 5, 2008 7:39:10 GMT 2
Fenris, Casanova
Ha szeretnétek bemutatkozni, akkor azt itt megtehetitek.
Utána pedig kellemes fórumozást!
|
|
|
Post by Lecram on Jul 14, 2009 18:53:32 GMT 2
Üdv mindenkinek!
Bár már régebben regeltem, a bemutatkozás akkor elmaradt, így most pótolom. A polgári nevem Tóth Marcell, larpos körökben Lecram néven ismernek. Komáromban élek, és a helyi Rivergard Hadijáték Baráti Kör egyik vezetõjeként aktív szervezõje vagyok a Rivergard Larp élõszerepjátéknak. Közületek néhány emberrel már találkoztam a 2008-as Cell-Live-on.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 17, 2010 3:47:29 GMT 2
Bence! Látom regisztráltál, mutatkozz be, rajta!
|
|
|
Post by endemon on Jan 18, 2011 14:10:21 GMT 2
Üdvözlet mindenkinek!
Szórád János József vagyok, 23 éves, jászberényi születésű lakos. A lovagrenddel élő szerepjátékos rendezvényeken ismerkedtem meg, majd Szegedre kerülésem után döntöttem úgy, hogy én is szeretnék e nemes kompániához tartozni. Sajnos azonban az edzésre járást mostanában nem vittem túlzásba, mivel zenekarom, a Sárkánykönny Dalnok Társulat ügyeinek intézése, valamint tanulmányaim, iskola melletti munkáim és családi állapotom végett (nyáron házasodom) a lovagrendre fordítható időm is korlátozott. Remélem azonban, hogy a jövőben több időm lesz, amit a lovagedzésekre fordíthatok.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jan 19, 2011 9:53:48 GMT 2
Üdv a fedélzeten! Örülök, hogy nem feledkeztél meg teljesen rólunk! Edzésekre továbbra is várunk, az időpontok a weboldalon is ki vannak téve, szombatonként 14-től általában a Rendházban hagyományőrző edzés/workshop van.
|
|
|
Post by dokizoli on Mar 27, 2011 9:32:17 GMT 2
Üdvözletem MIndenkinek!
Berényi Zoltán vagyok, Péteri születésû (Pest megye), Szegeden tanuló orvostan hallgató. Tanulmányaimat 2012 õszén fejezem be, ha az istenek is úgy akarják, azután mint cardiológus (belgyógyász - szívgyógyász) szeretnék dolgozni, praktizálni, és dolgozni szülõhazámban, itthon. Hogy hol? Hát azt még nem tudom.
Sok-sok minden érdekel. Az orvosi egyetem elõtt megfordultam pár félévre a BME közlekedésmérnöki karán, ahol egy csöpp mûszaki látásmódot is magamhoz vettem. Hagyományõrzéssel már régebben is foglalkoztam néptáncos formában. A középkori hagyományõrzéssel két éve ismerkedem egy másik szegedi rend tagjaként, mint íjász. Szerepjátékban a M.Á.G.U.S. szele csapott meg még nagyon kicsi koromban, csak sajnos valahogy elkerültük egymást. Fórum jellegû szerepjátékban megfordultam a Bagolykõben, az Odeirán, majd most az RJL mágusképzõben játszom. Már amikor nem csinálok mást, és ráérek.
Bõrt, ruhákat varrok magamnak, fémbõl, csontból, fából készítem a felszerelési tárgyaimat, néha egy kevés segítséggel...
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Mar 27, 2011 11:56:16 GMT 2
|
|
Sedna
Fórumtanonc
|
Post by Sedna on Apr 20, 2011 9:54:41 GMT 2
Sziasztok! Kovács Bernadett (Detti) vagyok. Budapesten élek és dolgozom, de a szívem a szó szoros és átvitt értelmében is Szegedhez köt, még akkor is ha egyébként Kisújszálláson nőttem fel. Huszonhat éves vagyok, hobbijaim a rajzolás, az éneklés, a szervezkedés, a mágia, a gyógynövények erejének használata, az ásványokkal való praktikázás, és az íjászkodás. Emellett még sok egyéb más is, de nem akarok untatni senkit a felsorolással A legtöbben mint "Berényi Zoltán párja" ismerhettek. Anyagbeszerzésben (szövet, bőr egyebek), kutatásban és intézkedésben verhetetlen vagyok.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Apr 21, 2011 9:17:34 GMT 2
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Apr 22, 2011 12:38:40 GMT 2
Üdv a fedélzeten! Presbiter
|
|
|
Post by haiman on Jun 30, 2011 21:34:28 GMT 2
Üdv minden harcosnak és nem harcosnak.
Kusztovszky László vagyok az egyik majdnem legújabb tag a Szegedi rendházban. Szegeden lakok és 33 éves vagyok. Ha valakit érdekel más kérdezz. Érdekel a második világháború és harckocsi modellezés is.
|
|
|
Post by Deadland on Jun 30, 2011 22:11:10 GMT 2
Na üdv. Meglátszik hogy nem vagyok nagy fórumos. Csináltam egy reget, de kisbetûvel írta rendszer nevet nem tudtam hogy lehet változtatni utólag. Így lett egy új név. De ember maradt. Kusztovszky László. Remélem rendesen írja ki most.
|
|
|
Post by loinezindes on Nov 3, 2013 5:40:51 GMT 2
|
|
|
Post by Richardnix on Jan 26, 2019 1:01:48 GMT 2
|
|