|
Post by urugard on Oct 24, 2005 8:04:23 GMT 2
Na szóval,Vaszca Tamás Dániel vok (hülye vezeték név).Szegeden születem a szöregi suliba járok Spiro osztálytársa és barátja.(job keze) Hobim:szerepjáték,foci(eltört a nagy lábom ujja Szombat 2005.10.22-én)kosár,kézi mindenféle sport.'3 éves vok december 24.-én leszek 14.World of Warcraftozok , Morrowind,Lineage2 és várom az Elder Scrolls 4:Obvilont.Sztem Zsolt is!!Továbá Nightwish számokat hallgatok.Az egyik legjobb szám linkjét felkültem a Forumra hallgasátok meg!!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Oct 30, 2005 20:45:15 GMT 2
Rosszúl írtam,nem a lesérülõ posztra teszem meg a trónfosztást,hanem a "csapat Hülyéje"címre Szerencsére vagyok olyan mázlista,hogy megúszom az edzéseket sérülések nélkül... De az alsó vágásokat nem igazán kedvelem...
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Oct 31, 2005 18:20:55 GMT 2
Azért,mert eddig elkerült Fenyx!
|
|
|
Post by < D > on Nov 2, 2005 18:06:19 GMT 2
Csapat szerncsétlenje, hülyéje, lova, szerencse tengerimalaca.... und so weiter GYermekeim az urban hát kell ezen vitázni ?? ?? ? ?? ? Nem az lenne a lényeg, hogy mindenki azt csinálja, amizt szeretne, segítsük egymást, jól szórakozzunk, és nemesedjünk???
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Nov 4, 2005 19:32:49 GMT 2
jó ötlet dama! lehetek a csapat tengerimalaca? ))
|
|
|
Post by < D > on Nov 6, 2005 15:02:33 GMT 2
LOTUS - ezennel kinevezlek a csapat tengerimalacává, a többia Humor topicra tartozik. ENNYI !
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on Nov 10, 2005 14:20:54 GMT 2
Na szejasztok! Megírom most már a bemutatkozómat... ideje... Aki esetleg nem tudná polgári nevem [glow=red,2,300]Benke Boglárka[/glow], játékon pedig minél kimondhatatlanabb. Születtem bolondok napján az 1987. esztendõben, Makón. 2000 óta vagyok szegedi lakos, 2005 óta pedig Kecskeméti (is). Szintén volt Eötvös-klán tag lennék Jelenleg szociális asszisztens minõsítésért küzdöm. Nagyon jók a hétvégi edzések, fõleg, amikor vannak ... Hobbytkák... varrni, összeülni egy sör mellé és órákig kártyázni - Jó unalmas vagyok . A hadijátékot nem hobbinak, sokkal inkább kihívásnak tekintem, aminek meg kell felelni, de ettõl még nagyon szeretem - imádom! (És fröcsög a nyál, fröcsög a nyál ) Ja, és így mellékesen megemlítem, mert nekem ez fontos, h vega vagyok.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Nov 10, 2005 16:14:34 GMT 2
Kedves Boglár! Örülök, hogy végre regiszráltad magad és remélem, majd te is írogatsz a fórumra ezentúl. Ezt a kérdés már egy csomó mindenki feltette, de most ÉN teszem:Nem akarsz magadnak avatárt választani? De aztán valami ütöset.......... ;D üdv:ADK másik alapítótagja
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Nov 13, 2005 22:29:19 GMT 2
Bogi nagyon vad avatar-t választottál
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Nov 15, 2005 18:34:42 GMT 2
Ja, olyan Bogis.....nem csalódtam ;D
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Nov 16, 2005 8:08:32 GMT 2
Ööö... elvileg ő a páncélozott hölgylovag, jól tévedek? ;D
|
|
|
Post by fenyx on Nov 16, 2005 9:41:21 GMT 2
Tökéletesen jól tévedsz, ő az . (egyéb ismertetőjel: aki úgy suhogtatta a polikolbászt az arénában, hogy alig mert az ellenfele közelmenni hozzá)
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Nov 16, 2005 19:03:25 GMT 2
Arénát tiltakozásul Eric és társai illetve a Joseph csapattársai bírák ellen nem nézek és játszok.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Nov 16, 2005 22:39:37 GMT 2
Mondjuk az utolsó két vagy három Keltán magam is bíróskodtam, hovatovább igyekeztem objektívan végezni ezt a feladatot, még ha vak sötétben nehéz is. Nem hagytam magam befolyasolni attól, hogy ki mennyire nagy ember a Live-ban, de a "vállam volt" tipusú mellkasi találatokkal nehéz valamit is kezdeni, mert az el nem ismert vágásokat csak ritkán tudjuk mégis elfogadtatni, fõleg ha az ellenfél sem ragaszkodik hozzá.
Nah, a lényeg, hogy botorság azt hinni, hogy az Aréna teljesen fair játék, vagy, hogy a valóságos képességeket pontosan le lehet vele mérni, viszont jó gyakorlás, és jó alkalom, hogy megismerhesd a többi csapat tagjait is. Ha másképp nem, akkor nézõként...
Én maximálisan támogatom, hogy a csapatunk tagjai harcoljanak az Arénában, és a fejlõdést az eredményektõl függetlenül is le lehet mérni.
Presbiter
ui: inkább egy másik topicban folytassuk, ha valakinek még van errõl véleménye....
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Nov 17, 2005 16:24:33 GMT 2
... De talán ez már nem a bemutatkozó topoc témálya.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Nov 17, 2005 16:53:04 GMT 2
uwel ezért irta zsolt ui.-ba hogy ez már külön topic
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Nov 23, 2005 11:57:47 GMT 2
Aztán rá jöttem
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Nov 24, 2005 17:28:35 GMT 2
akkor ott a hozzászolásod jobb felsö sarkában egy ikon hogy: delete nah mindegy befejeztem...
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Nov 30, 2005 17:36:24 GMT 2
Ylmor: eszembe jutott, hogy a Jáksó is Ságváriba járt.
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Nov 30, 2005 18:17:44 GMT 2
a fia meg most is oda jár... (amugy nem ismerem)
|
|