jones
Fórumtanonc
If adventure has a name, it must be Indiana Jones
|
Post by jones on Mar 3, 2006 11:56:36 GMT 2
Mondanám, hogy egyszer fordul elõ az életben, de nem igaz.
Épp egy helytörténettel és népi építészettel átmulatott könyvtári (TIK) nap után próbáltam hazajutni tekervényes utamon, mikor egy belvárosi buszmegállóban észrevettem a polifoam-mal burkolt kardot két gyanús "illetõ egyén" (sicc!) társaságában.
Igaz, hogy szeptember óta lenn esz a fene Szegeden, és mióta néprajz-történelem szakos hallgató vagyok, még dobókocka sem volt a kezemben, de annyira nem jöttem ki a rutinból, hogy csípõbõl letegezzek két gyanútlan liveost, és a kettes buszon folytassuk egyre inkább megeredõ beszélgetésünket überliveról, keresztvasról és más szörnyülködõ tekinteteket magunkra vonó témákról (nem tudom, hogy Filionell látta, de jópáran néztek felénk enyhén szólva kérdõ tekintettel, miközben az überlive-os emberáldozásokról beszélgettünk).
Kaptam címet, telefonszámot, idõpontokat, és mostmár valahogy sikerült a (általam kevéssé kedvelt kapcsolattartási forma a fórumozás) fórumra is feljutnom, mi több regisztrálnom, is. Ha már nem heraldikaórára járok, elnézek az IH-ba is...
Nagyon örülök, hogy ennyi live-ost látok itt Szegeden is (nem is tudtam, hogy Presbiter, akit elõször 2001-ben, Legendán láttam... azt hiszem Döbröntén még, szintén Szegedi!). Jó lenne valamikor a berozsdásodott dobóizmaimat is bejáratni. Ha valaki játszik még a környéken MAGUS-t (nem a d20-as förmedvényt!) és nincs embere, nyugodtan szóljon!
Üdvözlettel: dr. Jones
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Mar 3, 2006 18:39:27 GMT 2
Szép jó reggelt.
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Mar 7, 2006 19:24:33 GMT 2
Na örömmel jelentem be hogy én továbbra is én vagyok, viszont mivel nem minden lájvon a Peregrart karakternevet fogom használni, ezért inkább az általános nicknevemet használom.
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Apr 15, 2006 12:21:20 GMT 2
Ki az a Borkaa?
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Apr 15, 2006 17:31:16 GMT 2
Hát a nyúveszt membör Reméljük majd ir és kiderül
|
|
|
Post by < D > on Apr 16, 2006 1:20:50 GMT 2
Borka Attila
... és rem. majd bemutatózik itt.
|
|
Vincu
Fórumtanonc
Hulig?nok!
|
Post by Vincu on Apr 19, 2006 1:01:07 GMT 2
Ahoj, meg szépjónapot, meg ilyenek minden kedves lovagnak, fegyvernöknek, tagnak, jó és kevésbé jó érzésű embernek! Ha minden igaz ez az első post-om az oldalra, amiben csak az az érdekes, hogy már lassan 3 órája bújom Presbiter írásait, de csak most jutottam el oda, hogy azt mondjam, hogy hinnye! Nem semmi amit a jóember összehordott eddig. Komolyan mondom emelem virtuális kalapom előtte! Amiért regisztrálásra ragadtam magam, igen egyszerű. Egyrészt megkértek, másrészt már régóta szeretnék. Amit tudni érdemes rólam, hogy mánikusan szeretem a történelmet, a hadijátékot, a fantasy-t, a sört, a rövid italokat, a borokat, a ... na jó. Ez hosszú lista lenne. JA! a lángost is. Azt tán még jobban is. Beszélek itt hülyeségeket, oszt igazából csak annyit kellene mondanom, hogy majd Öttömösön jobban megismertek. Kerestem sátáni kacajt, vagy legalább valami vészmészárszéket, de nem találtam. Na további jó mókázgatást, ha nem felejtem el elküldeni a linket a melóhelyemre, akkor aktív tag leszek itt remélem.
|
|
|
Post by fenyx on Apr 19, 2006 10:05:48 GMT 2
Hajrá Hajrá! Öttömösön már vár a posztod!
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Apr 27, 2006 15:46:27 GMT 2
REmélem jól megismerünk mert sokat halotunk rolad
|
|
|
Post by drcsernus on May 8, 2006 17:22:35 GMT 2
A nevem Dr. Szőke-Török Csaba, 18 éves vagyok, most érettségizek a Ságvári Endre Gyakorló Gimnáziumban, Szegeden. Informatika tagozatra jártam.
Innen Budapestre fogok menni továbbtanulni a Zrínyi Miklós nemzetvédelmi Egyetemre, ha minden jól megy. Ha nem akkor marad a Budapesti Műszaki főiskola. Mindkét helyen a had- és biztonságtechnikai mérnök szakra jelentkeztem.
Szerepjátékkal 5 éve foglalkozom, élő szerepjátékkal 2 éve. Érdekel Egyiptom, az arab kultúra, az okkult tudományok. Vallásom ortodox ateista.
Háziállatom nincs, a keresztrejtvényeket utálom.
Sportok: floorballozok immár 3 éve, az idei szezont a Szegedi Floorball egyesület színeiben játszottam végig az OB 3-ban. Más sportot nem űzök szervezett formában, de azért néha ki szoktunk ugrani amerikai focit játszani.
Leginkább a modern kor hadifegyverei érdekelnek, de szeretem a középkori ostromgépeket, számszeríjakat is.
Egyelőre ennyi. Ha még kellene valami info, akkor kérdezzetek!
Maradok tisztelettel: Dr. Csernus
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on May 10, 2006 20:09:00 GMT 2
Üdv a fedélzeten drcsernus! Milyen móka ez a floorball? A nevet hallottam már, de nem egészen világos, hogy mit is fed. A modern fegyverek, hadászat számomra is izgalmas terület, és még néhány kósza Shadowrun-fan is érdekelt a H&K fejlesztésekben... Ha Pesten fogod folytatni a tanulmányaidat, akkor kíváló középkori vívó/hadijátékos csapatot tudunk ajánlani, többek között a Budapesti Rendház és a Mare Temporis tagjainak körében. Presbiter
|
|
|
Post by < D > on May 11, 2006 10:31:13 GMT 2
Dr. Szõke-Török Csabát halloták, élõ egyenes adásban. Köszönjük. A Dr. elõtag az hogy ragadt rád 18 évesen? Amúgy tök jó dolgokat írtál magadról. - baz bókolok, na le kéne állni hehe
|
|
|
Post by drcsernus on May 11, 2006 13:55:22 GMT 2
A floorball magyar neve teremhoki, csak ezt én nem szeretem, mert szerintem nagyon bénán hangzik Ez egy skandináv eredetű játék, a jégkorongból alakult ki, de ma már teljesen szétvált a kettő. A floorballt teremben, cipőben műanyag ütőkkel játsszák. Elöljáróban ennyit a floorballról. szegedife.atw.huItt a szegedi csapat honlapja, akit érdekel, utána tud járni a dolgoknak. Shadowrun? De régen játszottam már... Akaromakaromakarom!!! A Dr. előtag onnan jött, hogy felajánlottam magamnak egy átmulatott este, és elfogadtam. Utána egy ismerősöm mondta, hogy ezt valakinek tanúsítania is kell, így hát felkértem egy ismerősömet, aki tanúsítja, hogy Dr vagyok A bókokért pedig köszönet. :meghajol: :virágeső:
|
|
|
Post by njeznie rajani (Wahhi) on May 11, 2006 22:43:42 GMT 2
kicsit off: Zsolti, hát tõlem hallottál róla, teee, mer' én játszottam olyat (Dodival egy csapatban + Renával)... ennyi! ...
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on May 30, 2006 19:10:29 GMT 2
Horváth Csabának hívnak, a Ságváriba járok lassan 1 éve . Van egy kutyám és 3 leány testvérem, ez úgymond a jellemzőm. A szerepjátékkal kb. 3 éve foglalkozom aktívabban, élő szerepjátékkal 1 éve. Taekwon dozok , kungfuba beleszagoltam egy kicsit. Érdekelne hogy mikor és hol szoktatok edzéseket tartani!
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on May 30, 2006 20:17:49 GMT 2
Üdv! Örülök, hogy érdeklõdsz a Lovagrend iránt, ha többet szeretnél rólunk megtudni, akkor nézz szét a weboldalunkon is! Legközelebb jún. 1-én csütrötökön lesz edzés a Szõregi Mûvházban, 18 órakor ott találkozunk. Presbiter
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on May 30, 2006 20:30:15 GMT 2
ÉS hogy ha szeretnék belépni akkor egyszerűen menjek ki, vigyem a fegyvereim és ennyi? VAgy van valami kritérium, tagdíj ilyesmi?
|
|
|
Post by fenyx on May 30, 2006 20:39:40 GMT 2
Tagdíj havi 400HUF (hungarian forint ) Válasz többi része napi beszélgetésben. Ha szeretnél belépni, akkor egyszerűen járj edzésre, fizesd a tagdíjat, és érezd magad jól
|
|
|
Post by terkes on Jun 11, 2006 13:14:13 GMT 2
Helló mindeki! Fejes Márk vagyok, 15 éves. A szegedi Radnótiba járok, matek tagozatra. Dobolok és taekwondo-zom néhány hónapja. Érdekelne, hogy mehetnék-e a legközelebbi edzésre, és ha igen, akkor az hol és mikor lenne!
Kösz: Márk
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jun 11, 2006 13:49:31 GMT 2
Üdv a fórumon! A következő edzés: csütörtökön az Újszegedi Liget félreeső részében 6tól. Előtte gyülekező a Bálint Sándor Művháznál/Temesvári krton, a Csonka mellet megtalálható/.De a többit a napi beszélgetésben,mert már szétoffoltuk ezt a topicot így is.
u.i.: Darkenrahl és Terkes válasszatok lécci avatárt. Köcce!
|
|