GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 15, 2006 14:09:05 GMT 2
Üdv mindenkinek! A nevem Kiss Bendegúz. A GuZ (vagy GooSE) becenév még rég ragadt rám (ebbe most ne menjünk bele ). A Ságváriba járok 1 éve. 1 hete töltöttem be a 16-t. Van 1 kutyám, 2 hete 2 macskám, van 1 bátyám, 1 nővérem és 3 hugom (szapora család ). Szerepjátékkal (MAGUS) kb 3 éve foglalkozok. Mindig is szerettem a középokori hadászatot. Hát ennyi.
|
|
|
Post by Keitel on Aug 15, 2006 12:11:27 GMT 2
Sziasztok!
Az én nevem Reményi Dávid, Kerepesen lakom, jelenleg Tanuló vagyok (17). Érdekel a hagyományõrzés az élõ szerepjáték, és a haditornák. Jelenleg én is szervezek egyet Ragnarök névvel, akit érdekel nézzen le, és próbálja ki!
|
|
|
Post by < D > on Aug 24, 2006 11:51:02 GMT 2
Nem merészség ilyen nevet adni valaminek, ami messze nem az mint amit a név takar?
|
|
Afrinus
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Afrinus on Sept 7, 2006 16:47:11 GMT 2
Sziasztok!! Berkesi Dániel Simon vagyok. Tanulok. Néha. Szeretek edzsésre járni. Nem szertek fórumra írni. De szertem olvasni.
|
|
|
Dante La'Pok
Fórumtanonc
Tag - Szeged
Halfling rouge...
|
Post by Dante La'Pok on Oct 11, 2006 13:18:05 GMT 2
Üdv! A nevem Peták Tamás.Ságvárista. Én jönni Zákányszék city. Szeretem a szerepjátékot és a techno fanteasyt.(Meg úgy általában minden fantasyt). Szeretek olvasni(Komoly ) meg programozni. Ez vagyok én a virágokat az öltözõmbe kérem! ;D
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Dec 19, 2006 16:55:05 GMT 2
Helló! Nem ismer még szinte senkise, mivel eddig 1x toltam le a képem...szóval Berta Katalin vagyok, de előre szólok hogy csak a Katára hallgatok rendesen, bár neveléssel bármi elérhető. Szegeden születtem és lakok már 17 éve, az Eötvös József Gimibe járok. Az itteni nevemet Tybnak köszönhetem De azért ha bárkinek van ötlete azt szívesen fogadom...az én fantáziám ilyen téren le van korlátozva őőőő...szeretek beszélni, zenét hallgatni, olvasni, idegelni az embereket, meg táncolni is, de most azt határozatlan időre abba kellett hogy hagyjam (üssetek le ha bármikor nyavajognék miatta)...most hirtelen ennyi jutott eszembe, de szerintem elég is
|
|
Mikhail
Fórumlakó
Tag - Szeged
The Red Mage
|
Post by Mikhail on Dec 21, 2006 18:20:19 GMT 2
Hello mindenkinek! Igen, eljött az idő, amikor én is regisztráltam a fórumra. Gódor Miklós volnék. Igazából nem szeretek beszélni magamról, szóval most csak annyit mondok el, ami feltétlen szükséges. A hajamat nem növesztem, nő az magától (szerintem már több mint 2 éve). Szeretem a goth és a doom metál minden féle keverékét, főleg a My Dying Bride, Lacrimas Profundere (szigorúan a korai munkásságuk!!!), The Sins of Thy Beloved, Anathema, stb… zenekarokat. Tybbal alapítottunk is egyet, a Shattered névre hallgat, de még nincs saját számunk, ja és kéne egy dobos, hegedűs, billentyűs és esetleg egy női énekes is. Kb. másfél éve járok a lovagrendbe. Mivel Szabadkai születésű vagyok (és ott is lakom), ezért nyáron és a nagyobb szünetekben ritkán vagyok edzésen. Tanév közben a Vedres István Kollégiumban rémisztgetem a diákokat és a tanárokat, főleg Fenyx anyát, aki a nevelőtanáraim közé tartozik. A Deák Ferenc Gimnáziumban vagyok 12-es, Spec. Angolon. Öhm… szerintem mára ennyi.
|
|
|
Post by guest on Dec 27, 2006 15:03:19 GMT 2
Fenyx anya lett? Gratulálunk!!! Fiú vagy lány?
|
|
|
Post by fenyx on Dec 27, 2006 15:16:43 GMT 2
Kedves anonymus Asszem az "Fenyx anyját" akar lenni, a Bene Gesserit tisztségemmel nem szoktam dobálózni, más meg nemigen lehet
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Dec 27, 2006 15:34:39 GMT 2
ezaz szeret Dûne héj, most látom csak egy újabb Eötvös klán tag ;)rem harcina
|
|
|
Post by janos on Jan 6, 2007 1:17:23 GMT 2
Sziasztok!
Feigel János vagyok Debrecenben születtem, csaknem két évtizede. Győr mellet lakom, és Szegeden tanulok reménybeli biológusként. Igazából nem aktív edzésekre járó tagként, csupán távoli szimpatizánsként vagyok jelen a fórumon mivel engem elsősorban a harcművészet érdekel, így csak a rend tevékenységeinek egy részéhez tudok kapcsolódni (pl szívesen fordítok harcművészetekről szóló angol anyagot és a jótékonysági akciók is érdekelnek). Nem vagyok túl aktív fórumozó.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jan 29, 2007 19:46:06 GMT 2
Sziasztok! Erdei Zoltán vagyok, Szegeden születtem. Most a Ságváriban tanulok matek és fizika fakultáción, harmadikosként. /sokan néztek már ezért őrültnek / Szerepjátékkal kb 2 éve ismerkedtzem meg /D&D/ A becenevem pedig nem Gyumi, ahogy a nevemben van, hanem Gyümi, csak angol betűkból nagyon nehéz Ü-t összehozni.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Feb 2, 2007 18:16:10 GMT 2
Sziasztok! A nevem Bauer Tamás, vagy ha egyszer elterjed, akkor lehet, hogy mindenki Helix-ként fog ismerni. És Szegeden születtem, de Deszken élek. Voltam két évig Eötvösös, én négy évig tanultam a Vasvári Pál Közgazdasági Szakközépiskolában. Jelelengel Szociális munkás szakos hallgató vagyok a Szegedi Tudomány Egyetem- Egészségtudományi és Szociális- Képzési karon. Lehet, hogy csak fellángolás, de ha elvégzem a fõsulit, szivesen szereznék még mondjuk egy Közgazdaságtani, vagy/és egy Óvoda pedagógusi Diplomát. Hát, hogy ez a kettõ hol találkozik az életben, azt nem tudom okosan megindokolni. Bár meglehet, hogy sokan az edzésekrõl ismerve egy jólmegtermett, az erõre összpontosító barbárt látnak meg bennem, de én szeretem keresni a bölcs emberek társaságát. És ez az én hibám lehet, hogy a bölcsességet egy letünt kor világában keresem, olyanok közt akik szeretik ezt. Mindez röviden: "Én csak az vagyok akinek engem látsz!" Elõre is köszönöm a bizalmat!
|
|
|
Post by mecenka on Feb 5, 2007 16:13:24 GMT 2
Üdv és tisztelet!
Ejha, szóval: fizikai lakhelyem Szeged, spirituálisan valahol Neverwinter és Reykjavik közt keressetek... Minden jel szerint ideiglenes látogatója vagyok a S. E. Gy. G. (Ságvári...) 11. évfolyamos humánorientált osztályának, amiért már engem is sokan hülyének néztek/-nek (a Ságváriban mindenki mindenkit hülyének néz, hagyomány...). 9.-ik óta űzöm az DnD-t és MAGUS-t vala, sci-fi és fantasy über alles. Hogy a remek szövegkohéziót fenntartsam, idézem egyik kiművelt osztálytársamat: "A zene legtöbbször ott kezdődik, hogy a gitárt bedugod a 220-ba."
Ave Caesar, moraturi te salutant!
|
|
|
Post by < D > on Feb 5, 2007 16:24:46 GMT 2
értem, és mit tudunk meg róad?
|
|
|
Post by mecenka on Feb 5, 2007 17:11:50 GMT 2
Rólam? jó kérdés, kb semmit, de írhatnék életrajzot 28 oldalban pszichológia meg grafológiai jellemzéssel, sokkal többet szerintem abból sem tudna meg senki, megaztán, bár tök kezdőként dunsztom sincs a legtöbb (összes) dolog mikéntjéről, szerintem ezeknek a bemutatkozóknak nem is a telejs megismertetés a célja, csak hogy legyen valami kis alapinformáció a többiekről, vagy valami hasonló. Tényleg elnézést, ha nem az sikerált amire te gondoltál, de most nekem ennyire tellett, sosem voltam jó az ilyen jellemzésekben... Ha valami tényleg érdekelne, kérdezd meg, igyekszem válaszolni. Ha nem rám gondoltál, tárgytalan az egész.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Feb 5, 2007 19:28:02 GMT 2
Üdv! Dama a maga szókimondó - és tömör - módján arra célzott, hogy nem igazán tudunk személyhez kapcsolni Téged, mert még a valódi nevedet sem tudjuk. Pl. jársz-e edzésre, esetleg az Újoncok közé tartozol, vagy csak egyszerûen a fórumunkra tévedtél... Presbiter
|
|
|
Post by mecenka on Feb 5, 2007 19:49:14 GMT 2
Hmm, ezek szerint kezdek paranoiás lenni, pedig hol van még az érettségi Szóval akkor elnézést, és pótlom: Leánykori nevem Farkas Attila, csak már olyan régóta (vagy nyolc éve) hív mindenki cenkának, hogy volt már, hogy el kellett gondolkodnom a saját nevemen... van az így... föl sem tűnt, hogy nem írtam be, úgyhogy bocsánat. Újoncnak újonc vagyok, még csak négy edzésen vettem részt, de dolgozunk az ügyön...
|
|
|
Post by < D > on Feb 5, 2007 21:24:19 GMT 2
|
|