GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Apr 23, 2008 15:49:44 GMT 2
akkor már én se maradjak ki az esö és a kis létszám miatt számomra kicsit kevés dolog történt, és inkább táborozásra hasonlított hadakozással egybekötve, mintsem igazi hadijátékra, de ettöl függetlenül nagyszerű volt Dodo rabszolga-hajcsárkodása, Zoarre villás reggelije, az eső és még rengeted dolog biztos, hogy felejthetetlenné tették mivel csak ismételni tudnám az elöttem szólókat, itt be is fejezem szegény kecskék remélem tudnak úszni ;D
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Apr 27, 2008 13:47:32 GMT 2
Nos ha már ott voltam pár szót én is ejtenék: Lehet,hogy sokan nem így vannak vele,de én konkrétan élveztem az esõt, s kellemesebben hatott a csuromvizes nap után a száraz sátorba megtérni,mint egy napsütötte nap után,mikor csak a pihenés az,ami feldobja az egyébként inaktív állapotot. Személy szerint ez a kelta jobban tetszett a tavajinál,lévén,hogy idén nem kellett minden 10 percben megtenni az oda-vissza utat DUM-ba,amibõl tavaly kijutott bõven,s kisé hasznosabbnak is tudtam magam érezni a csatákban,hisz nem kellett folyamatosan pajzsok mögött kuksolnom,hanem csatánként 5-6 keltát vesszõvégre keríthettem,valamint remélem az építkezésnél is hasznomat láttátok,mint ásnok végezetûl bocsánatot szeretnék kérni a vasárnap reggeli elhúzódzkodásom miatt, de reggel mikor felébredtem olyan szinten fáradt voltam,hogy jobbnak láttam inkább pakolással eltölteni a reggelizõ idõt,s meg szerettem volna kímélni a társaságot a zsébes,mindenkivel kötekedõ,mindenbe belekötõ természetemtõl,mert ilyenkor sajna ilyen szoktam lenni,s mivel láttam,hogy mien jó hangulatban költitek el a reggiletek,nem szándékoztam elrontani. Sajna a vonaton kissé nehezebben tartottam féken morcosságom,de remélhetõleg elviselhetõ maradtam. Összességében viszont mégis 10bõl 8at adnék erre a liv-ra a tavalyi 6 helyett,s remélem lesz még részem hasonlókban
|
|
|
Post by Lilian Frowin on May 7, 2008 18:39:11 GMT 2
ha " de mi van a kepekkel?
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Sept 1, 2008 18:11:28 GMT 2
Üdv! Szivárognak az első infók az őszi keltáról: "Addig is a szabályokhoz néhány főbb pont: -5-7 fős csapatok jelentkezését várjuk -hagyományos újatlan pólós találati felülettel játszunk. -lehet használni íjat és dobótört (persze némi megkötéssel), ezek viszont felkaron és combon is érvényes találatot tudnak elérni. -a vérteseknek (bőrvért, fémvért egyaránt) előny: a fenti távfegyverekkel őket nem lehet sebezni. -a töltés: központi töltő lesz, ahol alapesetben 20 perc a töltési idő (amit bizonyos hatások módosíthatnak 30-0 perc közötti időre). -varázslók is lesznek a játékban, de a gkj-n megszokott módon nem direkt sebező, csupán támogató ("szuportív") varázslatokkal. A varázslatokat mesterek fogják "tanítani", azaz küldetések teljesítéséért lehet kapni őket. Varázslatrendszert a játék hetének elején teszünk fel."Az őszi kelta szept 12-13-14 között lesz a gödi erdőben (nem a szigeten) és Arthur király mondakörét fogja feldolgozni. Van egy kis előtörténet is az rpg.hu oldalán, akit érdekel kattintson ide érte. Presbiter
|
|
Sasuke
Fórumfõmester
Tag - Szeged
My underwear gives +3 to my Constitution
|
Post by Sasuke on Sept 8, 2008 11:01:13 GMT 2
én jelentkeztem, de még mindig kétséges hogy tudok e menni, E-mailben igent irtam. még ruhán gondolkozom.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 8, 2008 14:37:58 GMT 2
Üdv!
Mindenkire nagyon számítunk! Autó most úgy néz ki, hogy lesz, bár csak személygépkocsi, amivel a fegyvereket és max a sátrakat tudjuk vinni, de ez is valami. Ha valakit csak az anyagiak akadályoznak, de amúgy volna kedve jönni, az legyenszíves jelentkezzen nálam, beszéljük meg, hátha találunk megoldást! Köszi,
Presbiter
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Sept 8, 2008 17:53:58 GMT 2
Sajna család a miatt nem tudok menni. Hogy nézne, hogy elmegyek a keltára hozzájuk meg nem megyek. Ezért bocsi, de ki kell hagynom, amúgy szívesen mennék.
|
|
|
Post by < D > on Sept 11, 2008 16:41:54 GMT 2
Srácok, számoljatok egy kis esővel!Péntek délutáni előrejelzés:
|
|
|
Post by < D > on Sept 16, 2008 20:56:35 GMT 2
Lassan azért szóljatok a harcokban megsérülteknek, hadi rokkantaknak, lábadozó katonáknak, zsoldosoknak, hogy egy beszámolót toljanak fel ide a fórumra. ... ha ők sem érnek rá akkor kénytelen vagyok tovább várni
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Sept 17, 2008 8:26:19 GMT 2
Ma, vagy holnap felteszek egy beszámolót. Elöljáróban annyit, hogy az idő remek volt, a játék nekem bejött, és voltaképpen meg is nyertük a csapatversenyt. Néhány gondolatot már az rpg.hu fórumán is leírtam, ezt az itteni beszámoló elkészültéig el lehet olvasni itt. üdv, Presbiter
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Oct 19, 2008 15:58:46 GMT 2
A következő keltára hányan mennénk végül? Mennénk egyátalán? /én szeretnék/ És egyébként ugye jövő hétvégén lesz?
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Oct 20, 2008 20:53:19 GMT 2
engem is érdekelne, hogy megyünk-e végül attól, hogy csak 4-5-en lennénk szerintem még elmehetünk, legfeljebb nem alakítunk egy teljes légiót és a keltáknak is lesz végre esélyük
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 21, 2008 0:24:43 GMT 2
Edzésen beszéljük meg, hogy hány embert érdekel, milyen felszereléssel, hogyan mennétek!
|
|
IamPetya
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by IamPetya on Oct 21, 2008 11:21:25 GMT 2
Engem is érdekelnének a részletek (bár nem 100% hogy megyek), de nem tudok edzésre menni. Légyszi majd írjatok fel ide is hogy mi és hogy lesz!
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Mar 24, 2009 8:29:07 GMT 2
Sziasztok idén is lesz tavaszi kelta! Időpontja április 3-5, helyszín Göd melletti erdő; A hadijáték a tavalyi Artur mondakörre épül; Aki akarna jönni az jelezzen!
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Mar 25, 2009 21:11:26 GMT 2
Jelzek
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Mar 25, 2009 23:02:16 GMT 2
:-( Közlekkari napok pont azon a hétvégén kezdődik.
|
|
|
Post by András on Mar 26, 2009 21:34:19 GMT 2
Nem valószínű hogy megyek, mert Gyümi közlekes napján leszek, de szívesen mennék, jó volt a társaság és a sztori is. Amúgy ki fog menni?
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Mar 27, 2009 19:01:59 GMT 2
Egyenlőre nem sokat, Presbi, Fil, Ceta, Dani, Medva, egyenlőre ennyit tudok.
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Apr 6, 2009 7:59:00 GMT 2
Na úgy fest én leszek az első aki beszámol elsőként a mostani keltáról! Végül 6-an voltunk ott, és képviseltük a lovagrendet. A játék számomra nagyon élvezetes volt, főleg az az a kis harc amiből kijutott nekünk. Sajnos nem sok harcban volt részünk, mivel mindig vagy mi kerültük el azt vagy a harc miket. Az ostromkor is jól helytállt a csapat. Mondjuk mikor 3 csapat jött minket megostromolni, kíváncsi lettem volna a kimenetelére, de diplomatikus megegyezés után egymást ütötték inkább! Volt aréna viadal is, s meglepő módon elég jól képviseltük magunkat, 6 emberünkből 4 a legjobb 5-ben volt benne. A másik 2-őt is Hollós ejtette ki , s az arénát végül Ceta nyerte meg Eric ellen. A táborozással én meg voltam elégedve, habár nem volt mindig a legnagyobb rend, de én azzal is elégedett voltam. A főzés kezdetben nem tűnt vmi jó ötletnek, de szombat este mindenkinek jól esett a paprikás krumpli. Szóval mindent egybevetve nagén élvezetes, volt és ismét büszke voltam arra, hogy Holló lehetek!
|
|