Homár
Fórumtanonc
Caelumi J?t?k - F?szervez?
|
Post by Homár on Jun 9, 2007 10:23:34 GMT 2
Hali Fil!
Manuálisan feltettem a képet. Vszeg a széltében 100 pixelt nem jól értelmezte, és 101nek nézte a kód, levettem 99re így felment.
Üdv! Homár
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jun 9, 2007 13:10:31 GMT 2
ohh ezer hála,be is csatlakoztam a caleumból induló kis event-be
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Jun 18, 2007 21:18:06 GMT 2
Nos ezúton üdvözlöm a kis csapatot aki jön a Caelumi játékokra. Összesen 7 ember jön. Kérem hogy ez a hét ember jelezzen hogy sátrat tud-e hozzni (hány személyes), illetve hogy van.e vmi extra igénye vagy óhaja sóhaja. Ja az utiköltség: 2980 Ft a vonat Pest és Szeged, és még ehhez jön az ottani közlekedés. Véleményem szerint a legolcsóbb ha pestről busszal mennénk ki, az 400 Ft returban. Azért javaslom ezt, mert így olcsóbb lenne. De így kb 500 méterrel többet kell majd sétálni. Lehet választani a HÉV-et is, de az 1870 Ft-ba kerül oda-vissza persze ha valaki vhol bliccelni akar annak annyival kevesebb.
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jun 18, 2007 23:17:09 GMT 2
hááááát... személy szerint viszek egy sátrat,de az csak 1,5 személyes,szal nekem sátor nem kell,de sajna helyet se tok biztosítani.az árakat tekintve legszívesebben busszal mennék föl,s vonattal vissza,mert live után buszozni? na neeee A pestrõl busz szintén jó 5let,s a séta se egy nagy hepaj.A pesten közlekedésben meg nem nagy dolog a bliccelés,mert csak ey jukasztó mellett kell állni,s egy jegyet venni,bár az a biztos,h van jegy...
|
|
Homár
Fórumtanonc
|
Post by Homár on Jun 19, 2007 7:50:28 GMT 2
Hali! A héven nem érdemes bliccelni, ott mindig van kaller és ráadásul nem is vonaljegyes a közighatáron túl... A buszról ami sztrádán jön (mellesleg a leggyorsabb tömegközlekedési forma pestről) le lehet szállni eggyel korábban, akkor kb uannyira lesz a játéktértől az ember mint a HÉVtől érkezve. Ha érdekel valakit majd rakok fel infót hol van ez a megálló. Üdv!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jun 19, 2007 14:55:19 GMT 2
Én a Pesten belüli közlekedésre gondolta,amíg egyik távolságitól a másik távolságiig jutunk.
|
|
Homár
Fórumtanonc
|
Post by Homár on Jun 19, 2007 15:38:51 GMT 2
Jah, pesten az más... Ott metró kivételével mindenhol alap (fujj csúnya homár ilyet nem mondunk!!)
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jun 19, 2007 22:38:47 GMT 2
xD mindenesetre akkor 3500 körül megúszom Szegedrõl az oda-visszautat?
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jun 20, 2007 22:20:20 GMT 2
én Peströl a buszra szavazok, így is túl drága lesz ez a nyaram :S
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jun 21, 2007 14:38:17 GMT 2
akár még gyalogolhatnánk is ^^
|
|
|
Post by fenyx on Jun 21, 2007 16:05:22 GMT 2
Vigyetek rollert...vagy kérjétek el Sorex és Csaba szekerét
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Jun 21, 2007 16:27:04 GMT 2
Hm.. aszekér nem rossz ötlet! után majd csinálunk ott egy vándorkaravánt!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jun 21, 2007 22:24:27 GMT 2
xD
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jun 22, 2007 13:51:38 GMT 2
Sziasztok. Szerintem ne blicceljünk! Lehet, hogy drábgább párszáz forinattal, de nem akarom ilyenért vállalni a felelõsséget. Szeretném ha biztosan elmennénk oda és nem kéne beszélgetnem ellenõrökkel, meg esetleg rendõrökkel, fölöslegesen. Remélem megértitek az álláspontomat.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jun 22, 2007 13:55:45 GMT 2
De támogatom a gyaloglást.
|
|
Homár
Fórumtanonc
|
Post by Homár on Jun 26, 2007 20:53:42 GMT 2
|
|
Homár
Fórumtanonc
|
Post by Homár on Jul 1, 2007 15:30:49 GMT 2
Hali! A mai nappal (2007. július 1) lezárult az előjelentkezési időszak. Innentől kezdve, mindenki már csak helyszíni jelentkező lehet. A prehistória a "nagy sikerre való tekintettel" julius 5-én éjfélig még zajlik (hogy az elkezdett történetszálakat addig ki tudják futtatni). Végül, de nem utolsósorban felkerült a játékosi visszajelzések alapján javított 1.1-es végső szabályrendszer, melyben elsősorban formai javításokra és néhány súlyos hibalehetőségre született orvosság. Főleg a Veneficus varázslatoknél és az élőholtaknál kellett átírni néhány nem egyértelmű mondatot, illetve javítani 1-2 helyen a jelölést, ami rosszul volt leírva. Köszönöm mindenkinek aki vette a fáradságot és visszajelzett, és külön köszönetet mondanék Keitelnek, aki néhány igen csúnya ellentmondásra világított rá. A végleges játékosi szabályzat letölthető
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 3, 2007 22:35:08 GMT 2
mint a bûn városában élõ, némi infó a közlekedésrõl: -ha Hévvel akartok menni,akkor a Nyugatiban leszálltok a 4es,6os vili 2 megálló a Blaháig,aztán 2es metró(csak aztat újitják,szal metrópótlóbuszok mennek) és az Örsön felszálltok a Gödöllõi Hévre menetrend oda ésvissza: www.bkv.hu/hev/og_iszmnap.htmlwww.bkv.hu/hev/og_hvissza.html-a másik lehetõség leszálltok Zuglóban, aztán Baross térig mentek a Piros 7-173-assal, ottan tesz le a Keletinél és onnan vonattal Gödöllöig, át a parkon, zebra a gödöllõi kastálynál,séta, Erzsébet park,fagyizó stb vonat oda és vissza a Keletibõl: www.elvira.humindenképp vigyázzatok az ellenõrökkel(a helyszini birság 5000huf!),eddig nem volt nap, h ne kellett volna a bérletem mutogatnom az ellenõröknek, a héven meg kallerok vannak,többen is
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 9, 2007 19:45:51 GMT 2
jó lenne tudni, h végülis hogyan megyünk...
Homár: a linkre azt írja, h érvénytelen URL és nem lehet betölteni
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Jul 9, 2007 20:35:28 GMT 2
Lilian Frowin egy variációt kihagytál. Zuglóban leszáltok 1,1A villamossal 2 megálló a Lágymányosi híd felé és ott a buszpályaudvaron felszálnak az első buszra.
A vonat 13:42-kor indul szegedről és 16:05-re ér be Zuglóba. A busz 16:15-kor, 16:30-kor és 16:40-kor indul. Szerintem a 16:30-asat éritek el! Az 17:12-re ér be Gödöllőre, s onann még egy kb 30-45 perces séta! Azaz 6-ra kiértek a terepre, ott még elrendezkedtek, és mindenre lesz idő ...
|
|