Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Jul 9, 2007 20:36:20 GMT 2
szeretnék megkérni vkit, hogy a 2 tőrömet hozza már el nekem, meg a kesztűmet!
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 10, 2007 10:36:48 GMT 2
Újabb belreklám, aki jólovagpaladinkodni szeretne, az játékon/előtte keressen meg.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 10, 2007 11:50:18 GMT 2
szerdán hörzésen kéne tartani egy megbeszélést, hogy akkor ki és hogyan megy Kildar: én lovag leszek
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 10, 2007 15:27:25 GMT 2
Great. Szabálykönyvben a megfelelő részt (harc skillek leírása után kicsivel) olvastad?
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 10, 2007 16:25:54 GMT 2
ha az ispotályos lovag leírására gondolsz, akkor igen (rövidítettben)
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jul 10, 2007 19:09:17 GMT 2
Sziasztok!
Nagyon szeretném, hogy szerdán mindenki jöjjön hör edzésre és megbeszélnénk, hogy mikor megyünk.
Félek, hogy ez az üzenet nem fog mindenkihez eljutni, ezért megszeretném tudni Dodo-tól azok tel. számát akik velünk jönnek és még ma vagy holnap felhívni (a figyelmet). Ezért még ma többször megpróbálok vele beszélni telefonon.
Ha lehet vegyetek elővételben jegyet!
Ha segíteni akartok, akkor Fenyxtől kérjétek a számom.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jul 10, 2007 19:13:36 GMT 2
Azt hiszem én is meg foglak keresni Kildar.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jul 11, 2007 17:31:46 GMT 2
Ma gyertek 6-ra edzésre, mert muszály beszélni! (most úgy látom, hogy sokan látják amit írok) Én késni fogok egy 20 percet!
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 16, 2007 10:01:10 GMT 2
Köszönöm a játékot az összes Hollónak, különösen büszke vagyok Guzra és Helixre, akik Ispotályos lovagként képesek voltak minden rájuk bízott feladatot a lehető legnagyobb becsülettel végrehajtani. Megtiszteltetés volt titeket vezetni.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 16, 2007 11:31:41 GMT 2
akkor a beszámoló: nekem ez volt az első Über (Caelumi) Live-om, ugyhogy nem tudom összevettni a régebbikkel, de azt mondják ez jobb volt az ispotályosdival az volt a baj, hogy tisztességes úton alig lehetett bármit beszerezni, és harcolni is csak önvédelemből lehetett, de erre nem igazán volt példa, ennek ellenére remek feelinget adott az viszont jó volt, hogy semlegesek révén páholyból néhezttük a harcokat , bár sokszor annyiból állt, hogy a két sereg felsorakozott, majd elvonult a szabályok nem ismerése elég nagy gond volt, a mágiahasználók nem ismerték saját varázslataikat, és az ostromok félpercenként szakadtak félbe, hogy a fagysugár létre jött-e, vagy már fönt volt a mágiaimmunt jelző zászló stb. ilyenkor örültem, hogy csak a sérülteket ápoltam, és nem volt részem ebben a káoszban az tetszett, mikor Caelum megtámadta Sononst, és közben Ébredések Városa megtámadta Caelumot és el is foglalta ez remek taktikai húzás volt, bár etikátlan, de ez nem a tisztesség játéka, mint az kiderült remek szóviccek keletkeztek, amiket szerintem a megalkotó néhány ember sosem fög elfelejteni pl. Kildar a játékból kitiltott egy naginata szerű vmit, ami rózsaszín polival volt burkolva, így elnevezte Emo-lándzsának, amivel ér vágni ;D ami borzasztó fárasztó volt, az a hazaút delután 1 körül indultunk el az erdőből, és este fél 10re értünk haza elősször a tűzö napon gyalogoltunk a nehéz táskákkal órákat, mert többször is elvéttük az irányt és tettünk pár kerülőt, majd a buszra kellett várnunk 1 órát, a vonaton pedig nem volt ülőhelyünk ami ebből a tanulság, hogy autó nélkül többet nem viszek nehéz vértet és fegyvereket
|
|
|
Post by fenyx on Jul 16, 2007 12:18:41 GMT 2
Inkább térkép nélkül Örülök, hogy jóléreztétek magatokat, és épségben hazaértetek!
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jul 16, 2007 22:49:19 GMT 2
Noh...mostanság ébredtem fel,s a Hollós után ide is írok. Hogy is mondjam a tavaji Caleum 10bõl 3at kapott volna az én szemszögembõl,amihez +2 jön,ha azt nézem,hogy életem elsõ 'igazi' live-ja volt.az idei Live a 10bõl módosítatlanúl kapja meg a 7et,melyhez viszonyításképp 8at adtam a cellre.Az a 3 pont ami a tökélyhez kellett az hazaúton,illetve 1-2 játékon belüli,de nem az outos dolgok miatt veszett oda. Példáúl mint hullarabló,második sorból figyeltem a csatákat,hogy ha balul sülne el a dolog,az elsõ sor kapja a támadást,ne én ^^.a hátránya viszont az volt,hogy 'páncélos' lovagok voltak az elsõ sorban sebgyógyítással...a tökéletes tervem,miszerint a halottakat hullarablom(a játék elsõ mesteri hullarablójaként ez nem okozhatott volna gondot),majd akitõl elég erõforrás jön be hozzá,ami fedezheti a ködszer árát,ellátom sebeit azon a szabályon bukott meg,hogy a bekötözötteket nem lehet hullarabolni...s neadj isten valahogy Gúzék mindig elõbb jutottak a sebesültekhez,mielött még mesterségem gyakorolhattam volna.Az ezüstszegély itt az volt,hogy nem kellett fölöslegesen ködszert elhasználnom,bár erszényem se gyarapodott.Igaz ami igaz,a csütörtökön megszerzett hullarablás erõsen elõsegített ahhoz,hogy már péntek délelött 3 carexet adtam el jóáron,s nem esett nehezemre a tanítási költség dupláját kifizetni különórára .Sikereimben a szerencsém is nagy szerepet játszott,hiszen a Caleum és Felkelõ nap városa közti útszakaszon egy rakat mercest sikerült találnom,sokszor társaim szeme láttára.Pénteken már csak a felcserség hiányzott ahhoz,hogy a karakterlapom teljesen beteljen,így a caleumból kifelé tartó,de kutyabõrrel nem rendelkezõ varázshasznók sajnálatos elhalálozásának eredményeképpen a kócos királyfi fogadóban kijátszhattam az elõre eltervezett szerepet,melyet a hollólive-on emberhiány révén fel kellett adnom.Egy gazdag,gátlástalan,s csak a világ szépségeinek kedves senkiházi lehettem,aki csak egyetlen embert sértett meg(tudtommal)egész live alatt úgy kb 300 emberbõl.Ez az ember Keitel volt,aki outban is megharagudott rám,hisz nem tett különbséget inn-es karakter,s outos ember között.Ennek tudhatom be,hogy vasárnap délután nehezére esett kezet fognia velem,mikor el akartam tõlle köszönni,s ki is el is regélte sérelmeit.Talán sikerült meggyõznöm arról,hogy Out/In nem ugyan az,de lehet mégsem... Amint azt a rutinos Caleumra járók már tapasztalhatták,semmi sem úgy sül el,ahogy azt eredetileg eltervezzük xD.A vonaton,mikor felfelé utaztunk elõkerült az a régi lap,melyen az elõjelentkezõk szerepeltek.Ice-and-stone-t idézte az,amit láttunk xD 10 fõbõl 3an ültünk a kabinban,s 2en csatlakoztak még hozzánk(Alkyon,Dodó),s volt köztünk olyan,aki föl se volt írva Az eredeti koncepció,miszerint mindannyian a Dodó által vezetett tolvajcéhben fogunk majd tevéknykedni a hollósok részérõl felborult,hisz Guz és Helix a Fõnix ispotálynak,én meg sonosnak a malmára hajtottuk a vizet. Helixék játékáról nem tudok mit írni,hisz 1-2 alkalmat leszámítva nm is találkoztam velük számottevõen,kivétel ez alól a péntek déli örködés Gúzzal.Jah igen,Gúz,Angrennek akkor nem sok kellett volna,hog átvágja az ines torkodat.Nemtom mivel húztad fel,de nagyon kivolt,viszont outban alig bírta ki röhögés nélkül :)Jómagam 2 helyen töltöttem sok idõt:Sonos kocsmájában,illetve az utakon.Játékomat ugyanis az anyagi helyzetem megszilárdításávl kelett kezdenem,s mint már említettem,ez meg is valósult,így a pénzzel nem is kellett foglalkoznom.Sonosban több merct költöttem el,mint mások együttvéve,s a corridói kisboltban is bármikor boldogan fogadtak,hisz ha sütit láttam,megnyílt az erszényem.S ha már felmerül a süti.Nagyot kellett csalódnom pár személyben,akiknek ugan nem derült fény a nevükre,de az még számomra is felháborító,hogy este elvigyenek egy nagy doboznyi sütit,ami a játékban a corridók övedelme lett volna,s outban saját zsebbõl fizettek.íigaz,este a német kommandó alakulat eltulajdonított némi hadtápot,de az fejenként egy cukorka volt,meg némi kinthagyott,félig már elfoyasztott kolbász,meg uborka.Jó tudom,az se volt szép dolog,de azért van különbeség egy nagy doboz(kb 40 db) süti és pár szem szukorka között,hisz megtehettük volna,hogy elvisszük az ÉV-es merceseket,de nem tettük. A kellemetlenségeket leszámítva nekemez egy nagyon jó live volt,mert nem kellett questõl questig járkálnom,hanem élhettem a kitalált karakterem felhõtlen életét.nem kellett folyton a tápolás miatt aggódnom,s talán ennek köszönhetõ,hogy több idõt töltöttem a sonosi kocsmában,mint a saját városomban.Jövõre 90%os esélyel sonosi polgár leszek,legalább is már idén is tiszteletbeli polgár voltam.Minden tiszteletem egy pár Látónak,aki ha látta,hogy lankadna a játék menete,bedobott pár jó questet,így szombat délután kivételével,amikor mindenki ki volt fáradva,végig pörgött az élet a színtereken.Példa erre a 10 üveg ampallos eltûnése,akkor betegre röhögtem magam A gúz álltal megemlített szóviccek közé én a vasárnap születõ Delma harcost említeném,akinek nagyon sok formája alakult ki,pl az Emó Delma,aki azért sír,mert senki sem akarja megölni.Petro tábornok sonosi kiszabadítása alatt születõ 'Fil megsérült' kiáltás egész szombaton kísértett...Bár mondjuk az is szép volt,mikor Halállovagként benéztem az ispotályba,hogy vegyek egy pár tekercs ködszert xD Mindenesetre most visszafekszem aluni,mert még mindig nm aludtam ki magam...
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Jul 17, 2007 13:46:58 GMT 2
Amúgy azóta ezt tökélyre vittem, tehát nyolc kötszer bal kézben és azzal csapkodok, Ispotály típusú sebzés ;D Ha Fil megsérül, akkor egy mozdulat meggyógyítani
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 18, 2007 12:57:00 GMT 2
Helix is írhatna majd ide a játékkal kapcsolatban, az õ véleményére is kíváncsi vagyok. Mint ahogyan arra is, hogy miképpen maradt le több ember is az indulásról/játékról, illetve miért nem mentek el, ha befizették a díjat. Tibitõl már hallottam vmit, de ezek szerint Bence sem volt, stb.
Presbiter
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jul 18, 2007 14:12:39 GMT 2
Kezdjük a miért nem jött el az az ember aki befizette dologgal. Hiszen ez nagyon fontos.
Ez szerintem főleg 2 embert érint, Tibit és Bencét.
Már előrréb lettünk volna, ha elég eréjesen és feltünően és megjegyezhetően szólok, hogy szerdán kéne róla megbeszélni a részleteket, már Holló live végén. De ezt a kurta memóriám és az akkori plusz dolgok miatt elfelejtettem.
Aztán nekem nem volt meg sem a Tibi sem a Bence száma. A Bence anyukájával megbeszéltem telefonon, hogy majd Bence mindenféle képpen felhív szerda estig. Kb 22:00 ig vártam a hívását utána lefeküdtem, hogy kialudjam magam munka előtt.
Tibi hívott csütörtökön asszem dél körül, de nem volt fegyvere, és nem tudta volna azt megszerezni sem, de legalább is nem próbálta meg.
Hát ennyit erről.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Jul 18, 2007 14:34:42 GMT 2
A Live: Nekem is ez volt az első és elmondom, hogy hogy meséltem a barátaimnak, akik még nem voltak ilyenen és nem tudják milyen. Tehát, nehézvértben rohangáltam egész nap, sehova nem tudtam eljutni úgy, hogy ne kellett volna bekötözni valakit, kaptam szép karszallagot, mindenki becsületesnek és tisztességesnek tartott így a saját lakhelyemet (Caelumot) leszámítva mindenhova kérdés nélkül beengedtek, voltak szép és kedves lányok, ÉS csavaralátétért cserébe etettek és itattak! ;D Inben nehézvolt becsületesnek lennem, és volt néha olyan gondolatom, hogy visszaadom a karszallagot, mert úgy éreztem, hogy nem vagyok méltó ár hiszen durvábban kalmárkodtam, mint Corridók, úgy forgattam a szót, hogy azzal már majdnem ölni lehtetett, DE akkor arra gondoltam, hogy mit szólna hozzá Guz meg a többiek. Az is eszembe jutott, hogy rajtuk kívűl nem lenne más közösség aki befogad. Nagyon megszerettem egy- két embert pl. Bog-ot! Na a többi ispotályos, egy két felcser és gyógyítón és Bog-on kívül nem sok ember lett volna akiért az igazságosság címszó alatt ki tudtam volna állni, pedig ő volt a Caelumi tolvajklán feje! Oda út kellemes, persze azért nehéz volt, a vissza út pedig iszonyatos volt, az eltévedés, a kifáradás, a várakozás, és a csöpögő busz, az orrunk előtt elmenő villamos, és a vonat (ami persze nem a miénk volt) felőröltek egy kicsit, sőt jobban mint kellet volna. Ja és a vízhiány meg az ülőhelyről ne beszéljünk... Mindenváros kellemes volt. Caelumban Bog, Év-ben a kocsmáros és a menyasszon tánc, meg szerintem titkon megszerették Leverondalindát, hiszen ilyen dalt nem hall minden nap az ember. ;D ;D Japocityben is voltak egy-két felfedezni való és a Sonosi Kocsmáros Hölgy szeszélyessége... Azt hiszem Helix nem vándorol tovább, de komolyabb szervezés nélkül sem vág neki mégegyszer Gödöllőnek.
|
|
Homár
Fórumtanonc
Caelumi J?t?k - F?szervez?
|
Post by Homár on Jul 19, 2007 18:18:23 GMT 2
Üdv!
Örülök ha jól éreztétek magatokat a játékon, és a kellemetlenségekért elnézést kérek. A visszajelzések alapján az innét érkező emberek példamutatóak voltak, és ezt csak külön meg tudom köszönni.
Annyit kérdeznék még, hogy a rövidesen nyíló élménybeszámolós topicba idézhetek e a fórumotokról? (természetesen minden érintettet külön kérdezem)
További szép nyarat! Homár
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 20, 2007 22:09:52 GMT 2
ha feltünteted, hogy honnan idéztél, akkor részemről megengedem (bár gondolom amugy is feltüntetted volna )
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jul 21, 2007 2:59:34 GMT 2
csatlakozom
|
|
Homár
Fórumtanonc
Caelumi J?t?k - F?szervez?
|
Post by Homár on Jul 21, 2007 5:49:30 GMT 2
ha feltünteted, hogy honnan idéztél, akkor részemről megengedem (bár gondolom amugy is feltüntetted volna ) Ofkórz hogy feltüntetem (még a "szerzői jogoktól" függetlenül is, lévén számomra LÉTEZŐ vélemények és tapasztalatok a lényegesek, nem névtelenek... Azokat én is írhatnék magamnak ha akarnék Mindenesetre köszönöm szépen, ha eljutok végre az élménybeszámolók gyűjtéséig, akkor élni fogok a lehetőséggel. Üdv! Homár
|
|