GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Aug 10, 2007 20:02:47 GMT 2
Rettegett Sorex, Véreskezű Sorex, Nyakigláb Sorex, Csupaész Sorex, Szőrösszív Sorex, Agyafúrt Sorex, Sorex a kegyetlen, Sorex a könyörtelen, Megnyúvaszt Sorex, Mezitlábas Sorex, Sorex a mezitlábas, Sorex a goblin, Tarisznyás Sorex, Kalapácsos Sorex, Sorex a kalapácsos, Félsarus Sorex, Hatujjú Sorex... egyenlőre ennyi ötlött eszembe ;D ;D elkezdem varázslövedékeket gyártani coolul néz ki, és még coolabbul repül
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 11, 2007 16:25:44 GMT 2
Mondjuk akkor amiket most GuZ mondott továbbíthatjátok is neki.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Aug 11, 2007 20:50:06 GMT 2
árnyszolgával kapcsolatban két kérdés: - ha felderítéssel, kémkedéssel vagy hasonlóval biznak meg vkit, akkor a szerzett információt ugyebár meg kell osztani a megidézővel de ha nem ér vissza a varázslat időtartatama lejárta előtt és így nem tudja megosztani az információt? vagy hiába járt le az időtartam, amíg az ispotályba ér még kísértet és kikérdezhető?
- a kísértetet látja a médium? beszélhet vele?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 12, 2007 0:05:35 GMT 2
Mindkét kérdésre igen a válasz, a kísértetnél a fél órán nem illik túlnyúlni (tehát ha sejted hogy kb letellt és olyan a feladat akkor visszamész és lejelented ami eddig volt), illetve a médium látja.
|
|
|
Post by fenyx on Aug 12, 2007 0:37:12 GMT 2
Akik Szegedről mennek Cellre: lécci, hozzátok el a kardom (eltéveszthetetlen förmedvény ), és kesztyűket. Köszi! (meet you there )
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 12, 2007 13:21:12 GMT 2
Szükség lenne az Éjfarkasok közül egy Arénamesterre és egy Kovácsra, ez a kettő akár lehet ugyanaz a személy is. Felelősséggel de sok szabadidővel járó elfoglaltság, szal hajrá. Plusz ajándék eljutási segédlet mert nem teljesen ugyanott leszAki még emlékszik rá, a terep felé vezető út másik felén is volt egy erdő, na most ott lesz.
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 13, 2007 11:45:40 GMT 2
No, csak, hogy ne áruljak zsákbamacskát: már említettem az ittenieknek, hogy költözködés okán lehet, hogy ki kell hagynom a Cellt. A párom szolgálati lakást kapott, a költözés a kulcsátadástól függ, és van rá sansz, hogy ez keresztülhúzza az egész augusztusi programtervet. Még nincs végleges állásfoglalás, csak elõre szólok, hogy ne az utolsóban mondjam le, ha úgy alakul... Presbiter Gorgó nem lesz? Ápropó hogyan is lesz pénteken? Mikor is mentek?
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Aug 13, 2007 12:24:02 GMT 2
mostmár eldőlt, hogy nem lesz kocsi, mert apámék pont pénteken jönnek haza a nyaralásból...
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 13, 2007 16:31:57 GMT 2
Hello! A péntek úgy lesz, hogy lesz előtte egy szerda. Eddig nem is érdekes, de azon a szerdán elvileg, (és remélem így is lesz) eljön minden ember, aki ráér, vagy legalább életjelet küld magáról és megbeszéljük, hogy hogy menjünk. Vagyis már megvan beszélve... Azt beszéltük 10-en (nem mindenki, csak aki 08. 09.-én csütörtökön ott volt edzésen), hogy menjünk, vonattal a 6:42-essel. De nincs vonat, csak 7:42-kor. És ez lehet, hogy nem baj, de van egy ötletem ami szerintem mérlelegésre érdemes, és ezt talán Szerdán kellene megbeszélni, hogy a vezetők így vállalják-e az utazást, a lehetséges kockázatokkal és anyagi költségekkel.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 13, 2007 16:40:57 GMT 2
Az ötlet az, hogy menjünk, a marstéri buszállomásról Veszprémbe a buszállomásra, onnan a Sümegi autóbuszállomásra majd a Celldömölki vonatállomásra. Van átszállás, de sehol nem kell igazából mászkállni, és 2 kb 15 perces pihenő. Számomra az előnye, hogy kikerüljük Bp-et. Minjár kiszámolom mennyire kedvezően jön ki!
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 13, 2007 16:51:39 GMT 2
A busz anyagilag 3570 Hufba fáj, oda, ebbe benne van a poggyászdíj, és Diákra van számolva, Egész áru az 4990+ 575(poggyászköltség) Huf és az árak tartalmazzák a 16,67% áfát! Ez így rájöttem, hogy drága, ráadásul később érünk oda. Számolom a vonatot. De az biztos, hogy ha értelmes időben akarunk oda érni, akkor Busszal az 5:35ős Vonattal az 5:44-es kell nekünk. Szerintem...
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 13, 2007 17:08:28 GMT 2
Vonaton mindez 2x 2330Huf+ ha még 210Huf a pesti tömegközlekedés akkor + 4x 210 Huf, és ez így talán összesen 5500. Gondolom az áfa már benne van!
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 13, 2007 17:15:47 GMT 2
Na hát ennyit mára a technika és tudományok újdonságairól! Szerdán jöjjön mindenki megbeszélésre, aki érintve van, szegedről jön a lovagrend tagjaival, szoljatok annak aki véletlen biztos, hogy nem olvasnák a fórumot és annak aki nem volt csütörtökön.
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 13, 2007 19:00:47 GMT 2
Apropó, Fil, mivel mostanában nem láttalak msn-en, ezért ide is kiírom, csak emlékeztetőül, hogy a szarvat (ami tavaly Ulu-Mulu tartozék volt) ne felejtsd el hozni! (Ha pedig nem olvasná a fórumot, lécci valaki üzenje meg neki!) Köszi.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 14, 2007 16:04:29 GMT 2
Meg fogja tudni, ha rajtam múlik, egyébként lehet, hogy akár én is eltudom vinni. De nem hordhatnám játékon?
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 14, 2007 16:18:21 GMT 2
Az utazás költségeivel kapcsolatban változott a kép, mivel rosszul számoltam, lehet, hogy több helyen is!
A busz: 2x 2995 F-ba kerül +2x 110 Ft Celldömölki tömegközlekedés. Szeged->Veszprém (15 perc várakozási idõ); Veszprém->Sümeg (18 perc várakozási idõ) és Sümeg->Celldömölk vonatállomás az út vége.
Tehát nem kell poggyászköltséget fizetni. Összesen egy Diáknak tehát 6210 Ft oda vissza, ha jól számoltam.
A Vonat még minig 5500 Ft oda vissza egy Diáknak, és hát ott "csak" a Nyugatiból a Délibe kell átszállni, minimum két helyi tömegközlekedési eszközzel és ehhez hozzá jön még a 2x110 Ft Celldömölki Tömegközlekedés. Összesen talán 5720 Ft.
Szerdán minden eldõl.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 14, 2007 16:21:54 GMT 2
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Aug 14, 2007 16:24:36 GMT 2
zöldek!
Sorex üzeni, hogy ugyebár zöld testfesték és disznóláb nyakba az alap. kérdezi, hogy ezeket mindenki beszerezte-e magának. ha nem, a disznóláb hentesnél vehető, (köröm vagy mi), a festék helyét meg már írta, páran tudják is.
szerdán mindenképp beszéljétek emg hogy ezket hogy szerzitek meg, ha eddig nem, Sorexéknek kell 3 disznajláb és egy zöld és egy srága testfesték. kérdés, hogy ezt akkor én szerezzem be neki, vagy ti közösen?
illetve az ő kalapácsát is ki kéne mindenképp vinnetek (a vezető fegyvere), plusz lehet hogy egy lábast és egy sátrat..
szerdén nemtom ott tudok-e lenni, de ezek nagoyn fontos kérdések, és nagyon fontos hogy vki kivigye a vezető cuccait.
úgyhogy még a szerdai megbeszélés után vki nagyon sürgősen keressen meg!!!!!!
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 14, 2007 16:46:10 GMT 2
Hát ez a disznó láb nekem még új! És õszintén borsózzik tõle a hátam!
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Aug 14, 2007 16:47:05 GMT 2
De ha a vezér cucca, akkor a vezér cucca!
|
|