|
Post by Eassk Astos on Aug 7, 2007 9:55:45 GMT 2
Az én pontom mehet a közösbe.
|
|
|
Post by fenyx on Aug 7, 2007 12:09:04 GMT 2
Részemről is. egyébként sztem vegyünk minél furább dolgokat a pontokból, hátha elhozzuk a hordapokalipszist De a közös javakról Sorex döntsön.
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Aug 7, 2007 13:36:07 GMT 2
ugyebár Csaba és Sorex Cellig már nem lesznek Szegeden, ezért érdeklődnek arról, hogy mi mikor megyünk Cellre???
(engem is érdekel:))
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Aug 8, 2007 5:13:09 GMT 2
meg engem is
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Aug 8, 2007 12:03:04 GMT 2
tőlünk senki nem akar ember (vagy más fajú) lenni a démonimádó és a túlvilági fattyak ellen? az addig szép, hogy kitaláltam maganak egy tökjó karaktert, de kivel fogok kalandozni? más: ha vasakarattal ellenállok egy varázslatnak, attól még megjátszhatom a hatását? pl. villámszórásnál elkezdek rángatózni, vagy rettegésnél rettegni, és amikor közel ér az illető, akkor megölöm
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 8, 2007 13:49:51 GMT 2
Nyilván megjátszhatod, néhány varázslatnál (pl Elmeolvasás) ezt külön ki is emeltem. Egyébként ha ilyen invkvizíciós jellegű karaktert akarsz, nem érdekelne egy Hármak-pap karakter? Csak mert ebből eddig alig van
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 8, 2007 15:11:49 GMT 2
Sorex nem lesz elérhető Cellig?? Ez biztos??
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Aug 8, 2007 16:42:15 GMT 2
Nyilván megjátszhatod, néhány varázslatnál (pl Elmeolvasás) ezt külön ki is emeltem. Egyébként ha ilyen invkvizíciós jellegű karaktert akarsz, nem érdekelne egy Hármak-pap karakter? Csak mert ebből eddig alig van sajnálom, de nem... nem lesz semmilyen vallás követője, de tisztelni fogja a Hármakat
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Aug 8, 2007 17:24:12 GMT 2
No, csak, hogy ne áruljak zsákbamacskát: már említettem az ittenieknek, hogy költözködés okán lehet, hogy ki kell hagynom a Cellt. A párom szolgálati lakást kapott, a költözés a kulcsátadástól függ, és van rá sansz, hogy ez keresztülhúzza az egész augusztusi programtervet. Még nincs végleges állásfoglalás, csak elõre szólok, hogy ne az utolsóban mondjam le, ha úgy alakul... Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Aug 8, 2007 18:38:59 GMT 2
Én követem a hármakat! Egészen a templom konyhájáig
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 8, 2007 20:20:25 GMT 2
Nem köll a konyháig Kenderzsupp. Emberhús fincsi. Tundra is szereti, gazdag vitaminokban. Amúgy ha Sorex nem lesz elérhető cellig, valaki nem tudja mi lesz a karakterneve? Annyit tudok hogy Sorex, de valami jelző is van előtte. Kéne, fontos...
|
|
|
Post by fenyx on Aug 8, 2007 21:11:27 GMT 2
Maj fölhívom Csabát (asszem egy helyen vannak) és megkérdezem. Ha megvan a válasz fölírom ide.
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Aug 9, 2007 0:12:33 GMT 2
Köszönöm szépen.
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Aug 9, 2007 11:36:30 GMT 2
Petro: Sorex és Csaba most egy helyen melóznak és laknak valahol messze (úúú ), és onnan mennek Cell-re. Mi egy-két naponta hívjuk Sorexet, hogy mi van vele, úgyhogy ha van bármilyen kérdésed, MSN-en keress meg engem, és tolmácsolom neki, meg a választ is majd neked. Akkor a nevét ma meg is kérdem. továbbá: ha lesz az utazásban döntés, az Sorexéket nagyon érdekli és érinti, úgyhogy legyetek szivesek itt majd jelezni!!! (nem tudom, lejutok-e edzésre, nem tudom megyek-e Cellre, de mindkettőt szeretném)
|
|
|
Post by fenyx on Aug 9, 2007 14:45:41 GMT 2
Akkor Sorex nevének kiderítését átruházom Lotusra Én Sanyival(Teraflare) együtt jövök, pestről a 13.45össel a keletiből, ami 16.49re ér celldömölkre. (egyébként pestre meg Poroszlóról megyek)
|
|
|
Post by Eassk Astos on Aug 9, 2007 17:42:22 GMT 2
Akkor Sorex nevének kiderítését átruházom Lotusra Én Sanyival(Teraflare) együtt jövök, pestről a 13.45össel a keletiből, ami 16.49re ér celldömölkre. (egyébként pestre meg Poroszlóról megyek) Itt Éassk Astos néven vagyok inkább ismert hmmm. asszem azt az É-t majd kicserélem E-re, úgy jobban néz ki.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Aug 9, 2007 22:27:12 GMT 2
a viszonylagos semlegességem miatt felmerült még egy probléma ; hol fogok sátrazni? az megoldható - hogy ne legyek külön a többi rendtagtól - hogy a Hordánál sátraznék OUT-ban, vagy a Horda közelében In-ben? vagy esetleg az elfeknél? (akik végülis Gorwenalban lesznek?) jelentéktelenséggel kapcsolatban pár kérdés: - ha látom és hallom amint elvarázsolja, akkor ha varázsló vagyok - tehát ismerem a varázslat hatását - tudhatom, hogy ott az illető? - vagy ha nem sokkal a varázslás előtt láttam, majd hallom hogy elvarázsolja, akkor kb-re tudhatom, hogy hol van, és megtalálhatom, ha hozzáérek? (nyílván szigorúan a szerepjáték keretein belül, vissza nem élve, hogy ténylegesen látom - és ha a varázslat alatt más ér hozzám, nem én őhozzá, akkor is félbeszakad?
|
|
Kildar
Szörnyeteg
Cell Live Bar?ti K?r
Kedves J?kurva?let
|
Post by Kildar on Aug 10, 2007 1:39:04 GMT 2
A Jelentéktelenség egy elég nehéz eset, alapvetően az a lényeg, hogy az alkalmazó igyekezzen kerülni _minden_ fizikai kontaktust másokkal. Ha látod, hogy alkalmazza a varázslatot, tudod, hogy eddig itt volt, de most már nincs. Egyfajta "passzív" keresést lehet csinálni (pl. körbeálljátok a megvédendő valamit úgy hogy ne tudjon átbújni közöttetek anélkül, hogy hozzáérne valamelyikőtökhöz, vagy leengedné a kezét), de az aktív keresés általában nem jár sikerrel. Mivel alapvetően nem észlelik mások, ezért szándékosan nem érhetnek hozzá, de pl. olyen eseteknél, mint amikor harc közben pl. nekilöknek valakit egy Jelentéktelenségben álló karakternek, akkor láthatóvá válik Huh, remélem érthető volt a válaszom így háromnegyed kettőkor
|
|
Dodo
Fórumlakó
Tag - Szeged
|
Post by Dodo on Aug 10, 2007 9:34:47 GMT 2
Hali! Úgy alakul hogy sajnos nem tudok menni a cellre! Bocsi Fil pedig én az elfek táborát erősítettem volna .
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Aug 10, 2007 16:43:15 GMT 2
Petro: Sorex nem tudja még, gondolkodnak, sőt, bárkinek bármilyen ötletét szivesen fogadja abban a kérdésben, hogy milyen előtagja legyen a nevének? (azaz valamilyen Sorex akar lenni, pl büdöslábú )
|
|