Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jun 28, 2007 1:38:24 GMT 2
A kérdéseim: lesz-e kocsi szállításra,s ha igen,akkor mikorra vigyük a cuccokat,mert ugyebár leszünk páran,akik csütörtökön mennek ki,de nem gázégõvel a hónuk alatt tennék ezt A másik kérdéspakkom:Gond lenne-e,ha Szombat környékén beállítana az Irodalom tanárom,s csinálna pár fényképet.Eddig sose tudta elképzelni,mit értek élõ szerepjátékon.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jun 28, 2007 12:55:11 GMT 2
Milyen messze lesz a busztól a táborhely? Mert nekem szerda, csütörtök kresz tanfolyam lesz, ezért délelőttönként bejönnék Szegedre, utána meg visszamennék Zákányszékre, ha megoldható.
|
|
|
Post by fenyx on Jun 29, 2007 8:48:10 GMT 2
Hosszúkardnak. Kb 20perces séta a buszmegállótól a táborig. VÁLTOZÁS! AZ előtábor SZERDÁN kezdődik. Buszok mennek: 15.20, 16.20, 16.30, 17.30 Személy szerint a 16.20asat javasolnám.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 29, 2007 9:02:51 GMT 2
Fil, nem pont ezt kérdezted már az 5-ös oldal utolsó post-ja és Fenyx váaszot és benne vot hogy hosszúkard ien tehát "rapír" is... Gyümi bicajjal 5 perc alatt ki lehe érni onnan és ég elégsok út is van szal kéyelmes... Sorex
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jun 30, 2007 0:08:00 GMT 2
Csütörtökön bent hagytam a kardom a rendházban. Ezt szeretném live-ra vinni, így bemenjek érte, vagy a többi fegyverrel együtt ki lesz hozva Zákányszékre?
Sorex kicsit sok lenne a cucc ahhoz, hogy bicajjal menjek :-D
|
|
|
Post by fenyx on Jun 30, 2007 8:41:18 GMT 2
AZ összes használható fegvyert kivisszük Zákányszékre.
Fil! Végül jönnek a haverjaid?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 30, 2007 9:48:22 GMT 2
jójó de pl ha van kocsi és az viszi a cuccokat akkor te egy tatyóval amiben max otthonhagyott cucc meg víz van az útra akkor símán... Sorex
|
|
|
Post by fenyx on Jun 30, 2007 11:07:46 GMT 2
Utána kérdztem: a szekerünk nagy valószínűség szeirnt kézikocsinak számít, tehát tolható országúton (tkp talicskának minősül).
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Jun 30, 2007 12:23:39 GMT 2
na hát az pubi akkor ha Guz mást nem mond, akkor gondolom szerda reggel mögkapjuk, oszt kitoljuk. bár ebben Sorex az úr, én csak segíteni akarok neki, (és reménykedek, hogy akkor rá lehet rakni a söröket, és nem kell a rednházba beszenvednem 40 litert:) ) mézsör: akkor mostmár végleges adatként jelzem hogy 40 liter mézsör lesz, ezt alkotom én 3 főzésben. köszi az üvegeket Katának és Mecenkának!!! (Cenka, a táskádat majd vhogy visszajuttatom, köszi) tegnap este meglett az első 13 liter, ez élesztős, szal ez erjedni fog. mivel 1 hete lesz, nemtom milyen lesz, ezért kérdezem a következőt: a harmadik adagot biztos hogy élesztő nélkül fogom kedd este csinálni, úgyhogy az egy finom édes itóka lesz. a kérdésem, hogy a köztes, vasárnapi főzés az élesztős legyen, vagy gyümilé mint a keddi? azaz 1/3 erjedt mézsör, 2/3 fincsi lé, ez azért jó, mert a 2/3-a biztos iható, , vagy fordítva, 2/3 erjedt mézsör, 1/3 fincsi lé, ami mellett az szól hogy mégiscsak mézSÖR. vélemény?
|
|
|
Post by < D > on Jun 30, 2007 12:24:33 GMT 2
HL a rapir - hosszúkard a szekér - talicska Noir: husáng - baseball ütő mi, hol, minek minősül VAlószínű, hog nem tudok előtáborba menni. Megpróbálok ennek elelnére mindent elkövetni, hogy ott tudjak lenni, mert nagyon hiányzik, végre egy kis kikapcsolódás és azt hogy táborozzak. készül a sátor, és be sikerült szereznem néhány hasznos kelléket is. Nagyon remélem, hogy valahogy sikerül, megoldani a dolgokat. Néha sajnos ugyanis balul sül el ha az ember szeretne segíteni magán, és a két szék között a padlóra esik.
... namármost ilyenkor, meg kell ragadni a kinálkozó lehetőségeket, és nem szabad, eljátszani a törékeny bizalmat
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 30, 2007 12:35:21 GMT 2
Guz nem mond mást kihúzni poénosabb köszike Fenyx hogy utána néztél ezért nem kapsz két cuppanósat... nahh akkor sztem szerda reggel Dániel Simonnal útra kelünk és lehet velünktart Lotus is... sztem saját holmit azon húzzk ki meg a MÉZ(sör)t szóval jó kis móka lesz majdcsak megérkezünk valamikor.. sztem telefon elsz nálunk ha mégis lerobbannánk már csak Danival kéne beszélni hogy mikor, s hogy... Sorex
|
|
|
Post by fenyx on Jun 30, 2007 13:04:18 GMT 2
Dama: hajrá! Lotus: én a gyümilére szavazok, mivel az erjestés mindíg rizikós odlog, és ha marad élesztő a koyvalékban, akkor az egy elég hatékony kis hashajtó lesz Egyébként hétfőn vagy ketten kellene tartani egy cuccok rendházba pakolását (mondom ezt, de arról, hogy lesz-e autó és ha igen milyen és hogyan FOGGALMAM sincs...) Ezzel kapcsolatban megjegyezném, hogy ugyan valóban kényelmetlen "gázégőstül" kimenni zákányszékre, de azért nem annyia. Otthonról a marstérig kell cipelni a cuccot, aztán félóra busz aztán még 20percig kell cipelni live színtérre. Sztem ez nem egy kálvária. Példaként felhoznám Kildart, aki rendszeresen tokkalvonóval járja az országot, amikor livera megy, vagy Sorexet, Danit, Lotust, akik nagy valószínűséggel gylaog (ok szekérrel ) tezsik meg az utat. Azt hiszem egy kicsit elkénylemesedtünk és puhultunk a sok autós szállítás miatt. Gondolkodjatok el ezen U.i.: hmm rendellenességből elmondhatatlan rettenet lettem...sweeeet
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jun 30, 2007 13:07:37 GMT 2
énis utána néztem és ezt találtam: a) Jármű: közúti szállító- vagy vontató eszköz, ideértve az önjáró vagy vontatott munkagépet is. A mozgáskorlátozottak közlekedésére szolgáló, emberi erővel tolt vagy hajtott kerekes szék és a gépi meghajtású kerekes szék - ha sík úton önerejéből 10 km/óra sebességnél gyorsabban haladni nem képes, továbbá a gyermekkocsi és a talicska - azonban nem minősül járműnek. Az ilyen eszközökkel közlekedő személyek gyalogosoknak minősülnek. szal szekerünk gurulni fog!! és ha nem lesz autó akkor azt a 20 perces sétát meg lehet tenni úgy hogy a szekérre pakoljuk a cuccokat és azon húzni könyebb és így sokkal poénosabb is mire nem jó egy szekér... Sorex
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jun 30, 2007 19:45:41 GMT 2
eljött az ideje, hogy megint mondjak egy csöpögőset:D
mint már a legtöbben értesültek, csak mi leszünk, 20 játékossal, + NPC-k. úgyhogy a két várost, nagyobb terepet és persze a szekeret leszámítva ez gyakorlatilag egy nagy edzés:D
pont ezért tapasztaltam szervezősségi szinten is meg egyébként is kisebb elszomorodást, és ezután beszétük Fenyxxel, hogy:
simán lehet ez egy tökjó kis live, eltölthetjük azt a pár napot piszok jól (egy übernél sokkal jobban:D), a lényeg, hogy mindenki egy jót JÁTSZANI akarjon. rendkívül jó hangulat lehet ennyi emberrel is, ha mindenki egy jó kis szerepet játszik, és nem pedig a szabályok által esetlegesen fennlévő kiskapuk és tápolások ötletén agyal, mert ez egy tipikus live betegség, és a vicc, hogy úgy érzed, de kúl leszel ha ilyen meg olyan táp vagy, és a live végére rájössz, hogy semmi játékélményed nem volt. de ha a szereped, az IN van előtérben (és lemondasz a szabályok által nyújtott esetleges előnyről, mert tudod hogy a karaktered pl túl sügér ahhoz hogy rájöjjön ilyenre:)), akkor meg lehet hogy voltál 4x a halál tornácán, de 1 év múlva erről fogsz este a tábortűznél mesélni.
és jelzem, a terep, a jól kitalált sztori, bizonyos ötletek (pl szekér:D) olyan eszközök, amik jó kis szerepjátszással tök jó hangulatot csinálnak.
lehet hogy valaki szerint nem kéne ilyenről prédikálnom, de én így gondolom, és bárhányan leszünk, bármennyi pénzből, bármilyen negatív előtörténésekkel, szeretnék egy jó hangulató pár napot, egy hozzánk méltó jókis liveot. ámen
csöp csöp, bocsi... de tényleg
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jun 30, 2007 23:38:07 GMT 2
maximálisan egyetértek autó: hétfőn jön haza apám és akkor megkérdezem, hogy hogy lesz vagy kivisszük a szekeret, vagy cuccokat, vagy embereket, vagy ezek kombinációit ...vagy nem is lesz kedve kivinni
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jun 30, 2007 23:59:46 GMT 2
Fenix,nekem csak a rossz szokásom miatt lenne az a 20 perces séta 40 perc+pihenõs utazás.Legalább is nemhiszem,hogy a fennmaradó idõben tudok akkora izmokat felfejleszteni,hogy se a bokám,se bármi egyéb testrészem ne szenvedje meg a szokásos táskámat,aminél megjegyezném,hogy keltán már csak feleakkora súlyú volt,mint elötte való live-okon.Így is bajban leszek Caleumon. Más A kardommal kapcsolatban,hajnal volt,én meg túlbuzgó... Megin más A csütörtökön érkezõk nevében kérdeném,hogy valaki kijönne majd a buszunkhoz a megállóba,avagy (max 1-2 kanyart leszámítva) egyenes út vezet a Live erdejéhez?
|
|
|
Post by < D > on Jul 1, 2007 8:53:34 GMT 2
Én csütörtökön megyek ki várhatólag. Egyzetessünk mikor, mert én tudom az utat.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 1, 2007 9:35:01 GMT 2
Guz! ha apukádnak lesz kedve futárkodni, akkor a cuccokat vigyétek... túl sok lesz belőle úgyis és nem bínák az emberek... a szekeret úgyis húzzuk mostmár... Sorex
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jul 1, 2007 14:59:23 GMT 2
extra "ereklye" bejelentés (Fenyx szavával élve)
edzésen láthattátok a burkolt sodrófám... na annyi a spec tulajdonsága a kicsikémnek, hogy mivel ez elméletileg fából van ugye, ezzel ölni nem tudok, torzótalállattal sem, csak leütni, azaz ájulást okozni. (és utána mint minden leütésnél, bejelenteni, ha akarom persze, hogy fogoly az illető)
csak hogy ne legyenek félreértések. (nem fogom egyébként sokat használni:))
ennyi:)
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Jul 1, 2007 19:22:39 GMT 2
Fil!
Kösz a segítséget, de úgy tűnik, lesz ruhám /hogy jó-e vagy sem, az majd kiderül/
|
|