Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
A Napozni V?gy? Malkavita
|
Post by Filionell on Jul 1, 2007 22:05:09 GMT 2
Dama Nagyvalószínûleg a 16.20-asat célzom meg,de hétfõn még ezt megdumálom Tybbal,bár szerintem az neki is jó lesz.Neked? A cucokkal kapcsolatban meg most megpróbálom minél hordozhatóbb változatban összepakolni a tatyómat,mert ugyebár Caleumra aki jön,az mindent visz... mindenesetre ha lesz kocsi,hétfõn 4tõl estig bent leszek a mûvházban,szal lehet hozni oda a cuccokat. illetve egy kérdés: Az éterjáró,a harcias képzettséggel választhatja az íjat(számszeríjat) is?
|
|
|
Post by < D > on Jul 1, 2007 23:35:47 GMT 2
Fil én a csütörtök reggeli indulás időpontjára gondoltam.
Apropóó betakolási rendről, ütemtervről, vagy úgy összeségében erről volt már tájékotatás? ...vagy csak én nem tudok semmiről?
|
|
|
Post by fenyx on Jul 1, 2007 23:43:42 GMT 2
Fil: nem, nem választhatja. Bocs, idén semmiképp sem, jövőre talán igen Dama: idézem magamat, "arról, hogy lesz-e autó és ha igen milyen és hogyan FOGGALMAM sincs..." Amint megtudok erről valamit felírom ide is. Még jobban örülnék hogyha vki tud ilyet akkor ne nekem mondja hanem ide fórumra írja föl (ahogy azt Guz fogja tenni reméljük pozitív eredménnyel és reméljük hamarosan)
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 2, 2007 10:35:05 GMT 2
(ahogy azt Guz fogja tenni reméljük pozitív eredménnyel és reméljük hamarosan) a másodiknak eleget tudok tenni, de ami az elsőt illeti... szóval, mikor tegnap apámék jöttek haza, elkezdett folyni a hűtővíz, épp hogy csak haza tudtak jönni... úgyhogy még kérdéses, hogy ki tudunk-e menni vele
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Jul 2, 2007 12:41:48 GMT 2
haggyadmár, ráeresztjük Danit, 10 perc alatt megcsinálja
|
|
|
Post by fenyx on Jul 2, 2007 13:40:01 GMT 2
Vagy legalábbis VALAMIT csinálni fog vele
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 2, 2007 14:02:21 GMT 2
Dama,a reggellel nekem az a bajom,hogy szerdán anyám elhúz itthonrl,és péntek estig haza se jön,nekem meg van 3 hörcsögöm...azoknak enni is kell valamit.2 napot meg lehet oldani,de tapasztalatból tudom,hogy 3 nap már gáz,mert ne vizet kapnak,hanem lédús cuccokat,amihez 2 nap után hozzá se szagúlnak.a másik problemám,hogy csütörtökre csak vacsit tudok magamnak csinálni,ebédet nem,vagyis csütörtökön itthon kajálnék. Ezekbõl adódóan akkor a kövi kérdésem: valaki leírja az útvonalat?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 2, 2007 14:26:51 GMT 2
háát elvileg Damának vannak képei mert csinált de nemtom van e útmutató hasonlók... amúgy nemtom az utat csak úgy ha ott vagyok és járom is... amúgy lehet hogy kimegy valaki eléd... mármint sztem ha telefonálsz vagy csörgetsz vagy nemtom akkor kimegy valaki vagy valaki leírja de én nem tudom Sorex
|
|
Filionell
Fórumlord
Tag - Szeged
|
Post by Filionell on Jul 2, 2007 15:13:21 GMT 2
okok:) mindenesetre a résztvevõk hiányában a szerepjáték elmarad,így én se megyek amûvházba,szerdán viszont 2 körül bemegyek a fegyvereimért,meg a 'sétabotomért'. Várjak meg valakit?
|
|
|
Post by Avaaris L'Rathyen on Jul 2, 2007 15:57:36 GMT 2
Szerdán én is beugrom a fegyvereimért... Majd igyekszem odaérni...
|
|
|
Post by < D > on Jul 2, 2007 16:26:09 GMT 2
Fil: Akkor félreérthetően írtad, és én félre is értettem. Az a lényeg, hogy ha van ilyen állatod, akkor próbáld meg rábízni valakire. Én előre el szoktam mondani, hogy mit kell és mikor csinálni velük. - nem hiszem, hogy olyan bonyolult, egy előre elkészített, vagy összeírt, csomagot oda adni nekik. barát, megbízható, ismerős, barátnő, vagy hozd el őket Fenyx: OKs, akkor nem maradtam le semmiről. csak azt hittem már beszéltetek, fegyver kiszállításról stb. Hjundáj esetleg vagy valami...esetleg. Mert ha mindenki maga viszi ki őket, akkor beszéljük meg így, de a dárdások gondban lesznek. A pajzsosokról nem is beszélve. Mert még a cuccok hagyján, de a fegyvereket lehet valahogy meg kéne szervezni. A mi kocsinkba csak töredéke férne el a cuccoknak, és ki van zárva, hogy apám "játék"fegyvereket kivigyen. Szóval megint az dumál, és kérdez aki nem tud segíteni, csak be tud szállni a benzinpénzbe.
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 2, 2007 19:03:03 GMT 2
há izé... ha nagyon szükséges akkor esetleg a nagyobb darab fegyvereket rá lehet dobni a szekérre és akkor azt mi kihúzzuk csak vigyázzatok mert ha lerobbanunk valahol akkor minden velünk robban Sorex
|
|
|
Post by fenyx on Jul 2, 2007 20:09:54 GMT 2
Holnapkb 16tól a művházban leszek ha vki akar hozni vmit v ilyesmi.
|
|
|
Post by < D > on Jul 2, 2007 20:35:50 GMT 2
Seby sajnos nem biztos, hogy tud jönni live ra. Sajnos, elég váratlanul, kaott egy melót, amire sajnos szüksége van.
Megpróbálja úgy intézni, hogy a hétvégére szabaduljon, de ígérni nem ígér semmit.
Azért szúrkolunk hogy sikerüljön neki.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 2, 2007 20:40:19 GMT 2
Üdv!
Azért nem írtam az autó és a kiutazás kapcsán eddig, mert egyrészt tegnap éjjel értem haza, másrészt mert kiderült, hogy a Hyundai elromlott, és nem lehet tudni, hogy a héten elkészül-e. Szerdán én is elmegyek a mûvházba, mert ha másnem, egy személyautóval kivisszük a dolgokat. Ezért ismét a legrosszabb forgatókönyvre készüljünk: a legtöbb cuccot, kivéve a fegyvereket magatokkal kellene vinni, esetleg a sátrak beférnek. Ha fontos lenne, akkor kedd este is be tudnék menni, de ezt csak akkor teszem, ha több érdeklõdõ lesz. Részletek holnap...
Presbiter
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Jul 2, 2007 20:42:29 GMT 2
amit Sorex mond, az ja, csak ez max dárdákat meg nagyon nagyon vészes esetben pajzsokat jelent, mert ugye ez az eset akkor lép életbe ha nincs autó, akkor viszont a 40 lityó mézsört is nekünk kell húzni, és azért túlterhelni sem akarjuk magunkat... ha viszont van ótó, akkor a 3 főzásből 2őt bevinnénk a rendházba:) Guz?
|
|
|
Post by < D > on Jul 3, 2007 10:54:16 GMT 2
Elkészült. Pontosabban, javítás alatt van, mert az első felállításakor, kijöttek a hibák. De képet már csináltam róla. Arra kérnék már most mindenkit, hogy igyekezzék, nem összetörni. Köszönöm A liveos sátram .
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Jul 3, 2007 11:06:25 GMT 2
Arra kérnék már most mindenkit, hogy igyekezzék, nem összetörni. Köszönöm én ezt nem tettem volna hozzá, ha nem mondod, akkor nem is jutott volna eszéne senkinek ...de így ;D autó: sajnos lehet, hogy az utolsó pillanatban fog kiderülni, de amint tudok biztosat, felírom ide
|
|
|
Post by fenyx on Jul 3, 2007 12:19:31 GMT 2
VAN autó, a HYUNDAI ÉL! Rendházba pakolás: ma d.u 4től, holnap kettőtől. Módjával a cuccokat, csak olyat amit buszon nem tudtok vinni. Csapat indul az én vezetésemmel zákányszékre SZERDÁN 16.00MARSTÉR (akkorra kell ott lenni)
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 3, 2007 21:29:39 GMT 2
na mostan én is idetévedtem, bocsi de melózok. A kajával kapcsoltaban a paprikás krumpli messze nyert, szal az tuti lesz!!! ;D A többit meg eldöntöm,me a gulyásleves, pörkölt, és húsos leves holtversenyben van,de lecsó is lesz. Nos, a forgatókönyv szerint úgy van, h én mostan melózok Bpn szal majd ha végzem, akkor utazok csak le, szal a pénteki nap ne számitársatok kajára, arról nektek kell gondoskodni. addig is jó elõtáborozást,majd péntek este talizunk! Fenyx, Presbi!!!!titeket majd még kereslek
|
|