Agnus
Fórumlakó
Lumina Cornu
Agnus atya
|
Post by Agnus on Feb 14, 2007 11:37:08 GMT 2
Üdv!
A Lumina Cornu Ifjúsági Szerepjáték és Történelmi Klub 2006-ban vette fel a kapcsolatot, a "Szegedi Hollókkal". Azóta mondhatni komolyabb ismeretségek kötődtek a két csapat között, mellyet több szálon próbálunk erősíteni. Az első nagy lépés az volt, mikor DAMA és Fenyx meglátogatott minket a 2006-os táborunkban, majd egy napra Presbiter vezetésével a Lovagrend több tagja is elutazott hozzánk... Ez után a hosszú bevezető után szeretném, ha elmondanátok gondolataitokat, élményeiteket táborunkkal kapcsolatban, valamint a jövőben ezen a helyen közlünk minden aktuális információt az aktuális szervezésekkel kapcsolatban.
Köszönjük a lehetőséget!
Erdei Gábor (Agnus atya) és a Lumina Cornu Klub
|
|
|
Post by < D > on Feb 15, 2007 12:25:37 GMT 2
A Holloszárny lovagrend "küldötteként" vettem részt a M.A.G.U.S. liveon. Diplomáciai küldött, egyszerû érdeklõdõ, live-játékos voltam. Remélem jól csináltam amit csináltam.Aki ismer az tudja, hogy bennem túl mélyen gyökerezik a M.a.g.u.s. iránti szenvedély, mintsem kiírtani könnyedén lehetne. Volt megingás, mikor aztán abszolút begõzöltem tõle, de akkor még nem éreztem képesnek magam egy saját rendszer módosulat alapjainak lefektetésére. ...de ne térjek el a tárgytól ! Meglehetõsen váratlanul érintett ez az egész: egy live, ráadásul a Kalandorok Krónikáiból - amelyrõl mindenki azt állította, hogy sem számítógépre sem liveba nem lehet átültetni. ...Hát értek meglepetések: Elõször is a hangulat nyûgözött le. Soha sehol nem tapasztaltam, hogy ennyire egymásért és a közös minõségi szerepjátékért lettünk volna. - kiváltképp az asztali rpgrõl volt ez elmondható. A liveból talán a végsõ harcot emelném ki: "...Láttam. Láttam mindent de nem tehettem semmit, véreim ellen harcolva, egy magasabbnak vélt, távolban megbúvó cél felé araszoltam és õk tönkre akarták tenni... Minden amiut eddig tettem... Életem talán elsõ komoly kiugrási kisérlete. Ezért küldtek ide. Távol a hazámtól, a pyar istenek kutyái közé.
* * *
Most minden veszni látszik. Hátrapillantok, és a lantszóban, ismerõs dallamot veszek észre. Nem ismerõs volt, inkább érthetõ. Mondom mindezt azért, mert részem volt a birodalmi kondícionálásban. Még az alatt a két nap alatt is rengeteget tanultam. - ugyanis szervezetem addig bírta a terhelést. az elsõk között hullottam ki a válogatásból. Nem emelkedhettem fenntebb a ranglétrán. ...és most itt ez a bárd, és belûlrõl bomlasztja a rendet. Sorfalunk felált, élen Darton lovagjával, aki vakon bízik istenében. - egyszerű istenfélő mind-mind. Ott, túlnan az erdõ rejtekében megbúvó hazánk fiai, pedig tudták a gyenge pontunkat, hisz õk küldték közént. Mindenki vak volt. A lovagok az eleneséget keresték de nem néztek a hátuk mögé.
Kételkedj az igazadban, és megleled hol hibázhatsz - tanította nekem az elsõ mesterem.
A renegát dalnok, rövid kést húzott eőé, lantja hátlapja rejtekébõl, és zenéjvel elbûvölte az elmét, majd elmetszette a torkot.
Akkor eszméltem, mikor már sokadik áldozatát szedte, és nem volt fedezékünk. A Csata zûrzavarában, mágikus lövedékek röpte, és nyilak süvítése között, parancsszavak záporoztak. Döhödt, üvöltözés, egyikünk kitõr, és látom 2 lépés után penge sereg sebzi testét. Porba hanyatlik és a két mozdulat között megrekedt varázstudók közül csak kevesen fejezik be a formula lezárását.
Egyre kevesebb a hely, össze szorulunk, és nem tudunk kitörni. Hideg acélt érzek a nyakamon, és visszagondolva... ...megérdemlem, mert már nem hallom a lantjátékot. ..."/aztán persze meggyógyították a halálos sebemet, és folytattam a játékot/ Felfigyeltem viszont, a több helyen általam balesetveszélyesnek, és (Ylmor ne sértõdj meg) itt-ott, kokány munkával megcsinált fegyverekre. Egyik másik nagyon jól nézett ugyan ki, de az én biztonsági szabályaimon, - és talán halkan megjegyzem, a mi ~ - , nem mentek volna át. Eljött az ebédidõ és és minduntalan, ha errõl, vagy más étkezésrõl volt szó, a szervezõk kitettek magukért. A tábor orszáros viszonylatot nézve nem tartozott a legolcsóbbak közé, de igazán minõségi és változatos volt a kaja. (egyszer nem ízlett csak, de akkor is volt más!!) A helyszín ugyan nem volt kiépítve, de igazán nagy területen folyt a játék. Én ugyan nem jártam be teljesen, mert féltettem a bõrömet. Mért féltettem? Azért, mert egy voltam a 102. õrhercegség kinevelt boszorkánymesterei közül, szülõföldem Krán határvidéke volt. Így nem csak hogy voltak elelnlábasaim, de az egész játék alatt futó - Árnyjáték nevû - gyilkolászás is igen megrémített. Tudtam ugyanis hogy egy rivális Boszorkány mester célpontja vagyok. Õ volt az én célpontom. Szerencsére, én életben maradtam / köszönhetõ testõrömnek is /, az ellenségeimet közelebb tudom magamhoz mint a csatlósaimat. (még az elfek is bíznak bennem!) A játék végeztével, én is raktam rõzsét arra mágjára, ahol elégettük a riválisomat. ...nopersze mindezt csak játékból. Összeségében élveztem. Ha legközelebb is rendeznek ilyet, akkor remélem, hogy néhány dolgot jobban csinálnak majd, de mindenképp nagyon egyedi és varázsaltos hangulatot tudtak teremteni.
|
|
Agnus
Fórumlakó
Lumina Cornu
Agnus atya
|
Post by Agnus on Feb 15, 2007 13:07:25 GMT 2
ÁMEN...mondá DARTON...
Legyen igaz minden szavad gyermekem...
Agnus atya
|
|
Agnus
Fórumlakó
Lumina Cornu
Agnus atya
|
Post by Agnus on Feb 21, 2007 16:13:27 GMT 2
Mi az amit szeretnétek, ha változna a jövőben a LUMINA LIVE szabályrendszerében?
|
|
|
Post by fenyx on Feb 21, 2007 16:48:14 GMT 2
A dolog erősen létszámfüggő. A jelnelegi szabályrendszeretek kicsit összetettnek tartom, de ez relatíve alacsony létzámnál még tartható (tény hogy sok fejben matek kell hozzá, pl fp-k terén)
|
|
|
Post by < D > on Feb 27, 2007 20:13:41 GMT 2
éjszakai harc Fegyverek egységesítése, burkolás, méret szempontjából
ezekben a kérdésekben, hogy vélekedsz Agnus?
|
|
Agnus
Fórumlakó
Lumina Cornu
Agnus atya
|
Post by Agnus on Feb 27, 2007 20:19:28 GMT 2
Igen! Létszámfüggõnek tûnik az Fp - Ép + a matek miatt, de valójában, csak a csapatok, vagy a játékosok becsületétõl függ az egész, mint 2006-os táborban is. ( nos egyszer már bejött ...) A minõségi játék alapja a minõségi játékos, akinek egyik ismérve a becsületesség. Egy meghívásos LIVE-n azt hiszem ezzel nem lehet baj ...hozzá teszem azt is, hogy így jobban lehet a valóságot tükrözni! Hiszen egy ütéssel is lehet halálos sebet ejteni, de igen is lehet több sebbõl vérezve is túlélni egy csatát... ;D Arra már keressük a megoldást, hogy hogyan mûködtessük ezt a rendszert, sok embernél ( mondjuk:~150 fõ), minimális csalással, ami természetesen szinte biztosan nem lehet teljesen kiszûrni. A keményebb szankciók lehet, hogy riasztóak lehetnének az efféle problémára...? Szerintetek? Éjszakai harc: komoly felvetés, fõleg a tavaji sajnálatos baleset után. Szal 2008-ban bizonyosan nem fogjuk engedni a kétkezes fegyverek használatát sötétedés után. Viszont fény mellett, még szerintem belefér az egykezes fegyverek használata. Ami szintén bizonyos, hogy tõrt lehet használni sötétben is. Azt hiszem ennél komolyabb megszorításokra nem lesz szükség, mert a balesetünk sem a szabályok lazasága miatt történt. Kellett hozzá, egy pillanat, meg egy olyan ember, aki nem mindíg tudta kontrolálni az erejét...mással, miért nem történt ilyen, pedig voltunk 80-an...szal biztos érted...
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Feb 27, 2007 21:03:54 GMT 2
Üdv, nekem az éjszakai harcokkal nem is igazán a veszélyesség a fõ problémám, bár igen elõkelõ helyet foglal el ez is. Sokkal inkább az, hogy kényszerûen "ON"-ban tartja egész nap az embert, pedig egy egész napi Live-ból is ki kell kapcsolódni. Ha sötétedéssel nem ér véget a játék, akkor a lelkesebbek tovább játszák a szerepüket, a fáradtabbak pedig inkább kötetlenül beszélgetni, kajálni, haverkodni szeretnének, és ezek összekeveredve senkinek se kedveznek. Utálatos, ha te lopakszol, és mívesen forgatod a szavaidat, közben meg a többiek már zseblámpával keresik a kocsikulcsot, és a gázfõzõt izzítják. Fordítva is persze, ha átmennél egy üveg borral a szomszéd táborba dumálni, és útközben féltucatnyian támadnak hátba, az utolsó pedig vörös fejjel követeli a skalpodat, és a töltõ felé terelget. Nyilván ezeken lehet segíteni a játéktér, és a lakókörletek szétválasztásával, kijelölt harci zónákkal, stb., de ez sem mindenhol megoldható. Mindenesete ez a hozzászólásom nem kritika, vagy kifejezett tanács akar lenni, hanem inkább egy mini módszertani tanulmány... Presbiter
|
|
Agnus
Fórumlakó
Lumina Cornu
Agnus atya
|
Post by Agnus on Feb 27, 2007 23:21:37 GMT 2
Erre a felvetésre is kitaláltunk valamit. Nálunk valójában nagy probléma volt az ON - OFF a játékosoknál. Az 2006-os táborban is ez volt az egyik neuralgikus pont.
Szóval: valóban a legkönnyebb megoldani ezt a játéktér és a privát tábortér kialakításával. Nálunk helyi sajátosság, hogy a tábor egy elkerített területen van ahol a jövõben csak OFF vagy OUT lesz, azaz mindenki saját maga lesz a táboron belül! Nincs játék, nincs karakter, nincs történet!
Ezek mind a táboron kívül esnek. Ha valaki kilép a táborból, akkor automatikusan a karakterévé válik a játék világában! Egy szerû és szerintem jól elleneõrizhetõ taktika. Ha valaki mégis szabályt szeg, akkor azt is lehet szankcionálni, így is eröltetve a minõségi élményt. (Vagy csak egyszerûen megjegyezni a szabálytalankodó arcát és többet nem hívni a játékba) ;D
|
|
|
Post by < D > on Feb 28, 2007 8:42:32 GMT 2
Amenyiben van lehetõség, a hely tisztázható szétválasztására. Ha azonban nincs, lehetõség, ésszerûen elkeríteni a sátor/tábor helyeket, akkor az idõkorlát tûnik célravezetõbbnek.
Nagy mértékben helyszínfüggõ, és a szevezésnél mindig figyelembe kell venni a hellyi sajátosságokat. Leagábbis az én felfogásom szerint, annál jobbak hehetünk minél többet ki tudunk használni a terepbõl.
/T.H.L.-en domok, fák, és magaslesek sem maradtak ki a történetbõl !! - mindennek találtunk/találtam sztorielemet/
|
|
Agnus
Fórumlakó
Lumina Cornu
Agnus atya
|
Post by Agnus on Mar 20, 2007 14:38:39 GMT 2
Üdv! 1. Új fejlemény a Lumina Cornu Klub 2008-as táboráról! A tábor elején megtartandó Asztali Verseny részt, profi mesélõi csapattal, a kalandozok.hu szervezi, hogy minden a lehetõ legsimábban mennyen és ne vegyünk el idõt a LIVE-tól. ;D
2. Kölcsönbe kaptunk egy komoly elõrejelentezési programot amit a nyár végén vezetünk be a köztudatba
3. Új videók a honlapon a 2006-os LIVE-rõl. Pl.: Lovagitorna... Nézzétek meg! [shadow=red,left,300]http://www.gportal.hu/portal/luminacornu/[/shadow]
.
|
|
|
Post by fenyx on Mar 20, 2007 17:38:59 GMT 2
A köztudtaom már alig várja hogy belevezessen egy előrejelentkezési program A videók meg télleg jók!
|
|
|
Post by < D > on Jan 16, 2008 12:24:39 GMT 2
A színe már tetszik.
...és mivel annak idején megigértem ... (de nem csak az ígéret miatt)
Én hamarosan utánanézek, és beírom a naptárba.
|
|
|
Post by < D > on Feb 5, 2008 23:32:55 GMT 2
Na megyek aludni mert holnap suli már, de ezt még feltolom ide:
2008.07.01-től 06-ig lesz a Tábor/Live
Agnus, légyszi tesgyél fel egy kis infót.
(Azért 6 napig lehet, hogy nem tudok maradni ....)
|
|
|
Post by Agnus con Cidian on Feb 19, 2008 23:10:12 GMT 2
Lumina Live 2008:
Eljött a 2008-as Lumina Live, amire már másfél éve készülõdünk. Rengeteg gondolatból, véleménybõl, ellentétbõl, ötletbõl, élménybõl táplálkoztunk, hogy a idén mi is a lehetõ legjobban szórakoztassuk mindazokat, akik megtisztelnek minket a látogatásukkal. Egy biztos, hogy ez a live más lesz, mint az eddig általunk szervezettek. Nem csak volumenében szeretnénk felülmúlni magunkat, de mindenképpen a minõségi fejlõdésre törekedtünk! A vendégszeretetre és a hangulatra továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk, de aki már járt nálunk, az tudhatja, hogy ez az egyik alapelvünk! Fontos hogy csak a jól szervezett közösségben hiszünk, így mi is arra törekszünk, hogy mindenki tudja a helyét a gépezetben és lehetõleg a kitûzött feladatára összpontosítson!
Mi is változik?
Sok minden! Elsõsorban jelentõsen egyszerûsödik a Lumina Live 2008 szabályrendszere és mágiarendszere, melyet biztonsági okokból csak március elején teszünk közzé! Külön tábori szabályrendszerrel, vagy is házirenddel készülünk, hogy, aki csak pihenni érkezik hozzánk az is megtalálja a számítását. Ízelítõ a tábori programokból hölgyeknek és uraknak egyaránt: íjászat, asztali szerepjátékok, kártyajátékok, gyöngyfûzés kicsit másképp, festés, boszorkánykonyha, internetezési lehetõség.
LIVE:
Mivel harcorientált játékra lehet számítani, így ebben az esztendõben komoly építményekkel várunk mindenkit. 2 erõd, tábori és larp piac, 2 ivó és a Lumina Korsó, sáncok, szentélyek, titkos rejtekhelyek. Mindemellett komoly ostromgépek segítik az egyes milíciák hadmozdulatait.
Prehistória:
Ebben az esztendõben mi is kísérletet teszünk, az elõzmények beindítására. Két novella és egy „különleges” prehistória, fogja össze majd a LIVE elõzményeit! Annyit elszabad árulni, hogy ilyen prehistória, még nem volt az országban! Ennek kezdete április hónapban várható. Mi nagy izgalommal várjuk a majdani véleményeket.
Jelentkezés:
A táborban 3 jelentkezési lehetõség van. Nomád, polgári, nemesi.
Nomád: ( 2000Ft ) Tábor hely(érkezés szerinti elhelyezés), ivóvíz(csapvíz), fürdõsátrak, részvétel a programokon.
Polgár: ( 6000Ft ) Tábor hely(érkezés szerinti elhelyezés), ivóvíz(csapvíz), fürdõsátrak, részvétel a programokon, napi 1 melegétkezés( ebéd ).
Nemesi: ( 12000Ft ) Tábor hely(érkezés szerinti elhelyezés), ivóvíz(csapvíz), fürdõsátrak, részvétel a programokon, napi 1 üveg ásványvíz és 3 melegétkezés (reggeli – ebéd – vacsora), valamint napi 1 sör és 1 kávé.
Remélem sikerült felkelteni az érdeklõdéseteket, természetesen mindent nem vagyok hajlandó elárulni, de ha eljöttök garantáltan vendégszeretõ társaságban fogtok táborozni.
Tisztelettel: Agnus atya
|
|
|
Post by < D > on Feb 22, 2008 21:14:04 GMT 2
Nem kell megijedni, nyugodtan lehet véleményeket mondani (ha vannak), vagy írni kérdést stb.-t.Ahogy azt korábban hallottam, valóban más lesz ez mint az eddigiek, ez alapján a kis tájékoztató után. Sok minden burkolózik még a szervezői ködbe, de néhány dolog már biztosnak látszik. Az ellátás különbözóő szintekre lesz osztva. Ezt karszallaggal oldjátok meg, vagy valamilyen hasonló jelölőrendszerrel? Mire lehet számítani? (ha nem titok) N em lényegi kérdés, csak egyébként .. cak kíváncsiskodok.Harc orientáltabb live. Ez jó. Valószínűleg más és/vagy kevesebb mágiát feltételezek az eddigiekhez képest. Az ezzel kapcsolatos részletek, természetesen a szabálykönyvben látnak napvilágot, de egyet árulj el, ha szabad: nagy erejű varázslatokat "zászló" val jelöl a rendszer? Beszélgetésünkből kiderült, hogy a "ne próbáljuk meg szimulálni az asztali játékot egy liveon" törekvések "nyertek". Így sok papír alapú (a szervezőket és a játékosokat is megkötő) szabály feloldódott. A prehistória részre kíváncsi vagyok. Sokat ígérően nem mondtál róla semmit. Csak fokoztaad a várakozá .. merjem állítani hogy ~sunkat ? Sajnos anyagi tekintetben, a 6 és a 12 ezer is sok nekem, ezért valószínűleg a Nomád formációt választom. nem lesz túl olcsó live az biztos.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Feb 23, 2008 12:25:21 GMT 2
Tegyük hozzá, hogy a 6000, de a 12000 is kimondva ugyan sok, de majd egy heti teljes ellátást nem nagyon lehet ennél olcsóbban kihozni. Akinek saját magára kell kaját vásárolnia az tudja ezt. Fõleg ha a "kötelezõ" 2000 ft-ot is kivonja az ember az összegbõl, hiszen azt minden kaja nélkül ki kell fizetni. Egy hétvégét ugyan jól elvagyok konzerven, de egész héten utálnám azt enni... Presbiter
|
|
|
Post by Agnus atya on Feb 25, 2008 18:09:43 GMT 2
A tábor díjakat, a támogatások mértékétõl fûggõen ezt csökkenteni fogjuk!
Ezt a szintet szeretném elérni:
Nomád: ( 1000-1500Ft ), Polgár: ( 3200-4000Ft ), Nemesi: ( 6000-8000Ft )
A bevétel 90 %-a az étkezés finanszírozását tesz ki! A fenmaradt 10%-ból a Live kellékeit készítjük el!
Agnus atya
|
|
Csubi
Fórumnemes
Tag - Szeged
B?bita
|
Post by Csubi on Feb 25, 2008 18:21:52 GMT 2
Én nézelődtem a honlapon, de nem nyit meg semmit, se szabályrendszert, semmit. Amit igen az meg "hamarosan" jön... Szóval, amíg nem lesz fent több információ, addig nem igazán tudok érdemben nyilatkozni Az árak elég barátságosnak tűnnek. Esetleg majd tehetnétek fel képeket az elkészült terepről (várak, sáncok, város stb.) Ja, és elhiszem hogy jó dolog ez a rejtelmes, ködös foglamazás, de riasztó is lehet olyanok számára, akik még nem jártak nálatok ... Nyílt lesz amúgy vagy meghívásos? Ha nyílt, akkor rpg.hu-n is nyithatnátok témát.
|
|
|
Post by Agnus atya on Feb 26, 2008 23:33:01 GMT 2
Üdv! Most sorban próbálok válaszolni:Dama:"Az ellátás különbözóõ szintekre lesz osztva. Ezt karszallaggal oldjátok meg, vagy valamilyen hasonló jelölõrendszerrel? Mire lehet számítani? (ha nem titok) Nem lényegi kérdés, csak egyébként .. cak kíváncsiskodok."Igen vagy téphetetlen kapszalagos megoldás, vagy egyszerû névlista! Az is lehet, hogy megtartjuk a tábori karakterlapot, melyre lesz 3 pecsétfajta és, ki mit mutatfel azt az ellátást kapja! Szerintem ezzel nem lesz gond. Ha olyan elõfordulna, hogy valaki elveszíti nekünk lesz egy biztonsági listánk, amit figyelembeveszünk! Aki csal az magára vessen, mert úgy is kiderül..."Harc orientáltabb live. Ez jó. Valószínûleg más és/vagy kevesebb mágiát feltételezek az eddigiekhez képest. Az ezzel kapcsolatos részletek, természetesen a szabálykönyvben látnak napvilágot, de egyet árulj el, ha szabad: nagy erejû varázslatokat "zászló" val jelöl a rendszer?"Bizony! Alakulóban van a Mágiarendszer! Sokkal kevesebb, de használhatóbb varázslatok várhatók! Én nem szeretnék nagyhatalmú varázslókat a harctéren látni (és mások sem) így nem is hiszem, hogy megéri nagyon csak varázshasználónak lenni a liveunkon. Aki nagyhatalmú mágiatudó lesz, az csak is NJK lehet! Nálunk is megoszlik errõl a vélemény, de a varázslás idén nem lesz egyszerû nálunk..."Beszélgetésünkbõl kiderült, hogy a "ne próbáljuk meg szimulálni az asztali játékot egy liveon" törekvések "nyertek". Így sok papír alapú (a szervezõket és a játékosokat is megkötõ) szabály feloldódott."Igen! Sajna megkell várni, míg néhány héten belül kijön a szabálykönyv! (Márc. közepe) Remélhetõleg a Harc pörgõbb, a képességrendszer jobban használhatóbb lesz! On-Out karakter kérdése megoldva, stb...A prehistória részre kíváncsi vagyok. Sokat ígérõen nem mondtál róla semmit. Csak fokoztaad a várakozá .. merjem állítani hogy ~sunkat ?Hát igen...tudod az a helyzet, hogy pengeél,mert lehet, hogy nagyon elsül, de az is lehet, hogy azt mondják, nem is nagy szám... Annyit tudhattok, hogy a történet töbszörösen lesz elõkészítve! Elõsször egy a múltat összfoglaló novella várható, majd a történetre hangoló novella következik...és ezután jön valami új...majd a prehistória...és ezek következményeként megint valami új ötletbõl...Darken Rahl: "Én nézelõdtem a honlapon, de nem nyit meg semmit, se szabályrendszert, semmit. Amit igen az meg "hamarosan" jön... Szóval, amíg nem lesz fent több információ, addig nem igazán tudok érdemben nyilatkozni " Ez teljesen így van! Az a helyzet, hogy elfogadtunk egy ütemtervet, ami alapján dolgozunk, hogy ne legyen káosz! Megy így vannak reális határidõk! Az ütemtervet megtalálod az AKTUALITÁSOK menüpontban.Az árak elég barátságosnak tûnnek.Remélem, hogy elég támogatást tudok összeszedni, hogy azok is maradjanak! Esetleg majd tehetnétek fel képeket az elkészült tereprõl (várak, sáncok, város stb.)No igen! Ez nagyon jó õtlet, de szerintem, csak egy térkép fog felkerülni, mert az építkezések agyrésze az elõtáborban történik. Ez nem azt jelenti, hogy gagyi, vagy összecsapott lesz, hanem a nagyrésze otthon készül el és a helyszínen lesz összerakva. Kiszállítjuk teherautóval. Sajna a komolyabb dolgokat men hinném, hogy érdemes kinthagyni, mert nálunk is vagy egy csomó suttyó, akik szívesen szétrombolják, mert az olyan jó buli...Azon leszek, hogy az elõkészületekrõl kerüljön fel kép! (Van is egy ilyen mappa a képtárban...nem véletlen )"Ja, és elhiszem hogy jó dolog ez a rejtelmes, ködös foglamazás, de riasztó is lehet olyanok számára, akik még nem jártak nálatok ... "
Tudom, de nem akarunk mindent ellõni, mielõtt optimális lenne! Nézd élménybeszámolót Dama és Fenyx tudna tartani, hiszen ott voltak 2006-ban. Esetleg azokat lehet, megkérdezni, akik eljöttek az aszatli versenyünkre. Tudom, hogy az nem live, de program és remélem kiderült, hogy vendégszeretõek vagyunk! ;D[/color] "Nyílt lesz amúgy vagy meghívásos? Ha nyílt, akkor rpg.hu-n is nyithatnátok témát."Igen nyílt lesz, mint eddig! Köszönöm, a tippet, de már fél éve lefixáltuk Bepével, hogy segítenek nekünk, hiszen mi is segítettünk nekik. Tehát lesz fórum, banneres hirdetés, pop-up hirdetés meg minden...csak meg ne unják az emberek! Presbiter:"Tegyük hozzá, hogy a 6000, de a 12000 is kimondva ugyan sok, de majd egy heti teljes ellátást nem nagyon lehet ennél olcsóbban kihozni. Akinek saját magára kell kaját vásárolnia az tudja ezt. Fõleg ha a "kötelezõ" 2000 ft-ot is kivonja az ember az összegbõl, hiszen azt minden kaja nélkül ki kell fizetni. Egy hétvégét ugyan jól elvagyok konzerven, de egész héten utálnám azt enni... "Mi is így vélekedünk! Aki nem kér kaját, azzal nekünk nincs is gondunk, de nembiztos, hogy megussza olcsóbban! Ez tapasztalat![ b]Várom a további kérdéseket![/b] Baráti tisztelettel:Agnus atya[/color]
|
|