Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 18, 2005 16:08:51 GMT 2
uwel: én még csak egy uber live-on voltam és egy keltán, de az a külömbség hogy pl. az ül gödöllö-n van , a kelta meg göd ön, mások a szervezök , és ahogy mondta sorex más a szabály rendszer. nagy külömbség nincs mindkettön burkolt fa fegyverekkel harcolunk. (én igy tudom) amugy nem akarok pofátlan lenni de uwel te ki vagy?
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Aug 19, 2005 13:07:33 GMT 2
Uwel a Pyaroni Panteon bosszú istene személyesen. félre a tréfával a becsületes nevem (akarom mondani amin anyakönyveztek): Bogdán István
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Aug 19, 2005 20:49:14 GMT 2
Uraim, aki még nem mutatkozott be a 'bemutatkozó' topicban, az legyen szíves tegye ezt meg! Így kicsit jobban be lehet azonosítani az embereket! Köszönettel: Presbiter
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Aug 22, 2005 15:08:35 GMT 2
Lenne pár kérdésem a Gödi Játékkal kapcsolatban. Van e valamiféle nevezési dij.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Aug 22, 2005 18:27:18 GMT 2
Amint a Gödi Kelta Hadijátékról a szervezõk részletesebb infókat adnak, azaz lesz szabálykönyv és regisztráció, akkor azonnal tájékoztatni fogom a társaságot itt a fórumon és edzésen is. Addig legyetek türelemmel! Ui: A dátum megvan, szept. 30-okt. 1-2. lesz a KHJ, értelemszerûen Gödön... Presbiter
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 22, 2005 21:19:55 GMT 2
Huhh! Most jön az igazán nehéz feladat!!! A szülõket meg kell kérdezni hogy mehetünk-e!! Remélem megengedik mert már nagyon vágyom egy igazi élõ szerepjátékra... Igaz van egy hátráltató tényezõ: A szülinapom okt. 1-jén van de szerintem megoldható... Márcsak a ruhámat kéne megcsinálni... Meg esetleg a számszeríjat...
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Aug 23, 2005 14:45:31 GMT 2
Nekem már nagyábol sikerült meg dumálnom a szüleimmel. De apám ugy döntött megtekinti az edzést ha nem baj. Készítettem magamnek egy pajzsot. Majden akkora mint én magam. És még így is könnyebb mint az edzésen hasztnálatos pajzs. Nagyon királyul néz ki. Be van vonva sárga "falvédö" darabbal.
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by Uwel on Aug 23, 2005 14:48:11 GMT 2
Már csak 2 dolog kell ahoz hogy teljesen kész legyen. Az egyik hogy meg legyen a rend hivatalos címere. A másik hogy meg keressem a családi címert. csak azt nem tudom hogy mutatna jól a pajzson 2 címer. Ha valaki tud megfelelö tanácsot adni az tegye.
|
|
|
Post by fenyx on Aug 23, 2005 17:33:51 GMT 2
Uwell a föntieket (meg a hasonlókat) legközelebb inkább a "műhelyben" Basssszus...okt 1 anime-con...báár pesten van..akár el is mehetnék....egy nap kimaradás Szerintetek menne?
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 23, 2005 19:05:39 GMT 2
Teraflare:Ivartalanítás? ?!!!!!!! ???Na ne!!!!!!!Nem akarok én rosszat szegény cicának!Belegondoltál mivel jár neki???!!!!Nincs többé ungi-bungi.
|
|
|
Post by fenyx on Aug 23, 2005 20:50:38 GMT 2
Lilian..a macskák (főleg a nőstények) kevés dolgot élveznek kevésbé, sőt rühellenek jobban, mint az ungi-bungit ...ugyanis a hím macska ( 18! ) pénisze érdes rücskös ha jól tudom, még az alakja sem gyönyör orientált...enyhén szólva...szal igazából szívességet tezsel a nőstény macsesznak ^^
|
|
|
Post by Nordar on Aug 23, 2005 20:54:05 GMT 2
Üdv! Szeretnélek titeket meghívni csütörtök-pénteki liveunkra. Tudom kcisit megkésett a meghívás de szeretettel várunk titeket is. Adok egy linket, azon minden infó ott van: forum.rpg.hu/index.php?showtopic=3561&st=0
|
|
|
Post by Eassk Astos on Aug 23, 2005 21:38:03 GMT 2
Teraflare:Ivartalanítás? ?!!!!!!! ???Na ne!!!!!!!Nem akarok én rosszat szegény cicának!Belegondoltál mivel jár neki???!!!!Nincs többé ungi-bungi. Inkább mint hogy agyon kelljen verni/vízbefojtani ... a kiscicákat. Egyszer hagytuk ki az ivartalanítást és egybõl lett 10 új cicánk (2 alomból) Alig bírtuk õket elpasszolni, megölni meg nem tudjuk (nem fizikai okból) õket. Meg a lakást sem vizelik körbe (állítólag). Fenyx majd Faustként rohangál a hadijátékon... heheh Egy nekro pont illene oda.
|
|
|
Post by fenyx on Aug 24, 2005 12:41:41 GMT 2
Húúúúha..télleg kissé megkésett...ráadásul pont akkor van a SZIN-is (no meg szombathelyen az ókori fesztivál)...grrrr túl sok jó program...túl kevés idő
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Aug 24, 2005 16:02:01 GMT 2
Húúúúhhhhhaaaaaaaa..............így tudod? ................ Amúgy megkímélhettél volna a részletektõl, dehát biomókus lényedet nem tudtad megtagadni. ;D Hacsak Fenyx nem szúr ki velem(remélem, hogy nem teszel ilyesmit ), akkor tõlem leendõ macskám a környék összes nõstényének okozhat kellemetlen pillanatokat a dógával. ;D Attól tartok a héten sok szegedi fiatalhoz hasonlóan SZINt viszek az életembe.........
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 24, 2005 17:56:57 GMT 2
Tényleg!! Ki megy a SZIN-re és mikor?? Nekem a tesóim mindketten mennek mindennap fõleg este bár Lotus ott lesz éjjel-nappal... Üdv.: Sorex
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Aug 24, 2005 20:04:51 GMT 2
Örömmel látom, hogy ismét számos új taggal gyarapodott a fórum közönsége! Az újonnan regisztráltaktól azt szeretném kérni, hogy mutatkozzanak be a 'Bemutatkozó' topicban, hadd ismerjük meg jobban õket!
Köszönettel:
Presbiter [/b]
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 24, 2005 20:07:13 GMT 2
Presbiter! Gödi Kelta Játékra meddig lehet jelentkezni?? Mert szeretnénk menni de nem tudom szüleim megengedik-e és most kérte meg tesóm hogy a SZIN-en kinn "aludhasson" és nem tudom hogy ha most ezt is megkérnénk akkor mit szólnának... Tehát végülis meddig lehet jelentkezni és mikorra kell kész lenni a ruhánkkal??
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Aug 24, 2005 20:17:59 GMT 2
Az õszi KHJ hivatalos jelentkezése még nem kezdõdött el, tudomásom szerint leginkább azért, mert a szervezõk még nyaralnak. Annyi bizonyos, hogy legkésõbb szept. 20. tájékáig kell majd leadni a regisztrációkat, szóval még van két-három hét az elkéredzkedésre. A jelentkezést egyszerre, Lovagrendi szinten intézzük, tehát nálam kell majd regisztrálni. A felszerelésnek véglegesnek kellene lennie a KHJ elötti utolsó edzésen.
Presbiter
|
|
|
Post by fenyx on Aug 24, 2005 20:41:11 GMT 2
Hmm SZIN,,,alapjáraton megyek, de ha ilyen hülye idő lesz mint mostanában....nem tudom, ne vmi fun bőrigázni 8ezerHufért ^^
|
|