|
Post by András on Oct 15, 2010 23:42:42 GMT 2
Vasárnap minél korábban, nekünk a 9 lenne a legjobb, mert délután megyünk fel és nekem pl hétfőn zh-m is lesz.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Oct 16, 2010 14:49:49 GMT 2
Akkor a két meghívott vendég(em)nek is mondhatom azt, hogy holnap (tehát október 17-én vasárnap) délelőtt kilenckor kezdődik a talpasi megbeszélés?
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Oct 16, 2010 16:08:11 GMT 2
Akkor a két meghívott vendég(em)nek is mondhatom azt, hogy holnap (tehát október 17-én vasárnap) délelőtt kilenckor kezdődik a talpasi megbeszélés? Talpasi megbeszélés? Ez rám is vonatkozik vagy valami külön megbeszélni való van? Csak azért mert sehol semmilyen infó nem jutott el hozzám ezzel kapcsolatban...mondjuk megint el vagyok tűnve, ez tény. Vagy csak az aktív tagokra vonatkozik?
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Oct 16, 2010 16:09:07 GMT 2
Bocs Helix, de ez csak talpasoknak van és vendéget nem kéne bevinni, úgy mint a rendházgyűlésen sem vesz részt más a csapaton kívül.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Oct 16, 2010 16:46:56 GMT 2
Bocs Ceta, a vendég igazából csak kifejezés. Tudom, hogy talpasi megbeszélés. (itt jelezném, hogy én személy szerint örülnék, ha minél több talpas eljönne annak ellenére például, hogy -mint Kata is- kevésbé aktív mint hajdanán). A "Vendégek" igazából a Deszki csoport szervezésében szerepet vállaló személyek (szám szerint ketten). Halkan jelzem, hogy bizonytalan még az, hogy bele fér-e az időbeosztásukba vagy sem. De mivel meghívást kaptak ők is (az Rhp által) szeretnék egy biztos információt nyújtani számukra.
Ezért érdeklődöm, hogy mondhatom-e esetleg biztsora a délelőtt kilenc órát?
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Oct 16, 2010 22:35:41 GMT 2
Bocs Helix, a pár órával ezelőtti tudatlanságom miatt. Nem tudtam, h Presbi meghívta őket.
|
|
Ryell
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Ryell on Oct 17, 2010 8:55:30 GMT 2
Mivel a tegnap délutáni érdeklődésem óta nem érkezett válasz így úgy veszem hogy rám nem vonatkozik a talpasi megbeszélés....bár ha Ceta állítása szerint csak talpasoknak van, akkor ezek szerint én már nem vagyok talpas, csak nem szólt róla senki.
Fiúk, attól hogy nem tudok edzésre járni mindenféle okok miatt, akár itt a fórumon, akár emailben, telefonon lehetne szólni a dolgokról....
|
|
|
Post by András on Oct 18, 2010 10:43:28 GMT 2
Akkor kiegészítem Cetát azzal, hogy aktív talpasok voltak meghívva, akik a felmerült kérdésekben érintve voltak. A rendes Rendházgyűlés novemberben lesz valamikor. Oda mindenki még egy-két régi tag is meg lesz hívva, ha jól emlékszem.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Oct 18, 2010 13:44:59 GMT 2
Szia Kata!
A megkeresésed elkerülte a figyelmemet, ezért nem reagáltam, kérlek ne haragudj!. Természetesen nem arról van szó, hogy ne lehettél volna jelen!
Igazából ez a megbeszélés elsősorban a nagyobb volumenű összejövetel, azaz a Rendházgyűlés előkészítésére volt hivatott, ezért a napi ügyekben, valamint a fellépésekben is érintett talpasokat vártam el mindenképpen.
Amennyiben valamelyik nap tudsz rám áldozni húsz percet, akkor szívesen tájékoztatnálak az elhangzottakról.
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Oct 18, 2010 14:11:56 GMT 2
Akinek vannak fényképei, amin lovagrendes emberkék szerepelnek liveozás, hagyományőrzés vagy bármilyen más tevékenység közben, az légyszi juttassa valahogy el nekem, hogy bekerülhessenek a videóba!
Ímél: erdzoltan@yahoo.com, vagy ha sok van, célszerű valami feltöltőoldalt használni.
Gyümi
|
|
|
Post by András on Oct 19, 2010 21:29:31 GMT 2
Gyümi mondandóját folytatva most vasárnap, vagyis 24-én valamikor délelőtt csinálni kellene fotókat. Rendesen beöltözve, párharc közben és lennének szerintem beállítottak is, valamint szerintem kellene civil ruhás is, hogy ne csak full láncban lássanak az emberek miket.
Fényképezőgép remélhetőleg lesz, legfeljebb a sajátom. Kamera már nem biztos. Lényeg hogy kellene legalább 3 ember akik biztosan lesznek. 1 óránál nem szeretném tovább húzni, mert nekem sincs időm.
|
|
bence
Fórumtanonc
|
Post by bence on Oct 20, 2010 15:42:46 GMT 2
Én ha kellek el tudok menni fullcuccban. Amit szerintem még megérné az anyaggyűjtés terén akár régebbi live-oknak a galériáját megnézegetni tuti találnánk jópár használható képet.
Illetve megkérdeztem a töritanáromat dériben annyit mondott megkérdezi a kollégáit de nem tudom mi lesz belőle.
|
|
|
Post by András on Oct 20, 2010 21:35:25 GMT 2
Nem írtam direktbe, de te, Ceta és Presbi jó lenne ha lennétek. Főleg mert nektek van cuccotok és ti fogtok fellépni.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Oct 21, 2010 12:43:10 GMT 2
Ebből a szempontból sajnos a hétvégén Debrecenben leszek, így nem leszek jelen.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 21, 2010 14:43:04 GMT 2
Én elvileg ott leszek. Amim van felveszem, Bencével akár küzdés közben is lehet fényképezni...
|
|
|
Post by András on Oct 23, 2010 19:56:11 GMT 2
Akkor Vasárnap 10 órakor a Rendháznál találkozunk!!!
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 24, 2010 0:26:50 GMT 2
Rendben! Bencével ma kicsit ráedzettünk, ha már ilyen szép idő volt. Elvileg István is jön, többiekről nem tudok, ki kell gondolni, hogy mit tudunk bemutatni, felvenni.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Oct 25, 2010 14:12:48 GMT 2
Jó idő volt ránk a fényképezés és filmezés alatt, sikerült kb. fél órányi anyagot rögzíteni, meg egy tucat képet csinálni. Ezekből, meg a régebbi fellépéses felvételekből és fotókból kellene majd Gyüminek összerakni egy 3-4 perces rövidfilmet, amiből kicsit jobban meg lehet ismerni a Lovagrendben folyó tevékenységeket.
|
|
|
Post by András on Nov 4, 2010 14:53:17 GMT 2
Presbi, a Rendház gyűlésről lehetne egy körülbelüli időpontot mondani ami már pontosabb a valamikor novemberben-nél, köszi. Asszem 19-én van Paddy and the rats és azon a hétvégén biztos lenn leszünk, de lehet hogy az utána lévő héten is lenn leszek, de az nem biztos.
Most hogy olvasom a fórumot megnéztem megint a Vikingeket és ha úgy döntünk hogy ideiglenesen bevesszük ezt az ágat akkor lehet arról szó hogy nekem egy viking stílusú baltám legyen. Fokos pillanatnyilag el van halasztva meghatározatlan ideig.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Nov 11, 2010 18:53:14 GMT 2
Ma szóltak nekem, hogy mégsem kell mennem németbe, de ez még nem biztos, csak a dolgok állása szerint nem kell 3 ember a megrendelőnek. Ha nem változik, akkor jövő hét végen meg is tarthatnánk a Rendház gyűlést.
|
|