Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Dec 9, 2010 22:20:46 GMT 2
Magyar Attila jóvoltából lehetőséget kaptunk hogy december 18-án szombaton egy militiás évadzáró összejövetelt rendezzünk a szigethalmi Emese Várispánságban. Egyelőre csupán az időpont és néhány alapfeltétel van lefixálva, éspedig: - A belépés alapfeltétele (MINDENKINEK), hogy hozz magaddal ételt-italt. Voltaképp az étkezést egy közös lakoma formájában tervezzük, ezért kb. a saját fogyasztásod másfélszeresével számolj - így mindenki jóllakik, s a maradékon megosztozunk - A militia regisztrált tagságának a belépés díjmentes, külsősök is jöhetnek, de nekik a mindenkor érvényes belépti díjat meg kell fizetni (Felnőtteknek 1000Ft, gyermekeknek (14 év alatt) 800Ft). - A részvétel előzetes jelentkezéshez kötött, amit itt lehet megejteni a hozzászólásokban. Én elkezdem a listát ezt kell folytatni, polgári név + militiás felhasználónév formájában (ha van). - A kezdési időpont és a program egyelőre nem eldöntött, a hozzászólásokban lehet ötletelni és javasolni. Közös gyakorlás, kis vívóverseny, ha valakinek kedve van előadhat...stb. - A nap mindenképpen a lakomával, beszélgetéssel, nótázással zárulna. Kinn alvásra (fűtött helységben) van lehetőség (hálózsákot, takarót hozni kell, ágyak úgy tudom vannak). - A beöltözés fakultatív, mindenkit szívesen látunk civilben is, de jó lenne ha minél többen jelennénk meg viseletben. Természetesen ez függ a leendő programtól és az időjárástól is. A helyszín honlapja és megközelítési lehetőségei: www.emesepark.hu/Ha bárkinek kérdése, óhaja van az eseménnyel kapcsolatban, a hozzászólásokban jelezze, csakúgy mint a részvételi szándékát! Akit érdekelne és bizots elmenne az szóljon és felírom velem eggyütt.
|
|
|
Post by András on Dec 14, 2010 14:11:23 GMT 2
Érdekelt volna csak most nem érek rá.
Úgy telefonszámom van! +36-30/9644639
|
|
|
Post by András on Dec 22, 2010 18:55:23 GMT 2
Rendházgyűlésre 27, 28, 29-én érek rá. Szerintem Gúz is ezekben az időpontokban elérhető, de Gyümi nem, pontosabban ő január közepéig, de inkább végéig nem ér rá. Azt mondta hogy meg lehet tartani nélküle is, de ha akarjuk akkor megvárjuk. A többi rajtatok áll hogy mikor legyen.
|
|
Helix
Fórumpolgár
Tag - Szeged
|
Post by Helix on Dec 25, 2010 23:27:57 GMT 2
A 27.-e nekem nem jó időpont ugyanis, a Hollószárny Lovagrend Deszki Rendházában Évzáró rendezvényt tartunk.
Meghívtam rá Presbitert, Cetát és Bencét.
És most kérek elnézést azért, ha valamiért rosszul tettem, hogy másokat nem hívtam, de őket tartottam olyan személyeknek akikkel talán először fognak egy olyan edzésen találkozni, ami közelebb áll programját tekintve a polifoam-os víváshoz.
Ez Deszken 3 dolog egyben Rendházgyűlés mint fogalom bevezetése, felvezetése, évzáró-évnyitó rendezvény és társasjátéknap.
nekünk 2 hét alatt sikerült mindent mindenkivel leegyeztetni, ezért arra kérlek, hogy valahogy növeljétek a szervezés hatékonyságát, és ne egy ember legyen akinek meg kell mondania a tutit, hanem igenis mindenki tegyen, mozduljon egy kicsit a másik irányába.
remélem ez senkire nem vonatkozott, azért mondtam, ha mégis akkor... már tudjátok.
A közeledés jegyében kívánok mindenkinek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Dec 26, 2010 0:36:57 GMT 2
Presbi, Ceta, Bence éppen nem a polis irányvonalhoz vannak közelebb :-)
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jan 2, 2011 13:04:46 GMT 2
Na ha mindenki túlélte a 31-kei estét, akkor kezdjünk bele az idei munkába!
|
|
|
Post by Istvan on Jan 4, 2011 13:02:21 GMT 2
BÚÉK mindenkinek! Van valami konkrét feladat a közeljövõben?
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Jan 4, 2011 23:35:53 GMT 2
CSak a szokásos feladatok vannak kollektíven: - felszerelés tökéletesítése (források alapján; Bencének kész a sisakja) - tudás (elméleti, gyakorlati) fejlesztése - jövőévi műsor Előre láthatólag már február végén elkezdhetjük leporolni a fellépős cuccokat. De konkrétumot, csak febr. elején tudok majd.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jan 12, 2011 9:21:08 GMT 2
Ma jött a Mare Temporis levlistán, hivatkozzatok arra, ha esetleg hívjátok:
Sziasztok! Ez úton szeretném tudatni veletek, hogy minden haditornász felszerelésem és egyéb fegyverzetem eladóvá vált! Miután rég óta együtt lépünk fel, így gondolom nem kell részleteznem hogy mi mindenről lehet szó. De úgy nagyjából két rend 15. századi páncél, 6 sisak, 7 kard egykezes 1,5 kezes és kétkezes vegyesen, tőrök, kések, egy komplett viking (bizánci) felszerelés, láncing, két lánccsuklya bőrözött és textil holmi meg egy csomó apróság ami csak kellhet... Ezeken kívül lenne még egy Szigeti-féle számszeríj, tokkal vonóval vesszőfogóval, 2 gáz-riasztó marok lőfegyver, egy gumilövedékes Home Defender otthonvédelmi eszköz, kovácsüllő, flexek, polírgépek. Ha valamire esetleg gusztusotok lenne, ne habozzatok... biztosan meg fogunk egyezni Lőrincz András 20 4421907
|
|
|
Post by András on Jan 12, 2011 12:46:20 GMT 2
Megfontolandó számomra.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Feb 1, 2011 17:14:03 GMT 2
Ceta, van még 2mm-es 9-es szemed? Pár száz darab kéne, hogy befejezzem az ingem.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Feb 1, 2011 20:28:03 GMT 2
van
|
|
bence
Fórumtanonc
|
Post by bence on Feb 5, 2011 18:32:13 GMT 2
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Feb 7, 2011 22:47:45 GMT 2
GYÜMI B**DMEG MIKOR LESZ MÁR VIDEÓ!!??
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Feb 8, 2011 12:50:33 GMT 2
Amint rá tudok fordítani egy huzamban legalább 10 percet. Egy demo verzió kész, csak hogy látható legyen, mit tudok összerakni pl feliratozás terén. Átküldöm.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 8, 2011 18:24:42 GMT 2
Edzésidőpontok olvashatók a weboldalon! Szombatonként 14-16 között csapadékmentes időben a Rendháznál szintén vannak hagyományőrző edzések, oda is lehet jönni!
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Feb 8, 2011 23:14:02 GMT 2
és hol olvashatóak? mert sehol sem találom a februárikat
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Feb 11, 2011 12:06:23 GMT 2
Szia!
A weboldalon a Hírek oldalsávban vannak fenn.
Más: a jövő szerdai megbeszélésre jön a cipős srác a kész mintapéldánnyal, a szombati edzésre nem, mert vidékre kell utaznia.
|
|
bence
Fórumtanonc
|
Post by bence on Feb 11, 2011 16:13:53 GMT 2
Ühmm... milyen szerdai megbeszélés? Én nem tudok semmiről.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Feb 23, 2011 19:56:25 GMT 2
Péntek este 8tól Roxy a hídi vásár miatt
|
|