Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Mar 2, 2011 22:53:11 GMT 2
a héten nem megyek edzésre, mert melóznom kell!
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Mar 11, 2011 17:11:41 GMT 2
Levélben is megírtam már, de ha esetleg nem jutott volna el mindenkihez:
Kedves Lovagrendi Barátaim!
Akiknek volt szerencséjük a szűk körben megtartott decemberi Rendházgyűlésen jelen lenniük, azok számára nem újdonság az alábbi felhívás, a többiek kedvéért viszont röviden összefoglalnám okait: a Lovagrend gazdálkodása nem volt zökkenőmentes a tavalyi évben, a tagdíjakat sajnos nagyon rendszertelenül és esetlegesen sikerült beszedni, ez természetesen nem csak a tagok hibája, kevés volt a befizetési alkalom, nem hívtuk fel a tagok figyelmét az elmaradásokra. Ráadásul páran nem jutottak el az edzésekre, rendezvényekre sem, van akivel egész évben alig találkoztunk, így abban sem lehettünk biztosak, hogy tagjai kívánnak-e lenni a társaságnak vagy sem. A Rendházgyűlésen ezért a negyedéves tagdíjbefizetési rendszert vezettük be, melynek összege 1500.- ft/negyedév. Ennek a gyakorlatilag jelképes összegnek a beszedéséhez viszont ragaszkodunk, annyi könnyítéssel, hogy aki pl. bp-i tanulmányai miatt az év jelentős részében nem jár edzésre, annak évente nem négyszer, hanem csak kétszer (év elején és közepén) kell a közösbe tennie. Az év első negyedéve lassan eltelik, ezért mindenkit arra kérek, hogy edzéseken, vagy esetleg átutalással rendezze az első 1500.- Ft hozzájárulást, ezzel jelezve, hogy továbbra is tagunk szeretne maradni. Aki nem jelzi fizetési hajlandóságát, annak tagsági viszonyát 2011. áprilisával meg kell szüntetnünk! A tagdíjbefizetésket a továbbiakban felszerelések készítésére, beszerzésére, rendezvények (LIVE, tábor) látogatására, és az egyesületté alakulás költségeinek finanszírozására kívánjuk fordítani.
Fent jeleztem, hogy átutalással is rendezni lehet a hozzájárulást, ehhez (jelenleg önálló számla hiányában) az én számlaszámomat tudom felajánlani.
Ha így szeretnéd rendezni a tagsági hozzájárulásodat, akkor jelezd és elküldöm az adatokat!
Az utalásokról visszajelzést küldök, amint megérkeznek!
Április folyamán gazdasági elszámolást végzünk, és közzétesszük a taglistát.
Köszönöm, hogy elolvastad a hosszú levelet, GLORIA,
Gombos Zsolt (Presbiter)
ui: kérdés, felvetés esetén ne habozz megkeresni!
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Mar 20, 2011 15:34:16 GMT 2
|
|
|
Post by András on Apr 14, 2011 10:41:26 GMT 2
Most hétvégén, szombaton lesz-e edzés? Vagy Ceta amit lehozott sátrat mikor állítjátok össze, mert nekem szombaton jó lenne a Rendházba bejutni, hogy a láncingemet felkészítsem eladásra, valamint a sátrat is szívesen megnézem, csak az a gond hogy 3 előtt nem tudok odaérni sőt inkább 4re leghamarabb. És láncszemek is kellenének, hogy nekikezdjek az újhoz. Meddig akartok és tudtok maradni?
|
|
bence
Fórumtanonc
|
Post by bence on Apr 15, 2011 23:21:27 GMT 2
Lesz edzés DE most egy közös edzés lesz a szegedi hagyományőrzőkkel a hídivásárra felkészülés apropójából. menetrend: · A 9:30 érkezés után kb 12:00-ig átbeszéljük a még fennmaradt kérdéseket illetve meghatározzuk a csata menetét.
· 12:00-12:30 ebédszünet (hozott anyagból J )
· 12:30-17:00-ig gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás…
Ha ráérsz és nincs dolgod nézz be, ha harcolni nem is harcolsz( de ha hídivásáron a csapatharcban részt akarsz venni jó volna ha jönnél) alakihoz és nézőnek várunk mindenkit.
Bocs hogy az utolsó utáni pillanatban írok, remélem azért látod.
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Apr 19, 2011 9:05:07 GMT 2
Gyümi, hogy haladtok a táska kereséssel?
|
|
|
Post by András on Apr 19, 2011 19:35:30 GMT 2
Szerintem feladta, eddig nem említette hogy megtalálta volna, vagy valaki visszaküldte volna neki.
Ceta, a láncingemmel kapcsolatban hogy ment a megbeszélés?
|
|
Gyümi
Fórumfõmester
Tag - Szeged
|
Post by Gyümi on Apr 20, 2011 2:14:08 GMT 2
Sehogy Nem találtuk meg és nem is küldték vissza. Kb egy hetet még várok, utána elkezdem pótolni az iratokat.
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on Apr 28, 2011 15:21:42 GMT 2
Május 1-én lesz szokásos sütögetés, társasozás?
Illetve most hétvégén lesz-e készülés hídivásárra?
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on Apr 28, 2011 22:19:54 GMT 2
most a hétvégén gorsiumban leszünk, így elmarad a sütögetés és az edzés is, de ezt tudnod kéne, hiszen te is velünk leszel
|
|
GuZ
Fórumnemes
Tag - Szeged
|
Post by GuZ on May 12, 2011 20:07:28 GMT 2
szombaton kívül lesz még készülés a hídivásárra? mert valószínűleg most nem birok menni
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 13, 2011 8:35:52 GMT 2
Csütörtökön még egyszer átvesszük, hogy mi lesz a mi feladatunk, de közös készülés nem lesz másik.
|
|
Sedna
Fórumtanonc
|
Post by Sedna on May 13, 2011 10:37:12 GMT 2
Olvastam a programban, hogy lesz Kelet-Nyugat íjászverseny. Nyugati oldalon szeretnék lőni. Lehetséges-e ez női öltözetben? Vagy ha nem akkor férfiban? Vagy bárhogy? Ja és pénteken dél körül érkezem és hétfőn este felé távozom tehát teljes mell szélességgel jelen vagyok/leszek.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 13, 2011 10:54:50 GMT 2
Utánakérdezek, hogy lehet-e beszállni.
|
|
Sedna
Fórumtanonc
|
Post by Sedna on May 13, 2011 10:59:27 GMT 2
Köszönöm. Kin múlik? Mert ha N.G-na akkor fújhatom ;D Mindegy mert ha törik ha szakad jól fogom érezni magam. Ez az első nyaralásom ugyanis.
|
|
|
Post by András on May 13, 2011 14:41:54 GMT 2
Szombat délután lemegy valaki a Rendházba?
|
|
Ceta
Administrator
Tag - Szeged
|
Post by Ceta on May 13, 2011 21:33:01 GMT 2
Jövõhéten délutános vagyok, így nem leszek az edzésen és kipakolni sem tudok pénteken este. Csak szombat reggelre tudok kimenni a vásárra.
|
|
|
Post by dokizoli on May 13, 2011 22:05:28 GMT 2
Dokizoli kedveli Sedna postját!!!
|
|
|
Post by András on May 22, 2011 19:22:45 GMT 2
Összességében kinek hogy tetszett a Hídi vásár, fõleg a hagyományõrzõs része? Milyen pozitív és negatív dolgokat éreztetek amin mi tudnánk javítani. Én élveztem amíg kinn tudtam lenni, de voltak rajtunk kívül álló vicces dolgok.
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on May 23, 2011 9:03:27 GMT 2
Üdv! Szerintem is tapasztalatokkal teli volt a Hídi vásár, pozitív és negatív élmények egyaránt értek. Részletesebben majd később!
|
|