|
Post by Lilian Frowin on Jul 25, 2005 15:31:09 GMT 2
Egyébként az a valaki aki írta ezt az asürgõsségi dolgot, én tudom az elérhetõségüket, de csak akkor adom ki, ha megmondod ki vagy................ugyanis ezek szigorúan bizalmas adatok.
|
|
Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 25, 2005 22:08:45 GMT 2
Az illetõ végül megtalált, úgyhogy innen törlöm az elérhetõségeket.... Presbiter
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 26, 2005 9:01:23 GMT 2
Hy all!!! Csak annyit akartam mondani hogy Bldog Születésnapot Peregrart!!!!
|
|
|
Post by fenyx on Jul 26, 2005 10:03:44 GMT 2
Boldogot tőlem is Más: Presbiter, lécci mond meg mennyib kerültek a köpenyek, hogy a lelkiismeretem végre békén hagyjon, és kifizethessem neked
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Jul 26, 2005 13:23:01 GMT 2
Valaki említett szabálykönyveket Überliv-ra hol lehet ezeket meg szerezni? Milyen jellegû lesz az e heti edzés? Teknikai vagy VIP-es? Vagy valami más nszámomra újszerû?
|
|
Uwel
Fórumnemes
Tag - Szeged
A bossz? hidegen a legjobb
|
Post by Uwel on Jul 26, 2005 13:24:41 GMT 2
Mikor szoktatok fent lenni a forumon mert bármikor fel nézek nincs fent senki
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 26, 2005 13:31:58 GMT 2
Kösz szépen.
|
|
|
Post by < D > on Jul 26, 2005 23:00:18 GMT 2
CSatlakozom Fenixheze, mert én szoltam neki, hogy írjon, ki AKARon fizetni. mert akárhányszor ránézek, tudom, hogy Presbinek egy szelet kenyérrel kevesebb jut.
:-)))))
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 27, 2005 0:00:13 GMT 2
[glow=red,2,300]Uwel:[/glow] az edzéseken felváltva szoktak lenni technikai jellegû és akciódúsabb, könnyedebb megmozdulások. A technikai fejlõdésre, amit pl. a lépéstechnikák, szúrás-, hárítás-, és különbözõ fegyvertchnikák jelentenek, elsõsorban az egyéni teljesítmény és képességek fejlesztése miatt van szükség. A csoportos játékok, alakzatok, vagy akár a VIP-bizotsítás pedig a csapat együttmûködését, a csoportszintû hatékonyságot növeli. Ebbõl látszik, hogy mindkettõre szükség van, nyilvánvaló, hogy mindegyikkel foglalkoznunk kell. Amikor az adott edzésen tényleg sokan vagyunk, akkor jó alkalom nyílik a nagyobb csapatjátékokra, ezért olyankor többet foglalkozunk ilyenekkel, máskor az alakzatokra, megint máskor különbözõ technikákra helyezzük a hangsúlyt. Üdv: Presbiter
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 27, 2005 9:22:12 GMT 2
[glow=red,2,300]VIP[/glow] Nekem ez nagyon tetszik csak nem teljesen tiszta még mert lenne pár kérdésem... A VIP tagot ugyebár meg kell védeni... Viszont hogyan? A VIP-nek van fegyvere vagy nincs? A VIP-et csak el kell vinni egy pontig vagy minden ellenféllel végezni kell??? Már várom az edzést... Ja és tegnap este befejeztem egy rajzot... Talán hasonlít rám egy kicsit... A célom az volt hogy magamat csináljam meg kb miközben talás sétálok vagy valami ilyesmi... Csak az a gond vele hogy a bal kezemben van a kard és a jobban meg egy pajzs, meg a hátam iszonyú nagy lett , a lábaim meg kicsit kicsi... De végülis nekem tetszik, kicsit fantázia de jó... Majd valamikor bescannelem és felrakom valahova(talán avatar-nak...)
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Jul 27, 2005 17:55:32 GMT 2
Üdvözletem öhöm én vagyok Sorex bátyja, aki párszor volt edzésen... (Vadai Gergely) nevet még nem találtam ki, ezért egyenlőre itt a Lotus, a netes nevem üzemel. nah szóval azért is regeltem, merthogy lenne egy kérdésem : szóval akkor mivel az íjász szerepe mellett köteleztem el magam, el szeretném készíteni az íjamat is. van is ötletem, csak én az alapanyagokban nem vagyok túl jártas.. az lenne a kérdésem hogy hogy tudnék szerezni kb olyan anyagot, mint amiből az az ott lévő kis íj is van. ahoz én itthon faragnék szarvakat, meg szereznék ideget meg hasonlók. jahh egyébként tetszik az avatarom? köszi. jahh edzésekre sztem megyünk, ha megtudom oldani a nyári melóm mellett...
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 27, 2005 19:14:18 GMT 2
[glow=red,2,300]Sorex:[/glow] Nos, a VIP dolog az nem egy konkrétan, elõre meghatározott feladat, hanem egy gyakorlat, aminek a szabályait tetszõlegesen változtathatjuk. Tulajdonképpen az egészet azért találtuk ki, illetve azért gyakoroljuk, mert a legutóbbi játékon (Überlive), többször is úgy adódott, hogy egy fontos személy mellé kellett testõrséget adnunk, és ebben a helyzetben nem voltunk túlzottan hatékonyak, és összeszokottak. A kérdéseidre ennek fényében többfajta válasz is lehetséges, a VIP fegyvertelen, vagy gyengén felszerelt (tõr); nyilván a célbajuttatás a legfontosabb, de ez gyakran egyet jelent az ellenség megsemmisítésével, gyakran pedig a gyors meneküléssel.... [glow=red,2,300]Lotus:[/glow] Örülök, hogy Te is bejelentkeztél, a Lotus pedig teljesen jó név. Az íj alkatrészeirõl, majd edzésen értekezünk, egyszerûbb lesz. (Amúgy kétféle íjunk is van, az egyik két összekötözött fenyõ lécbõl van, a másik pedig üvegszál sátormerevítõbõl. Az elõbbit én, a másodikat pedig Ylmor készítette. Ezek nem túl eredethûek, viszont minden hadijátékon engedélyezettek....) Üdv: Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 27, 2005 20:52:38 GMT 2
Aki arra jár, nézze meg a belsõ weboldalainkon a Hét Képe szekciót, mert okosítottam rajta, kíváncsi vagyok, hogy rendesen mûködik-e... Üdv: Presbiter
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 28, 2005 8:55:53 GMT 2
Szerintem jól mûködik... De mit "okosítottál" rajta???
|
|
Zoarre
Administrator
A Szegedi Rendh?z Kapit?nya
A boldog ?let titka: napf?ny, tenger, p?lmaf
|
Post by Zoarre on Jul 28, 2005 11:44:46 GMT 2
Hali Lotus!
Üdv itt a fórumon. Szerintem a sátorrudas íj verzó egy kicsit jobban müxik mint a fából készült és talán strapabíróbb is. És biztosan meg lehet azt is úgy csinálni, hogy még korhûen is nézzen ki. Egy kicsit dolgozni kell rajta. A kérdés az, hogy tudsz-e egy használaton kívüli sátorból szerválni egy rudat, vagy valami más anyagforrás után kell nézni. :-)
A VIP kísérésrõl csak annyit, hogy nem kell mindenhol külön szabályokat keresni. Egyszerûen csak ugyanazt játszuk végig, ami a valós életben is történhet. (Azzal a különbséggel természetesen, hogy ha véletlenül mégis meghal a VIP személy, akkor csak a játékban vonnak érte felelõsségre!!! :-))
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jul 28, 2005 12:36:01 GMT 2
üdv. szóval én azt találtam ki, hogy egy kelta ijhoz hasonlót csinálnék, kb olyat mint ami Legolasnak is van. azaz egy darab hasábból csinálnám, amire külön faragnék szarvat, amit aztán faragasztóval meg bandázzsal raknék fel. azaz hasonló a nomád íjakhoz, csak itt nem lenne külön markolat. deh akkor ezt edzésen:) gondolom megyünk. névvel kapcsolatosan: meglepődtem, de ha szerintetek ez elfogadható, akkor nekem ez a legjobb:)
|
|
|
Post by Nordar on Jul 28, 2005 13:13:33 GMT 2
Aki nagyon vágyik vissza Gödöllõre, azzal szívesen találkoznék Krukada Liveon.(lévén ez is ott lesz)
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Jul 28, 2005 23:30:44 GMT 2
na üdv.
presbiter: most vettem észre, hogy amilyen ügyes vagyok, valszeg kint hagytam a hátsó teraszon a tegezem, csak a táskám hoztam haza.. oh yeah
|
|
|
Post by Lilian Frowin on Jul 28, 2005 23:38:33 GMT 2
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Jul 29, 2005 15:30:00 GMT 2
Hy all! Csatlakozok Lotushoz mert valószínűleg én a kertben hagytam az órámat... De megnézem még itthon is...
|
|