Presbiter
Administrator
A Szegedi Rendház Vezetője
|
Post by Presbiter on Jul 29, 2005 19:34:14 GMT 2
Üdv!
Sajnálom, hogy a tegnapi edzésen nem tudtam ott lenni, de a már "beharangozott" céges költözködés tegnap érte el csúcspontját, viszont nagyjából véget is ért. Különösen azért szerettem volna ott lenni, mert ahogy hallom, új érdeklõdõk is voltak, és rendes tagjaink is szép számmal megjelentek.
Sajnos a kerti csapot valaki(k) elrontották az edzés alatt, ami azért is ér kellemetlenül, mert nem voltam jelen, az eset után pedig senki sem közölte, hogy ez történt; és mert eddig senki sem vállalta a csap tönkretételét.
A kutat mindenesetre ki kell ásni, és újra rögzíteni a szabályzókart, ami nem kis munka. Ezért a következõ edzés alkalmával a Lovagrend közösen fogja helyreállítani a kerti csapot, függetlenül az 'elkövetõ' személyétõl.
Üdv: Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 29, 2005 19:43:02 GMT 2
Üdv!
Úgy tudom Zoarre már említette, de ha nem, akkor most én közlöm, hogy nyár végén Rendházgyûlést tartunk (idõpont, helyszín még nincs), ahová minden tagunkat elvárjuk. Ezen alkalommal nem lesz edzés, hanem összefoglaljuk és megbeszéljük mindazon dolgokat, melyeket a Lovagrendrõl, annak tagságáról, a lovaggá válásról, a céljainkról, stb. tudni kell. Ugyancsak sort kerítünk néhány hivatalos dologra, mint pl. az új címer beiktatása, valamint ezen ünnepélyes alkalommal vélhetõen elõléptetések is lesznek, de ezekrõl még korai beszélni.
GLORIA Presbiter
|
|
Petro
Fórumfõmester
Vampire
|
Post by Petro on Jul 29, 2005 21:19:47 GMT 2
Ja téynleg, nem jöttök Krulada Live-ra? Ugyanott lesz mint az Überlive, augusztus 5-7-ig. (Bár asszem 5-én csak gyülekezõ van...)
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 30, 2005 10:39:53 GMT 2
Jelenleg úgy gondoljuk, hogy Lovagrend szinten legközelebb az õszi Kelta játékra fogunk elmenni, addig ugyanis a nyaralások és szabadságok miatt erre nem nagyon lesz módunk. Mivel a Lovagrend örvendetesen növekedik, jövõ évre tekintve 4-5 játékot is elképzelhetõnek tartok, de csak akkor, ha az adott csapattal minden esetben felelõsségteljes és megbízható vezetõ is tart.
Presbiter
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 30, 2005 10:52:43 GMT 2
FIGYELEM!
Július 31-tõl, augusztus 8-ig Zoarre és jómagam is nyaralni megyünk, valamint Lilian(Dorka) és Dani fegyvernökeink (meg még vagy 30 barátunk) is velünk fog tartani. Emiatt az augusztus 4. edzés elmarad, a következõ edzést aug. 11-én a szokott helyen és idõben tartjuk! Ezen idõ alatt nem leszek netközelben, fontos esetben telefonon esténként elérhetõ leszek (tagkönyvön van a telefonszám!). Kérek mindenkit, hogy távollétünkben itt a fórumon, de a mindennapi életben is viselkedjék a Lovagrend tagjához méltóan!
Azon tagjainknak, akik nincsenek netközelben a többiek legyenek szívesek átadni a fentieket!
Köszönettel: Presbiter[/color]
|
|
Presbiter
Administrator
|
Post by Presbiter on Jul 30, 2005 13:05:09 GMT 2
Üdv! [glow=red,2,300]Sorex, Uwel:[/glow] Az elhagyott dolgokat, azaz a tegezt és a kvarcórát megtaláltam a kertben, illetve a hátsó teraszon. Biztonságba helyezem a cuccokat, de csak nyaralás után tudom átadni õket. Máskor jobban vigyázzatok! Akik még nem tették meg, azok mutatkozzanak be a Bemutatkozó topicban, ennyi ember között már nehéz kiigazodni.. Presbiter
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
yumi - a csapat tengerimalaca
|
Post by Lotus on Jul 30, 2005 16:50:04 GMT 2
Köszönjük!
bár a tegezt nem uwel hanem én, Lotus vesztettem el:) igy evzeklek azzal, hogy ijász edzésen nem lesz rendes tegezem:) és már rohanok is bemutatkozni:) jah: most készül az ijjam! vettem OBIban hozzá anyagot, deh egyenlőre ez sz*rv nélküli longbow lesz, ha el nem törik. (van rá esély:)) nem tört el! most még eléggé hosszu ideggel van, igy elég kicsi az ive, de igy is sztem 8 font körül lehet... majd még próbálgatom:)
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 3, 2005 15:18:29 GMT 2
nah hazajöttem!! ezentul majd minden edzésre megyek. sajnos nem tudtam lovagtáborba menni vélhetöleg 3 új tagot fogok hozni majd (jo szerepjátékosok ). örülök hogy dorka meg gyogyult igy utolag nah Üdv: Ylmor
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 3, 2005 16:08:07 GMT 2
Hy! Nah végülis akkor kiket hozol mert Csóti Laci már eljött elõzõ edzésre is...(eléggé meglepett) Ja és lesz egy íjász társad, Lotus(Vadai Gergely) és így szerintem jobb lesz hogy csapatharcnál két íjász van... Lassacskán elkészül szerintem a rövidkardom bár még nem teljesen tudom hogy a rövidkard jó lesz-e... Jah tényleg! rövidkardra is 2 szeres burkolás kell ugye?? És tõrre menyyi kell?
|
|
|
Post by fenyx on Aug 3, 2005 17:51:40 GMT 2
rövidkardra 2X tőrre elég 1X Én is örülök a 2íjásznak, így izgibb lesz Más: megszületteka ksicicáink !!!!! Akit érdekel, és otthont tud nekik nyújtani neki(k) az szóljon nekem
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 3, 2005 18:10:52 GMT 2
Kösz a segítséget!! Nem tudom hogy kész lesz-e a köv edzésre de igyekszem... Lehet hogy csinálok magamnak egy nyílpuskát mert nagyon megfogott a téma... Ugye lehet használni azt is mert nekem nagyon megtetszett...
|
|
|
Post by fenyx on Aug 3, 2005 19:06:39 GMT 2
Igen lehet, erősség szempontjából ua mint íjnál
|
|
|
Post by Sorex on Aug 4, 2005 11:43:14 GMT 2
Úr isten! most számoltam csak össze hogy ha az a 3 szemály még eljön akkor majdnem 30-an leszünk !!! (persze ha mindenki ott lesz) Ez nagyon sok....
|
|
Ylmor Velius
Szörnyeteg
Fel?vezett Tag - Szeged
K?k?ny Mester
|
Post by Ylmor Velius on Aug 4, 2005 14:36:07 GMT 2
Sorex: a Csóti Lacit nem számitottam bele a 3om ba de ha el jött akkkor az se baj szoval hozom a csabit, a gergöt és alexot ( a keltált ) Más: Sajnálattal jelentem be hogy a sátor merevitös íj nem olyan hosszu életü... a minap fel ajzottam az íjam és amikor ki huztam hogy löjek vele egyet el reccsent amikor közelebbröl meg néztem láttam hogy az íjj hosszában el tört
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 4, 2005 16:30:15 GMT 2
ááá valaki adjon már egy linket az Überlive szabályrendszeréhez mert én nem találtam eggyet sem sehol de kéne a fegyverekhez hogy milyenre csináljuk... Remélem valaki tud segíteni... Elõre is köszike...
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Aug 4, 2005 16:57:37 GMT 2
üdv!
végre irtatok: hetneb: ? nem értettem pontosan de van egy olyan sejtésem hogy rám céloztál, ha nem akkor vedd semmisenk: ha megnézed az elsõ irásom: még nem találtam magamnak nevet, addig a netes nevem használom. erre jött presbiter válasza hogy a Lotus teljesen jó. ezért maradt. ha nem erre értetted, ki is fogom ezt törölni:)
ylmor: hát, leirtad minden ijász rémálmát. közben az én ijjam kezdi felvenni végsõ formáját. már csak diszitések vannak hátra. mivel csak ugy merek másra lõni vele, hogy teljesen bizonyos vagyok afelõl hogy nem veszélyes, ezért tegnap kénytelen voltam magamon tesztelni. elõször 8, majd 5, végül 1 méterrõl is hasba, hátba és fejen lövettem magam. teljesen veszélytelen és nem fáj, még közelrõl sem. vesszõm még nincs, csak egy törött rendeset alakitottam át, de ez is hamarosan változni fog:) jahh és télleg jó lenne az az überlive szabálykönyv, bár én még nem kerestem. eddig. megint sokat irtam...
|
|
|
Post by fenyx on Aug 5, 2005 21:14:48 GMT 2
Hmmm jól hangzik, tetszik ha vki foglalkozik a fegyverével A lotus isten? azt hittem egy virág...misztikus, és mitikus virág, de virág. Szabálykönyv: cd-n jó lsz edzésre ?
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 5, 2005 21:42:00 GMT 2
Köszi Fenyx, de már nem kell mert megtaláltam neten és leszedtem... Mindjárt kész a rövid vagy hosszú vagy másfélkezes kardom...(nem tom még hogy milyen legyen...) Csak szürke burkolásom még nincs rá de az is lesz...
|
|
Lotus
Fórumnemes
Fel?vezett Tag - Szeged
|
Post by Lotus on Aug 5, 2005 21:44:16 GMT 2
megtaláltuk, köszi. itt volt egész délután ylmor, elmentunk Obiba, vettünk Sorexnek karndak valót, meg polfoamot is, meg nekem 5 vesszõe valót, Ylmornak meg egy ijnak valót. majd 2x olyan vastag mint az enyém.. megcsináltuk, felajzottuk és hu... jóval erõsebb. ez elé már fejjel nem állnék oda...de ahogy hallottam, Überliveon még ennél is durvábbak voltak. a kard is jól áll, de errõl Sorex, mert a másik gépen épp õ is ide ir:D tökjó, hogy peti itthagyta a saját rövidkardját meg vesszõt, igy tudunk gyakrolon meg nézni mit hogy kell:D hát igen, még nagyon izgat minket a fegyverünk. nahh többit Sorex
|
|
Sorex
Fórumnemes
This is SPARTA!!
|
Post by Sorex on Aug 6, 2005 12:55:33 GMT 2
Boldog Születésnapot Teraflare!!!
|
|